Inca nu stim exact care este starea lui. Sper sa nu fie nimic grav.
Inca nu stim exact care este starea lui. Sper sa nu fie nimic grav.
eu de mult am crezut ca baiatul asta e nebun(in sensul bun
).iar meciul cu Dinamo mi-a intarit convingerea.ii curgea sangere siroaie,habar n-avea pe ce lume se afla dar el vroia sa intre sa joace in continuare.asta numesc eu devotament pt echipa la care joci.am citit in gazeta ca a tras medicul de el si ca l-a urcat cu Forza in salvare.sper sa-si revina cat mai repede si sa devina mult mia constant decat pana acum.
eu de mult am crezut ca baiatul asta e nebun(in sensul bun).iar meciul cu Dinamo mi-a intarit convingerea.ii curgea sangere siroaie,habar n-avea pe ce lume se afla dar el vroia sa intre sa joace in continuare.asta numesc eu devotament pt echipa la care joci.am citit in gazeta ca a tras medicul de el si ca l-a urcat cu Forza in salvare.sper sa-si revina cat mai repede si sa devina mult mia constant decat pana acum.
cica deja e OK....
Fara suparare,dar deja a trecut o saptamana de la accidentarea lui Nesu din meciul cu Dinamo...era si timpul sa fie Ok...
Oricum,m-am speriat rau de tot in acele momente,ca toti suporterii de altfel.Mihai nu mai reactiona,iar jucatorii erau disperati pe langa el,incercand sa-i acorde primul ajutor.Si nu a fost chiar floare la ureche accidentarea sa,drept dovada ca a fost nevoit sa stea sub supravegherea medicilor o noapte.
De remarcat pasiunea cu care joaca in fiecare meci si dragostea pt club.Tot respectul pt Mihai Nesu,un adevarat stelist,care,asa accidentat cum era,insista sa ramana pe teren sa joace pana la final. :wink:
Nesu e un baiat bun , devotat echipei care joaca bine . Nu joaca perfect ,dar joaca bine Sa mai treaca un an , doi si poate o sa ajunga la o echipa mare (parerea mea) oricum Steaua e cea mai tare .
Centreaza bine si daca ar mai lucra la fizic poare ar reusi sa castige aerienele.
HAI 23'u
eu cred si sper ca el va creste de la meci la meci. deja s-a vazut o imbunatatire a jocului de anul trecut . si Ogararu mergea prost anii trecuti, iar bolonii vroia sa-l ia cu 200.00 euro (anul trecut), si uitati cit a crescut si unde a ajuns !
Baieti,sper sa aveti dreptate in privinta lui Nesu dar ma indoiesc.. :wink:
uitati-va un pic la poza asta cu nesu, e in josul paginii!
Asta nu e nimic, am gasit altele si mai ciudate. Mie imi place poza aia in care isi arata desenul facut la 5 ani.
Azi se insoara Nesu. Casa de piatra, ciufulici ![]()
Azi se insoara Nesu. Casa de piatra, ciufulici![]()
da??? Atunci multe felicitari si "casa de piatra"!!
Ce tare. Nu stiu de unde ati aflat, ca eu n-am auzit nimic. Dar ii urez mult noroc lui Mihaita al nostru!! ![]()
![]()
Trimis: 11 06 2006 00:45
Mah, cica ar pleca la Dnepr! :cry:
Nu se stie sigur. MM a zis ca n-are nici o oferta concreta. Dac-ar fi sa plece insa Dnepr ar fi cea mai buna solutie. Cine stie, poate scoate Protasov din el "unul dintre cei mai buni mijlocași stînga din Europa" ![]()
Asa e, macar da de un antrenor care il apreciaza, care a crezut intotdeaua in el.Si se poate si mai rau, sa nu ajunga cumva sa joace pe la coreeni ca Neaga...
casa de piatra si multa fericire, bichonule!
Casa de Piatra,Goodbye :lol: ...un motiv sa fiu fericit,pleaca Nesu :lol:
Poate totusi ramane...dar cat timp e Olaroiu antrenor sta degeaba pe banca... :evil: :evil:
Nesu, Baciu, Oprita, Cernea... singuri care nu imi plac si care nu regret daca pleaca ![]()
Casa de piatra Nesu. Sa faci multzi copii si sa o duci bine !!!
vi-l inchipuiti pe nesu inconjurat de o droaie de copii mici, slabi, blonzi, creti si-ai dracu', ca el?
![]()
![]()
![]()
Da ,ar fi super simpatici!
doar ca nu stiu cum arata prietena/sotia lui.Adica am o poza cu el si o tipa dar n-am cum sa fiu 100% sigura ca ea e.
Acu k e casatorit, tre sa aduca bani in casa , asa k nea Gigi da si tu la baiat o atentzie ... ![]()
Si totusi, n-am aflat din nici o sursa oficiala nici ca s-ar fi casatorit, nici ca s-ar fi transferat. Pai la stiri vorbeau intruna de aia de la Rapid si Dinamo ca se transfera nu-stiu-unde si de Mihaita nu se aude nimic..
daa kiar sa casatorit casa de piatra si tot ce isi doreste...![]()
La TVsport a zis k e mai mult k sigur transefru lui la Dnepr (echipa lui Protasov). Dak se transfera ii urez noroc acolo si sa devina un mare jucator . ![]()