... In momentul cand Gigi se va satura de netrebnicii din presa si de asa-zisii suporteri, isi va lua jucariile (jucatorii + pupincuristii gen Pirania) si va pleca, iar dvs, in urma acestei decizii neasteptate, veti ramane in continuare campionii. Poate ca acesct lucru vi-l doriti. Cine stie???!!!!!
Singurul lucru pe care mi-l doresc in clipa asta,e sa ma stapanesc sa nu te injur.
Slugoi abject.
Slugoi e fiul lui ma-ta care a . un imbecil ca tine. Du-te-n ma-ta-n cur de stelist lipsit de creier.
Te-am crezut un stelist adevarat.Esti dinamovist sau rapidist.
Am crezut ca esti omul lui George.Esti un biet fraier.
Am crezut ca gandesti,ca iti prezinti opinia onesta,si ii lasi si pe altii sa o faca.De ce crezi ca altii nu au voie sa spuna ceea ce cred?A fost George prost de bun si acum i se urca lumea in cap?Nu!El a vrut sa-i puna cu botul pe labe inca de la inceput pe toti.In cel mai pur stil de cartier.Cum ai vrea sa fie iubit?Cum ai vrea sa taca lumea?
Nu mai vine nici un antrenor la Steaua(Campioana Romaniei 2005).Ar trebui sa taca cei care il condamna pentru acest lucru?
A lasat cei mai buni jucatori sa plece.Tine cu Steaua(Campioana Romaniei 2005)?I se falfaie de ea.
Cine esti tu de fapt Pirania?Eu am fost convins ca esti Gica.Stii tu care.Cel fara un ochi.Gica Chioru.
Nu esti.Ala stie sa o mai si scalde.E inteligent.Stie sa discearna.Nu se amesteca atunci cand crede ca nu are dreptate.Sau ca mictioneaza contra vantului.Tu nu.O tii una si buna ca numai ce spui tu e adevarat.
Foarte bine daca tu crezi ca esti cel mai destept om de pe site.Dar tine-o pentru tine.Nu-i mai face prosti pe altii.Chiar daca sunt.Ai si tu putina minte si nu te mai pune contra tuturor,ca nu realizezi nimic.Din contra,te injura toti.
Si daca te injura nu mai poti tu.Important e sa vada observatorii lui Gigi ca tu esti singurul intransingent.Ca tu esti singurul care nu te indoi.Ca esti un dur.Si probabil ca va afla si seful si-ti va arunca plictisit cateva bancnote.
Pirania.Gica.Sau cine oi fi.Nu te mai lua de mine.Vezi-ti de belele tale.
Nu am absolut nimic cu Gigi.Prin tot ceea ce am scris nu am facut decat sa-mi spun niste pareri.Numai pentru ca tin cu Steaua(Campioana Romaniei 2005).
Tu tii cu ea?Sau ti-e mai aproape de piele camasa(Gigi)?
Te miri ca nu te-am injurat?Nu meriti nici macar atat.