Puteti sa va luati gandul de la titlu. Steaua nu are fata de campioana. Hai injurati-ma. Nu avem antrenor cu mentalitate de invingator,ceea ce mi se pare foarte ciudat avand in vedere ce jucator darz a fost.
Echipa a fost praf astazi si merita sa ia bataie,clujul a avut bara,au sutat mai mult la poarta,au ajuns nepermis de usor in fata portii si noroc ca apararea a fost azi in zi mare ca altfel o luam la scor.
Pun cateva intrebari destul de logice zic eu:
-de ce toja joaca mijlocas central cand el e mijlocas stanga?
-de ce Dayro moreno joaca la mijloc cand el este atacant de meserie?
-de ce arthuro e titular in fiecare meci cand el nu are realizari(si sa nu veniti cu prostii cum ca a deviat la gol,golul ala a fost opera lui muresan si a inspiratiei lui Dayro)
-de ce Steaua are atitudine de echipa mica atunci cand joaca afara cu o echipa mai serioasa?
Nu-mi pasa dak a alcatuit Becali sau Lacatus echipa,cine a facut echipa astazi a fost un INCOMPETENT. Datorita acestor miscari "geniale" ne-am compromis total mijlocul,care a ajuns mai mult a 2-a linie de fundasi,cu un toja pierdut si cu un Lovin care s-a trezit singur impotriva mijlocului clujean. Steaua a jucat bine doar in primul sfert de ora pana s-au tatonat echipele si s-au prins clujenii ca mijlocul nostru e branza. Antologic a fost acel ultim sfert de ora din prima repriza cand Steaua era cu toata echipa in jumatatea noastra iar Dayro era pe la 40m. Jenant.
Problema e la conducere si la alcatuirea echipei.Din cei ce au intrat azi in teren doar 7 au jucat pe posturile lor,zapata,Goian,Ghionea,Ogararu,Petre Marin,,Banel si Lovin. In rest improvizatii. Arthuro nu e atacant de careu desi joaca pe acea pozitie,Dayro e atacant nu mijlocas,toja e mijlocas stanga nu mijlocas central dar de trebuiau sa-i faca loc lui Semedo care nu a facut nimic astazi. Pe scurt de la mijloc in sus Steaua e ca si inexistenta. Am mai zis-o,pe vremea lui Oli tactica era "dati mingea lui Dica",acum Dayro preia acest rol.
Thiago si Stancu se cer in teren. Thiago pentru ca momentan Ov.Petre si Radoi sunt out iar Stancu pentru ca arthuro e o panarama cu P mare. Nu e posibil sa nu dai gol in ultimele 4-5 meciuri si sa intri titular,aici e vina lui Lacatus.
Nu e posibil sa te numesti Steaua Bucuresti si sa joci jumatate de ora fotbal,in rest sa stai cu fundul in poarta,astazi am avut o atitudine de gloria buzau nu de Steaua Bucuresti.
Repet,vina e a antrenorului sau a persoanei care face echipa. Cum va explicati ca un jucator ca szekely care facea furori la Otelul nu joaca meci de meci la Steaua,si mai ales de ce nu joaca pe dreapta? Pai pentru ca acolo are loc asigurat atletul. Cum de avem un atac mort si sacrificam singurul atacant adevarat,Dayro moreno,ca sa-l punem sa joace la mijloc unde avem deja atatia mijlocasi ofensivi(macar teoretic aici sunt toja,plesan,Ochirosii,Nicolita,szekely,abel moreno).
Suntem prostii Romaniei daca,dupa ce am muncit atatia ani si am bagat CFR-ul moca in CL,bagam si javrele astea imputite. Oricum,eu stiu deja cum vom juca in deplasarile din groapa,ghiulesti,Timisoara,vom juca pe contra-atac desi noi nu avem jucator de contra-atac,cum sa contrataci cu Banel Nicolita care nu stie sa preia o minge,sau cu arthuro caruia ii trebuie 3 miscari doar ca sa se intoarca. Singurii jucatori de contraatac la Steaua sunt Stancu,Dayro,szekely si Semedo insa foarte rar sunt toti in teren.
La final vreau sa dau Uniune European din greu publicului "civilizat" din Cluj,care a injurat echipa noastra de cateva ori si a binevoit sa arunce cu monede(una in arthuro,alta in Lovin si cred ca una l-a lovit si pe zapata altfel nu cred ca se intindea pe jos)."Civilizatia" asta incepe sa se asemene cu ghiulesti in care zboara flegme din toate zarile. Si Augustus a dovedit din nou cat de javra e cand a inchis ochii la acel rosu clar al lui cadu,mai da-o in ma-sa l-a calcat cu crampoanele pe spate intentionat,daca nici asta nu e rosu ce mai e?
Seara asta m-a intristat profund pentru ca am vazut ca nu avem atitudine de invingatori,jucam la mica ciupeala.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.