FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Era Becali , unii au inceput un protest!

«12345»
sergiu_titan13.07.2005 13:12

De ce fac gura aia din provincie, inventeaza siteuri, sunt vehementi la adresa conducerii cand ei vin la 3 - 5 partide pe sezon, nu prea au treaba cu ceea ce se intampla in tribune in cu conflictele dintre jj si suportei cu nimic.

Sa fie clar ca nu conteaza limbajul, felul de a fi, hainele grandomania sau ilgalitatile lui jj

Problemele mari sunt ca nu a mai bagat bani, ca nu baga bani in gazon, ca nu s-a facut o selectie buna la Steaua(la nivelul jucatorilor), ca nu suntem respectati(noi suporteri) si ca acum Europa pare iar departe dpdv fotbalistic ca niciodata

Grinch13.07.2005 13:18
De ce fac gura aia din provincie, inventeaza siteuri, sunt vehementi la adresa conducerii cand ei vin la 3 - 5 partide pe sezon, nu prea au treaba cu ceea ce se intampla in tribune in cu conflictele dintre jj si suportei cu nimic.

Sa fie clar ca nu conteaza limbajul, felul de a fi, hainele  grandomania sau ilgalitatile lui jj

Problemele mari sunt ca nu a mai bagat bani, ca nu baga  bani in gazon, ca nu s-a facut o selectie buna la Steaua(Campioana Romaniei 2005)(la nivelul jucatorilor), ca nu suntem respectati(noi suporteri) si ca acum Europa pare iar departe dpdv fotbalistic ca niciodata

Eu cred ca nu prea stii ce vorbesti ! De unde stii tu ca cei din provncie vin la 3-4 partide pe sezon ?

sile-jardel13.07.2005 17:40

SA STITI CA NU-I CHIAR ASA.sunt SIGUR CA ACEL PROTEST ESTE FACUT DE GAZETA,UN DUSMAN DECLARAT AL NOSTRU.VOR NUMAI DESTABILIZARE IN RINDUL NOSTRU.SIGUR E IMPLICAT SI GIOVANI CU SLUGA LUI-Popescu.NU VEDETI CA NU LASA PE NIMENI SA VINA LA NOI?anul ASTA VOR SA IA EI TOTUL.SAU PUS PE NOI.E USOR SA-L INJURAM,DAR SA NU UITAM CA FARA EL ACUM ERAM VARZA.E ADEVARAT CA E PROST DE GURA DAR LUPTA SI SINGUR IMPOTRIVA DUSMANILOR.SI sunt CAM MULTI.DE CE NU A VENIT MARELE REGE ANTRENOR LA NOI?STIE CE VOR FACE CIINII ANUL ASTA SI SA NU SE COMPROMITA.ASTA E,SINTEM SLABUTI,DAR EU ZIC CA NU TREBUIE BLAMAT Gigi DE NOI.TRECE PRINTR-O PERIOADA GREA,DAR AVEM ECHIPA,CEA MAI TARE GALERIE SI O SA-I RAZBIM.M..E GSP,GIOVANII,Popescu.

decaraiman13.07.2005 17:47

puteti sa va dati cu capul de toti peretii cu demersul vostru nu vedeti ca la nivel oficial nu va baga nimeni in seama?pentru ca nu aveti sansa sa dictati voi pe banii altora si mai stiti ceva? o sa ramaneti fara echipa Steaua se va muta la onesti si nu aveti voi putere divina sa opriti acest lucru atunci sa va vad retardatilor javre ordinare

ADRIAN PACURAR13.07.2005 17:57

mai am vrea sa stim si noi cine a facut protestul , dar tu esti la revedere cred o saptamana.

Bisquit13.07.2005 18:06

Decaraiman...ai dreptate!!!! Nu putem noi dicta pe banii altora si sunt constient ca daca am putea face-o ar fi un haos total, insa fiecare dintre noi are propria lui viziune cu privire la ce se-ntampla, fiecare, fie ca vrei tu sau nu, are dreptul la o exprimare libera a punctului sau de vedere!!

Nu ne poate nimeni obliga cu ce echipa sa tinem, pe cine sa simpatizam sau nu. Daca parerile noastre sunt de multe ori aceleasi e doar pentru simplul fapt ca..., stii cum e, cine se aseamana se aduna!!..

In legatura cu Gigi, parerea mea e ca a facut si lucruri bune la Steaua, ca daca ramaneam cu Paunescu nu stiu unde ajungeam....insa in ultimul timp a inceput sa clacheze destul de rau. O vina cred ca o au si toti lingaii din jurul lui care nu-i prezinta situatia reala in care se afla si-l lasa sa se chinuie cu ideile lui de "razboaie, lupte si alte alea"....

Poate unul din ei esti chiar tu...asa ca fa bine si trezeste-l la realitate!!! Poate mai poate schimba ceva, cu toate ca mi-e greu sa cred!!.

onlySteaua13.07.2005 19:51

Sa fie clar ca nu conteaza limbajul, felul de a fi, hainele  grandomania sau ilgalitatile lui jj

Problemele mari sunt ca nu a mai bagat bani, ca nu baga  bani in gazon, ca nu s-a facut o selectie buna la Steaua(Campioana Romaniei 2005)(la nivelul jucatorilor), ca nu suntem respectati(noi suporteri) si ca acum Europa pare iar departe dpdv fotbalistic ca niciodata

unii dintre cei din provincie(ce ma enerveaza expresia asta) merg la meciuri mai des decat merg multi din Bucuresti.

sa nu crezi acuma ca am sris asta ca sa ma laud.nu de mine este vorba.dar am prieteni,studenti sau cu alte treburi pe acolo,care nu rateaza un meci.

si nu as vrea acuma ca discutia sa devieze spre "hai sa ne laudam cine-i mai stelist".

echipa-i din Bucuresti,normal,dar crede-ma ca la fel de mult o iubim si noi.

forza Steaua!!!

alex ripper14.07.2005 03:55

si pe mine ma deranjeaza gandirea asta de bucurestean, cum ca daca esti din provincie esti inferior, ca vezi doamne numai bucurestenii sunt suporteri adevarati iar provincia nu.

Eu sunt din provincie,iar la un meci era un suporter care statea aproape de stadion si care s-a crucit cand a auzit ca unii faceau si o zi pe tren ca sa vada meciul,si mi-a spus ca el nu ar veni in locul nostru.Uite gandirea de bucurestean.

SSK14.07.2005 05:09

Ca tot vad ca sergiu e cel mai celebru aici, m-am gandit sa-l citez si eu...

Problema in ce a spus el nu mi se pare faza cu provincia (in fond, s-a dovedit de multe ori ca "cei din provincie" pot fi niste suporteri mult mai fideli, statornici si de bun simt decat noi, "capitalistii"), ci ceea ce conteaza in ce-l priveste pe Becali. De fapt, sergiule, se dovedeste in aceste zile ca ceea ce conteaza sunt tocmai injuraturile, ilegalitatile, limbajul sau grandomania oierului. Cat timp 4 ani de zile Becali nu a facut gazon, transferuri marcante sau baze de pregatire, dar nici nu a iesit permanent in fata cu afirmatii aiuristice, nimeni nu s-a scandalizat. In fond, nefacnd nimic, era oarecum in nota tuturor patronilor din fotbalul romanesc.

Dar de cand oierului nu-i mai ajungi cu prajina la nas, de cand se crede un fel de arhanghel in lupta cu fortele raului (calare pe maybach... 8O ), de cand imaginea lui catastrofala se suprapune cu cea a Stelei, abia de atunci lucrurile au devenit irespirabile in Ghencea !

Acum o saptamana citeam Gazeta sporturilor : pagina 3, toata despre Steaua, pagina 7, toata despre Poli. Pagina 7 : scheme tactice, planuri ale lui Olaroiu, declaratii ale jucatorilor, transferuri... Pagina 3 : plina ochi cu vorbele "razboinicului". Pana si pasajele despre jucatori se refereau la declaratiile oierului despre acestia.

Asta am ajuns... Si de asta nu mai putem suporta ! :x

laca00714.07.2005 07:55

doamne unde am ajuns! ia'l de pe capu nostru ca nu mai suportam!

Virgil14.07.2005 09:11

Se vorbeste foarte mult prin oras de site-ul care i-a pus pe jar pe unii.Se fac fel de fel de supozitii.Una care mi-a atras atentia in mod deosebit,este aceea ca un anumit Koorania a fost initiatorul.Am facut legatura cu ce a spus Gigi,anume ca homosexualii ar fi fost cu ideea,pentru ca Gigi a fost dur cu insasi ideea de homosexualitate.Koorania = cur + ania,mi-am zis.Mi s-a parut apoi ca si "ania" asta suna cam ciudat.Imediat am sesizat apropierea intre "ania" si "anus" si mi-am zis ca a fost putina nuantare pentru a deruta eventuali oponenti ai fenomenului.

Cine si-ar pune un nick atat de ciudat,daca nu un homosexual,poponar,pederast,partzar,coorist sau cum vreti sa ii mai spuneti.

Ia uite ma,mi-am zis,Gigi a avut dreptate.E posibil sa fi fost un homo.

Mergand pe firul gandului,am mai facut o asociere.M-am intrebat:nu cumva o fi totusi unul de al nostru,suporter stelist,caruia ii plac imbarligaturile?Probabil ca da.Cine sa fie,cine sa fie?Imi statea raspunsul pe varful limbii si nu puteam sa-l "scuip".Koorania,Koorania?Ma asta e foarte asemanator cu un nick al unui insignifiant suporter(cica) stelist.Pirania.Pfu,ma dar ciudata asemanare.Pirania.Cu "pir" de la pirtzar.Si "ania",conform finalului numelui Koorania.

Ma sa stii ca asta e,mi-am zis.Koorania = Pirania = initiatorul protestului.

Da,dar de ce sa faca el partizanat cu cel impotriva caruia facuse site-ul?La deruta,mi-am zis,ca sa fie el ultimul care ar putea fi banuit in toata povestea asta.

Acum eu nu stiu daca legaturile pe care le-am facut si care s-au oprit la un rezultat atat de spectaculos pot fi adevarate.Voi ce ziceti?

Pentru a-i demonstra lui Pirania ca sunt total impartial il invit sa comenteze si daca doreste sa si voteze in legatura cu chestionarul de mai sus,o poate face linistit.

Dar sa nu mai foloseasca acel "du-te-n ma-ta-n coor",pentru ca atunci nu mai incape nici o indoiala.

Discerneti baieti.

Adi14.07.2005 10:34

8O 8O 8O 8O Ai luat lectii de la niste agenti FBI sau CIA??? :) Formidabil :) :!: :wink: Nu stiu citi dintre noi ar fi putu stabili o legatura atit de logica intre afaradinghencea.ro, acest koorania, Gigi si pirania :)

Ramine de vazut daca ai dreptate. Eu sunt sigur ca ai dreptate in privinta provenientei nickname-ului "koorania" si a legaturii cu declratia lui Gigi. Ramine de vazut daca koorania=pirania.

Trebuie sa asteptam raspunsul lui pirania, pentru ca numai el stie adevarul :lol: Daca acest raspuns nu apare, inseamna ca e de acord cu cele spuse de tine mai sus si nu mai are nimic de adaugat sau comentat :lol: :lol: :lol:

MESAJ PENTRU TOTI STELISTII SI PENTRU TOTI BARBATII

Trebuie sa fim atenti sa nu-i acordam prea multa atentie lui pirania, pentru ca poponarilor le place cind le acorzi prea multa atentie si e posibil ca in scurt timp sa ne deranjeze cu citeva mesaje pe privat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sorin_77714.07.2005 11:10

momentan este suspendat cateva zile, asa ca Pirania nu isi poate spune opinia... o sa auzim probabil saptamana viitoare de el... Sper sa mai auzim totusi... (asta e momeala ) :lol:

Virgil14.07.2005 11:57

Dupa ce Pirania isi va preciza pozitia,am sa pun in dezbatere si cazul cu caseta audio.

Se pare ca la mijloc e vorba tot de un obsedat homosexual.Pai ii dadea Gigi m***e la infinit si tot la infinit il provoca si el.

Poate se da in fapt Pirania cu ceva si ne pune pe o pista la capatul careia sa descoperim amatorul de sex oral.Care l-a avut pe Gigi cum a vrut el.

Fiecare inceput de vorba al reporterului il viriliza la maximum pe onorabilul GB.

Intr-un fel a fost rentabil si pentru el.N-a mai dat bani la femei.Pai pe praful asta...Lasa sa-i bage in echipa mai bine.

Sper din toata inima sa nu ajungem la acelasi rezultat,care nu ne-ar face cinste.Adica sa fie tot un suporter de-al nostru.Dar nu,nu cred ca e posibil.Cred ca e vreun vrajmas alb-rosu,alb-visiniu,alb-violet si inca o data alb-visiniu.De data asta sunt sigur.

Totusi sunt curios sa stiu cine e,ca sa-l salutam si noi cu o salva de m...,mi-e rusine sa spun ce,dar poate intelegeti.Desi stiu ca nici voi nu ati spus niciodata asa ceva.:oops: Mai citesc si fete pe aici.Din Bucuresti,Pitesti,C-ta,Timisoara.Si chiar din orase ale divizionarelor B.Oradea,Baia Mare,Targoviste,etc.

Te asteptam Pirania.Esti homul cheie.

George Stan14.07.2005 12:38

Gluma gluma dar omul nu poate raspunde, asa ca, va rog sa nu mai lansati astfel de sotii.

Nu mi se pare sub nici o forma corect ceea ce faceti.

Virgil14.07.2005 13:09

Asa am zis si eu inainte de a posta.Dar pana la urma m-am intrebat daca e ceva corect pe lumea asta.

M-am intrebat printre alte,cate din cele 240 de meciuri ale diviziei A (30 etape x 8 meciuri) din sezonul trecut au fost corecte.Si tot eu mi-am zis ca nici 30%.

M-am intrebat apoi daca e corect ca peste 50% din suprafata totala a tarii sa fie sub ape.Apoi multe altele.In cele din urma am ajuns la concluzia ca nu dau in economia statului daca il pun putin pe Pirania in postura celor pe care ii injura,ii ia la 3 pazeste,le nesocoteste opiniile.

Daca nu-i place,sa inceteze.Daca ii place,sa spuna si-i mai dau.

reddog14.07.2005 14:48

Eu nu prea stiu cam ce ar mai fi de adaugat, dar cuvintele lui Gigi sunt sub orice critica. Pe mine nu prea m-au socat pentru ca nu ma asteptam la altceva din partea lui, atat il duce capul. Ce ii puteti cere unui astfel de om? Partea proasta e ca din pacate v-a facut de tot rasul, fiind sinonim cu conducerea voastra.

No comment.

Virgil15.07.2005 02:39

Pe cine naiba sa mai socheze un astfel de cuvant?Il auzi pe stadioanele din toata tara.Chiar si in Transilvania si in Banatul

despre care se spunea ca ar fi ramas cu o bruma de civilizatie in urma contactelor cu occidentul.

S-au dus si ele.Toata tara e o apa si un pamant.

Pe mine m-a surprins putin verva cu care pronunta obsesiv *uie.Wow,cu cata voluptate!

Se vede ca ii placea cum suna acel cuvant oribil :lol: ,format totusi din trei vocale + o consoana.Melodios prin urmare.

Putea sa spuna "cuie",ar fi sunat relativ la fel,dar in mintea lui probabil ca nu s-ar fi produs acea infierbantare,pentru ca gandul nu i-ar mai fi mangaiat organul procreatiei.

Ma intreb,in final o fi avut si orgasm,pentru ca a incheiat prea brusc?

Inclin sa cred asta pentru ca i-a spus parsivului de reporter:"gata m-am distrat destul cu tine,ciao".

Concluzia : s-a enervat dar s-a simtit si bine.

SSK15.07.2005 08:33

Virgil, scuza-ma ca ti-o spun, dar mi se pare ca duci discutia in derizoriu.

In primul rand, mi se pare ca nu are deloc importanta daca cel (sau cei) care au initiat siteul afaradinghencea.ro sunt sau nu homosexuali. Din grija cu care au fost stranse declaratiile oierului reiese in primul rand ca sunt niste suporteri stelisti exasperati, ca noi toti, cred. Ce daca respectivul este sau nu homosexual ? Ti se pare ca Gigi este mai putin prost, arogant, fudul, necivilizat, badaran, idiot, prost...(as putea sa continuu) daca evidentiaza acest lucru un homosexual ?

In al doilea rand, nu ti se pare ca aluneci usor intr-o teorie a conspiratiei (ca de la Jiji nu am pretentii...). Tot rationamentul tau : koorania=koor + ania (<-anus) => koorania=homosexual si koorania=aprox pirania, nu ti se pare cam tras de par ? Si chiar de-ar fi adevarat, ce vrei sa demonstrezi cu el ? Ca Pirania de pe acest forum (altfel, un individ cam "dus" dupa parerea mea..) a pus la cale o mare diversiune ca sa-l scoata pe Gigi basma curata ? In conditiile in care presa in ultimele zile are munitie constant datorita acestui site, ti se pare logic ca "sustinatorii" ciobanului sa se scarpine cand nu-i mananca ?

Pe bune acum, de ce nu am putea accepta ca poate exista niste suporteri stelisti (chiar si homosexuali) carora li s-a acrit atat de mult de Gigi incat au hotarat sa creeze acest site ca sa dea posibilitatea si altor suporteri stelisti sa se alature unui protest organizat ?? Chiar trebuie sa ne imaginam tentaculele securitatii, presedintiei si eventual ale Casei Albe chitite sa-l scoata pe Gigi din Ghencea ? Riscam sa devenim putin ridicoli...

alex ripper15.07.2005 10:31

"Scopul acestui protest a fost atins si ne vedem nevoiti sa oprim aici acest demers.

Initiativa noastra a adunat in numai 5 zile peste 12.300 de semnaturi si, desi nu toate favorabile, covarsitoarea majoritate a lor a subliniat nevoia de exprimare libera a SUPORTERILOR STELISTI, din toata tara si chiar din diferite colturi ale lumii.

Mesajul protestului a inceput sa se dilueze odata cu injuraturile din ce in ce mai dese pe care diversi indivizi le posteaza. NE DELIMITAM in mod categoric de aceste injurii!

Protestul nostru s-a vrut si a fost unul civilizat. Nu vrem sa jignim pe nimeni, nici macar pe patronul Stelei, chiar daca respectul lui pentru noi a lipsit cu desavarsire.

Am vazut ca multi SUPORTERI STELISTI sunt si inteligenti, au simtul umorului, si nu in ultimul rand, decenta. Lucruri de care suntem extrem de mandri!

Am dorit sa demonstram ca SUPORTERII Stelei reprezinta o forta, in orice fel s-ar manifesta ei, si ca Steaua ESTE A NOASTRA, a milioanelor de sustinatori ai CELEI MAI TITRATE SI IUBITE ECHIPE din Romania! "

VA MULTUMIM TUTUROR PENTRU SPRIJIN!

sursa www.afaradinghencea.ro

Protestul s-a incheiat...discutiile continua.

Virgil15.07.2005 11:24

SSK , iti salut bunele intentii de a da o nota serioasa incercarii mele de a ironiza concluzia la care ajunsese Gigi,ca urmare a protestului,dar scuza-ma,nu ai inteles absolut ni-mic.

Insusi site admin-ul o calificase ca fiind o simpla gluma,o sotie.Asta a fost.

Se pare ca si altii foarte multi.Au inteles.In sfarsit,toate bune,nu e necesar sa inteleaga toata lumea.Sau sa vrea sa inteleaga.Sau sa accepte.

Ai toata stima mea.

Alex,din postul situat inaintea postului meu, trag o concluzie.Daca am inteles bine,felicitari!

Daca m-am pripit si am tras concluzia gresit,felicitari pentru continutul postului cu pricina !Adica cel situat inaintea prezentului post.

SSK15.07.2005 15:16

Bine, Virgile, e posibil sa fi inteles eu gresit si atunci iti cer scuze daca am fost prea dur cu tine.

Adevarul este ca mi s-ar parea inacceptabil ca, dupa tot ce a facut prostul de Becali in ultima vreme, sa ne apucam sa deviem cursul discutiei spre cine stie ce potriveli de nume sau anagrame. In fine, e bine ca se mai si glumeste pe site, ca daca ar fi sa fim seriosi tot timpul, data fiind situatia actuala, ne-am lua lumea in cap ! :)

Allen15.07.2005 16:50

Mi-am amintit zilele astea ca erau destule voci la prietenii nostri din Groapa care ziceau ceva de genul: "Ce bine ar fi sa avem si noi un Ciobanul, sa bage bani, sa tina jucatorii la club, nu cum avem noi cinci investitori care dau jucatorii ca la piata"

Pana la urma s-au ales cu verisorul. O fi bine o fi rau?

reddog15.07.2005 20:56

Nu stiu daca e fi de bine sau de rau. Ceva achizitii au fost prefectate pe la noi. Cat despre rezultatele de pana acum in amicaluri, astea cam lasa de dorit. Dar bine ca nu e nea Jiji la noi. Acum nu cred ca l-as mai vrea nici in ruptul capului la Dinamo. Ne-ar face de rasul tarii!

Radu mic17.07.2005 16:43

lasa red dog ca giovani nu e departe de Jiji!!!!!! vine si randul vostru sa treceti pela parchet ca doar Netoiu si butelie ala nu sunt usi de biserica!!!

«12345»