@lupi, autorul articolului, SSKera genu de intrebare ironica care a adresato si trica in leg cu Steaua
Dar tu cine esti ,maestre,sa pui astfel de intrebari?
Mai bine ai scrie corect,decat sa fii "ironic"...
@lupi, autorul articolului, SSKera genu de intrebare ironica care a adresato si trica in leg cu Steaua
Dar tu cine esti ,maestre,sa pui astfel de intrebari?
Mai bine ai scrie corect,decat sa fii "ironic"...
@ Ovidiu
Poti, te rog, sa-mi numesti un articol aparut pe site unde se contesta faptul ca Marius Lacatus este simbolul Stelei?
Foarte frumoase flashback-urile, dar pot sa intreb ce legatura au ele cu situatia din august 2008? Sau vrei sa-mi spui ca n-am voie sa pun la indoiala calitatile de antrenor ale lui Lacatus pentru ca el i-a bagat mana in gat lui Lupescu acum 10 ani?
E corect Olaroiu sa fie injurat, "la liber", iar pe Lacatus sa fim "obligati" intr-un fel sa-l respectam? Din cate stiu eu, respectul se castiga, nu se impune. Simbolul Stelei, Marius Lacatus, are respectul meu pe viata. Dar antrenorul...
"O singura precizare am pentru cei care cred ca Laca nu se gandeste in primul rand la el: ganditi-va ca n-a avut nicio remuscare in a semna cu Universitatea Craiova! Desi stia cat de injurata a fost Steaua acolo cat si el. Dar nu a contat...
Daca nu erau fanaticii olteni, apucam sa-l vedem cantand, m-a facut mama oltean..."
Aceasta precizare a fost facuta de marele moderator Mihai Somanescu !!!!!! Nu vreau sa comentez mai mult, doar ti-am raspuns la intrebare !!! Oricum din aceasta precizare se intelege ca trebuie sa le fim recunoscatori oltenilor fanatici !!!
@lupi
Daca tu ai zis ca eu care-l sustin pe Lacatus sunt limitat, atunci si eu zic despre tine ca esti cam analfabet. Mai degraba ai invata sa scrii decat sa stai pe aici sa insulti o mare parte a userilor acestui site.
Asa cum tu intrebai ironic "Cine este Ovidiu?", asa pot sa intreb si eu "Cine este lupi?"
@AdrianUltras25
De fapt sunt doua: a plecat si surdu
graba prietene..anyway nu ma mai cert cu voi ca atata puteti.nu poti cere de unde nu este:)
De fapt nu te poti certa cu noi pentru ca esti [...] ![]()
Nu va mai certati ca niste copii de 2 ani!
Ori DISCUTATI despre Steaua ori faceti altceva.
Aici este o dezbatere despre antrenorul Stelei.
O dezbatere implica 2 parti.
Una pro si una contra.
Alegeti-va parte si veniti cu argumente, nu cu insulte sau ironii.
Corect!!!!!!Ai mare dreptate......
Daca nici Lacatus nu merita sa antreneze Steaua macar un sezon,atunci cine draq ??????
Lacatus!Lacatus!Lacatus!!!!!!!!!!!!
Ovidiu, ai fi idolul meu daca n-ai fi atat de scund.
Din pacate vad ca ne impartim in 2 tabere destul de vehemente: unii cer plecarea lui Lacatus, in timp ce altii pretind sustinere pana in panzele albe.
Cred ca atitudinea corecta ar fi sa ne bucuram de el cat mai putem.
Nu va mai certati ca niste copii de 2 ani!
Ori DISCUTATI despre Steaua ori faceti altceva.
Aici este o dezbatere despre antrenorul Stelei.
O dezbatere implica 2 parti.
Una pro si una contra.
Alegeti-va parte si veniti cu argumente, nu cu insulte sau ironii.
daca vrei si ai incredere,da-mi IP-ul tau de mess...multumesc anticipat,floroflores
ca sa completez articolul Ovidiu,
la meciul care m-a marcat cel mai mult, Steaua - Psg 3-2 din toamma 1997,
i-a pus mana in gat lui Guerin parca de la francezi in momentul in care cele doua echipe incepusera sa se incaiere.
Ps: Adriane, inca nu mi-ai raspuns, cam cat stai in medie pe zi pe forumul asta ?
@floroflores, ala era ID de yahoo, pt ca IP e cu totul altceva ![]()
daca vrei si ai incredere,da-mi IP-ul tau de mess...multumesc anticipat,floroflores
Nu am prea inteles nimic din asta.
Dar daca e o invitatie la o intalnire...prietene, imi plac fetele!
Serios acum, daca vrei sa discutam probleme serioase, o putem face si prin mesaje ca de aia sunt.
Harald
Sunt in vacanta, computerul e deschis, sunt logat aproape permanent.
Nu ti-am raspuns pt ca nu am vazut intrebarea.Imi pare rau.
Nu am prea inteles nimic din asta.
Dar daca e o invitatie la o intalnire...prietene, imi plac fetele!
Serios acum, daca vrei sa discutam probleme serioase, o putem face si prin mesaje ca de aia sunt.
Harald
Sunt in vacanta, computerul e deschis, sunt logat aproape permanent.
Nu ti-am raspuns pt ca nu am vazut intrebarea.Imi pare rau.
de acord cu tine...si mie la fel...imi plac fetele...credeam ca pot sa te conving in ceea ce-l priveste pe Lacatus...atata tot...in rest nu trebuie sa ne vedem...am cu cine merge la meciuri...goodluck...
Floro Flores
Doar antrenorul Lacatus ma poate convinge pe mine in legatura cu antrenorul Lacatus.
Sa vad maine la Iasi o echipa care joaca fotbal, sa vad cu galata la fel, la fel iar in campionat, si nu o sa mai zic nimic.
Dar daca la Iasi o sa fie Vaslui 2...
Eu spun doar atat: Lacatus = 1 Cupa campionilor, 1 supercupa europei, 10 titluri, 7 cupe ale Romaniei!
Daca antrenorii lui Lacatus i-ar fi bagat pe Banel, Lovin, Surdu in echipa cu el, Steaua nu ar fi castigat nimic, iar Lacatus ar fi fost acum un Claudiu Raducanu si nu simbolul Stelei! Daca nu ar fi jucat cu Tudorel Stoica, Boloni, Majearu, Hagi, Ilie Dumitrescu, Adi Ilie, cum ar fi putut sa dea goluri??? Din centrarile in tribune sau in capuri de Torje ( aproape 1 metru inaltime) ale lui Banel??? Sau poate din pasele in adancime ale lui Lovin, care ii gasesc mereu pe Radoi si Goian! AA, scuze Lovine, tu joci in adancimea noastra, nu a adversarului!
Lacatus este un simbol pentru trofeele castigate cu Steaua, cele mai multe ca jucator, dar si pentru daruirea si valoarea din teren! Asta e problema! Banel sau Lovin se daruiesc, dar valoare nu au, iar trofee vor fi ZERO!
Lacatus nu este ANTRENOR de Steaua! Ii facem mai mult rau daca nu admitem asta!
Si va spun de ce nu e antrenor! In meciul cu Brasov, in care se stia tactica adversarului de aparare totala si neiesire din jumatea proprie, el joaca cu Ov.Petre si Lovin, doi inchizatori! Deci tu trebuie sa ataci si bagi 2 mijlocasi defensivi???
Si ca sa vedeti ce antrenor e Lacatus, eu cred ca va incepe cu Banel si Lovin titulari la Iasi! Adica tot cu o echipa care se va apara tot meciul! Iar Banel da o centrare buna, o data pe an! Si anul asta a dat-o in meciul Romania - Rusia 3-0! Deci noi va trebui sa asediem careul lui Poli Iasi, iar Banel va centra si va executa si niste cornere!
Baneleeeee, macar sa nu dai autogol, ca iar o luam in bot!
Se vede ca Steaua joaca un pic mai in viteza, dar fara Banel si Lovin ar juca si mai rapid si mai bine! O sa vedem!
Alexmk17 are foarte mare dreptate in tot ceea ce a zis.
Lacatus nu este ANTRENOR de Steaua! Ii facem mai mult rau daca nu admitem asta!
Dar asta mi se pare cel mai important.
E o chestie la care nu s-a gandit nimeni dar foarte adevarata.
Cat despre echipa de la Iasi.
Eu cred ca vor juca Goian si Ghionea fundasi centrali iar Radoi va fi pus la mijloc langa Ov Petre.
bravo! articolul are cel putin doua calitati:prima, si cea mai importanta, aduce pe forum si varianta doi-pro, pentru ca pana acum, de circa 2.5 luni, s-a promovat numai varianta unu- contra; a doua, ofera un prilej de revigorare a adevaratului spirit stelist. am sa rezum, fara pretentia de a da lectii manifestata in special de partea "contra", dupa o citire pe diagonala a posturilor existente deja, ca divizarea nu e de bun augur, chiar daca contradictia duce la progres dupa legile naturii. pentru realizarea progresului trebuie intrunite niste conditii adiacente care nu stiu daca sunt realizate acum pe site. deci suporteri stelisti, de oriunde ati fi, uniti-va pentru binele echipei, mai aveti rabdare macar turul asta si sprijiniti neconditionat antrenorul, ca in vremurile bune. sa plecam cu premiza rgazului minim necesar oricui pentru constructia unei echipe. ani de zile echipa nu a prea jucat, au fost adusi foarte multi jucatori noi, dispecerii s-au schimbat si deci e nevoie de timp. introducerea altor auxiliare in ecuatie, precum atitudinea fata de patron, etc. nu-si are sens daca esti de buna credinta. e dreptul lui Lacatus sa-l ajutam in felul asta, pasiunea lui pentru Steaua depasind-o pe a noastra. in felul asta veti iarasi ce-ati fost si mai mult! HAIDE Steaua!
Sunt unul care are curajul sa nu-l recunoasca pe Lacatus ca simbol, nici pe el nici pe altul atata timp cat este in viata si deci, care poate fi supus greselilor, tradarii, tentatiei banului, etc.
Spuneam mai demult ca eu nu am idoli si nici simboluri in viata. E cea ma mare nebunie de a te increde in cineva care traieste. Luati exemplu de la biserica care nu sanctifica nici un om in viata, indiferent de cat bine a facut la viata lui. De ce? pentru ca in ultima clipa de viata ar putea nega tot ce a facut, crezut, gandit.
Asta e cea mai mare tragedie a noastra, faptul ca l-am decretat pa Lacatus ca simbol si orice ar arata evidentele, oricat de dezgustati am fi de faptele lui, nu-l putem combate pentru ca asta ar insemna sa combatem insusi clubul.
SINGURUL SIMBOL AL Stelei ESTE EMBLEMA!
nota 10 pt articol...ai perfecta dreptate .....
Sunt unul care are curajul sa nu-l recunoasca pe Lacatus ca simbol, nici pe el nici pe altul atata timp cat este in viata si deci, care poate fi supus greselilor, tradarii, tentatiei banului, etc.Spuneam mai demult ca eu nu am idoli si nici simboluri in viata. E cea ma mare nebunie de a te increde in cineva care traieste. Luati exemplu de la biserica care nu sanctifica nici un om in viata, indiferent de cat bine a facut la viata lui. De ce? pentru ca in ultima clipa de viata ar putea nega tot ce a facut, crezut, gandit.
Asta e cea mai mare tragedie a noastra, faptul ca l-am decretat pa Lacatus ca simbol si orice ar arata evidentele, oricat de dezgustati am fi de faptele lui, nu-l putem combate pentru ca asta ar insemna sa combatem insusi clubul.
Iata un comentariu care ar putea fi concluzia acestor polemici legate de Marius Lacatus.
enjoy si micodo
doua interventii mult peste media postarilor acestui forum, din care cred ca avem cu totii de invatat, mai ales cei tineri si inflacarati care se repezesc uneori si posteaza 2-3 propozitii in care arunca , cu cuvinte "grele" gratuit
![]()
Invarteala in jurul cozii. Mai de mult era la moda sa se sustina ca pe banca Stelei trebuie neaparat, da' neaparat sa ia loc un 'stelist adevarat'. Imediat dupa aia s-a luat masura sa fie inscaunat 'stelistul adevarat'. Acu' vad ca moda s-a schimbat : se bate apa-n piua pe tema faptului ca trebuie adus un antrenor 'de valoarea Stelei'. Si va fi adus un antrenor de valoarea Stelei : ala care a castigat ultimul titlu de campioana si cu care echipa a atins semifinalele UEFA : marele Hoooooooooolaroiuuuuuuuuu !!!!!!! Sunt chiar curios care va fi urmatoarea campanie ...
Te-ai grabit micodo.
Vazand simbolurile statului roman
(drapelul României, ziua nationala, imnul national, stema tarii si sigiliul statului),
as numi simboluri ale Stelei,
- drapelul ros-albastru,
- ziua infiintarii clubului Steaua (e drept AS Armata la acea vreme) - 7 iunie 1947 -,
- imnul - avem cateva, dar niciunul oficial - si asa cum ai spus,
- emblema - care in cazul de fata ar fi corespondenta stemei tarii.
In ceea ce il priveste pe Lacatus, el este mai intai un idol al suporterilor Stelei, apoi un simbol. Imaginea lui simbolizeaza FC Steaua. Cea mai mare parte a suporterilor asa cred si considera ca e firesc sa dam Cezarului, cele ale Cezarului. Iubire si respect. Simbolurile pot fi si in viata, asa cum sunt si eroii (care intr-o anumita conceptie nu pot fi decat dupa moarte).
Lacatus poate fi definit si prin acest termen, pentru ca a fi erou inseamna a te distinge prin vitejie și prin curaj excepțional în rãzboaie, prin abnegație deosebitã în alte împrejurãri grele ori în muncã.
Exista in acest sens expresii ca: jucatorul x a fost eroul meciului, etc.
Si cand ne gandim ca Lacatus, un mare dinamovist pana sa ajunga la Steaua, a fost ademenit in Ghencea cu doar o ciocolata de Ienei, deplasat personal la Brasov pt a-i convinge pe cei de acolo sa-l lase in Ghencea.
Cum nu vii tu Tepes, Doamne, ca punand mana pe ei, sa-i imparti in 2 cete, in cioroi si in catei !!!
![]()
Si cand ne gandim ca Lacatus, un mare dinamovist pana sa ajunga la Steaua, a fost ademenit in Ghencea cu doar o ciocolata de Ienei, deplasat personal la Brasov pt a-i convinge pe cei de acolo sa-l lase in Ghencea.
Ba inventatorule... ba pinochio, ba buratino, ba mincinosu mincinosilor..., ba tzeparule... ce vorbesti tu acolo....
...<<Spune-ne ce vrei ca sã-l lași pe Lãcãtuș la Steaua!>>. <<Tovarãșe, dați-ne 3 jucãtori la schimb. Pe Vasile Iordache, pe Tom Cristea și pe Mãrgãrit>>, a cerut Dragomir. <<Bine, mã, ia-i și lasã-ne în pace>>, a ordonat fratele șefului statului", a scris Andrei Vochin în cartea "Super Steaua".
scuze pentru.
...si revenind... va certatzi ca niste babe... Lacatus merita increderea noastra ... si daca nu incurajare... macar tacere... asa din RESPECT
MoSe zice ca publicul din Ghencea e cel mai pretentios din tara cand vine vorba de jocul echipei , acuma ce facem renuntam la pretenti de dragul lui Laca ?? mie asta nu mi se pare normal
Noi am renuntat de mult la pretentii de cand ne am lasat calcati in picioare de .... de cand l am apreciat pe atlet pentru vointa si ca alearga in loc sa i cerem sa joace fotbal....cand am acceptat mentalitatea locului doi, promovata de .... si antrrenorul care a preluat echipa dupa Protasov ..... de cand am uitat ce inseamna cu adevarat Steaua.
Si cand ne gandim ca Lacatus, un mare dinamovist(...)
Asta merge la aia de nu l-au vazut jucand. Sau l-au vazut doar in ultimii ani ai carierei. "Marele dinamovist" juca impotriva potailor cum n-am vazut s-o faca unii (cica) fotbalisti care se declara stelisti din tata-n fiu. Nu numai ca alerga ca Banel, da' stia sa si dribleze, sa ci centreze, sa si traga la poarta. Stia sa stea si la limita ofsaidului, nu ca tembelu' de Badea care nu-i ajunge lui Lacatus nici pan' la glezna da' are pretentii sa fie titular. Pe vremea cand juca Lacatus astia ca Badea nici n-ar fi avut loc in lot. Apropo de ciocolate : io nu l-am vazut pe Lacatus sa se milogeasca de vreun adversar pentru un tricou. Nici nu l-am vazut rugandu-se de arbitru sa opreasca vreun meci precum milogu' de Lovin. 'Marile vedete' ale Stelei actuale nu vor 'ciocolate', vor salarii megababane. Da' le merita ? Dupa valoarea de care dau dovada pe multe vedete de-astea nici macar cu o caramea stricata n-ar merita sa le momesti. E pacat de banii dati pe carameaua aia.