FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR - Steaua 1 - 1

«1456»
sabin130727.09.2008 20:55
vin si`l citez pe ThereauRistul

Aceeasi problema cu grupatul, etichetatul, categorisitul. Nu fac parte din niciun trend, nici nu sunt unul dintre ¨megastelistii- sustinatorii unui urias jucator¨. Sincer si eu m-am saturat sa dau aceeasi replica si sa pun obsesiv aceleasi intrebari: ¨Ce facem dupa Lacatus? Cu ce se va schimba ceva pe banca tehnica ocupata abuziv de multe ori de Becali daca pleaca Lacatus? Ce motive avem sa credem ca daca vine Ferguson va fi lasat sa-si faca treaba?¨ - intrebari la care inca nu am primit raspunsuri de la voi, care-l vreti plecat pe Lacatus. Pentru ca voi trebuie sa dati aceste raspunsuri daca va doriti cu atata ardoare alt antrenor. Cand spui ca vrei schimbare e logic sa vezi si continuarea la schimbare, ca de asta vrei schimbare, sa se schimbe. In ce? Cum?

Pana atunci mi se pare ca spui ¨nu avem antrenor¨ doar ca sa te afli in treaba, daca nu ai si argumente. Pentru a ¨n¨ oara, argumentele acestea au la baza un butoi de rahat numit Becali, ca ne place sau nu, astfel toate comentariile devin relative, mai mult sau mai putin probabile si nu lasa loc de vehementa. Si daca voi nu vreti sa vedeti o schimbare in bine a stilului de joc, statisticile reci nu lasa loc de comentarii, va contrazic.

¨nu e lasat si mai ales Nu Poate!!!¨

Invers ordinea. Ca sa poata intai trebuie sa fie lasat. Cand e lasat vorbim daca poate sau nu.

ok , incetati ... Gigi a gresit iar , si nu avem ce face , pur si simplu asteptam sa vedem ce se intampla la acel nivel , aici , jos , noi trebuie sa sustinem echpa . atat . lasati antrenorul

¨Auzi¨ ThereauRistul ce face lumea. Esti de acord cu citatul de la tine?. Oricum, acum nu mai ai ce face, ai zis ai zis:)

Buna asta, oricum.

milovan djilas28.09.2008 07:50
Dupa un joc ca asta pot sa spun ca Lacatus mai are mult de lucru, dar totusi jocul nostru este la un nivel bun fata de anii trecuti! Amintiti-va de meciul de anul trecut de la CFR, de meciul cu Rapid terminate 0-0. Meciuri anoste in care nu iti era frica ca luam gol, nici emotii in fata portii adverse n-aveam pentru ca nu ajungeam niciodata. E drept acum avem si niste jucatori de mare valoare : Toja, Dayro, Szekely, Semedo si privind lucrurile din punctul asta de vedere este normal sa fim si nemultumiti fata de Lacatus.

Legat de jucatori in parte ce pot sa spun:

-Zapata - a gresit la gol dupa parerea mea...nu avea ce cauta asa in fata. Oricum nu ii putem imputa prea multe a fost si ghinion.

-Ogararu nici rau nici bun -oricum de la venirea sa nu a aratat atat de mult cat ne asteptam.

-Goian -Ghionea- s-au descurcat bine fata de alte meciuri cand au jucat impreuna si obisnuiau sa faca numeroase tampenii.

-Petre Marin- chiar daca a dat centrarea aia mi se pare jucatorul care in momentul asta strica Steaua. Dupa partea lui a venit aseara o ploaie de centrari , iar aportul lui ofensiv tinde spre 0. Abia astept revenirea lui Emeghara.

-Nicolita- un meci peste nivelul lui mediu, in continuare cred ca este sub Szekely.

-Lovin-un jucator mult injurat si de mine si de multi de pe forum, cred ca in acest moment este inchizatorul numarul 1. Mi se pare mult si peste Ovidiu Petre in zilele lui bune, care chiar daca recupera multe mingi pasa doar inapoi. De la Lovin mingea mai pleca si spre inainte( chiar daca de multe ori greseste).

-Toja -imi mentin parerea jucator de mare clasa. Si aseara in ciuda criticilor mi s-a parut ca a facut un meci foarte cerebral. Cred ca in a doua repriza s-a pierdut. Oricum locul lui este in stanga ca sa poata dribla, centra ataca poarta.

-Semedo- un meci mai putin reusit , oricum nu pot fi nemultumit de el cand ma gandesc ce specimene aveam nu de mult pe postul ala: Croitoru, Cristocea s.a. m.d.

-Dayro- my favourite -sud-american in adevaratul sens al cuvantului. Jucatori ca el imprima echipei un joc ofensiv, un stil curat si frumos. Dupa principiul dai un ban da face doi Dayro isi merita din plin banii. Si arata care este diferenta intre un jucator de 2 milioane si unii de 500.000 sau veniti moca.

-Arturo- nici nu mai vreau sa comentez evolutia lui. Sunt scarbit realmente. Lacatus are o mare bila neagra daca continua cu el. Si sa nu o bagati pe aia ca aseara a facut culoare , ca a deviat ca nu tine. Are deja 12-13 meciuri ca titular. Pai in atatea meciuri dadeau Victoras Iacob sau chiar si Zaharia la goluri de ne saturam:)).

Bravo, omule!!!! Excelenta analiza, iar cu Dayro si Arthuro cred ca ai punctat cel mai bine ce era de spus!

milovan djilas28.09.2008 08:05
Si cei fara de pacate merita din prima un Ferrari + vila in Malibu.

Exceptional!! :naughty:

BNQ28.09.2008 11:01

Ok, cum doriți voi ca Arthuro sã marcheze dacã uitațivã cîte centrãri au "fãcut" mijlocașii noștri:

În sistemul 4-2-3-1 folosit la Cluj, antrenorul Stelei și-a pus mari speranțe în Nicolițã și în Semedo, cei care trebuiau sã producã panicã pe flancuri și sã-l alimenteze cu mingi folositoare pe Arthuro. Din pãcate, statisticile sunt dure cu cei doi mijlocași laterali. Zero centrãri utile au cumulat Nicolițã și Semedo, cifrã care vorbește de la sine despre cât de "periculoși" au fost elevii lui Lãcãtuș. Schimbarea lui Semedo cu Szekely nu a adus nimic nou, numãrul 7 din Ghencea fiind cuprins de aceeași apatie ofensivã, fãrã nicio centrare utilã la activ. Din linia a doua, Ogãraru și Petre Marin nu au reușit sã compenseze lipsa de incisivitate a mijlocașilor. Totuși, cei doi fundași și-au trecut în cont câte o centrare folositoare.

Incredibil: Au pierdut 52 de mingi!

O dovadã în plus pentru faptul cã jocul pe flancuri al Stelei nu a funcționat în meciul de vineri searã este numãrul mare de mingi pierdute de Ogãraru și de Nicolițã, cei care ar fi trebuit sã colaboreze pe partea dreaptã. Ogãraru este jucãtorul Stelei cu cele mai multe baloane irosite (32), în timp ce Bãnel a pierdut 20 de mingi!

sursa prosport.ro

Deci.. nu cred cã mai este loc de comentarii ... cifrele vorbesc de la sine...

tavimai29.09.2008 12:09
Puteti sa va luati gandul de la titlu. Steaua nu are fata de campioana. Hai injurati-ma. Nu avem antrenor cu mentalitate de invingator,ceea ce mi se pare foarte ciudat avand in vedere ce jucator darz a fost.

Echipa a fost praf astazi si merita sa ia bataie,clujul a avut bara,au sutat mai mult la poarta,au ajuns nepermis de usor in fata portii si noroc ca apararea a fost azi in zi mare ca altfel o luam la scor.

Pun cateva intrebari destul de logice zic eu:

-de ce toja joaca mijlocas central cand el e mijlocas stanga?

-de ce Dayro moreno joaca la mijloc cand el este atacant de meserie?

-de ce arthuro e titular in fiecare meci cand el nu are realizari(si sa nu veniti cu prostii cum ca a deviat la gol,golul ala a fost opera lui muresan si a inspiratiei lui Dayro)

-de ce Steaua are atitudine de echipa mica atunci cand joaca afara cu o echipa mai serioasa?

Nu-mi pasa dak a alcatuit Becali sau Lacatus echipa,cine a facut echipa astazi a fost un INCOMPETENT. Datorita acestor miscari "geniale" ne-am compromis total mijlocul,care a ajuns mai mult a 2-a linie de fundasi,cu un toja pierdut si cu un Lovin care s-a trezit singur impotriva mijlocului clujean. Steaua a jucat bine doar in primul sfert de ora pana s-au tatonat echipele si s-au prins clujenii ca mijlocul nostru e branza. Antologic a fost acel ultim sfert de ora din prima repriza cand Steaua era cu toata echipa in jumatatea noastra iar Dayro era pe la 40m. Jenant.

Problema e la conducere si la alcatuirea echipei.Din cei ce au intrat azi in teren doar 7 au jucat pe posturile lor,zapata,Goian,Ghionea,Ogararu,Petre Marin,,Banel si Lovin. In rest improvizatii. Arthuro nu e atacant de careu desi joaca pe acea pozitie,Dayro e atacant nu mijlocas,toja e mijlocas stanga nu mijlocas central dar de trebuiau sa-i faca loc lui Semedo care nu a facut nimic astazi. Pe scurt de la mijloc in sus Steaua e ca si inexistenta. Am mai zis-o,pe vremea lui Oli tactica era "dati mingea lui Dica",acum Dayro preia acest rol.

Thiago si Stancu se cer in teren. Thiago pentru ca momentan Ov.Petre si Radoi sunt out iar Stancu pentru ca arthuro e o panarama cu P mare. Nu e posibil sa nu dai gol in ultimele 4-5 meciuri si sa intri titular,aici e vina lui Lacatus.

Nu e posibil sa te numesti Steaua Bucuresti si sa joci jumatate de ora fotbal,in rest sa stai cu fundul in poarta,astazi am avut o atitudine de gloria buzau nu de Steaua Bucuresti.

Repet,vina e a antrenorului sau a persoanei care face echipa. Cum va explicati ca un jucator ca szekely care facea furori la Otelul nu joaca meci de meci la Steaua,si mai ales de ce nu joaca pe dreapta? Pai pentru ca acolo are loc asigurat atletul. Cum de avem un atac mort si sacrificam singurul atacant adevarat,Dayro moreno,ca sa-l punem sa joace la mijloc unde avem deja atatia mijlocasi ofensivi(macar teoretic aici sunt toja,plesan,Ochirosii,Nicolita,szekely,abel moreno).

Suntem prostii Romaniei daca,dupa ce am muncit atatia ani si am bagat CFR-ul moca in CL,bagam si javrele astea imputite. Oricum,eu stiu deja cum vom juca in deplasarile din groapa,ghiulesti,Timisoara,vom juca pe contra-atac desi noi nu avem jucator de contra-atac,cum sa contrataci cu Banel Nicolita care nu stie sa preia o minge,sau cu arthuro caruia ii trebuie 3 miscari doar ca sa se intoarca. Singurii jucatori de contraatac la Steaua sunt Stancu,Dayro,szekely si Semedo insa foarte rar sunt toti in teren.

La final vreau sa dau Uniune European din greu publicului "civilizat" din Cluj,care a injurat echipa noastra de cateva ori si a binevoit sa arunce cu monede(una in arthuro,alta in Lovin si cred ca una l-a lovit si pe zapata altfel nu cred ca se intindea pe jos)."Civilizatia" asta incepe sa se asemene cu ghiulesti in care zboara flegme din toate zarile. Si Augustus a dovedit din nou cat de javra e cand a inchis ochii la acel rosu clar al lui cadu,mai da-o in ma-sa l-a calcat cu crampoanele pe spate intentionat,daca nici asta nu e rosu ce mai e?

Seara asta m-a intristat profund pentru ca am vazut ca nu avem atitudine de invingatori,jucam la mica ciupeala.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Esti prea dur !Pana la urma Steaua a reusit mai mult ca Roma!Si pe deasupra in deplasare!Eadevarat insa ca jocul poate fi imbunatatit dar nu cred ca pentru asta trebuie sa plece Becali sau Lacatus!Lipseste un mijlocas de travaliu si creatie care poate fi adus oricand !Rezultatul ramane si zic eu e onorabil daca tinem cont ca cfreul e o echipa solida care nu prea va mai pierde puncte pe teren propriu !Daca e ceva de reprosat e faptul ca sunt in lot jucatori care se rup prea des si se refac din cale afara de lent ca aproape ca nu se mai justifica sa-i tii in lot daca nu te poti folosi de ei decat cateva etape intr-un an !

tavimai29.09.2008 12:24
se putea mai bine si mai rau...

totusi daca era eliminat betivu` de cadu....asa cum era normal..castigam...

in rest..toja...nu e locul lui acolo..tiago a jucat f bine acolo...dar nu eu sunt antrenor...

eu sper doar ca Steaua sa straluceasca si sa ne bucuram toti dupa un meci si un rezultat bun marti cu fiorentina...

Forza Steaua!!!

E limpede ca daca arbitrul era corect si elimina un clujean erau mari sanse sa vedem alt joc si alt rezultat !Asezarea jucatorilor in teren poate fi discutata la infinit ! Cred insa ca se simte in joc faptul ca n-au apucat sa se consolideze relatiile de joc si ca inca noii veniti mai trebuie sa lucreze impreuna cu echipa !

4_ever_steaua29.09.2008 13:01

cefereul este o echipa puternica..recunosc...chiar daca nu`mi place...dar tot raman la concluzia mea ca NU este peste Steaua(stiu ca nu o sa va convina la multi ce am scris)...doar daca au luat si ei un titlu nu inseamna ca sunt extraordinari...in legatura cu meciul...mie sincer nu prea mi`a placut ce am vazut..de toja nu mai spun...e pur si simplu aiurea bagat in teren..eu speram intr`o victorie a Stelei.. :dry: dar mergem inainte orice ar fi

FORZA Steaua!

xray_rom29.09.2008 13:11
Ok, cum doriți voi ca Arthuro sã marcheze dacã uitațivã cîte centrãri au "fãcut" mijlocașii noștri:

În sistemul 4-2-3-1 folosit la Cluj, antrenorul Stelei și-a pus mari speranțe în Nicolițã și în Semedo, cei care trebuiau sã producã panicã pe flancuri și sã-l alimenteze cu mingi folositoare pe Arthuro. Din pãcate, statisticile sunt dure cu cei doi mijlocași laterali. Zero centrãri utile au cumulat Nicolițã și Semedo, cifrã care vorbește de la sine despre cât de ?periculoși? au fost elevii lui Lãcãtuș. Schimbarea lui Semedo cu Szekely nu a adus nimic nou, numãrul 7 din Ghencea fiind cuprins de aceeași apatie ofensivã, fãrã nicio centrare utilã la activ. Din linia a doua, Ogãraru și Petre Marin nu au reușit sã compenseze lipsa de incisivitate a mijlocașilor. Totuși, cei doi fundași și-au trecut în cont câte o centrare folositoare.

O dovadã în plus pentru faptul cã jocul pe flancuri al Stelei nu a funcționat în meciul de vineri searã este numãrul mare de mingi pierdute de Ogãraru și de Nicolițã, cei care ar fi trebuit sã colaboreze pe partea dreaptã. Ogãraru este jucãtorul Stelei cu cele mai multe baloane irosite (32), în timp ce Bãnel a pierdut 20 de mingi!

sursa prosport.ro

Lui Arthuro nu i se reproseaza ce nu a facut, ci ceea ce a facut... adica a ratat cu o lejeritate dezarmanta! Si nu numai in meciul cu CFR! Eu ma numar printre sustinatorii lui, dar trebuie sa recunosc ca in pozitii decisive se comporta cu emotia unui junior in situatia de a marca primul sau gol.

Nu si-a gasit precizia si sangele rece de a executa ca un "killer profesionist" pe care cred ca le are de vreme ce demonstraza in alte faze, premergatoare celei decisive, finete si siguranta in executii!

BNQ30.09.2008 07:44

În sistemul 4-2-3-1 folosit la Cluj, antrenorul Stelei și-a pus mari speranțe în Nicolițã și în Semedo, cei care trebuiau sã producã panicã pe flancuri și sã-l alimenteze cu mingi folositoare pe Arthuro. Din pãcate, statisticile sunt dure cu cei doi mijlocași laterali. Zero centrãri utile au cumulat Nicolițã și Semedo, cifrã care vorbește de la sine despre cât de ?periculoși? au fost elevii lui Lãcãtuș. Schimbarea lui Semedo cu Szekely nu a adus nimic nou, numãrul 7 din Ghencea fiind cuprins de aceeași apatie ofensivã, fãrã nicio centrare utilã la activ. Din linia a doua, Ogãraru și Petre Marin nu au reușit sã compenseze lipsa de incisivitate a mijlocașilor. Totuși, cei doi fundași și-au trecut în cont câte o centrare folositoare.

sursa prosport.ro

Lui Arthuro nu i se reproseaza ce nu a facut, ci ceea ce a facut... adica a ratat cu o lejeritate dezarmanta! Si nu numai in meciul cu CFR! Eu ma numar printre sustinatorii lui, dar trebuie sa recunosc ca in pozitii decisive se comporta cu emotia unui junior in situatia de a marca primul sau gol.

Nu si-a gasit precizia si sangele rece de a executa ca un "killer profesionist" pe care cred ca le are de vreme ce demonstraza in alte faze, premergatoare celei decisive, finete si siguranta in executii!

Sperãm cã astãzi va avea mingi acolo sus, în atac, și cã va marca :)

«1456»