FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Steaua București - Bayern Munchen

«12347»
pui de dac 11217.09.2008 10:51

aoleu nu mai am rabdare..mai am putin si plec si eu de la munca, bine ca mai pierd vreo 2 ore in trafic, taman bine se apropie ora meciului.

daca vor juca cu sufletul cum au facut-o de atatea ori putem sa scoatem macar un egal.

Sper doar sa fie stadionul plin. ce stiti de bilete? cate mai sunt?

KolloSal17.09.2008 10:52

Emotiile cresc pe masura ce ora meciului se apropie. Asteptarile sunt mari dar asta numai pt ca stim ca se poate. Steaua a demonstrat ca are capacitatea si forta necesare sa se bata de la egal la egal cu marile echipe ale Europei. :steag_cruce_invers:

SzabiStelistu17.09.2008 11:13

in primul rand bravo CFR.......Steaua va castiga astazi ,sunt sigur :D!!abia astept meciul...nu mai am rabdare :D:D:D!!FORZZA Steaua!! :steag_cruce_invers:

spider7117.09.2008 11:15
aoleu nu mai am rabdare..mai am putin si plec si eu de la munca, bine ca mai pierd vreo 2 ore in trafic, taman bine se apropie ora meciului.

daca vor juca cu sufletul cum au facut-o de atatea ori putem sa scoatem macar un egal.

mai sunt cam 4000 de bilete

catasteaua1717.09.2008 11:15

Steaua va bate cu :steag_sah_mic:fular-campionii:steag_sah_mic:fular-campionii 2-1 gol Dayro si Semedo ,,,,,,,,bine ar fii sal bage pe kapetanos in locul lui arthuro

valiblondu17.09.2008 11:21
Suntem un grup de Stelisti din or. Cahul, R. Moldova, care am fost deceptionati de atitudinea postului de TV Moldova 1, care a decis sa difuzeze meciul dintre Juventus si Zenit in dauna meciului de la Bucuresti. Inafara de acest post de televiziune, nimeni nu are dreptul sa transmita pe teritoriul RM Champions League. In RM sunt peste 2000 de suporteri Steaua Bucuresti si alte cateva sute de mii de simpatizatori ai Stelei care vor fi privati de posibilitatea sa fie alaturi de echipa lor de suflet. Este dictatura in tara noastra. Comunistii fac totul ca sa ne indeparteze de fratii nostri de peste Prut. Cu toate acestea vom tine pumnii strinsi Stelei si speram doar la victorie. Forza Steaua!!!

Sa stiti ca nu sunteti singuri, noi suntem langa voi, chiar daca nu intotdeauna simtiti asta.

Tragedia este ca, din pacate, democratii de la noi sunt in multe privinte chiar sub comunistii de la voi!

Forza Steaua!

Forza Romania!

Puteti sa vedeti meciul pe internet la http://www.cool-TV.net/ .

Forza Steaua!! :steag_cruce_invers:

pui de dac 11217.09.2008 11:25

mai sunt cam 4000 de bilete

hai ca e bine...cel putin 2000 se mai dau pana la meci

nu o sa fie ca la meciul cu galata dar tot o sa iasa ceva frumos. mi-ar placea sa se faca si ceva coregrafie sa le aratam nemtoilor ce inseamna spiritul ros-albastru

steaua_gloria17.09.2008 11:37

Uitati-va ce formula da onlinesport , eu zic ca e de domeniul fantasticului:

Robinson Zapata - George Ogararu, Dorin Goian, Sorin Ghionea, Petre Marin - Florin Lovin - Antonio Semedo, Juan Carlos Toja, Dayro Moreno - Bogdan Stancu - Arthuro.

sabin130717.09.2008 11:40

Daca acum sunt 2 000 de bilete eu cred ca se va juca,, cu casa inchisa. Iar atmosfera din seara asta sper si cred ca o sa fie etalon multi ani de acum. Apropo, stie cineva din tara daca s-a pregatit coregrafie speciala pentru acest meci?

paraipan_2917.09.2008 11:47

Nici o echipa romaneasca nu este, n-a fost si nu va fi mai presus decat Steaua in CL. Rezultatul spurcatilor visinii din Cluj obliga la victorie. Forza SREAUA!!!

fiara717.09.2008 11:49
Suntem un grup de Stelisti din or. Cahul, R. Moldova, care am fost deceptionati de atitudinea postului de TV Moldova 1, care a decis sa difuzeze meciul dintre Juventus si Zenit in dauna meciului de la Bucuresti. Inafara de acest post de televiziune, nimeni nu are dreptul sa transmita pe teritoriul RM Champions League. In RM sunt peste 2000 de suporteri Steaua Bucuresti si alte cateva sute de mii de simpatizatori ai Stelei care vor fi privati de posibilitatea sa fie alaturi de echipa lor de suflet. Este dictatura in tara noastra. Comunistii fac totul ca sa ne indeparteze de fratii nostri de peste Prut. Cu toate acestea vom tine pumnii strinsi Stelei si speram doar la victorie. Forza Steaua!!!

poti sa vezi meciul pe internet foarte simplu. instalezi sopcast (il gasesti pe google) si apoi bagi adresa asta in sopcast: sop://broker1.sopcast.com:3912/30931

se vede bine.

paraipan_2917.09.2008 11:50
Steaua va bate cu :steag_sah_mic:fular-campionii:steag_sah_mic:fular-campionii 2-1 gol Dayro si Semedo ,,,,,,,,bine ar fii sal bage pe kapetanos in locul lui arthuro

Pai n-are cum! Din 2 motive: 1-e f slab ca valoare (dupa parerea mea la nivel de Liga a-IIa, asta nu ca Arthuro ar fi supertalent). 2 - Nu e pe lista UEFA de CL :))

Dicanul17.09.2008 11:51
Daca acum sunt 2 000 de bilete eu cred ca se va juca,, cu casa inchisa. Iar atmosfera din seara asta sper si cred ca o sa fie etalon multi ani de acum. Apropo, stie cineva din tara daca s-a pregatit coregrafie speciala pentru acest meci?

Va fi o coregrafie de exceptie. Veti vedea!

Lupta Steaua!

bogdanutz717.09.2008 11:59

Pai n-are cum! Din 2 motive: 1-e f slab ca valoare (dupa parerea mea la nivel de Liga a-IIa, asta nu ca Arthuro ar fi supertalent). 2 - Nu e pe lista UEFA de CL :))

Kapetanos e pe lista de UEFA CL!!!

Tara2217.09.2008 12:28

~Iar stadion gol ...

fiara717.09.2008 12:32

Asta e lotul de UCL:

Goalkeepers

1 Robinson Zapata

12 Cornel Cernea

Defenders

2 George Ogãraru

3 Dorin Goian

4 Pawe³ Golañski

6 Mirel Rãdoi

13 Ifeanyi Emeghara

17 Eugen Baciu

18 Petre Marin

24 Sorin Ghionea

Midfielders

7 Janos Szekely

8 Ovidiu Petre

10 Dayro Moreno

14 Juan Toja

16 Bãnel Nicolițã

20 Florin Lovin

23 Mihãițã Pleșan

30 Tiago Gomes

Forwards

9 António Semedo

11 Arthur Bernhardt

28 Bogdan Stancu

35 Pantelis Kapetanos

SSK17.09.2008 12:48

S-ar putea sa nu fie doar o coregrafie.

Fear17.09.2008 12:54

ma sunteti tampiti? daca mai sunt 2000 de bilete cum draq sa fie stadionu gol ?!!?!?!?!?! doamne :ce_oameni:

DonAndres17.09.2008 13:22
S-ar putea sa nu fie doar o coregrafie.

Eu am inteles ca la Nord va fi o coregrafie speciala iar restul stadionului va fi full de steaguri ros-albastre!

Doamne Ajuta!!!!!

LUPTA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!

EternalK17.09.2008 13:24
~Iar stadion gol ...

http://www.Ogararu.ro/blog/?p=78

ebonyc17.09.2008 14:19

inca 45 de minute si scap si eu de la munca. :D uf ce emotii

Crangasi_boy17.09.2008 14:20

vezi ca este kapetanos pe lista UEFA..bagat in ultimul moment.

apropo... eu stiam ca pe lista UEFA pentru Champions League poti sa bagi 25 de jucatori astfel: 4 din ei sa fie juniori crescuti la club, iar 8 sa fie romani. acu stau si ma intreb cum naiba a bagat CFR atatia jucatori pe lista aia? :| ...sau arsenal??????????? poate sa ma lamureasca cineva......dar care chiar este informat

forever_fan_steaua17.09.2008 14:29

Greu trece timpul!

Dar vom invinge si vom uita de clipele astea cumplite de asteptare.

Forza Steaua! :steag_cruce_invers:

Mister_Qes17.09.2008 14:35

Desi nu sunt deloc un admirator a lui Ov Petre in seara asta e posibil sa ne lipseasca foarte mult,alaturi de Radoi,se-ntelege.

Vom avea mari probleme la fazele fixe,unde prin absenta lui echipa a pierdut multi centimetr si multa agresivitate.

Daca ar fi jucat Radoi la mijloc sau Plesan nu mi-as fi facut probleme dar Tiago nu e deloc disciplinat tactic si Toja nu s-a descurcat grozav pana acum in meciurile importante.

Indiferent ce rezultat sa ramanem mereu langa echipa,mai ales ca dupa un meci nu sunt toate sansele pierdute; totusi tinand cont de valoarea noastra si de exemplul CFR-ului cred ca vom avea parte de un joc echilibrat.

Hai Steaua!

yoyo_stelistu17.09.2008 14:48
:steagcruce: :steagcruce fular-campionii fular-campionii : yo sunt realist si cred in sansele echipei noastre...si speram ca sa prindem o seara mare cum a facut-o clujul aseara...si baietii nostri nu cred ca or sa ne dezamageasca...da totusi cred ca prin absentele importante si mari pe care le avem sa facem cel putin un egal...:P
«12347»