Se vorbeste foarte mult prin oras de site-ul care i-a pus pe jar pe unii.Se fac fel de fel de supozitii.Una care mi-a atras atentia in mod deosebit,este aceea ca un anumit Koorania a fost initiatorul.Am facut legatura cu ce a spus Gigi,anume ca homosexualii ar fi fost cu ideea,pentru ca Gigi a fost dur cu insasi ideea de homosexualitate.Koorania = cur + ania,mi-am zis.Mi s-a parut apoi ca si "ania" asta suna cam ciudat.Imediat am sesizat apropierea intre "ania" si "anus" si mi-am zis ca a fost putina nuantare pentru a deruta eventuali oponenti ai fenomenului.
Cine si-ar pune un nick atat de ciudat,daca nu un homosexual,poponar,pederast,partzar,coorist sau cum vreti sa ii mai spuneti.
Ia uite ma,mi-am zis,Gigi a avut dreptate.E posibil sa fi fost un homo.
Mergand pe firul gandului,am mai facut o asociere.M-am intrebat:nu cumva o fi totusi unul de al nostru,suporter stelist,caruia ii plac imbarligaturile?Probabil ca da.Cine sa fie,cine sa fie?Imi statea raspunsul pe varful limbii si nu puteam sa-l "scuip".Koorania,Koorania?Ma asta e foarte asemanator cu un nick al unui insignifiant suporter(cica) stelist.Pirania.Pfu,ma dar ciudata asemanare.Pirania.Cu "pir" de la pirtzar.Si "ania",conform finalului numelui Koorania.
Ma sa stii ca asta e,mi-am zis.Koorania = Pirania = initiatorul protestului.
Da,dar de ce sa faca el partizanat cu cel impotriva caruia facuse site-ul?La deruta,mi-am zis,ca sa fie el ultimul care ar putea fi banuit in toata povestea asta.
Acum eu nu stiu daca legaturile pe care le-am facut si care s-au oprit la un rezultat atat de spectaculos pot fi adevarate.Voi ce ziceti?
Pentru a-i demonstra lui Pirania ca sunt total impartial il invit sa comenteze si daca doreste sa si voteze in legatura cu chestionarul de mai sus,o poate face linistit.
Dar sa nu mai foloseasca acel "du-te-n ma-ta-n coor",pentru ca atunci nu mai incape nici o indoiala.
Discerneti baieti.