As putea face niste observatii in legatura cu articolul, fiind de acord cu Miaus ca n-ar trebui sa ne preocupe un asemenea subiect pe acest site.
1. Pentru ca, indiferent ce ar spune unii sau altii, respectivii suporteri nu se identifica cu fanii Politehnicii - unii dintre ei se pot identifica, altii nu;
2. Pentru ca, indiferent de hibridul pe care il sustin, s-au declarat frati cu aia de sub Pod, iar asta nu trebuie nici iertat, nici uitat - sincer, mi se rupe-n 14 ca sunt frati cu tziganii...eu cunosc multi timisoreni care tzin si cu Poli (pe plan local) si cu Steaua; pe de alta parte ce, noi ne identificam cu fanii lui TSKA Sofia?
3. Pentru ca, in atatea randuri, au cerut autonomia judetului respectiv, considerandu-se superiori pe motive numai de ei stiute, sfidand tricolorul si legile Ro - poate sunt eu prost informat, dar, exceptand tampenii halucinante iscate din celebra maxima "tot Banatu-i fruncea" si exceptandu-l pe Tokes, care este un cretin, hulit chiar de majoritatea ungurilor, n-am auzit de cereri serioase de autonomie, asa cum fac "romanii" din Harghita si Covasna. Oricum, si eu as vrea sa fiu autonom fata de Sandu, Dragomir, Iliescu, Tariceanu si Basescu, da' nu prea pot.
4. Pentru ca noi pretuim istoria, culorile si palmaresul, notiuni straine pentru ei - aici ar fi de spus ca timisorenii sunt, in opinia mea, de condamnat pentru ca n-au reinfiintat RIPENSIA. Atunci ar fi avut de ce sa fie mandri.
5. Pentru ca noi cantam la 8-1, obisnuiti cu performanta, iar ei urla la 1-8, fericiti ca au vazut goluri multe raportat la pretul biletului - aici sunt exagerari de ambele tabere.
6. Pentru ca NOI sustinem singurul derby romanesc, in vreme ce ei sunt obisnuiti cu jocurile cu UTA in esaloanele inferioare. Sau, sa nu uitam, derby-ul local cu CFR, altfel nume respectabil in fotbalul romanesc - derby-ul fotbalistic este de fapt disputa dintre Timisoara si Arad ca pol al Banatului si ESTE UN DERBY, fie si pentru faptul ca fotbalul romanesc s-a nascut in BANAT.
7. Pentru ca ei il au pe Marian Jabba. Si culmea, ii reprezinta ! Ohoo, dar si noi il avem pe Gigi Fecali! Pe noi de ce nu ne-ar reprezenta?
8. Pentru ca ei ies in strada dupa miezul noptii doar cand ai nostri sarbatoresc victorii si calificari. - nici noi n-am mai iesit de vreo doi ani (daca scoatem meciul cu Galata, care ne-a adus calificarea pe care anii trecuti o obtineam fara asemenea emotii. Apropo, multi timisoreni ies la succesele Stelei pe strazi in Timisoara, fiind si suporteri ai Stelei - pe acestia unde ii incadram?)
9. Pentru ca Zambon are actele - la noi cine le-o avea? Zisu? Pigui? Hrebenciuc? Paunescu? Becali? Virgil? Babiuc? Hai ca mi se face greata....
10. De la Dragoshel citire: Pentru ca nu ne intereseaza. Chiar asa