FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Steaua București - Bayern Munchen

«123457»
dr.adrian917.09.2008 14:51

"In sfarsit, un nou inceput!

Emotiile sunt mari! Linistea mea a inceput sa nu isi mai gaseasca locul prin camarutele inimii. Am intrat in cantonament si copiii, cei care de fiecare data reuseau sa ma rupa de lume, nu sunt prin preajma… Incep gandurile.

Incerc sa anticipez ce se va intampla diseara: va ploua in timpul meciului? Oare cum va fi starea terenului? Va mai fi stadionul plin?… Gata, nu pot sa mai stau in pat!

Cobor din camera cantonamentului si merg pe terenul de joc sa ma reobisnuiesc…

Pe cine incerc sa pacalesc?… Cu tribunele si peluzele goale, Ghencea e doar un alt stadion frumos al Europei.

Acum inteleg!

Nelinistea mea nu se datoreaza faptului ca asta seara voi da piept cu una dintre cele mai titrate echipe din istoria fotbalului mondial, ci situatiei de a fi, din nou, in mijlocul celor care intotdeauna m-au apreciat si a celor care m-au sustinut in toata aceasta perioada cat am fost in Olanda.

Am mai jucat cu echipe mari in ultimii doi ani, Arsenal, Inter, Manchester, Athletico Madrid, Werder Bremen, PSV, Feyenoord si totusi nu am simtit la fel ca acum. Nu de un meci tare imi era mie dor…

Deabia astept sa va vad!

Pe mai tarziu!

George"

eu_jimmy17.09.2008 14:52

Mor de ciuda ca eu nu pot sa fiu pe stadion....da voi care mergeti sa incurajati echipa si pt noi cei care nu putem din diferite motive sa fim acolo.FORZA Steaua!!! :steag_cruce_invers:

georgecristian17.09.2008 15:00

Mi-e teama de ploaia care persista de cateva ore in Bucuresti! Terenul ud favorizeaza intotdeauna jocul in forta, aerian, iar aici Bayern sta clar mai bine ca Steaua! Se cheama ghinion!

bgdb17.09.2008 15:01

Nu mai am rabdare. Innebunesc! Tocmai am aflat ca ma duc la meci, dar din pacate nu o sa am ocazia sa cant alaturi de voi. Stiu ca o sa ma luati la misto, dar persoana care mi-a facut rost de invitatie, a gasit numai la fotolii dar, sincer, as fi preferat sa fiu afara, langa voi!

Dar, asta e, mai bine acolo decat la TV!

Forza Steaua! Batem cu 3-0

Cosmin_Stelistu198617.09.2008 15:20

mai sunt bilete de vanzare la ora asta ? ce stiti ?

Catalyn0717.09.2008 15:35
~Iar stadion gol ...

o sa fie plin. uite-te si tu la televizor

piturca200217.09.2008 15:42
Desi nu sunt deloc un admirator a lui Ov Petre in seara asta e posibil sa ne lipseasca foarte mult,alaturi de Radoi,se-ntelege.

Vom avea mari probleme la fazele fixe,unde prin absenta lui echipa a pierdut multi centimetr si multa agresivitate.

Daca ar fi jucat Radoi la mijloc sau Plesan nu mi-as fi facut probleme dar Tiago nu e deloc disciplinat tactic si Toja nu s-a descurcat grozav pana acum in meciurile importante.

Indiferent ce rezultat sa ramanem mereu langa echipa,mai ales ca dupa un meci nu sunt toate sansele pierdute; totusi tinand cont de valoarea noastra si de exemplul CFR-ului cred ca vom avea parte de un joc echilibrat.

Hai Steaua!

pasa de gol in singurul meci important al lui jucat la capacitate maxima

1uLy4Nn17.09.2008 15:44

pana la ora 20.00 se vand bilete

ce ploua afara :thumbdown: ..sper sa invingem cu 3-1 :steagcruce:

sabin130717.09.2008 16:04

Daca echipa va fi cea care apare peste tot, eu nu prea inteleg ce sa caute Toja langa Lovin, ?!?!la inchidere??. E adevarat ca are recuperari bune, dar nu cred ca punctul lui forte este sa alerge dupa mingi, la recuperare. Are un dribling extraordinar, in viteza, mobilitate, care il recomanda extrema, cred ca mai degraba dreapta. De la Ilie Dumitrescu incoace Steaua nu a mai avut un jucator asa capabil sa patrunda de pe banda perpendicular pe poarta, dar sa si centreze perfect de gol.

Poate Lacatus a gandit un 4-1-4-1, asta ar schimba complet lucrurile, si personal as prefera asta, chiar daca e mai riscant.

Acum vreo 3 ore mai erau 2 000 de bilete, acum cica ar mai fi 4 000. wtf? Vreo sursa oficiala nu cred ca este la ora asta.

Adrian17.09.2008 16:41

Daca punem mingea jos, ii facem.

Avem jucatori mai tehnici si mai rapizi ca ai lor.

Mai ales in zona fundasilor centrali, ai au numai oameni lenti.

Sper ca Semedo, Dayro si Stancu sa profite de asta.

Si mai sper ca Arthuro sa se faca folositor si sa traga dupa el pe toti acei 3 fundasi centrali!

steaua_gloria17.09.2008 16:44

Cine canta si cum se numeste melodia de la prezentarea Stelei ?

Verssace17.09.2008 16:47

Toatã lumea e optimistã pe-aici ! LUPTÃ Steaua ! 2-1

cum mai e vremea pe la buc ?

georgecristian17.09.2008 17:26

Ploua necontenit de peste 6 ore la Bucuresti! Si va fi la fel in timpul meciului. Ma intreb cum va fi terenul in aceste conditii. Nu cred ca se mai pune problema de joc combinativ.

pugliesi17.09.2008 17:26
Toatã lumea e optimistã pe-aici ! LUPTÃ Steaua ! 2-1

cum mai e vremea pe la buc ?

la Bucuresti ploua ..dar sper sa se opreasca pana la ora jocului....Steaua-bayern 2-1

stelist nebun17.09.2008 17:28
:steag_cruce_invers::steag_cruce_invers: hei hei hei...stiu ca uni or sa comenteze..dar aseara m-am uitat la meciul lui CFR..si sincer am ramas placut surprins..au jucat fotbal aseara,chiar daca roma nu mai e intr-o forma buna,eu oricum ii felicit ,e o echipa romaneasca..sper ca Steaua sa joace bine in seara asta,ploaia sar putea sa fie un avantaj dar si un dezavantaj,echipa arata bine,Semedo Dayro si toja o sal ajute fpoarte mult pe arthuro..dar nu ma intereseaza cine marcheaza atata timp cat se marcheaza...prognostik..Steaua-bayern 3:2
FortuneTeller17.09.2008 17:31

Nici un meci nu seamana cu altul, deci e inutil sa comparam cu trecutul nostru sau cu meciul de la Roma. Vrem victorie, ar fi superb pt Steaua si Romania. Iar daca nu va fi victorie, oricum voi fi alaturi de Steaua si in continuare.

Verssace17.09.2008 17:31

@ stelist nebun

nu numai tie ti-a placut meciul , tuturor ne-a placut .. chiar merita sa joace in UCL.

Zapata - Ogãraru, Goian, Ghionea, Marin - Lovin, Semedo, Toja, Szekely - Dayro, Arthuro.

--- ce echipa ofensivã, sper sa nu avem surprize .

CoRsSo17.09.2008 17:42

Steaua bayern 2-1.

ma bucur ca, in sfarsit, putem fii fair-play fatza de o echipa romaneasca in europa si ii putem admira pentru cum au jucat aseara. Bravo CFR! Dar campionatul e al nostru :notangel:

dr.adrian917.09.2008 17:49
Cine canta si cum se numeste melodia de la prezentarea Stelei ?

http://www.trilulilu.ro/yo2marius/799d01d2fd902d

Raulredblue17.09.2008 18:49

doamne....ce senzatie cand aud melodia Ligii Campionilor...ma trec fiorii....hai baietzii...hai ca se poate....pe ei pe mama lor....Forza Steaua

ros-albastru4ever17.09.2008 19:08

ce naiba frate,ne bate bayern de ne farama...suntem terminati fara Radoi in aparare...ce s-a intamplat aseara a fost o minune ce se vede odata la 100 de ani...

stelist24/2417.09.2008 19:20

asteptam repriza 2:(

stelist nebun17.09.2008 19:29

maaaaaaaa...care zicea ca zapata nu vede bine..ia sal mai adu acuma daca maraie ceva...toti au zis ca are probleme pt ca a gafat de cateva ori..deja a scos un gol ca si facut

84ava17.09.2008 19:36

Fratilor suntem varza rau.Asezare varza,deci chiar nu inteleg ce cauta Arthuro ala pe teren nu reusesc sa inteleg ce are de il baga meci de meci.E PRAF OMU.Cum iti permiti sa il tii pe Stancu pe margine...P Marin,Lovin,Toja ce-or juca si astia nu stiu.

DAMASKINOS17.09.2008 19:37

Sa va mai aud pe aia care ziceati ca Bayern nu e in forma. In meciurile astea se vede clar ca avem doar 2-3 jucatori de Liga, restul sunt vai de mama lor

«123457»