FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

10 motive pentru care NU putem fi alaturi de fanii lui AEK/Fulgerul !

«12345»
MoWeed06.09.2008 07:28
Is it possible to appeal against a CAS award ?

Judicial recourse to the Swiss Federal Tribunal is allowed on a very limited number of grounds, such as lack of jurisdiction, violation of elementary procedural rules (e.g. violation of the right to a fair hearing) or incompatibility with public policy.­­ ­­

Asta e luata de pe site-ul TAS. Trebuie sa-ti traduc sau intelegi si singur?

Marius06.09.2008 07:29

Pai tu trebuie s-o intelegi :) tu esti ala cu hotarari inatacabile si instante supreme intergalactice :)

MIREL6RADOI06.09.2008 07:32
Un articol care nu are cauta pe site, dar care nu ma mira, avand in vedere cum gandesc multi dintre care viziteaza fcsteaua.ro.

Imi pare rau, dar de data asta, Iancu are dreptate. Echipa lui zambon nu are palmaresul lui Poli Timisoara. Acum, societatea lui Iancu(aek/fulgerul), este asociata as Politehnica Timisoara( detinatoarea palmaresului), iar din aceasta asociere a iesit Poli Stiinta Timisoara, in sensul in care fulgerul/aek a venit cu licenta de Liga 1 si as FC Poli Timisoara cu palmaresul si culorile.

Ceea ce a facut MAFIOTUL de Mircea Sandu e ca nu a transmis la Laussane decizia irevocabila a CAF prin care lui Zambon ii era interzis sa foloseasca palmaresul si culorile lui AS FC Poli, ca urmare a procesului prin care cea din urma il daduse in judecata pe zambon.

Oricum, suporterii Stelei, cand au iesit pe strazi sa protesteze? Cand a urinat pe noi becali, pe Hagi, pe Boloni, cand a pus bodyguarzii pe jean pavel, pe suporteri, noi ce-am facut?!

Puteai sa ne faci favorul de-a nu posta..nu de alta,dar in acest mesaj se vede de pe Marte ca ai "fular cu Poli". Auzi domne`,"Iancu are dreptate" :wanker:

Cat priveste calitatea articolului, nu se cuvine sa faci astfel de aprecieri,nu cred ca articolele tale sa fie excelente prin desavarsire. :thumbsup:

MoWeed06.09.2008 07:34

@Marius

Eu l-am inteles foarte bine; decizia poate fii atacate numai in cazul unor vicii de procedura sau alte situatii speciale(ceea ce nu e momentan cazul in situatia Fulgerului).

Si gata, nu mai polemizez pe acest subiect decat cu cineva care stie ce vorbeste.

ADRIAN PACURAR06.09.2008 07:40

Mai ce cauta porcaria asta pe site!Cea mai mare tampenie pe care o vad pe acest site de cativa anisori.Oricand , orice club poate sa pateasca o porcarie .

Marius06.09.2008 07:45

Mda... astept si io un jurist pe site, poate mdionis?

Oricum, ca un nestiutor ( :cool: ) imi permit sa fac 2-3 aprecieri:

- CAS, instanta suprema in sportul din Romania, a hotarat ca Zambon nu are niciun palmares.

- TAS, un tribunal international, a hotarat ca Zambon are palmaresul.

- din cate stiu eu, in Romania, jurisdictia o are CAS, singurul mod prin care se pot impune hotararile internationale este cu amenintarea scoaterii din competitiile internationale, ceea ce e cel putin imoral.

- nu discut despre Iancu, suporteri si alte tampenii, discut doar juridic (atat cat ma pricep :cool:)

ah, si un LE mic. Viciul de procedura exista si consta in documentele cu care s-au judecat cele doua cazuri. TAS a judecat exclusiv pe baza celor trimise de FRF (fara decizia interna) iar CAF a "puricat" toate documentele din istoria clubului, din 1992 si pana la ora hotararii. :cool:

Alex88pl06.09.2008 07:47

un mesaj din Bucuresti...Poli p**a s-o b*****i...sa se-auda in toata tara...m**e Poli Timisoara..sau cum s-o numi.m-au scarbit am auzit scuza ca aia d la echipamente au spus ca movul nu e acelasi cu violetul si d-aia n-au schimbat culorile.asta e o prostie mai mare decat Iancu(desi pare greu de crezut).

MoWeed06.09.2008 07:51
- din cate stiu eu, in Romania, jurisdictia o are CAS, singurul mod prin care se pot impune hotararile internationale este cu amenintarea scoaterii din competitiile internationale, ceea ce e cel putin imoral.

ah, si un LE mic. Viciul de procedura exista si consta in documentele cu care s-au judecat cele doua cazuri. TAS a judecat exclusiv pe baza celor trimise de FRF (fara decizia interna) iar CAF a "puricat" toate documentele din istoria clubului, din 1992 si pana la ora hotararii. :cool:

Daca CAS ar avea jurisdictia, UEFA nu ar avea dreptul sa ne scoata din competitiile internationale. FRF e afiliata la FIFA/UEFA deci trebuie sa le respecte regulamentele. Mai intai sa dovedeasca Iancu falsul din actele trimise de FRF si apoi se poate discuta de viciu de procedura.

Deci tu iei de buna o decizie a unei comisii romanesti(desi stiim amandoi ce mizerii se fac pe acolo) inainte unei decizii a unui tribunal international care a judecat la rece, fara tampenii de genul "cum sa tii cu italienii in Romania" si fara sa aiba contact cu Iancu(a declarat public ca i-a dat spaga lui Sandu; te pomenesti ca pentru deciziile negative i-o fi dat bani)

ssinpadureacualune06.09.2008 07:52

Timisoara RUSINEA tarii!!!

Niste oameni manipulati de un tigan infect.Nu merita niciun pic de respect.

Marius06.09.2008 07:58
Deci tu iei de buna o decizie a unei comisii romanesti(desi stiim amandoi ce mizerii se fac pe acolo) inainte unei decizii a unui tribunal international care a judecat la rece, fara tampenii de genul "cum sa tii cu italienii in Romania"

:rolleyes: of, of, of... ce corecti e europenii astia...

CAS e tata lor in sportul romanesc. In lumea asta nu stiu sa existe vreun tribunal universal. Nu UEFA te scoate de nicaieri, ci FIFA, fiind un tribunal INTERNATIONAL, care apartine cumva de ei. Aia cu doveditul e corecta si nu ma prea intereseaza. Toti au gresit, si Iancu, dar si aia de la ferefe si daca tot desfiinteaza o echipa (Timisoara sau bragadiru sau spune-i cum vrei) trebuie s-o taie si ei rapid spre Rahova.

Si ca tot ii sustii pe alde Sandu & co., sa-ti aduc aminte de retrogradarea Sportului, de NEretrogradarea Ceahlaului, de Vaslui in Intertoto (unde toata lumea a dat dreptate Otelului, care a murit cu ea in mana - cu dreptatea :cool:).

Hai, te las sa polemizezi cu cineva care stie ;)

MoWeed06.09.2008 08:05
Si ca tot ii sustii pe alde Sandu & co., sa-ti aduc aminte de retrogradarea Sportului, de NEretrogradarea Ceahlaului, de Vaslui in Intertoto (unde toata lumea a dat dreptate Otelului, care a murit cu ea in mana - cu dreptatea :cool:).

Hai, te las sa polemizezi cu cineva care stie ;)

Exemple mai sunt si ai dreptate. Departe de mine sa sustin acesti spagari; nu am nici un fel de respect pentru Sandu si acolitii lui(Prunea si Lupescu ma scarbesc de-a dreptu; din mari contestatari ai lui Sandu i-au devenit aliati cand au avut ocazia). As vrea sa-i vad atat pe ei cat si pe Mitica Dragomir si cativa presedinti de cluburi(cei din Cooperativa) la parnaie mai mult ca pe oricine.

Dar nu am vazut pe nimeni scandalizat pe-aici dupa aceste episoade; nu am vazut nici un articol cum ca suporterii stelisti sunt alaturi de fanii Otelului(care, culmea, nu ieseau in strada la infrangerile noastre). Acum suntem scandalizati ca FRF a aplicat o decizie pe care nu putea sa o modifice. Iancu trebuia sa aplice decizia si, daca dovedea fals in actele FRF-ului sa ceara frumos daune financiare.

Plus ca nu vad cum au desfiintat ei Fulgerul; decizia lor era penalizare de 6 puncte nu desfiintarea echipei. Ca Iancu o desfiinteaza e alta problema, dar ei nu l-au obligat sa faca asta. Nu l-au obligat nici sa pastreze denumirea site-ului sau sa schimbe culorile din violet in mov(acum aud ca,cica, ar fi jucat in albastru cu Rapid :laugh: ); el si-a facut-o cu mana lui

il_capitano06.09.2008 09:08

Mihai Somanescu are dreptate ! Asta e parerea mea - Un articol care nu este binevenit si nu reprezinta parerea tuturo din aceasta comunitate ! NU SUNT DE ACORD .

unuspecial06.09.2008 09:21

Scoateti mizeriile astea de pe site! ma pish pe Poli si pe suporterii ei falsi. facem polemica pe site din cauza unora care nici ei nu mai stiu defapt cum se numesc,daca-i mov sau daca-i violet .

Harald06.09.2008 10:53

vad ca nimeni nu discuta insa despre federatia noastra draga si ce se mai intampla pe acolo.

Mihai Somanescu06.09.2008 11:21

@'MIREL6RADOI'

Mirele, esti total pe dinafara. Daca ma pronunt intr-o cauza care nu are treaba cu Steaua, inseamna ca tin cu echipa respectiva? Cu alte cuvinte, daca Dinamo e eliminata in Cupa UEFA cu un gol din ofsaid in minutul 95, nu trebuie sa spun asta? Asta ma face dinamovist? Sau nu putem fi obiectivi?

Omule, cu astfel de mentalitati ajungem ca in epoca de aur

rezistenta_ultras06.09.2008 11:41

@ i0nutz83

vrei sa te afirmi cu tentativa asta de articol?nu intelegi nimic dar totusi incerci sa iesi in evidenta,exprimand niste pareri care sunt numai ale tale dar incerci sa le atribui suporterilor stelisti in general.solidaritatea intre suporteri(indiferent de culori) ar trebui sa functioneze...nu era momentul sa amintesti acum de lucrurile insirate in articol...penibil!

i0nutz8306.09.2008 12:37

@rezistenta_ultras: Sa ma afirm unde ? Sau in ce fel ? Tentativa de articol ?

Nu am obiceiul sa <<atribui>> parerile mele altora. Ca fapt divers, una e sa expui o idee, si cu totul altceva e sa incerci s-o impui altora.

Pur si simplu, am fost deranjat de un material precedent si am considerat ca, daca tot este libertate de opinie iar dreptul la exprimare nu este ingradit pe forum, pot posta si eu cateva idei.

Atat si nimic mai mult.

Cat despre afirmat pe un forum si chestii de astea, ma faci sa rad.

Si apropo, solidaritate intre cine si cine ?!

rezistenta_ultras06.09.2008 12:49

puteai sa iti exprimi parerea printr-un singur comentariu,la topicuri deja deschise despre acest subiect.

in calitate de moderator ar trebui sa te gandesti ca articolele puse pe prima pagina a site-ului sunt luate de bune de persoane mai necoapte la minte.nu uita ca in urma cu ceva timp am trecut si noi printr-o situatie asemanatoare legata de palmares.oamenii aia au iesit in strada sa isi sustina cauza,asa cum au simtit ei la acel moment...nu stiu pe ce criterii si cine va face moderatori pe site-ul asta...

i0nutz8306.09.2008 12:55

In primul rand, nu eu l-am urcat pe prima pagina pentru ca, din punct de vedere practic si administrativ, nu am acest drept.

In al doilea, un articol de pe prima pagina, de pe orice site/forum/publicatie etc va produce in mod evident reactii pozitive si reactii negative, asumate de cel care redacteaza respectivul material. Treaba cu "luatul de bun" e subiectiva, fiecare intelege ce si cat vrea dintr-un material, are dreptul sa il combata sau sa fie de acord cu el si tot asa.

Iar daca nu stii cine este in masura sa acorde drepturi de mod cred ca te poti interesa ;)

rezistenta_ultras06.09.2008 13:08

vad ca te faci ca nu intelegi...acest site fiind prin definitie site-ul suporterilor stelisti ar trebui sa puna in evidenta prin articole,parerea stelistilor despre un subiect anume...in cazul de fata subiectul Timisoara.numai din post-urile care au curs in continuarea articolului poti sa iti dai seama ca parerea ta nu este impartasita,si multi fac apel la solidaritate...pana la urma pe cine reprezinti ?vad ca titlul articolului este "10 motive pentru care NU putem fi alaturi de fanii lui AEK/Fulgerul !".sa nu-mi zici ca te refereai la tine si la vecinii tai de scara.ne indemnai pe toti sa nu fim alaturi de ei,nu era o simpla parere cum incerci sa zici...

i0nutz8306.09.2008 13:11

Unii fac apel la solidaritate, altii nu.

Cat despre vecinii mei de scara, inca nu i-am pus sa posteze. O sa incerc maine seara, cand se intorc acasa ;)

PS

Patronul a anunțat cã va sfida cerințele FRF și FIFA, riscînd astfel retrogradarea echipei și excluderea din UEFA

La o zi dupã ce a anunțat cã se retrage definitiv din fotbal și de la conducerea echipei, Ma­rian Iancu a revenit ieri, anunțînd cã nu va respecta directivele FIFA și FRF, indiferent de riscuri. "Nu vom schimba nimic! Mai mult, înce­pînd de luni, vom reveni la denumi­rea de Politehnica Timișoara și la cu­lo­rile alb-violet".

sursa: gsp.ro

Tare, nu ? ;)

danimarcu06.09.2008 13:27

Eu cred ca trebuie sa vedem putin mai departe implicatiile acestui eveniment.

S-au auzit zilele acestea acuzatii grave la nivelul conducerii FRF si LPF...

Nu ma intereseaza foarte tare de problema Timisoarei,pt simplul motiv ca au ajuns aici din cauza lor.Dar ce se intampla la nivelul inalt al fotbalului romanesc imi repugna .M-as bucura daca ar aparea vreun semn ca lichelele care ne conduc fotbalul ar putea parasi locurile calde pe care le ocupa de ceva timp.Fotbalul are nevoie de o schimbare,poate ar fi acum momentul pt curatarea lui.

andyro06.09.2008 14:08

@rezistenta_ultras, vezi si celalat articol, pro-solidaritate, de acum 2 zile. In 7 pagini de comentarii au fost cam 2 comentarii care sustineau ca ar trebui sa fim alaturi de ei.

rezistenta_ultras06.09.2008 14:51

celalalt vad ca e undeva pierdut pe site,nu a e scos in prim plan ca acesta...andyro te-ai dat cu ei...tine-o tot asa poate or sa te faca si pe tine moderator

danimarcu06.09.2008 14:55
celalalt vad ca e undeva pierdut pe site,nu a e scos in prim plan ca acesta...andryo te-ai dat cu ei...tine-o tot asa poate or sa te faca si pe tine moderator

Pai fa si tu un comentariu la acel articol,si va iesi singur in fata..))

Cat despre final,esti funny.Sunt sigur ca visul lui @andyro e sa ajunga moderator... :whistle:

«12345»