Nu stiu daca ati observat dar discutia asta despre ce inseamna un derby are loc la intervale regulate de timp, cel putin pe forumul asta.
Nu stiu daca ati observat dar discutia asta despre ce inseamna un derby are loc la intervale regulate de timp, cel putin pe forumul asta.
Eu nu cred ca trebuie sa fim alaturi de suporterii echipei corcite. Sunt convins ca trebuie sa fim alatui de cei care cer demisia federalilor si miticilor. Ok, e clar, sunt atatea motive sa nu ne intereseze problema cu aroma de jambon. Dar este un prilej, un pretext sa ne exprimam si noi nemultumirea fata de metastaza in care se afla conducerea acestui fotbal.
Daca nu vrem sa ne aliem la ce pretind timisorenii, hai sa incepem noi o campanie, macar de denigrare a jegurilor federale. Ce-ar fi?
hai sa incepem noi o campanie, macar de denigrare a jegurilor federale. Ce-ar fi?
Ce intelegi prin "noi"?
@axl, noi stelistii satui de circul federal.. am un sentiment ca tacerea noastra este complice la dezastru.
@axl, noi stelistii satui de circul federal.. am un sentiment ca tacerea noastra este complice la dezastru.
exact ...
eu cel putin m-am simtit umilit si luat de prost , cand , la sfarsitul transmisiunii meciului Romania - Lituania , cand aveam un gust amar , lumea de pe stadion cerea deisia , brusc , s-au dat imagini din tribuna oficiala unde al nostru patron se intretinea cu persoana nongratta a fotbalului in mom acesta .
P.S : Nu mai deschid subiectul abuzurilor facute in cazul Timisoara ...
Manchester - Liverpool a fost foarte bine explicat intr-un material difuzat si pe gesepe teve.
Singurul Derby romanesc demn de luat in seama este Steaua - di_namo si atat. Ca in anul 2008 , orice meci difuzat la postul TV x sau y a ajuns sa fie "derby", e partea a doua. La noi toti sunt super mega vedete, orice meci e derby, fie el si in divizia z, etc .
N-ai cu cine...
Personal, ma lasa total rece ce se intampla cu FC aek bragadiru Timisoara. N-am cum sa simpatizez cu niste frustrati, si inaripati pe deasupra. Problema lor, sa si-o rezolve.
Oricum, cluburile nu mai sunt ce-au fost o data. Acum sunt simple afaceri si metode de spalat si facut bani. Suporterii doar isi cheltuie banii, nervii si isi pun sanatatea si chiar viata in pericol, pentru bunastarea fotbalistilor, dar mai ales a patronilor. Asa ca, vine intrebarea : pentru cine luptam ?
Asa ca, vine intrebarea : pentru cine luptam ?
Pentru culori si pentru ale noastre valori... ?
Asa ca, vine intrebarea : pentru cine luptam ?
Pentru culori si pentru ale noastre valori... ?
Asta la suprafata, pentru linistea noastra morala. Dar in realitate, alta-i situatia. Luptam pentru bunastarea altora.
Brancovan: "Mesajul a fost ca suntem o patã de culoare albã în mocirla fotbalului românesc"
Nu pot fi alaturi de asa ceva...