:evil: >>>BRAVO baiatule ai reusit sa fii cel mai bun om al meciului,FELICITARILE MELE!>>> :twisted:
:evil: >>>BRAVO baiatule ai reusit sa fii cel mai bun om al meciului,FELICITARILE MELE!>>> :twisted:
are depate cine zicea ca din combinatia Petre Marin-Mihai nesu iese cel mai bun fundas stanga!
il respect dar Pascovici e mult mai tare.
cu cine sta in camera?
Sustinatorii lui Nesu ca titular unde sunteti?nu vedeti ca baiatu asta nu are inca stiinta jocului?este imatur,la prima faza a meciului a scapat fara galben la indulgenta arbitrului.
NESU un jucator foarte bun si luptator dar din pacate NECOPT
Corect. Dar P. Marin nu e cu nimic mai bun, din pacate... Oricum cred ca lumea il critica pe Nesu mai mult decat s-ar impune... Sau il critica si pentru erorile lui Nicolita ?!
O mare vina o are totusi si Oli,la fiecare atac Bostina era aproape singur,foarte rar l-am vazut pe Nesu sa vina sa-l sustina..pe vremea lui Oleg problema era total diferita...
huooooo dupa cum a jucat in ultimele doua meciuri nu marita sa stea nici pe banca de rezerve a Stelei.
E INTR-O PASA PROASTA SI LA NATIONALA A JUCAT PENIBIL,DAR DE ACEEA EXITA UN "ANTRENOR" PE BANCA Stelei SA VADA CINE E IN FORMA SI CINE NU.
are depate cine zicea ca din combinatia Petre Marin-Mihai nesu iese cel mai bun fundas stanga!il respect dar Pascovici e mult mai tare.
cu cine sta in camera?
Nesu+P.Marin=1/2 Pascovici... :lol:
Saracu' creq are fisura de coloana....i-a rupt spinarea Joaquin :lol: ,a inceput meciu prost si d-asta a jucat in continuare asa este totusi un imatur din pdv fotbalistic...in atac o!!..iar in aparare jalnic..sa nu uitam ca a avut cred si cea mai grea sarcina de pe tern..aceea de a-l marca pe Joaquin..si lucrul asta s-a vazut..insa se putea si mai rau,sa greseasca flagrant.
Sincer, cred ca ati vazut alt meci...
1. Nesu nu l-a avut NICIODATA adversar direct pe Joaquin...
2. Pascovici e sub Nesu.
P.Marin a aratat in amicale in pauza competitionala ca e in forma.De ce nu primeste nici o sansa?(anul trecut P.Marin era titular si mergea bine)
Daca Olaroiu l-ar fi bagat pe Petre Marin in locul lui Nesu si acesta ar fi avut o evolutie asemanatoare cu a lui Nesu, toata lumea i-ar fi sarit in cap, acuzandu-l ca insista pe un jucator cu care a mai lucrat la FC National. Totusi, dupa acest meci, Olaroiu poate sa il testeze si pe Petre Marin; are acoperire ca sa zic asa. Nesu a jucat slab in ultimele meciuri...din pacate pentru noi si pentru el.
anul trecut cand Zenga il folosea pe P.Marin titular, dupa ce inainte lucra-se cu el la FC National nu i-a sarit nimeni in cap(Nesu cred eu ca face exces de zel,e bine dar s-o faca mai cu cap,pre dur intra si se expune des la cartonase)
Nesu e prea tanar si nu are experienta(cu toate ca nu il vad sa ajunga un jucator de baza pt flancul stang nici la 30 de ani..cand o sa ii dea experienta pe nas),Petre Marin e prea batran si prea pitic(si sa nu imi spuneti ca si roberto Carlos e batran si pitic ca nu se compara..)
Concluzia:Steaua are nevoie de fundas stanga..cred ca e singura pozitie deficitara in mom de fata la Steaua...s-ar putea insita pt aducerea unui jucator de valoare pe acea parte stanga dak de la centru de juniori nu rasare nimic.
spune-mi si mie ce a gresit"batranul"P.Marin atata timp cat a fost titular?
Nu am spus ca a gresit cu ceva(dar nici nu a excelat)dar nu este un jucator cu care Steaua poate sa faca ceva pe termen lung.In mom de fata poate sa ii ia locul lui nesu fara probleme in primul 11 dar peste 1 an sau 2 ce facem?(ca nesu sigur va fii imprumutat sau cedat unei echipe mai mici in cazul in care nu va mai fii titular datorita evolutiilor mai proate sau mai putin convingatoare...asa cum se intentiona si cu Oprita)
NU CONTEAZA CINE JOACA...numa sa joace bine,greselile unui fundas(ca si cele ale portarului)pot fii decisive intr-un meci...mai ales la nivelul cupei UEFA
intr-un an,doi poate va prinde si Nesu experienta.
In pauza competitionala am spus, tot aici, ca Steaua are nevoie de un titular pe acest post. Si Nesu si Petre ar putea fi solutii de rezerva acceptabile, dar nu mai mult decat atat.
Din pacate, la Steaua, sunt 3-4 titulari care sunt "mari" doar pentru ca joaca la Steaua iar daca ar juca la echipe de mijlocul clasamentului ar fi niste nulitati. Va puteti imagina ce ar insemna din punct de vedere fotbalistic Nesu, Nicolita, Iacob la o alta echipa? Nimic, va spun eu! Asta ar insemna!!!
Nesu+P.Marin=1/2 Pascovici... :lol:
Pascovici=1/n Nesu...(si n tinde la infinit....)
are o mare capacitate de efort, are mult curaj, chiar putina nebunie, o buna asezare in teren, dar sta cam prost cu fizicul, adica este putin cam firav si parerea mea ca a fost cam depasit in meciul cu Betis.Se impunea o schimbare a lui cu Petre Marin.
Lui Nesu ii lipseste cu desavarsire o calitate fara de care azi nu ai ce cauta in fotbalul cu adevarat mare (si nu, nu ma refer la forta..) : luciditatea ! Nesu joaca exclusiv din entuziasm, agresivitatea lui vin tot din entuziasm (plus ca e si singurul mod de a rezista intr-un duel cu un jucator superior ca fizic...daca incerci sa-l deposedezi "clasic" te uita pe drum, asa ca bagi o alunecare "la rupere", care nu tine de kilograme). Este mult prea dezordonat pentru jocul Stelei.
Nu cred ca Nesu are valoare de Steaua in acest moment. Si ma indoiesc ca avea vreodata. :roll:
da...sunt de aceeasi parere cu tine..NU ARE VALOARE DE Steauace dreaq...a gafat si la nationala....cateodata e asa penibil... :evil: imi pare rau pt el dar nu prea vreau sa il mai vad titular...nici rezerva..cand intra el...am emotii de fiecare data cand primeste o minge... :cry:
deocamdata trebuie sa stea putin pe tusa,si introdus P Marin.In scurt timp va deveni om de baza.
Sa nu uitam ca si noi l-am "ajutat" sa devina asa entuziast,cand dupa fiecare intrare la rupere il aplaudam(NESU a fost de mic ROS-ALBASTRU,lucru ce nu poate fi trecut asa usor cu vederea)bun,rau e al nostru si trebuie sa avem grija de el.
Momentan este intr-o forma mai slaba decat Petre Marin, dar a avut pe finalul meciului cu Rapid o interventie egala cu o calificare si pentru acest lucru merita felicitat.
Ce ne-ai speriat Nesule.... ![]()
pana la urma ce a patit? e grav?
m-a impresionat teribil devotamentul lui.