FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Steaua București - Bayern Munchen

«134567»
Marius17.09.2008 19:53

Oricum nu se va schimba nimic.... am vazut meciul asta de 4 ori pana acum, deznodamantul e acelasi...

Fan FC Steaua17.09.2008 19:54

Toja si Arthuro varza in general ... cand am scris in meciul cu gloria ca ei nu sunt de Steaua...ati sarit toti pe mine ... uite ce face Toja ... PIERDE TOT .. asa a facut de cand a venit ... 1 dribling cu galata si in rest numai faze stricate, driblinguri nereusite, ingreunarea jocului, stricarea fazelor de contraatac... ASTA E TOJA ... deschideti bine ochii ... arthuro...stiti deja..un pomanagiu... apararea e la fel de ametita ca-n meciul cu gloria....

SUNT DUR... SUNT ALATURI DE ECHIPA CAND MERITA, CAND NU, TAI IN CARNE !!!! NU-I PUP IN FUND SI NU-I LAUD CAND NU AM DE CE !!!!

Noroc cu Zapata .... bine ca si-a revenit...

VA ROG NU COMENTATI LA POSTUL MEU...CITITI SI TRECETI MAI DEPARTE!!!

baron17.09.2008 19:54

Nu trebuie sa ne necajim. Statistica spune ca din 15 meciuri acasa in UCL, Steaua are 2 victorii. Asa ca sa stam linistiti. Vom fi si anul acesta in statisticile UCL ca fiind echipa cu: cele mai multe faulturi, cele mai multe cartonase, cele mai multe ofsaiduri (ast ala capitolul CEL MAI CEL0 si cu cele mai putin suturi pe poarta, cele mai putine puncte....

Jucam jalnic, nu reusim sa inchegam 3 pase. Fara suparare dar pentru entuziastii din meciul cu Galata, sa recunoastem ca si atunci nu am legat mai mult de 2 pase. In schimb am compensat prin determinare. Am si avut cu cine.

Zau, ca mi-e jena sa vad cum isi bat joc Toni & Co de apararea noastra. Macar echipelke nordice mai scot un egal sau chiar bat acasa marile echipe. Noi pierdem la 3-4 goluri.

Si mai trist e ca nu jucam nimic. Imi aduc aminte meciurile din 96 cu Juventus si cu Borusia. Pai macar am avut ocazii(si de retinut ca schimbam aproape jumatate echipa de la an la an)

Doresc sa remarc o premiera in aceasta seara: primul sut al lui Lovin pe spatiul portii, de la vreo 20-25 metri. Bravo voinice! Peste 5 ani, cand vei fi poate capitanul Stelei, sper sa reusesti si al doilea sut...

cipdelaradio17.09.2008 19:54

Vream sa zic Dreapta :))

DAMASKINOS17.09.2008 19:55

Oricum ar face echipa diferenta de valoare e neta in favoare lor. Nu-mi amintesc de vreo echipa care sa ne fi pasat in halul asta pe Ghencea.

stelist24/2417.09.2008 20:01

arthuro du-te ma si te impusca )))

ros-albastru4ever17.09.2008 20:05

astia nu-s in stare sa lege 2 pase...cata experienta sa mai avem frate,is 3 ani in Liga deja,cat mai treb sa jucam si sa invatam ca sa legam si noi 2 pase acolo...CFR-u,tot vb despre ei dar dupa cum au jucat aseara,trebuie sa fie etalon,n-au jucat in viata lor in Liga si legau pase de parca ar fi castigat de 3 ori Liga... ce naiba,asta e umilinta

stelist nebun17.09.2008 20:08

ma da dao draku de treaba..2 bare intr-un meci..asta e si ghinion

stelist24/2417.09.2008 20:08

aoleo arthuro esti penibil

Fan FC Steaua17.09.2008 20:09
Oricum ar face echipa diferenta de valoare e neta in favoare lor. Nu-mi amintesc de vreo echipa care sa ne fi pasat in halul asta pe Ghencea.

Steaua a facut un meci identic cu cele facute cu multe subclasate din Liga 1 .. echipe care sperau la locul 9... bayern pare Iasi... pare Vaslui...

Pacat de echipa ... avem multi jucatori valorosi care sunt incomodati de nulitati precum Lovin si tojã..Lovin macar alearga, suteaza, deposedeaza.... TOJÃ DOAR PIERDE, PIERDE, SI PIERDE, INGREUNEAZA JOCUL, SCADE DIN VITEZA SI STRICA FAZE, STRICA FAZE, STRICA FAZE, SI DIN NOU PIERDE!!!

stelist24/2417.09.2008 20:11

Steaua a facut un meci identic cu cele facute cu multe subclasate din Liga 1 .. echipe care sperau la locul 9... bayern pare Iasi... pare Vaslui...

Pacat de echipa ... avem multi jucatori valorosi care sunt incomodati de nulitati precum Lovin si tojã..Lovin macar alearga, suteaza, deposedeaza.... TOJÃ DOAR PIERDE, PIERDE, SI PIERDE, INGREUNEAZA JOCUL, SCADE DIN VITEZA SI STRICA FAZE, STRICA FAZE, STRICA FAZE, SI DIN NOU PIERDE!!!

ba, daca toja e nulitate apoi tu esti mega-antrenor

cipdelaradio17.09.2008 20:12

Fara Zapata ...UMILINTA totala

stelist24/2417.09.2008 20:12

insa zapata e cel mai bun

stelist nebun17.09.2008 20:12

deci eu nu mai critic nimik...toja nu joaca nimik azi pt k ala nu e postul lui...eu atat pot sa zick..bravo zapataaaa

stelist24/2417.09.2008 20:14

comentator: "arthuro stie fotbal"

eu zic: "eu tot stiu fotbal"

fiara717.09.2008 20:15

Gigi scoate-l pe arthuro si baga-l pe Stancu

stelist24/2417.09.2008 20:16
Gigi scoate-l pe arthuro si baga-l pe Stancu

Gigi acus il pune pe arthuro inchizator :D:D:D

ros-albastru4ever17.09.2008 20:17

Lacatus e retardat...daca a ajuns sa astepte pana in minutu 80 sa faca schimbare...atunci m-am lamurit de ce e in stare

Fan FC Steaua17.09.2008 20:18

Hai, Stancu! Salveaza-ne si acum!!!

stelist24/2417.09.2008 20:21
Lacatus e retardat...daca a ajuns sa astepte pana in minutu 80 sa faca schimbare...atunci m-am lamurit de ce e in stare

mai atent fiul meu ... ce are Lacatus aici?:)

iese arthuro ura

ros-albastru4ever17.09.2008 20:21

pai echipa joaca cum joaca,toja ala e iesit din schema,Lovin e prastia pe care o stiam,nu jucam apr nimic in atac si Lacatus face schimbare in minutu 75 ... asta e gandire?...mai ales ca suntem si condusi,daca era egal mai ziceam...

stelist24/2417.09.2008 20:22

pai echipa joaca cum joaca,toja ala e iesit din schema,Lovin e prastia pe care o stiam,nu jucam apr nimic in atac si Lacatus face schimbare in minutu 75 ... asta e gandire?...mai ales ca suntem si condusi,daca era egal mai ziceam...

este vorba ca Gigi l-a vrut pe toja inchizator, si stii singur cand oieru are ceva doliante nu trebuie sa te supui ^_^

fiara717.09.2008 20:24

ce nu pricepi? asa joaca echipele mari. si Ferguson l-a bagat pe C Ronaldo abia in minutul 65

ros-albastru4ever17.09.2008 20:24

este vorba ca Gigi l-a vrut pe toja inchizator, si stii singur cand oieru are ceva doliante nu trebuie sa te supui ^_^

mda si Lacatus se supune ca o sluga...in felul asta n-o sa facem noi vreo performanta in CL niciodata,intram sa facem figuratie si sa dam puncte echipelor mari si profesioniste

Kekea17.09.2008 20:26

A fost gol ala

A intrat Ov Petre.Tinem de rezultat acum

«134567»