super joc .. facut de baieti nostri
cand? nu e mah meciul seara? sa jucat deja ? ![]()
doamne....unde ai vazut tu meciul cu Pandurii....pe nostradamus TV ???
doamne....unde ai vazut tu meciul cu Pandurii....pe nostradamus TV ???
+10000 ... mia placut asta cu nostradamus :laugh:
sãptãmîna trecutã ??????
:noexpression:
super joc .. facut de baieti nostrisãptãmîna trecutã ??????
:noexpression:
poate zice de meciul cu Pandurii din anul trecut sau anii trecuti
Foarte frumos meciul, pacat ca ne`au furat arbitrii.
Posteaza unii pe aici doar ca se se afle in treaba:)))
pot privi meciul pe net???
pls un link ![]()
FORZA Steaua ![]()
pot privi meciul pe net???
pls un link
FORZA Steaua
Nu,dar poti privi niste poze imediat dupa terminarea meciului..))
se pare ca au cam disparut site-urile-pirat care transmiteau meciurile...
Nu inteleg cum e posibil ca celei mai indragite echipe din tara sa ii fie transmise meciurile la TV de un post de televiziune de 2 bani, aparut peste noapte.
Personal nu prind acest post, am observat ca multi sunt in situatia mea.
E jenant.
Nu inteleg cum e posibil ca celei mai indragite echipe din tara sa ii fie transmise meciurile la TV de un post de televiziune de 2 bani, aparut peste noapte.Personal nu prind acest post, am observat ca multi sunt in situatia mea.
E jenant.
întradevãr, sunt din basarabia și anul trecut mai prindeam câte un meci la antena 1 dar acum nu pot privi nimic ![]()
Eu ma uit pe net la meci ![]()
![]()
ce faceti ?
1-0 gol F.Lovin min 45.bravo....
Ei, cine se astepta sa inscrie Lovin singurul gol al meciului? ![]()
Meci slab facut de noi, dar s-a vazut clar ca baietii nu mai aveau aceiasi concentrare si forta dupa meciul cu Galatasaray. E bine ca am castigat.
N-a fost spectacol, da macar am batut.
Am jucat slab,insa nu ma asteptam la altceva.Cateva observatii...nu credeam ca am sa spun asta vreodata,insa Lovin a jucat excelent!Toja are cea mai buna tehnica din campionatul romanesc(stangacii astia au ceva special)...dar grav e ce se intampla cu Dayro!Nu-i mai iese nimic!
Dayro face preluarea, se intoarce si nu-i iese driblingul . Pur si simplu ori se impiedica , ori ii reuseste adversarului teclingul. Oricum eu am mare incredere in Dayro.
Bravo Lovin.........chiar nu am asteptam la un gol din partea ta ![]()
deci nu pot sa cred:|
Dayro..esti deplorabil mama:| ce se intampla cut ine:((
(:((?
bravo Lovin..:x:x:x:x rulezi;)
Arthuro..mi-ai dovedit inca odata ca nu esti bun de nimik;)
Toja:x:x sooper bine:x super frumos;) sunt mandra ca faci parte din lotul Stelei:x
joc deplorabil:)
am incredere in echipa..dar totusi..nu ne putem lasa asa..dupa fiecare victorie mai importanta:)
nush ce o sa se intample in noiembrie:)..cand e una dintre cele mai dificile luni:)..cu cele mai dificile meciuri:)
oricum..am fost dezamagita..desii am stiut din start la ce sa ma astept:)
Dayro..revino-ti:-s..unde e acel jucator ambitios...care pur si simplu..nu se lasa pana nu dadera un gol..haide Dayro:x:x:x:x:x
FORTzZA Steaua:x:x:x:x:x:x:x:x:x
:steag_cruce_invers:
:steag_cruce_invers:
Dayro face preluarea, se intoarce si nu-i iese driblingul . Pur si simplu ori se impiedica , ori ii reuseste adversarului teclingul. Oricum eu am mare incredere in Dayro.
Si eu dar parca e in pierdere de viteza.De la el asteptam toti foarte multe.Toja a intrat foarte bine in tot ce inseamna Steaua,parca ar juca de o viata aici
A avut cateva suturi bune pe spatiul portii. Si a ajutat mult la constructie. Am mai zis-o, avem asteptari prea mari de la el.
Dayro face preluarea, se intoarce si nu-i iese driblingul . Pur si simplu ori se impiedica , ori ii reuseste adversarului teclingul. Oricum eu am mare incredere in Dayro.Si eu dar parca e in pierdere de viteza.De la el asteptam toti foarte multe.Toja a intrat foarte bine in tot ce inseamna Steaua,parca ar juca de o viata aici
Exact!Stangacii astia au ceva special,iar Toja,uneori,pare a avea mingea lipita de picior!Imi place cum vede jocul si cred ca este deja cel mai bun pe postul lui din tara...