FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihaita Nesu

«123416»
Motanu D22.11.2005 14:44
Pai doar nu e Davids sa primeasca galben meci de meci  :lol:

Nu. E si mai rau ca olandezul :twisted: :twisted: :twisted:

I.N.Money22.11.2005 14:47

Pai doar nu e Davids sa primeasca galben meci de meci  :lol:

Nu. E si mai rau ca olandezul :twisted: :twisted: :twisted:

Parca zicea Nesu ca idolul sau e Davids..de aici si porecla sa....Bichon...

zarboss22.11.2005 15:37

vorba lui motanu .. asta e mai rau decat davids... daca mai trage putin si de fiare sa vezi dupa aia ce-i prind frica adversarii

dianna22.11.2005 16:01

Nesu a primit porecla Bichon de la Miu datorita parului sau f ondulat.Nu are legatura cu rautatea de care da dovada pe teren.

Si inca ceva...nu vad dc il criticati atata???Este adevarat ca trebuie sa fie mai atent la intrari,dar nu e chiar asa brutal...Faza este ca el ia usor cartonase,toti arbitrii il vad un "dur",dar nu inteleg dc nu faceau la fel si cu Alexa,daca il mai tineti minte...el e mai rau ca Nesu,iar la intrarile lui criminale toti inchideau ochii. :evil:

I.N.Money22.11.2005 17:06
Nesu a primit porecla Bichon de la Miu datorita parului sau f ondulat.Nu are legatura cu rautatea de care da dovada pe teren.

Eu stiam ca a primit porecla adevarat de la miu..dar cum Davids era poreclit Pittbul...miu l-a vazut o specie mai firava :lol: si l-a denumit Bichon...

zarboss23.11.2005 10:38

o fi el mai firav dar e mai bataios decat davids

juristcris23.11.2005 17:54

Eu zic ca NESU este marea revelatie a Stelei din acest sezon. Nu cred ca exista un fundas stanga mai bun ca el in tara la ora actuala. Poate Pascovici, dar nu sunt sigur. Nesu e mai tanar decat baimareanul. Daca si-ar mai imbunatati fizicul si jocul in aparare, i-ar lua fata fara probleme lui Rat la nationala. Oricum, le-a cam dat cu trefla celor care spuneau ca ar fi ajuns la Steaua cu pile.

Oradea este mandra de NESU! De la Erik Linkar orasul nostru nu a mai avut un reprezentatnt in primul 11 al Stelei. Au mai fost pe vremuri Musznay, Weisenbacher sau Ovidiu Lazar dar de ei nu cred ca va mai aduceti aminte.

dianna24.11.2005 13:13

I-a dublat salariul lui Mihăiță Neșu

Evoluțiile din ultimul timp, devotamentul pe care il afișează pe teren la fiecare fază, faptul că a devenit titular indiscutabil la formația roș-albastră și in cele din urmă convocarea sa la echipa națională l-au făcut pe Gigi Becali să decidă mărirea contractului jucătorului Mihăiță Neșu. Astfel, fundașul Stelei a obținut dublarea salariului. Neșu va incasa 60.000 de euro pe sezon, el fiind printre ultimii jucători ai echipei antrenate de Oleg Protasov care nu avea salariul mărit.

Sursa : Prosport

"NESU este marea revelatie a Stelei din acest sezon"...Sunt total de acord cu tine...Nesu joaca bine si a demonstrat ca isi merita locul de titular in echipa...mai are si unele erori,dar siguranta si le va corecta pe parcurs ce se va mai maturiza... :wink:

armanovici26.11.2005 14:20

Imi da uneori Nesu fiori..simt cum imi tremura picioarele cand incepe celebrele sale perioade de "visare primavaratica"

Pot enumara multe meciuri in care a gresit insa am avut noroc ca nu ne-a costat!

Virgil27.11.2005 08:23

Nesu este si un bun incasator.A primit palma aceea de la jucatorul Jiului,a stat o fractiune de secunda si a cazut la pamant.Astfel nesabuitul care a facut pe zmeul cu Mihaita al nostru,a fost eliminat de pe teren.Din acel moment totul a fost mai usor pentru Steaua,care si-a bagat "in corzi" adversara si a castigat la puncte.Exact ca in box,2 la 1.

Concluzie : Nesu a judecat foarte bine momentul impactului si ne-a adus superioritate.Bine ca nu a luat Radoi palma,ca atunci ieseau scantei.

armanovici27.11.2005 10:04

Pai dupa cum a spus Radoi...bine ca a luat si nu a dat!..Ca il capitano sigur dadea inapoi...si era altcumva meciul 10 vs 10..

In alta ordine de idei Nesu este un bun cazator..cred ca a invatat de la FLORENTIN cel cu piscina in Fatza Dumitru! :P

zarboss27.11.2005 13:28
Concluzie : Nesu a judecat foarte bine momentul impactului si ne-a adus superioritate.Bine ca nu a luat Radoi palma,ca atunci ieseau scantei.

nu cred ca avea curaj sa se dea la Radoi vreo unul... s-au dat la nesu ca l-au vazut mai firav... dar a fost mai destept

Ayrton15.12.2005 22:47

Mi-a placut cum a jucat cu Herta! A jucat mai toate meciurile in acest sezon si se vede, creste de la meci la meci! Deja incepe sa devina o certitudine si Olaroiu ar face bine sa mizeze in continuare pe el. Sper sa-i urmeze Cristea si Nicolita.

dbd16.12.2005 04:33

da...intradevar e o revelatie...vorba lu' tata...ba si cand a venit la Steaua nu dadeai 2 bani pe el...

acum isi da sufletu pentru orice minge...bravo nesu...

axl2316.12.2005 09:04

Mihaita nesu este unul dintre cele mai mari sperante ale Stelei pentru anii urmatori. joaca pasional, cu suflet si insufletire. sustin initiativa lui Protasov de al "avansa" mijlocas, chiar daca la primul experiment a iesit rahat. pentru a deveni un jucator lucid si calm, lui nesu ii mai trebuie... ce, oare?

raducelbun10.01.2006 11:54

Este clar ca nu exista alta solutie pentru f. stanga.

Nu cred ca este cel mai bun din tara insa cei mai buni ca el nu au cum sa ajunga la Steaua. In aceste conditii sa ne rugam sa-l tina oasele si de aici inainte.

radoi8616.02.2006 09:38

In ciuda faptului ca a fost alaturi de Paraschiv, Radoi si Goian unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei in meciul de la Herenveen,luptand pentru fiecare minge ca si cum de acea recuperare ar fi depins calificarea, gazeta l-a notat doar cu 6...

Ma intreb cine face notarile p-acolo si de ce vor ei sa dezinformeze lumea???

strezahuzum16.02.2006 11:17

Cred ca exagerezi cand zici ca a fost printre cei mai buni ... a fost bunicel, insa de-abia dupa minutul 60 si-a mai dat drumul. Pana atunci a avut probleme serioase cu Yildirim, care l-a depasit de mai multe ori !

radoi8616.02.2006 12:16

In primul sfert de ora a avut cateva intrari foarte riscante, dar curate de le-a taiat elanul alora de la Herenveen! Ce imi place mie cel mai mult la el...devotamentul si se vede ca stie si cu mingea!

hannibal16.02.2006 12:39

asta da erou ! merita sa joace in primul 11 ! cred ca Olaroiu stie mai bine

dianna19.02.2006 00:18

Astazi,19 feb,Mihaita Nesu implineste 23 de ani,ocazie cu care am decis sa-i urez un sincer LA Multi Ani!!!Sa ne traiesti Bichon,sa joci cat mai bine,sa castigi multe trofee in Ghencea si sa devi indispensabil si la nationala :wink:

axl2319.02.2006 09:57

la multi ani!, Mihaita nesu, mult succes in campionat si UEFA!

Casillas19.02.2006 22:30

La multi ani !! Sa fii sanatos in primu rand ca restul vine de la sine!!

dbd20.02.2006 18:23

La multi ani ! si sanatate chiar daca e cam tarziu...bafta in continuare la Steaua si hai si in cariera !

FANATIK RED-BLUE24.02.2006 18:40

Date oficiale:

Data nasterii : 19.02.1983

Locul nasterii : Oradea

Nr tricou : 15

Email : M***@***

Debut in divizia A : 21.04.2002

Jocuri in divizia A : 46

Jocuri la Steaua : 46

Jocuri in sezonul curent : 13

Cartonase galbene in sezonul curent : 5

Cartonase rosii in sezonul curent : 0