FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR - Steaua 1 - 1

«13456»
xray_rom27.09.2008 11:46

Sa comentez si eu un pic...mai mult:)

Minusuri:

1) Am avut senzatia ca dupa gol Steaua nu a mai fortat si a tras de egal. Sunt convins ca avea capacitatea de a domina jocul, dar a aplicat tactica cu care cred ca intrat initial CFR-ul pe teren. Sa cedeze mijlocul si sa surprinda pe contraatac.

Cu Semedo "impiedicat" emotional, cu Szekely care in dorinta de a face prea multe este inca imprastiat si a fugit mai repede decat a gandit, Ogararu cu prea multe pase gresite si mingi bubuite pt valoarea lui, cu Toja cantonat in preluari complicate si nu in transmiterea din prima a balonului pe oameni demarcati, cu fundasii lor de banda care au facut legea in fazele defensive si in special cele ofensive, era greu sa ne iasa contraatacurile din meciul cu Gazul:)

2) Inca nu tinem mingea in posesie pe regim dinamic sau sunt atat de rare cazurile astea incat sunt excceptii si nu reguli.

De aceea nu dam senzatia de "tavalug" nici pe contraatac si nici la iutirea unui atac pozitional.Daca in faza defensiva dublajul este cat de cat ok, pe faza ofensiva sustinerea este mai mult intamplatoare decat programata si "lucrata".

3) Inca gresim nepermis de multe pase simple.

4) Inca nu avem automatisme in circulatia balonului si iesim din aparare preponderent prin mingi bubuite la plezneala "spre X" si nu "direct la X".

De aici si senzatia de joc la "ciupeala", care nu este reproductibila, ci doar la mana hazardului si greseala adversarul.

5) Inca "gura portii" este mlastinoasa pt noi. Cand trebuie sa rupem plasa sau sa tragem plasat cu sange rece si precis, fie rupem norii, fie dam cu stangu-n dreptul... o pasa la portarul advers.

Plusuri:

Fata de ceea ce ne dorim cu totii avem cam putine plusuri de punctat:)

Daca ne uitam prin curtile vecinilor si apoi ne analizam ... avem palida consolare ca nu stam chiar asa de rau precum am fi tentati sa ne plangem la "cald".

Steaua avea renumele de vitezista, dar si de pasatoare.

Pe vremea lui Olaroiu, desi eu il apreciez ca a obtinut aporoape maxim ca performanta cu foarte putin(ca lot), pierdusem si viteza, dar si pasele:))

Cred ca va amintiti acele meciuri de trista istorie cand a-2-a sau a-3-a pasa era inevitabil si invariabil la ... adversar:))

Deocamdata am prins o viteza in plus, dar nu este suficient. Mai avem de tras la antrenamente pana sa imbinam plusul de viteza si cu un plus in pasare.

Cu o echipa in formare, in cautare de formule magice, am reusit totusi rezultate bune atat in Liga 1 cat si in CL. Din fericire, nu am traversat bulversarile altora(Rapid, CFR, etc). Suntem in carti la toate obiectivele propuse/dorite si sunt sperante ca si jocul care sa incante si ochiul, nu numai clasamentele, va trece de la varianta "demo"(aratata in unele meciuri sau parti din meciuri), la varianta "standard". Timp avem sa imbinam utilul(titlul+CL/UEFA) cu placutul(joc care emana viteza, precizie, fantezie, siguranta, eficienta si constanta)!

Deci, analizand la rece, rezultatul de 1-1 este bun, dar jocul mai are loc suficient de "up-grade":)

Nu stiu daca in acest campionat se va atinge ceea ce visam cu totii, dar trebuie sa speram ca maine va fii mai bine ca azi si sa ramanem suficienti de lucizi de a nu avea pretentii exagerate mai mari decat ne este plapuma(bugetul,lotul,timpul,etc.)

Sa nu uitam ca "de unde nu-i, nici D-zeu nu cere!":)

PS. Pt contestatarii lui Lacatus.

Relax!Nu va zbateti degeaba ca pestele pe uscat!

Nu va pleca din Ghencea decat atunci cand nu vor mai fii rezultate, sau vor fii numai victorii sau remize trase de par sau prin noroc porcesc.

Pana atunci, din respect pt club, faceti economie la jigniri, ca de influentat sau "ajutat" nu aveti cum!

vlad7527.09.2008 11:47
ba tu esti prost?! Steaua a jucat bine azi, tu crek te-ai uitat la alt meci. Bine ca dai cu pietre in echipa dah la sf zici FORZZA Steaua! :| esti prost cu P mare ma baiatule.. nu stau sa-ti despic acum comentariul ca ai scris un roman intreg.. dah iti zic o singura chestie: Dayro e mijlocas de meserie bha firfizonule nu atacant.

Am jucat bine, am scos un punct, puteam mai mult, n-a fost seara noastra, CFR-istii au avut bulan (si la scor si la cartonase). Punct.

HAI BAIETII! FORZZA Steaua! MEREU Superiori!

bah tu esti cu capu?? Dayro mijlocas de meserie??? pana sa vina la Steaua a jucat atacant si a facuto chiar foarte bine din moment ce a impresionat si a ajuns aicea

Lãcãtuș: "Ne doream o victorie, dar am fãcut greșeli la mijloc"

Pai Laca cand toja se face de ras cu bayern tu il bagi si in meciu de azi la mijloc???

@Fane,eram curios ce-a debitat userul syro_life....la adresa colegului nostru,Predatorpulse,dar m-a lamurit Zloty... :confused: ...

Un triunghi amoros...

Acum trebuie sa editezi si replay-rile!

Cinste clujeanului,syro,care-si jigneste colegii de forum!...Incet,incet ajungem mailati!

PS Borcea a zis: "daca ajungem pe primul loc,greu va mai fi cuiva sa ne dea jos de acolo"...gura pacatosului adevarat graieste. Singura modalitate sa joace Dinamo in CL va fi sa mearga direct ,ca CFR-ul anul acesta. Cum va fi singura sansa la anul pt catei,Borcea nu va precupeti nici cel mai mic efort sa "castige " titlul.

Prietenii stiu de ce!..."spartanii" vor castiga la foc automat meciurile ,singurul meci va fi cu Steaua.

Clujul trebuie sa-si plateasca datoria de anul trecut,de la Capra

Ar mai fi mailatii,dar cum feroviarii nu vor conta la momentul respectiv pt locul 1 vor sta iarasi capra!

Anul viitor vom vedea iar: Capra neagra si in prima aparitie ,Capra ceangailor (un conglomoret de natii pt cine stie,tiganii unguri)

BNQ27.09.2008 11:56

Salut, sunt suporter Steaua din Chișinãu, și aș dori sã fac un comentariu referitor la meci și referitor la unele comentarii ale unor utilizatori, în primul rînd îmi place cum gîndesk unii suporteri, cînd vãd cã la acordarea notelor Arthuro are notã mai micã decît Stancu, sincer nu înțeleg, Stancu joacã 3 minute, a avut o okazie, adiq un șut ratat, și gata și are medie mai mare, decît Arthuro, kiar nu konteazã cum a jucat, bãiatul a încercat, a alergat, a dat pasã de gol, a avut o okazie, parimise a skos singurul corner dupã s-a mai ivit o okazie de gol, și are notã mai mikã decît Stancu, kiar nu înțeleg cum unii gîndesk, nu doresc sã aud cometarii de genul, Arthuro e vîrf trebuie sã markeze, korekt, dar cum poate el sã markeze daq îl servește Bãnel, sau daq e servit de centrãri pe jos ale lui Semedo, sau la respingere șuteazã Lovin, sunt mai mulți factori de care depinde, nu-i iau apãrarea, dar bãiatul acesta are ghinion, pe care îl va sparge odatã și odatã, daq nu greșesk are în "palmares" 3-4 bare de cînd joacã la Steaua, eu rãmîn la pãrerea cã Arthuro pînã își mai revine, va fi cu 2 clase peste Kone, ce a arãtat Kone ieri? cã poate sã ajute în faza de apãrarea, asta a fãcut și Arthuro, cã poate sã cadã, Arhuro încã a skos un cartonaș roșu ne acordat, pãrerea mea, la urma urmei a primit o monedã în cap și voi îl notați mai prost decît cele 3 minute ale lui Stancu, în fine, la unii nu ajunge, mã refer la cei încãpãțînați, dar sã trecem peste critica lui Arthuro, timpul va arãta cine a avut dreptate, dar oricum nimeni din cei care îl criticã nu va recunoaște cã a greșit, unii acum regretã cã l-ai criticat pe Lovin, dar acum ne salveazã, eu tot l-am criticat și încã îl mai critic, dar asta e ne ajutã, trebuie sã-i fim recunoscãtori, are și el un caracter mai "unic" care nu-i merge de lok, sã fi avut caracterul lui Rãdoi, era un alt fotbalist, dar sã nu intrãm în polemici, sã vb despre meciul de asearã, ieri am avut okazia sã privesk meciul la TV (GSP nu se vede în Chișinãu, doar Antena 1 și încã vreo 4 românești) știam cã Rãdoi nu va juca, dar nu mã așteptam sã înceapã cu aceeași formulã ca în meciul cu Bayern, mã refer la Toja înkizãtor, spre mirarea mea, Toja s-a descurcat mai bine, ÎN PRIMA reprizã, în a 2 a fost depãșit de situație, și Lãcãtuș a vãzut asta, trimițindu-l pe Tiago, care a înkis foarte bine, acum mã adresez la acele persoane care îl criticã pe Tiago, ce nu va plãcut? cã a înkis foarte bine, cã nu a greșit nici o pasã, cã a pierdut de 2 ori mingea? pãi ce nu are voie la greșeli ? Lovin cum a pierdut mingea cînd Mureșan a nimerit bara, nimeni nu-i reproșeazã asta, o sã vb și despre ceilalți jucãtori, Zapata - super pe centrãri, Ogãraru mai are cu pregãtirea fizicã, deseori a fost depãșit, dar norok de efortul lui Nicolițã care îl ajuta, rãmîn la pãrerea cã Golanski este cu 1 clasã peste Ogãraru (în momentul de fațã, nu cu 2 ani în urmã) sã sperãm cã își va reveni, Goian cu Ghionea, au jucat ireproșabil, Goian la nivel aerian este de netrecut, la fãcut pe Kone în tot felul, dar mai sunt unele carențe la jocul pe jos, ambii fiind înalți și cu o reacție întârziatã, P. Marin, deja se vede cã are o vîrstã, Dubarbier cam a cîștigat 70 % din dueluri 1-1 cînd procentajul unui fundaș lateral trebuie sã fie 70 % de partea lui, Lovin cu Toja, au jucat binișor, se putea și mai binișor :) Semedo, a jucat prost, eu sincer nu mã așteptam Lãcãtuș sã-l trimitã în teren, pt cã știam cã nu va face fațã, un Szekely era mai util, pãrerea mea, pe centru Dayro, a jucat peste nivelul mediu, a marcat golul, a avut niște incursiuni, a fost bine, cerea baloane, pe partea dreaptã, Nicolițã .. ufff.. nici nu știu ce sã spun, a fost bun pe fazã defensivã, pe contra-atac, nea.. nu e pentru el așa ceva, cînd un jucãtor de bandã trebuie sã dribleze adversarul nu pe el însuși, și în final Arthuro, care mi-a plãcut, a jucat bine, a cîștigat mai multe dueluri la cap decît Kone, a alergat, a ajutat defensiva, a avut și șutul cela ratat, dar este o poziție dificilã, din alergare, sã nimerești mingea FULL, mingea era aproape pe lok, plus unghi, dificil, asta e, a greșit, dar nici nu putea mai mult, fãrã sprijin, cine sprijin? Semedo? care vede cã el e înalt, și centreazã la firul ierbii, sau pierde balonul, Nicolițã care centreazã ori la a 2 barã cînd Arthuro e la prima, ori la prima barã cînd el e la a 2-a :) per total, un meci de apãrare, poate sã nu fi marcat așa repede, altfel era meciul, bine cã Steaua a marcat prima, pt cã daq marca CFR prima, era greu de revenit, pt cã Dubarbier are vitezã kopil de draq de este el :) (în sensul bun) iar daq CFR marka pentru 2-1 atunci era și mai greu, dar e bine cã e așa, sunt sigur cã CFR nu va lua cele 3 puncte în Ghencea, cum de altfel nici o altã echipa nu trebuie sã ia nici un punct în Ghencea.

Îmi cer skuze pentru romanul meu plictisitor, dar sper cã 1-2 steliști vor citi, de altfel cum citesc toate romanele voastre :)

Încã ceva, doresc sã spun de peste Prut, cã urãsc presa românã, cum poți adresa așa întrebãri stupide, Cine va plãcut azi? sau cineva spune ceva, deodatã se duq la altul și întreabã, dar ce pãrerea aveți despre ce a spus acela, și tot așa, dar cel mai tare urãsc cum se gãsesk persoane care nu știu ce înseamnã sã fii suporter, și sã fii suporter roș-albastru și încep sã vorbeascã lucruri aberante.

Când l-am auzit ieri pe Mureșan la fanatik Clown Show, am zîmbit și am spus, oare eu am privit același meci ce a privit el? A declarat cã Steaua din nou a fost avantajatã de arbitri, am vrut sã-i adresez întrebarea, cînd domnule Mureșan? Cînd Cadu l-a cãlcat pe spate cu crampoanele pe Arthuro, sau cînd s-a aruncat cu monede și pungi de semințe? cã sunt sigur cã steliști au aruncat, CFR nu puatea nici odatã sã arunce, sau cînd Pereira la luat cu tot cu fulgi pe Nicolițã și nu a vãzut galben? sau cînd Ogãraru a primit galben pt un fault FOARTE DUR.. asta e.. o zi bunã, și forța Steaua !

vlad7527.09.2008 12:26

@BNQ,

O sa ti-o iei rau de tot !

Limbaj de mirk,cika! GIE!

ssinpadureacualune27.09.2008 12:29

1.Nu-mi place de Arthuro l-as baga mai repede inchizator;

2.Toja trebuie sa joace pe banda stanga sau in atac altfel langa Lovin se va strica;

3.Avem nevoie de 2 inchizatori pentru ca altfel nu stim sa jucam;

4.Avem nevoie de Radoi ca de aer pentru ca fara el in teren atitudinea jucatorilor este superficiala;

5.Avem nevoie de 1 atacant sau macar data o sansa lui Bogdan Stancu;

6.Avem nevoie de un mijlocas de banda stanga daca pe Toja nu-l joaca acolo si lui Ochirosii nu i se da nicio sansa.Nici Szekeli si nici Semedo nu se pot descurca pe stanga;

7.Chiar daca este o mare vina si a lui becali ca se implica,AVEM NEVOIE DE UN ANTRENOR!!

Campionatul, daca pana acum cativa ani se castiga cu echipele mici, anul acesta se va castiga cu echipele mari pentru ca toata lumea bate echipele mici (vedeti Dinamo care joaca infect si e pe locul 1 cu meciuri mai usoare ca ale noastre in viitor).Deci ca sa castigi campionatul trebuie sa bati echipele mari, cum sa faci asta cand tu joci la egal si nu la victorie!!!???

ULTRASZ0R27.09.2008 12:41
1.Nu-mi place de Arthuro l-as baga mai repede inchizator;

2.Toja trebuie sa joace pe banda stanga sau in atac altfel langa Lovin se va strica;

3.Avem nevoie de 2 inchizatori pentru ca altfel nu stim sa jucam;

4.Avem nevoie de Radoi ca de aer pentru ca fara el in teren atitudinea jucatorilor este superficiala;

6.Avem nevoie de un mijlocas de banda stanga daca pe Toja nu-l joaca acolo si lui Ochirosii nu i se da nicio sansa.Nici Szekeli si nici Semedo nu se pot descurca pe stanga;

7.Chiar daca este o mare vina si a lui becali ca se implica,AVEM NEVOIE DE UN ANTRENOR!!

Campionatul, daca pana acum cativa ani se castiga cu echipele mici, anul acesta se va castiga cu echipele mari pentru ca toata lumea bate echipele mici (vedeti Dinamo care joaca infect si e pe locul 1 cu meciuri mai usoare ca ale noastre in viitor).Deci ca sa castigi campionatul trebuie sa bati echipele mari, cum sa faci asta cand tu joci la egal si nu la victorie!!!???

atunci du te la CFR ca ai acolo de toate :X 10mm

DanStan27.09.2008 12:50

Pana una alta papagalii aia de la Cluj nici nu-si dau seama ca-s campioana Romaniei si c-au castigat un meci in CL. Si-au pus latraii din presa sa le justifice semiesecul de parca o echipa cu adevarat mare ar avea nevoie de justificari. Mai mult, toti lingatorii de pixuri se intrec in a descrie cat de slab a jucat Steaua uitand sa specifice ca Steaua e - chiar in viziunea lor - o echipa mediocra care nu merita titlul iar cfrcluj e marea superechipa care si-a aratat valoarea invingand la Roma. In condiitiile in care Steaua a jucat in multe momente in 8 sau chiar 7 jucatori iar antrenorul Stelei e doar un antrenor bun, nicidecum un antrenor de top, acum probabil singura intrebre care se poate pune e cum dreaq au reusit adevaratii aia de la Cluj sa joace atat de slab incat nu numai ca n-au invins la scor ci chiar au pierdut doua puncte. Oricum, pentru Steaua e un pas inainte. Anul trecut a reusti un 0-0 chinuit cu o echipa ce luase 3 de la Famagusta. Anul asta a reusit tot un egal dar in fata echipei ce a invins la Roma. Si, intr-adevar, ne-a ajutat arbitrul. Conform noului regulament intocmit de UEFA special pentru cfrcluj atunci cand un jucator e calcat cu intentie trebuie eliminat pe motiv ca n-a dat dovada de sportivitate cazand exact sub crampoanele adversarului.

kosm1n27.09.2008 13:04

Umila mea parere e ca Toja nu merge la mijloc ci pe banda.

Semedo mai are pana se integreaza in jocul ekipei.

Szekely centreaza frumos dar cine sa o bage in poarta?!!!

Nicolita ne-am obisnuit cu el.

Plesan un mijlocas de rasa dar nu ne trebuiesc jucatori accidentati 70% din sezon

Ov.Petre idem

Radoi inima ekipei cu el in teren echipa nu pierde niciodata rusinos!

Lovin trebuie suportat pt ca el duce greul cat timp jucatorii de glezne fine stau pe la Bolonia!

eu m-as risca cu golansky pe stanga pt ca P.Marin e terminat!

Aseara era mai bine sa fi jucat cu Tiago si Lovin de la inceput, Toja - Banel pe benzi si Dayro+Arthuro atacanti! Infine nu e sf lumii in derby-uri e ff important sa castigi dar la fel de important sau poate mai important e sa nu PIERZI!

Il sustin in continuare pe Lacatus si o sa vedeti ca "24" o sa fie al nostru!

Forzzzzza Steaua!

choli27.09.2008 13:16
@choli

bravo tata. esti mare om.

ba [...]

eu merg regulat la meciuri din germania pana in Ghencea pe costurile mele. dar nu conteaza ca tu esti mai mare suporter decat mine. ai mai mare stiinta fotbalistica decat mine? ia spune-mi tu mie ai lucrat la construierea Ghencea? ai dus macar o galeata de lut sau de ciment ???? eu iti spun [...] ca am facut Armata in Bucuresti si mi-am rupt oasele timp de o luna la construierea Ghencea in timp ce p[...]

doamne la ce nivel ma pot cobori.

ai facut asta pentru ca erai obligat, si da cred ca stiu mai mult fotbal decat tine, si sunt mai suporter decat tine.......

p.s. altii au murit la diferire constructii din buc.. scuteste-ma cu eroisme obligatorii

@fear

citesti mult, intelegi putin..

BNQ27.09.2008 13:34
@BNQ,

Mai bine tãceai, nu ai spus nimic inteligent prin asta, fiecare scrie cum poate, cine dorește înțelege.. spre deosebire de tine știu sã folosesc diacritice :smartass:

Daq îmi amintesc, etapa trecutã am jucat cu Stancu titular, sau nu? e încã "verde", pãrerea mea

Mihai Somanescu27.09.2008 13:44

@Tupac

Jucatorii subliniati sunt cei care sunt in baza de date a siteului si poti afla date despre ei.

vlad7527.09.2008 14:45
@BNQ,

Mai bine tãceai, nu ai spus nimic inteligent prin asta, fiecare scrie cum poate, cine dorește înțelege.. spre deosebire de tine știu sã folosesc diacritice :smartass:

Daq îmi amintesc, etapa trecutã am jucat cu Stancu titular, sau nu? e încã "verde", pãrerea mea

Auzi Stratane,foloseste naibii Dex-ul si dupa aia apuca-te de scris.Unii ca tine promoveaza ignoranta si asta s-ar putea sa dauneze grav copiilor nostri.

CoRsSo27.09.2008 16:09

Lacatus continua sa greseasca. Si nu trebuie sa fii "antrenor" ca sa-ti dai seama de greselilie lui. Ca vrei sau nu, Lacatus are mari lipsuri.

bodanelu27.09.2008 16:26
Lacatus continua sa greseasca. Si nu trebuie sa fii "antrenor" ca sa-ti dai seama de greselilie lui. Ca vrei sau nu, Lacatus are mari lipsuri.

si ce te recomanda pe tine sa-i numesti miscarile greseli? vreo diploma? vreo medalie? ani de experienta?

Piece of Mind27.09.2008 18:06
si ce te recomanda pe tine sa-i numesti miscarile greseli? vreo diploma? vreo medalie? ani de experienta?

Bai bodanele, in fond, care e problema ta? Chiar trebuie sa te simti tu si sa sari de fiecare data cand cineva comenteaza negativ despre calitatile de antrenor ale lui Lacatus? Cine esti tu, purtatorul lui de cuvant, avocatul lui? Pe Lacatus nu il pot recomanda decat jocul si rezultatele, care, pana una alta, nu sunt foarte convingatoare!

Aseara daca era un antrenor cu adevarat de anvergura, ar fi echilibrat jocul imediat dupa pauza prin introducerea lui Tiago, iar Stancu l-ar fi inlocuit mult mai devreme pe Arthuro. Cum sa joci din nou la inchidere cu Toja, cand a fost praf cu Bayern in aceeasi postura???

redblue7127.09.2008 18:08

Din nou vin cu ideile mele (contestabile si nu neaparat originale) referitoare la lipsa unui antrenor, CARE SA NU SUPORTE SA FIE CALCAT IN PICIOARE!!!

Verssace27.09.2008 18:23

INCREDIBIL

observ cã pe acest topic numai de CFR-Steaua nu se vorbe?te .

Adminii ce pãzesc ?cei fãrã vocabular adecvat meritã din prima ban , cã iti dai seama din prima daca e copil sau nu .

Marius27.09.2008 18:34

Si cei fara de pacate merita din prima un Ferrari + vila in Malibu. Din pacate, sau din fericire, nu intotdeauna primim ce meritam.

Discutiile sunt, in mare, on-topic, chiar daca subiectul este mai mult tactica adoptata de Lacatus in meciul de la Cluj.

Khalid27.09.2008 18:40

@BNQ

Arthuro este titular la Steaua de la inceputul sezonului si are 1 gol marcat, pe cand rezervele Kapetanos si Stancu au 2 goluri, respectiv 5. Asta exceptand faptul ca ieri era sa isi bage mingea in proprie poarta in repriza a doua. Fa tu socoteala care merita sa fie in primul 11 dintre cei 3 tinand cont ca Pedriel inca are probleme cu dreptul de joc.

enjoy27.09.2008 18:50

comentarii interesante, care de care mai haioase! fratilor, fiecare are propria dorinta iar Lacatus e unul singur, ca sa nu spun ca nu va poate "satisface" pe toti! antrenorul perfect n-a fost descoperit, cand o sa fie va fi la Steaua pentru userii de pe site-ul fcsteaua.ro!

Saramago27.09.2008 18:59

Ce a facut Steaua II la Calarasi ?

jaap27.09.2008 19:18
Ce a facut Steaua II la Calarasi ?

5-3

BNQ27.09.2008 20:06

@Khalid

Ok, așa ar spune cineva care nu a privit nici un meci al Stelei corect? cineva care se uitã doar dupã golurile marcate, pe cînd realitatea e un pic diferitã, Stancu a marcat aproape cînd a fost titular împreunã cu Arthuro, pt cã acesta îi fãcea spațiu de care avea nevoie, la bistrița și cu iași și cu Farul daq îmi aduc bine aminte, apoi mai are golul cu argeș, fie, de kapetanos nu vb, pt cã e un subiect înkis pãrerea mea, ok, o sã spui cã sunt în cãutarea a 1 și 1000 de motive cã îl apãr pe Arthuro, dar îl apãr pt cã îmi place ce joacã, joacã fotbal, nu neg, Stancu e bun, dar e tînãr, mai are de lucru, dacã e singur în atac, nu prea mișcã, fii de acord ;) Searã bunã ;)

jeles27.09.2008 20:11
Din nou vin cu ideile mele (contestabile si nu neaparat originale) referitoare la lipsa unui antrenor, CARE SA NU SUPORTE SA FIE CALCAT IN PICIOARE!!!

vin si`l citez pe ThereauRistul

Aceeasi problema cu grupatul, etichetatul, categorisitul. Nu fac parte din niciun trend, nici nu sunt unul dintre ¨megastelistii- sustinatorii unui urias jucator¨. Sincer si eu m-am saturat sa dau aceeasi replica si sa pun obsesiv aceleasi intrebari: ¨Ce facem dupa Lacatus? Cu ce se va schimba ceva pe banca tehnica ocupata abuziv de multe ori de Becali daca pleaca Lacatus? Ce motive avem sa credem ca daca vine Ferguson va fi lasat sa-si faca treaba?¨ - intrebari la care inca nu am primit raspunsuri de la voi, care-l vreti plecat pe Lacatus. Pentru ca voi trebuie sa dati aceste raspunsuri daca va doriti cu atata ardoare alt antrenor. Cand spui ca vrei schimbare e logic sa vezi si continuarea la schimbare, ca de asta vrei schimbare, sa se schimbe. In ce? Cum?

Pana atunci mi se pare ca spui ¨nu avem antrenor¨ doar ca sa te afli in treaba, daca nu ai si argumente. Pentru a ¨n¨ oara, argumentele acestea au la baza un butoi de rahat numit Becali, ca ne place sau nu, astfel toate comentariile devin relative, mai mult sau mai putin probabile si nu lasa loc de vehementa. Si daca voi nu vreti sa vedeti o schimbare in bine a stilului de joc, statisticile reci nu lasa loc de comentarii, va contrazic.

¨nu e lasat si mai ales Nu Poate!!!¨

Invers ordinea. Ca sa poata intai trebuie sa fie lasat. Cand e lasat vorbim daca poate sau nu.

ok , incetati ... Gigi a gresit iar , si nu avem ce face , pur si simplu asteptam sa vedem ce se intampla la acel nivel , aici , jos , noi trebuie sa sustinem echpa . atat . lasati antrenorul

cycyyy27.09.2008 20:21

Deci eu oricum si la bn si la raw alaturi de Steaua . Dar ce ma dezamageste f tare este faptul ca nu mere deloc Arthuro... nare sprint , nare vana in el deloc, zici ca are motor de 1,2 diezel porneste ca tancu , nu stie cu mingea , a fost titular mereu si ce a facut ? a dat un gol si a ratat un penalty .. Bogdan Stancu este peste el , Toja e bun pe laterale in mijloc nu face fata , ne lipseste Radoi f mult , dar speram sa revina la meciul cu Fiorentina . Noroc la Stelisti

«13456»