FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii Tg Jiu 1 - 0 (1 - 0)

«1345»
RaMs3s01.09.2008 22:35

mama ce le-a facut Toja :hai_steaua:

MIREL6RADOI01.09.2008 23:03

Apreciez gestul celor de PN, care au afisat un banner pt Anton Dobos. :thumbsup: PS n-a avut un astfel de banner?

The Game02.09.2008 00:26

In PS,unde am fost eu,nu a fost niciun banner pentru Toni Dobos,totul s-a limitat doar la a i se scanda numele.

mountytoma02.09.2008 06:02

cum era de asteptat, dupa ce faci dragoste cu zana zanelor, e greu sa te mai atraga vreo printesa, cu atat mai putin o pandurita!

greu meciul cu Pandurii, mai ales dracii aia doi din atacul lor, mici , tehnici, rapizi si bataiosi, ne-au dat mari emotii. cred ca Baciu si Petre Marin sunt la reanimare, dar s-au achitat cu brio de misiunea lor.

bravo Lovin, se vede ca a prins curaj, si cred ca ar trebui incurajat mai des, asa il ajutam sa fie bun. si nu ar strica sa fie aplaudat si cand greseste o pasa, conteaza foarte mult. daca il mai si huiduim, e clar ca il daramam de tot.

abel moreno a jucat timorat, sunt sigur ca vom vedea lucruri bune la el. pacat ca nu a jucat pedriel.

ma intreb oare de ce nu am invatat nimic din lectia anilor trecuti de Champions League. eu cred ca in meciul care urmeaza unuia de Champions League nu ar trebui sa mai vedem in primul 11 jucatorii care au jcat in CL, cu exceptia lui Zapata, Radoi, Goian, Toja. ar trebui sa rulam mai multi jucatori, pentru ca vom avea un campionat greu. desi, ieri parca am remarcat o schimbare de macaz la arbitraj: daca pana acum ne tocau marunt, ieri am avut un arbitru foarte bun, poate chiar partinitor in favoarea noastra. se pare ca mircica Sandu si-a dat seama ca nu-i prinde bine razboiul cu Gigi si mai ales ca Romania are nevoie de punctele Stelei in Europa! curva mare Sandu asta, vedea-l-as insurat cu corpodean, curva curvelor!

redandblue02.09.2008 07:26

Meci perfect facut de Steaua la rezultat fara sa forteze vreun moment. In meciul asta am vazut ca tot pe romanasii nostri ne bazam la nevoie. Lovin a jucat foarte bine.

Bogdan4Steaua02.09.2008 09:57

Intr-un astfel de meci trebuie sa rulam jucatori precum Neaga, Ochirosii, Abel, Rada, Kapetanos sau Thiago. Toti sunt motivati , si a-i tine pe banca de rezerve constant nu inseamna decat inconstienta. Trebuie sa avem constant cel putin 18 jucatori in forma maxima.

SteLuTzZz03.09.2008 17:20

In atentia fotografilor !

Vad ca aveti contracte decat cu Peluza Sud si cu Armata Vest ! :)

Mai exista si alte grupuri .. alte steaguri .

Sper sa apara noutati la urmatorul meci .

Va salut :)

Melku04.09.2008 11:34

Au avut momente cei de la Pandurii cand au fost eroici, in aparare. Important e ca am castigat dupa un meci in CL, lucru care nu ne-a fost usor de multe ori.

ClauSteaua09.09.2008 16:18

un meci frumos castigat de Steaua

Forza Steauaaaaaaaa fular-campionii:steag_cruce_invers:

dany03014.09.2008 22:36

ceva frumos de pe stadion

http://www.youtube.com/watch?v=ZzM0Yct_4gA

«1345»