FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Manifest pentru un simbol

«1345»
iulianbarlad08.08.2008 14:27

de acum inainte indiferent cine va antrena in Ghencea va apre intrebarea daca acesta are valoare de Steaua la orice banuiala de compromis a acestuia cu oierul.Lacatus este din pacate un deschizator de drumuri in aceasta privinta.ura fata de oier ne innnegureaza ratiunea si nu mai suportam nici o ingerinta a acestuia in echipa chiar daca ea nu are finalitate.ca ntrnor lucrezi cu materialul clientului.si trebuie sa-l croiesti in asa fel incat sa-i placa si acestuia.Lacatus va face treaba buna la Steaua dar intrebarile suporterilor in legatura cu valoarea sa nu vor inceta decat cand va pleca din Ghencea.din pacate.forta Steaua!!!

pui de dac 11208.08.2008 15:59

cel mai bun articol de pe site de cand a aparut prostia asta de atac la adresa lui Laca.

Suntem cei mai nerecunoscatori suporteri din tara, iar nerabdarea noastra cand vine vorba de un antrenor sau jucator tinde sa dea in prostie.

Am mai spus-o si pe alt thread, ca din pacate multi din suporterii Stelei sunt niste tarani dobitoci care nu au habar de fotbal. Daca e o persoana impotriva careia ar trebui sa protestam cred ca stim foarte bine care ar fi aceea.

:steag_cruce_invers:

bad_joke08.08.2008 16:22

Mare antrenor cu siguranta nu este, dar un SIMBOL indiscutabil este. Cum zicea cineva ce mai conteaza daca e un mare antrenor sau nu, e un om care merita tot respectul si rabdarea noastra, pt ca daca el nu e STELIST ATUNCI CINE?

Pana la urma o sa devina si un mare antrenor, probabil nu ca Ienei, dar acolo cat sa stie ca la 1-1 nu se baga fundas ci se baga un atacant sau macar un mijlocas de creatie, cuvinte de genu: "nu comenta tu ca nu te pricepi la fotbal" mi se par jalnice, nu trebe sa fi antrenor ca sa faci treaba asta, la fotbal si politica toata lumea se pricepe,si cu asta basta.

Important de retinut din acest post este ca eu si cred ca multi alti au incredere in Lacatus, probabil multi ca si mine si-au dat seama ca nu e antrenor, cel putin nu de Steaua, dar faptul ca este o emblema un jucator cu personalitate care mereu a pus osul pt Steaua, e mare lucru putin oameni de calibrul asta pot fi ca el.

Un lucru bun legat de rabdarea adevaratilor suporteri cu Lacatus, este si rabdarea lui Becali, care si-a dat seama ca al demite pe Lacatus, este egal cu sinuciderea. Suporterii nici acum nu au uitat de antipatia fata de aceasta persoana, dar din fericire fiecare suporter a inteles ca mai bine decat sa-l injuri meci de meci pe acest nimeni, este sa-l IGNORI. Acesta se stinge precum tigarea cand nu e in centru atentiei, noroc cu acesti ziaristi pupincuristi care nu au alte stiri si baga doar declaratii, nu stiu cat de idiot trebe s afi s anul te prinzi ca Becali face misto de ei, culmea multi sunt cu facultate, n-am nicio indoiala si totusi ii comanda pe acestia, reuseste sa-i manipuleze, dau doar un exemplu: transferul lui Radoi, deci mai mult ras nu am bagat in viata mea, adica lumea chiar credea ca o sa plece Radoi, era clar ca era o vrajeala ordinara,o chestie ca sa se bage iar in seama acest nimeni numit Becali, el mereu vorbeste de afcerile lui, dar nimeni nu stie din ce face bani, bine o sa ziceti face bani din terenuri, adica ia un pamant si il da triplu sau cvadriplu.

In fine FORZA Steaua!!! HAI BAIETII!!! HAI Lacatus!!! :steag_cruce_invers:fular-campionii:steag_sah_mic:

danimarcu08.08.2008 21:40
daca vrei si ai incredere,da-mi IP-ul tau de mess...multumesc anticipat,floroflores

:whistle:

CaTaLiNsm StElIsTu09.08.2008 10:59

Facem noi ce facem si iar ne dam cu firma-n cap......Jucatorul-Marius Lacatus pt75%dintre useri=antrenorul-Marius Lacatus....nimic mai fals si mai naiv din partea unui om sa faca o astfel de asemanare.Cu Lacatus ne-am trait trecutul,dar acum suntem in prezent si avem nevoie sa fim,nacar,la nivelul Stelei din trecut,dar pt asta avem nevoie de jucatori precum Marius Lacatus(nu antrenor)si antrenor de cel putin4 stele.Merita intr-adevar Lacatus sa-i purtam etern respect...dar nu cred ca merita pt asta sa ramana toata viata la Steaua,in iarba,daca nu o merita.

1uLy4Nn09.08.2008 21:11

cata incredere sa mai avem in Lacatus? pana cand sa mai suportam jocul asta jegos practicat de Steaua? pana cand???

cRiss4Steaua09.08.2008 21:41

daca il aveam pe Peseiro antrenor, mari am fo ajuns. Noua ne trebuie acuma un antrenor bun, uitati-va ce frumos joaca rapidul cu antrenorul asta.. si pe vremea lui luce juca un fotbal frumos .. avem jucatori buni dar antrenor ..

Protasov10.08.2008 10:10

Da! Un pic de deruta in opiniile voastre. Sigur, eu inteleg care e cauza. Autorului articolului ii spun ca sunt foarte frumoase gandurile lui, dar este evident, intr-adevar nu l-a prins pe Lacatus inainte de Roma in '85 si apoi campaniile ce au urmat. Echipa aia era formata din pustani cu vana si ceva talent. Nici unul, insa nu excela. Ceea ce i-a consacrat a fost altceva.

Si acum, revin si spun Lacatus nu este un "simbol" ci este un purtator de simbol. Simbolul este insasi tipul de fotbal practicat de Steaua zeci de ani la rand. Lacatus este un antrenor foarte bun tocmai pt ca stie acest lucru. Este, dealtfel singurul care mai stie lucrul asta. Asadar, este singurul antrenor posibil pentru Steaua. Pentru Steaua nu exista alt antrenor in momentul asta. Lacatus este idealul in materie de antrenorat pentru Steaua, pentru ca este singurul care poate aduce din nou tipul de joc specific Stelei pe gazonul acela prietenos si incarcat de istorie.

Cei ce nu inteleg asta nu numai ca nu sunt suporteri stelisti, dar nu pricep o iota din fenomenul fotbal. Nu se pricep.

ytse jam11.08.2008 20:13

nu am citit tot ce s-a vb mai sus. vreau sa zic doar atat... nici Dinamo si nici Rapid nu au, nu au avut, si nu o sa aiba toata viata lor un Lacatus. asta este cea mai mare mandrie a mea, faptul ca noi avem un Lacatus

1uLy4Nn11.08.2008 20:14

Lacatus antrenorul sau Lacatus jucatorul?

mirceaor13.08.2008 09:41

Dupa parerea mea pe un antrenor il fac mare jucatorii. Poti sa fii tu marele tactician al lui peste prajit , daca nu ai "material de lucru" degeaba visezi trasee, dispuneri si alte alte alea. Problema e ca Laca nu a avut la dispozitie un buget sanatos de transferuri, cum au avut ciorile sau chefere. Nu stiu cum dracu se face ca la Steaua sumele mari de transfer (cele declarate, sau care doar apar in presa) se platesc doar pentru jucatorii din campionatul intern. Interesant cum se spune ca pe Stancu s-au dat 2 milioane de euro si pe Szekely 1,5. NU cred nicio boaba din vrajelile astea. Daca pe Dayro s-au platit 1 mil de dolari, pentru Stancu a scos ciobanu 2 milioane de euro? Nu cred asa ceva, eventual a dat el ceva terenuri, a facut ceva invarteli si gainarii proprii activitatii unui membru marcant al mafiei imobiliare de la noi ...

Nu vedeti ca se cauta de afara mai mult jucatori liberi, nu conteaza ca sunt de mana a doua, blazati, accidentati sau n-au facut deloc performanta.. Pai de aia a plecat Adi Ilie, din cauza cancerului becaliot de la loje, care nu vrea in ruptu capului sa bage bani in jucatori...

tavyto13.08.2008 14:09
cel mai bun articol de pe site de cand a aparut prostia asta de atac la adresa lui Laca.

Suntem cei mai nerecunoscatori suporteri din tara, iar nerabdarea noastra cand vine vorba de un antrenor sau jucator tinde sa dea in prostie.

Am mai spus-o si pe alt thread, ca din pacate multi din suporterii Stelei sunt niste tarani dobitoci care nu au habar de fotbal. Daca e o persoana impotriva careia ar trebui sa protestam cred ca stim foarte bine care ar fi aceea.

:steag_cruce_invers:

are perfecta dreptate din toate punctele de vedere.Mai ales cand vb de suporterii tarani ai Stelei dar daca analizam bine situatia cred ca ne dam seama ca Steaua are atati de multi suporteri falsi pt ca este echipa care a adus cele mai mari performante fotbalului romanesc si d-aia toti sunt "suporteri stelisti". "VORBELE N-AU VALOARE FAPTELE CONTEAZA STELISTII SE NASC NU SE INVENTEAZA" bener afisat de Peluza Nord at cand Jiji la gonit pe Neaga

«1345»