FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Era Becali , unii au inceput un protest!

«12345»
alex ripper12.07.2005 03:39
Hai poate se enerveaza Jiji si angajeaza niste hackeri si pune siteul ala jos(afaradinghencea.ro)! Il cred in stare! :lol:

crezi ca stie el ce este aia hacheri :lol:

are prea multe pe cap acum sa ii stea lui sa dea site-ul jos.

Legat de discutia cu reporterul antenei 1...Gheorghe Becali nu mai are nici o limita...sa il impuste cineva sa nu se mai chinuie... sick0021.gif

Pirania12.07.2005 07:17
... In momentul cand Gigi se va satura de netrebnicii din presa si de asa-zisii suporteri, isi va lua jucariile (jucatorii + pupincuristii gen Pirania) si va pleca, iar dvs, in urma acestei decizii neasteptate, veti ramane in continuare campionii. Poate ca acesct lucru vi-l doriti. Cine stie???!!!!!

Singurul lucru pe care mi-l doresc in clipa asta,e sa ma stapanesc sa nu te injur.

Slugoi abject.

Slugoi e fiul lui ma-ta care a rahat un imbecil ca tine. Du-te-n ma-ta-n cur de stelist lipsit de creier.

Nero12.07.2005 07:20

Cineva sa-l impuste si pe Piranha asta, ca si el se chinuie tare... :evil:

alex ripper12.07.2005 08:17

fighting0038.gif

Moderatorii,admin luati fratilor masuri...e a n-a oara cand pirania,care se aseamana cu Gigi la limbaj,jigneste lumea.

Pirania12.07.2005 08:42
fighting0038.gif

Moderatorii,admin luati fratilor masuri...e a n-a oara cand pirania,care se aseamana cu Gigi la limbaj,jigneste lumea.

Pai mai nesimtitule, ia uita-te tu mai bine si vezi cine a jignit primul. Pai daca eu te fac slugoi, tu taci si incasezi jingiri nemeritate ca un prost?

alex ripper12.07.2005 08:47

stimate domn,ma scuzati ca va spun domn cand purtarea dvs denota altceva,in primul rand vorbiti frumos cand mi va adresati...eu nu v-am zis nimic ca sa ma faceti nesimtit.il al doilea rand dvs a-ti inceput sa vb urat cand a-ti catalogat pe toata lumea ca prosti.se pare ca va lipsesc cei 7 ani de acasa plus cartea.Sa ma scuzati ca v-am vorbit frumos si v-am respectat cand dvs nu meritati decat sa fiti scos in suturi si jignit.

Virgil12.07.2005 09:41
... In momentul cand Gigi se va satura de netrebnicii din presa si de asa-zisii suporteri, isi va lua jucariile (jucatorii + pupincuristii gen Pirania) si va pleca, iar dvs, in urma acestei decizii neasteptate, veti ramane in continuare campionii. Poate ca acesct lucru vi-l doriti. Cine stie???!!!!!

Singurul lucru pe care mi-l doresc in clipa asta,e sa ma stapanesc sa nu te injur.

Slugoi abject.

Slugoi e fiul lui ma-ta care a . un imbecil ca tine. Du-te-n ma-ta-n cur de stelist lipsit de creier.

Te-am crezut un stelist adevarat.Esti dinamovist sau rapidist.

Am crezut ca esti omul lui George.Esti un biet fraier.

Am crezut ca gandesti,ca iti prezinti opinia onesta,si ii lasi si pe altii sa o faca.De ce crezi ca altii nu au voie sa spuna ceea ce cred?A fost George prost de bun si acum i se urca lumea in cap?Nu!El a vrut sa-i puna cu botul pe labe inca de la inceput pe toti.In cel mai pur stil de cartier.Cum ai vrea sa fie iubit?Cum ai vrea sa taca lumea?

Nu mai vine nici un antrenor la Steaua(Campioana Romaniei 2005).Ar trebui sa taca cei care il condamna pentru acest lucru?

A lasat cei mai buni jucatori sa plece.Tine cu Steaua(Campioana Romaniei 2005)?I se falfaie de ea.

Cine esti tu de fapt Pirania?Eu am fost convins ca esti Gica.Stii tu care.Cel fara un ochi.Gica Chioru.

Nu esti.Ala stie sa o mai si scalde.E inteligent.Stie sa discearna.Nu se amesteca atunci cand crede ca nu are dreptate.Sau ca mictioneaza contra vantului.Tu nu.O tii una si buna ca numai ce spui tu e adevarat.

Foarte bine daca tu crezi ca esti cel mai destept om de pe site.Dar tine-o pentru tine.Nu-i mai face prosti pe altii.Chiar daca sunt.Ai si tu putina minte si nu te mai pune contra tuturor,ca nu realizezi nimic.Din contra,te injura toti.

Si daca te injura nu mai poti tu.Important e sa vada observatorii lui Gigi ca tu esti singurul intransingent.Ca tu esti singurul care nu te indoi.Ca esti un dur.Si probabil ca va afla si seful si-ti va arunca plictisit cateva bancnote.

Pirania.Gica.Sau cine oi fi.Nu te mai lua de mine.Vezi-ti de belele tale.

Nu am absolut nimic cu Gigi.Prin tot ceea ce am scris nu am facut decat sa-mi spun niste pareri.Numai pentru ca tin cu Steaua(Campioana Romaniei 2005).

Tu tii cu ea?Sau ti-e mai aproape de piele camasa(Gigi)?

Te miri ca nu te-am injurat?Nu meriti nici macar atat.

sorin_77712.07.2005 11:15

nu trebuie sa te ostenesti sa ii scri mesaje, Virgil...

Mai bine hai sa ne ocupam timpul liber care il mai avem cu discutii directe la situatia actuala din conducere...

Revenind la topic... "Stimabilul" nostru patron nu o sa o mai duca mult... Simte cum trebuie sa isi stranga icoanele din camera de hotel si sa plece acasa... Simte cum Sf. Ghorghe il rapune chiar pe el, balaurul fotbalului si al societatii in care traim. Cand un om urla (iesirea cu injuraturi la adresa ziaristului) il doare ceva.

Curand vom fi si noi oameni! vreau sa fiu mandru ca sunt stelist cand ma duc la meci. Vreau sa nu ma intrebe lumea in tramvai daca mai e tot analfabetul la conducere!

decaraiman12.07.2005 12:34

PENTRU TOTI CONTESTATARII ASTIA MAI INVERSUNATI MAI ABTINETI-VA TATA SA ACUZATI PE ALTI CAND DE FAPT VOI SUNTETI PRIMI CARE FOLOSESC UN LIMBAJ NEADECVAT SA VA FIE RUSINE SI INCERCATI SA FITI MAI OBIECTIVI AM SI EU O INTREBARE(DE BARAJ) PE CINE VRETI VOI IN LOCUL LUI Becali? SI CINE CREDETI CA VREA SA PREIA Steaua UN CLUB CU PRETENTII CAND VINE DIN URMA PUTERNIC Farul Timisoara CLUJUL....

Adi12.07.2005 15:01
Slugoi e fiul lui ma-ta care a . un imbecil ca tine. Du-te-n ma-ta-n cur de stelist lipsit de creier.

:evil: Mai mizerie, du-te ma si te spala, ca miroase a oaie de la tine :evil: :!: Cine esti?? Esti vreun nepot de-a oierului??? :evil: Zi ma cine esti, daca esti barbat :evil: Sau nu vrei sa spui, pentru ca ti-e rusine, pentru ca stii ca toata Rominia scuipa pe voi, pentru ca stii ca sunteti un neam de kkt... :evil: :evil: :evil:

Te-ai bagat cu nasul in curu lui Jiji si te crezi in siguranta????? Lasa ma ca-ti vine rindul si tie. Cind o sa ajunga Gigi la pirnaie, o sa te scuipe lumea in plina strada. Ai noroc ca nu te vad acum in fata, ca te-as scuipa chiar acum....Nu ma tem eu de Gigi si de gorilele lui...pentru ca sunteti cu totii niste rahati, niste oameni terminati :evil: :evil: :evil: :evil:

P.S. Imi cer scuze pentru limbajul folosit, dar asfel de oameni nu merita mai mult :evil: :evil: :evil:

Virgil12.07.2005 15:24
Scuze pentru limbajul folosit, dar asfel de oameni nu merita mai mult  :evil:  :evil:  :evil:

L-ai auzit pe Gigi injurand ? Tu esti parfum pe langa el,nu-ti face probleme.

Si-a auzit Pirania altele mai deocheate.Pai la varsta lui...

SteauaToronto12.07.2005 15:41

Incercati sa-l sunati pe ala cu siteul afaradinghencea.ro

:

http://server.rotld.ro/cgi-bin/whois?whois...radinghencea.ro

Adi12.07.2005 15:46
L-ai auzit pe Gigi injurand?

Pai cum sa nu-l aud? :) Mp3-ul cu Gigi injurand, e ca "Crazy Frog"- o sa faca inconjurul lumii peste noapte :lol: :lol: Sa speram ca nimeni nu isi va pune acest mp3 ca sonerie la mobil :lol: :lol: Si cind te gindesti ca acesta este patronul celei vai galonate echipe rominesti, cind te gindesti ca acesta este patronul echipei pe care o sustinem si cind te gindesti ca acesta este patronul Stelei.... iti vine sa...... :cry:

decaraiman12.07.2005 19:52

ba bulangiilor ba derbedeilor ia de azi inainte vedeti-va de protestul asta absurd si fara sorti de izbanda, dar facetil pasnic fara injuraturi si fara acuze nefondate aveti pretentia ca sunteti o galerie europeana iti auzit pe cei de la Real Madrid sau Barcelona ca se comporta ca animalele? si ei au protesta la randul dar cu bun simt au trimis petitii si delegatii la conducatorii si au fluturat batiste albe nu sau comportat ca animalele daca nu va bagati mintile in cap George sar putea sa mute echipa la onesti si atunci sa va vad dementilor sa va duceti la Piturca si la Paunescu si la nenorocitul ala de cominternist de voiculescu sa-i vedeti cum joaca tontoroiul

Adi13.07.2005 01:14
ba bulangiilor ba derbedeilor ia de azi inainte vedeti-va de protestul asta absurd si fara sorti de izbanda, dar facetil pasnic fara injuraturi si fara acuze nefondate aveti pretentia ca sunteti o galerie europeana iti auzit pe cei de la Real Madrid sau Barcelona ca se comporta ca animalele? si ei au protesta la randul  dar cu bun simt au trimis petitii si delegatii la conducatorii si au fluturat batiste albe nu sau comportat ca animalele daca nu va bagati mintile in cap George sar putea sa mute echipa la onesti si atunci sa va vad dementilor sa va duceti la Piturca si la Paunescu si la nenorocitul ala de cominternist de voiculescu sa-i vedeti cum joaca tontoroiul

:lol: :lol: Ce zici ma? Eu vad ca tu chiar "cunosti" ce inseamna "galerie europeana"!! :lol: Dar pe fanii lui Atletico Madrid cind s-au dus in cantonamentul jucatorilor cu bate de baseball si cu masti pe fata, nu i-ai vazut??? Dar cind fanii lui Real au scris pe peretii cantonamentului, stadionului mesaje de amenintare la adresa jucatorilor si conducatorilor, nu i-ai vazut?? In Italia ai numarat vreodata, de cite ori intra spectatorii pe stadioane, citi oameni mor pe stadioane, in timpul bataliilor de strada, cite atacuri asupra fotbalistilor in plina strada au fost???? :wink:

Asa ca mai scuteste-ne de analizele tale despre galeriile europene :D :lol: :lol: :lol:

Virgil13.07.2005 01:31

Ce pretentii ai de la unul care a pus botul la savarina si a fost batut in cap de Militie?Cat despre vocabularul pe care-l foloseste,e sub orice critica,iar felul in care scrie denota ca a facut elementara la ff.

De unde au aparut toti astia?Au venit ca necazul.Odata cu ploile.Si tot ca ele vor trece.

PS : decaraiman = pirania.Nu vi se pare?El e sigur.A primit ban si s-a inscris sub un nou nickname.E atat de simplu.

alex ripper13.07.2005 04:27

altceva e suspect...e singra persoana care ii spune ciobanului "George" ??? nu o fi vreo ruda crecuta la coada vacii care cum a dat de un forum isi exprima parerile ca pe islaz???

Becali junior da cartile pe fata si recunoaste cine esti... :twisted:

SSK13.07.2005 06:48

Ma asteptam ca de ieri si pana azi sa fie reactii mai vehemente pe forum legat de ultima isprava a celui care (RUSINOS, intr-adevar... :oops::oops::oops: ) conduce (DOAR) momentan Steaua. Nu stiu daca ati ascultat cele spuse de oier in deja celebrul interviu cu reporterul Antenei 1 sau macar daca ati citit pagina 12 a Gazetei de azi.

Imi pun insa o intrebare de bun simt : PANA CAND SA MAI SUPORTAM ??? :evil: :evil: :evil:

Ati mai auzit VREODATA o persoana publica in Romania vorbind asa ??? Nu v-a crapat obrazul de rusine cand v-ati dat seama ca accidentul genetic care rostea aceste "vorbe" este presedintele Stelei ? :evil: Pana cand o sa-l mai inghitim pe acest psihopat ? Cat o sa ne mai amagim cu eternele scuze "baga bani la echipa", "e prost, dar vrea binele Stelei", "titlul 22" si altele asemenea ?

Ce se petrece in Ghencea de la pumnul lui Stoica incoace mi se pare neadevarat, incredibil, HALUCINANT !! Puteti sa va bucurati ca suntem campioni, ca jucam in ChL, ca nici altii nu-s mai breji, dar va spun ca atat timp cat acest humanoid conduce Steaua nu avem nici o sansa...

alex ripper13.07.2005 07:07

asta e.nu ai ce sa ii faci,pana o sa plece de la Steaua ciobanul, numai de asa ceva vom avea parte.E trista,ce-i drept,situatia in care s-a ajuns: patron,presedinte si capitanul echipei sunt suspendati.Leo Strizu anchetat, am ajuns de rasul lumii.Sa vedem ce ne rezerva viitorul,care pana acum pare cam sumbru.

Bisquit13.07.2005 08:58

Becali e chiar foarte prost!!! In loc sa se dea pe bune mai ales cu suporterii si cu presa, dupa ce are si asa o gramada de probleme, mai i-si da si cu "mucii-n fasole" cu tot felul de kkt-uri oribile (ma refer le injuraturile adresate reporterului acela)!! E drept cei de la GSP or avea ceva cu noi, e drept ca ne confruntam momentan cu mari probleme, insa asta nu-l scuza absolut!!!! Daca ar face 2,3 transferuri bune la echipa, daca, macar momentan, n-ar mai injura pe la toate televiziunile pe toti, daca ar fi cat de putin cu picioarele pe pamant sa vada realitatea, poate s-ar mai schimba pentru el ceva in bine!!! Dar el nu....... o tine cu razboiu' lui si cu toate tampeniile...

Eu nu zic ca l-as adula, nici macar simpatiza, dar stit cum e pana la bine....merge si un rau mai mic!!!

Nu stiu daca m-ati inteles exact ce vreau sa spun!!!

sorin_77713.07.2005 09:30

pe site-ul aparut acum cateva zile se pare ca au votat impotriva conducerii peste 7000 de persoane...

Nu are importanta cine a facut site-ul... Poate sa il faca si dinamovisti, sau "homosexualii" important este ca rezultatul a aparut asa cum era de asteptat... 7000 de oameni in doar cate zile este ceva... Nici cand lanseaza gsp un concurs cu pronosticuri nu se inscriu asa multe persoane in asa scurt timp...

Ciobanu se stinge incet...

Steaua ramane aprinsa FOREVER....

The Flyer13.07.2005 11:28

vis-a-vis de pirania si decaraiman:bai,aveti probleme grave de ordin psihic!sunt locuri speciale in care va puteti trata,pacat ca nu le frecventati!

cu site-ul www.afaradinghencea.ro :sunt deja 10.000 de semnaturi,unele la misto,da' sunt!problema e ca oieru' nu mai percepe realitatea,pentru el e denaturata!l-am auzit acum vro' doua zile,daca nu ma insel,cind a spus ca adevaratii suporteri vor sa faca un mars de sustinere,pentru el!or fi si d-astia,nu contest :? ,da' mai mult de o suta nu sunt!oricum,va fi caz penal,pacat ca mai dureaza!

pe de alta parte,si daca pleaca din Ghencea,ce,nu se gasesc oameni cu bani sa preia Steaua?sa stea linistiti astia care-si fac probleme legate de plecarea abjectului din Ghencea,vor veni altii cu bani,sponsori de calibru care momentan nu vor sa-si strice imaginea imlicindu-se la Steaua cu jigodia de patron!stau si ma minunez cum de a fost posibil ca un asemenea specimen sa candideze la presedentia Romaniei si sa mai fie si unii ,mai cretini ce-i drept,sa-l voteze!e incredibil cum de se gasesc si acum niste unii care sa-i faca statuie!

Allen13.07.2005 11:49

10.000 de semnatari! usor-usor umplem stadionul. :D

George Stan13.07.2005 12:31
10.000 de semnatari! usor-usor umplem stadionul. :D

Sa fim seriosi. Daca protestul se limiteaza la pagina aia si la afisele lipite, atunci nu are nici o sansa sa-l influenteze pe Becali.

Multe din semnaturile alea sunt si la misto: miron cozma, Ion iliescu etc. Nu prea au relevanta.

sergiu_titan13.07.2005 13:02

sa nu facem jocurile la alti , sa vina alti in plm de hal de patroni sa inceapa sa vanda , sa scoata bani, sa dea mana cu Becali alalat sa ajungem sa facem jocurile lui Dinamo.....

Trbuie sa fim siguri ca exsita cineva dispus sa fac treaba, sa fie mai bun ca jj

«12345»