Doamne comentati de parca am pierdut , e bun si un punct decat nimik, sa nu uitam ca nu am evoluat acasa pe Ghencea ci la CFR care totusi nu e o echipa de 2 lei.
Noi suntem cei mai fraieri suporteri pentru ca sa umplem si noi Ghencea la un meci ex: cu un otopeni, un gaz metan,stam sa scriem pe forumuri ce nu ne-a placut la jocul Stelei si , specialitatea casei sa-l criticam pe Lacatus. Observ ca de 2 saptamani in coace asta acest site sau forum pare a fi anti Steaua (sau anti Lacatus), si nu pro Steaua, cu multe comentarii de nemultumire cat mai multe critici , pesimism , ironii . Prieteni buni , Steaua joaca in grupele ligi , este pe locu 2 in campionat la 2 puncte de lider , va juca in cupa Romaniei , ultimele 3 meciuri a marcat 9 goluri si a primit doar 2 , daca si acuma este cazu sa incepem sa comentam este grav.
Toata lumea isi da cu parerea , ca era mai bun x in locu lu` y ,ca nu l-a folosit pe ala unde trebuie,ca numai joaca echipa nimic. Ce va nemultumeste ? aa o toata lumea isi doreste victorii la scor in derbyuri.
Va pun o intrebare CAND O SA INCEPEM SA FIM UN SITE PRO Steaua ? Si CAND O SA INCEPEM SA MAI UMPLEM Ghencea ,si nu numai la meciurile importante ? Nu raspundeti acum , stati un pic si va ganditi , ca suporteri adevarati ar merge acolo , si nu ar critica niciodata echipa mai ales cand cand aceasta este pe un drum bun (parerea mea)