@rezistenta_ultras,
Mi-am explicat motivele destul de clar aici - http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=281024 - pe celalalt topic.
Cat despre celalalt articol, titlul initial, care a ramas cateva ore pe site, a fost "Suporterii stelisti sunt alaturi de timisoreni (?)", cu toate ca autoarea a suferit o brusca amnezie, pe langa faptul ca, autoare de articole fiind, nu stie sa faca diferenta intre persoana a II-a plural si stilul de redactare impersonal in care e scris articolul (sau urmand aceeasi logica a dansei, daca in articolul ei apar verbe la persoana a II-a plural - si apar, inseamna ca si dansa reprezinta un grup). La rugamintea mea catre un moderator, tocmai pentru ca acest titlu ar putea fi speculat de o parte a presei si considerat o opinie oficiala, a fost schimbat in ceea ce vezi acum. Articolul a stat pe prima pagina pana cand un administrator, motivat de zecile de pareri pe care le poti gasi acolo, care specificau ca articolul este o mizerie, l-a scos de pe prima pagina. Deci nu e o conspiratie sau un punct de vedere oficial, ci sunt 2 pareri contrare, a caror "evolutie" a fost influentata de reactiile avut de utilizatori.
Eu nu cred in solidaritatea dintre galerii - in general, sau nu sunt un fan al ei. Nu am fost - inca o data, personal - nici alaturi de cei de la Dinamo dupa evenimentele din Bulgaria. Nu atat timp cat la mitingul comun s-a venit pentru filaj. Nu atat timp cat nu exista respect, nu exista reguli, nu exista onoare, nu exista o diferenta intre ultras si huligani, nu atat cat se intampla lucrurile care stii si tu ca se intampla. Atat timp cat un EL(fie el dinamovist, rapidist sau timisorean) abia asteapta sa ma bage in spital sau chiar o face, EU nu o sa pot sa il imbratisez peste 2 saptamani, in orice circumstante s-ar intampla asta. Ca o paranteza, sunt curios daca ai fi avut aceeasi imagine despre solidaritatea dintre galerii daca - Doamne fereste - cainii ar fi stiut corect ora de plecare in Turcia. Sau daca aceeasi parere despre solidaritate o au baietii din Triada sau Desant, sau cei din 41, sau cei de la Iancului, sau cei stelistii din Timisoara.
Later Edit - Ca sa nu fiu inteles gresit, cred ca Dragomir, Sandu si clanul din spatele lor (din care fac parte si multi investitori) reprezinta un cancer pentru fotbalul romanesc. Dar ceea ce se intampla la Timisoara e pur si simplu revolutia unor falsi, avand ca unic scop recuperarea palmaresului si a culorilor, si nu o adevarata schimbare. Si as incheia cu 2 intrebari : de ce timisorenii n-au avut aceleasi initiative revolutionare cat timp clubul lor a fost "pazit" de repercursiuni (daca nu ma insel, prima decizie e din 2004, fara a misca cineva din FRF un deget), oare cat timp ei nu erau afectati, nu era acelasi sistem ticalosit ? Si in al doilea rand, chiar crede cineva ca daca maine va exista o decizie prin care gruparii lui Iancu i se vor da palmaresul, numele si culorile, respectiv sanctiunea va fi anulata, va mai fi urma de picior de timisorean pe strada pentru a protesta impotriva sistemului ?