FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Steaua București - Bayern Munchen

«1237»
fcsteaua.ro17.09.2008 00:24

Steaua debuteazã în acest al treilea sezon consecutiv în Liga Campionilor, printr-o întâlnire cu extrem de puternica Bayern Munchen, campioana Germaniei. Meciul se disputã începând cu ora 21:45 și este transmis în direct de postul Pro TV.

Elevii lui Marius Lãcãtuș întâlnesc o formație deosebit de puternicã, chiar dacã Bayern nu mai face parte de câțiva ani de zile din elita fotbalului european. Presiunea unui debut cu dreptul pe propriul teren pare a fi cu atât mai mare dupã rezultatul miraculos și neverosimil reușit de CFR Cluj asearã, pe Olimpico. Cu toate acestea, "niciun meci nu seamãnã cu altul" este un clișeu care are la bazã un mare adevãr.

Roș-albaștrii vor trebui sã suplineascã mâine absența unor jucãtori de bazã, din rândul cãrora se evidențiazã cãpitanul Rãdoi, un om decisiv în dubla cu Galatasaray. Alãturi de Rãdoi, vor rata acest meci și Bãnel Nicolițã (suspendat), Ovidiu Petre, Emeghara, Pleșan (nerefãcuți) și Pawel Golanski (accidentat). Dupã plecarea lui Neșu și accidentarea lui Pawel, îngrijoreazã îndeosebi lipsa de soluții pe benzile apãrãrii, acolo unde doar titularii Petre Marin și Ogãraru stau la dispoziția lui Marius Lãcãtuș, orice absențã a unuia din ei urmând sã-i punã mari probleme antrenorului Stelei. În locul lui Ovidiu Petre va apãrea cel mai probabil Lovin (un mijlocaș cu un bun randament în denfesivã), în timp ce tridentul ofensiv de la mijloc ar putea fi, în premierã, Toja, Dayro Moreno, Semedo.

Astfel, primul 11 al Stelei ar putea arãta astfel:

Zapata - Ogãraru, Goian, Ghionea, Petre Marin - Lovin, Tiago Gomes - Semedo, Dayro Moreno, Toja - Arthuro.

Pe banca de rezerve așteaptã Bogdan Stancu și Ianoș Szekely, doi jucãtori care pot spera în orice moment la un loc în partitura europeanã de mâine a Stelei.

De cealaltã parte, germanii au venit fãrã vedeta Franck Ribery, însã vor beneficia de serviciile lui Klose, Schweinsteigger, Luca Toni, Podolski, Lahm sau Lucio. În mod cert, Steaua va avea de înfruntat o formație extrem de robustã, aflatã și într-o bunã formã sportivã, dupã cum o aratã ultimele rezultate ale lui Bayern.

În ciuda previziunilor meteorologice mai degrabã nefaste, cel mai probabil partida se va desfãșura cu casa închisã. Suporterii prezenți mâine în Templul Fotbalului Românesc ar putea juca un rol decisiv în economia partidei dacã vor repeta atmosfera vulcanicã din meciul cu Galatasaray!

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

Virgil17.09.2008 02:39

Un prim raspuns optimist si totodata sec: 2 - 0.

Tupac Amaru17.09.2008 05:06

Din start sansele cresc prin neutilizarea lui Pardailan de Faurei, care sper (spre binele Stelei) sa fie destul de grav accidentat incat sa nu ne mai "fericeasca" cu prezenta sa inutila si chiar contraindicata in teren mult timp de acum incolo.

Asa...acum eu adresez felicitari celor de la CFR Cluj ca ne-au aratat, fara suparare, care trebuie sa fie atitudinea unei echipe de Champions League. Bravo, CFR Cluj!

Forza Steaua! Sa le aratam nemtalailor cine-i Steaua in aceasta seara!

Reptile1917.09.2008 05:42

Pe ei! Pe ei! Pe ei pe mama lor! :hai_steaua:

leynad7217.09.2008 06:17
Asa...acum eu adresez felicitari celor de la CFR Cluj ca ne-au aratat, fara suparare, care trebuie sa fie atitudinea unei echipe de Champions League. Bravo, CFR Cluj!

Recunosc ca nu m-a surprins atat de mult rezultatul in sine, cat mai ales jocul prestat de CFR.

In mod cert asta se datoreaza in cea mai mare parte strainilor, o echipa alcatuita predominant din jucatori romani nu ar fi obtinut niciodata rezultatul asta in CL.

Chiar daca evolueaza de ceva timp in Romania, e o diferenta mare de atitudine si exprimare, ca sa nu mai spun si de tehnicitate, intre jucatorii romani si cei straini din Liga lu' Mitica.

Bravo lor, felicitari !

In situatia de fata ar fi pacat sa nu oferim o replica pe masura in seara asta, macar in ceea ce priveste atitudinea si exprimarea in teren.

Sunt convins ca putem sa practicam un fotbal chiar mai consistent decat ceea ce am vazut aseara, dar asta depinde foarte mult de ambitia si daruirea pe care sunt dispusi s-o arate baietii nostri in seara asta.

Hai Steaua !

ariven2117.09.2008 06:22

La final vreau sa spun si sa ma bucur spunand-o: "FC Steaua Bucharest; siegt!!!"

Vorvertz pe ei pe mama lor!!!

Rezultatul franarilor obliga.

Forza Steaua!

Am2peu17.09.2008 06:45

prandeli de faurei va calificat anul asta si va scos de multe ori din rahat asa ca mai abtinete cu el e un jucator muncitor si multa lume zice asta binenteles cei care cunosc si partea frumoasa a fotbalului nu cei care stiu numai sa critice;)

radoi8617.09.2008 07:01
prandeli de faurei va calificat anul asta si va scos de multe ori din rahat asa ca mai abtinete cu el e un jucator muncitor si multa lume zice asta binenteles cei care cunosc si partea frumoasa a fotbalului nu cei care stiu numai sa critice;)

Cred ca ai facut scoala cu Prandeli din Faurei!

laur_2317.09.2008 07:17

Ce ar mai fi de spus?!?

Forza Steaua!!!

Cei care vom fi pe stadion diseara...10.000...15.000 sau mai multi(ideal ar fi un stadion plin) sa fim trup si suflet pentru Steaua, sa cantam, sa ne incurajam echipa pana la final si sa speram ca vom trai o fericire imensa la 23.30!!!

Forza Steaua!!!

Tupac Amaru17.09.2008 07:24

PARDAILAN de Faurei (pana la Prendelli mai e!) a dat un gol la Istanbul, dar pe partea lui a batut vantul si turcii au reusit sa inscrie de doua ori.

La Bucuresti a inscris arbitrul de tusa - trebuie sa revezi meciul, pesemne ca te-ai uitat la altceva.

Fara el in teren sunt convins ca am fi batut la Istanbul si am fi facut scor la Bucuresti!

Este adevarat ca ne-a scos de doua - trei ori din rahat in astia trei ani de cand ne chinuie, dar de cateva sute de ori el e cel care ne-a bagat!

Tocmai pentru ca apreciez partea frumoasa a fotbalului spun ca muncitorii tre sa se duca in fabrica sau in constructii! Fotbal sa joace fotbalistii, iar Pardailan ocupa in mod nemeritat locul unor valori incomparabile cu el.

Recunosc ca nu m-a surprins atat de mult rezultatul in sine, cat mai ales jocul prestat de CFR.

In mod cert asta se datoreaza in cea mai mare parte strainilor, o echipa alcatuita predominant din jucatori romani nu ar fi obtinut niciodata rezultatul asta in CL.

Chiar daca evolueaza de ceva timp in Romania, e o diferenta mare de atitudine si exprimare, ca sa nu mai spun si de tehnicitate, intre jucatorii romani si cei straini din Liga lu' Mitica.

Bravo lor, felicitari !

In situatia de fata ar fi pacat sa nu oferim o replica pe masura in seara asta, macar in ceea ce priveste atitudinea si exprimarea in teren.

Sunt convins ca putem sa practicam un fotbal chiar mai consistent decat ceea ce am vazut aseara, dar asta depinde foarte mult de ambitia si daruirea pe care sunt dispusi s-o arate baietii nostri in seara asta.

Hai Steaua !

absolut de acord cu tine

Cred ca ai facut scoala cu Prandeli din Faurei!

tare!

ytse jam17.09.2008 07:59

Steaua va castiga, pentru ca va lupta din greu pt un rezultat pozitiv, si pentru ca vom fi si noi alaturi de ei. Ma bucur pentru CFR pentru meciul senzational facut de ei aseara, dar recunosc ca sunt invidios pe ei. De aceea o sa castigam diseara, pentru a ne respecta blazonul de CEA MAI BUNA ECHIPA DE FOTBAL DIN ESTUL EUROPEI

Fear17.09.2008 08:03

3-1 Semedo Dayro Stancu

Azazello17.09.2008 08:09

Trebuie sa facem, intai de toate un meci bun. Sa aratam ca Steaua stie sa joace fotbal. Este o conditie esentiala sa obtinem un rezultat favorabil. Sper ca publicul sa fie sa cum il stiu: alaturi de echipa pana la ultima suflare, pana la fluierul final. Indiferent de scor.

Am incredere in baieti si in Laca !!!

Adrian17.09.2008 08:24

BATEM!

valeriu9917.09.2008 08:47

Suntem un grup de Stelisti din or. Cahul, R. Moldova, care am fost deceptionati de atitudinea postului de TV Moldova 1, care a decis sa difuzeze meciul dintre Juventus si Zenit in dauna meciului de la Bucuresti. Inafara de acest post de televiziune, nimeni nu are dreptul sa transmita pe teritoriul RM Champions League. In RM sunt peste 2000 de suporteri Steaua Bucuresti si alte cateva sute de mii de simpatizatori ai Stelei care vor fi privati de posibilitatea sa fie alaturi de echipa lor de suflet. Este dictatura in tara noastra. Comunistii fac totul ca sa ne indeparteze de fratii nostri de peste Prut. Cu toate acestea vom tine pumnii strinsi Stelei si speram doar la victorie. Forza Steaua!!!

DelPiero1017.09.2008 08:48

Va rog frumos,sa nu mai discutam despre meciul de aseara!Azi joaca Steaua!Bayern are un lot fantastic,insa au unele probleme.Fara Ribery,sunt mai previzibili,iar pe axul lor central,sunt lenti!De asemenea,fundasii lor laterali urca mult,lasand spatii in defensiva.Cu jucatorii care ii avem in atac,putem sa profitam de slabiciunile lor!HAI Steaua!

sabin130717.09.2008 09:31

In seara asta vreau sa vad 14 jucatori TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI.

Azzido17.09.2008 09:51

Steaua trebuie sa invinga. Steaua va invinge !

steagro

lupi17.09.2008 10:03
In seara asta vreau sa vad 14 jucatori TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI.

as vrea sa fie si arbitrii trup si suflet pt culorile Stelei....vorba lui Claudiu Raducanu"de ce nu?"

dr.adrian917.09.2008 10:11

parca ma stringe ceva de gat. nam mai avut asa mari emotii de la meciul cu boro din anglia.

sper sa nu ne facem de rusine, desi am o presimtire ca om da cu bata in balta si vom pierde.

numai in pielea lui Lacatus sa nu fii acuma. daca pierde sau chiar joaca egal incepe scandalul din nou la Steaua. Jiji vs. Lacatus

MoWeed17.09.2008 10:13

Nu mai am rabdare, numai la meci ma gandesc deja.

Tupac Amaru17.09.2008 10:14
Suntem un grup de Stelisti din or. Cahul, R. Moldova, care am fost deceptionati de atitudinea postului de TV Moldova 1, care a decis sa difuzeze meciul dintre Juventus si Zenit in dauna meciului de la Bucuresti. Inafara de acest post de televiziune, nimeni nu are dreptul sa transmita pe teritoriul RM Champions League. In RM sunt peste 2000 de suporteri Steaua Bucuresti si alte cateva sute de mii de simpatizatori ai Stelei care vor fi privati de posibilitatea sa fie alaturi de echipa lor de suflet. Este dictatura in tara noastra. Comunistii fac totul ca sa ne indeparteze de fratii nostri de peste Prut. Cu toate acestea vom tine pumnii strinsi Stelei si speram doar la victorie. Forza Steaua!!!

Sa stiti ca nu sunteti singuri, noi suntem langa voi, chiar daca nu intotdeauna simtiti asta.

Tragedia este ca, din pacate, democratii de la noi sunt in multe privinte chiar sub comunistii de la voi!

Forza Steaua!

Forza Romania!

dr.adrian917.09.2008 10:22
Nu mai am rabdare, numai la meci ma gandesc deja.

nici eu. eu astept meciul inca de dupa tragerea la sorti. iti dai seama ce nebun pot fi incat am venit din germania de la granita cu olanda si belgia la meci cu avionu.

sper sa nu fiu dezamagit. data trecuta cand am procedat la fel am pierdut cu Timisoara 2-0 si am jucat penibil.

maye17.09.2008 10:41

simplu:victorie!

dr.adrian917.09.2008 10:44

din ce am citit prin presa nemteasca si romana mi se pare cunoscut scenariul asta. adversarul lauda Steaua ca o echipa mare tehnica rapida etc si vine si neo da scurt. exact asa a fost si anul trecut. noi ne faceam singuri curaj si neam luato in gura

«1237»