Excelent articol !. Lacatus este simbolul Stelei si cine il contesta ori nu e Stelist si ar trebui sters de pe acest site ori e prostanac. Peste tot aud ca nu e mare antrenor blablablabla, toti cu pareri si sfaturi neobservand ca orice prost poate da sfaturi.
Aplica un rationament elementar si o sa realizezi ca antrenorul are o influenta limitata la echipa. E evident ca un antrenor mai bun aduce un plus prin organizare, tactica si eficienta dar cat la suta din performantele unei echipe poate aduce un antrenor? S-a intrebat vreun contestatar de asta inteligent asa ceva vreodata? Daca maine vine Murinho la Steaua cu lotul actual crezi ca va lua Steaua Champions League?
Eu cred ca influenta unui antrenor poate ajunge pana la maxim 30% din valoarea unei echipe si 70% e data de jucatori. Astfel presupunand prin absurd ca Lacatus e un antrenor foarte slab si ca aduce 0% la valoarea echipei daca tot vrei binele Stelei de ce ai vrea sa inbunatatesti un aspect din care poti scoate maxim 30% cand ai putea umbla la cel substantial de 70% si anume jucatorii.
E evident mai eficient sa plusezi la ceva ce reprezinta 70%, mai ales in contextul in care acest antrenor care am presupus prin absurd ca e 0, e Lacatus, un Stelist adevarat, care chiar si neantrenand aduce ceva mult mai important decat tactica si organizare supereficienta, aduce STELISM. Da atunci micky mousii ar intreba de ce sa nu fie presedinte daca tot functia lui importanta e de imagine si spirti? Simplu pentru ca antrenoratul e visul lui si ca merita din plin sa fie antrenorul Stelei si tot stadionul sa ii strige numele !
Prin sustinerea lui Lacatus ca antrenor al Stelei, stelistii adevarati, care au auzit de Steaua si pe cand nu exista notiunea de jijiot, ii arata recunostinta pentru tot ce a facut pentru Steaua. Cum ar fi aratat Steaua cu: un atac Mendoza, Pepe Moreno, mijloc: Dayro, Ov Petre, Seckely, Toja, fundasi: Golanski, Radoi, Goian, Emeghara si Zappata in poarta...? Ar mai fi contat cateva procente de eficienta si organizare? Snopea tot ...Si sa nu mai zic ce ar fi avut pe banca de rezerve....
Lacatus MERITA SA FIE ANTRENORUL Stelei SA FIE ACLAMAT DE TOT STADIONUL !