Mare antrenor cu siguranta nu este, dar un SIMBOL indiscutabil este. Cum zicea cineva ce mai conteaza daca e un mare antrenor sau nu, e un om care merita tot respectul si rabdarea noastra, pt ca daca el nu e STELIST ATUNCI CINE?
Pana la urma o sa devina si un mare antrenor, probabil nu ca Ienei, dar acolo cat sa stie ca la 1-1 nu se baga fundas ci se baga un atacant sau macar un mijlocas de creatie, cuvinte de genu: "nu comenta tu ca nu te pricepi la fotbal" mi se par jalnice, nu trebe sa fi antrenor ca sa faci treaba asta, la fotbal si politica toata lumea se pricepe,si cu asta basta.
Important de retinut din acest post este ca eu si cred ca multi alti au incredere in Lacatus, probabil multi ca si mine si-au dat seama ca nu e antrenor, cel putin nu de Steaua, dar faptul ca este o emblema un jucator cu personalitate care mereu a pus osul pt Steaua, e mare lucru putin oameni de calibrul asta pot fi ca el.
Un lucru bun legat de rabdarea adevaratilor suporteri cu Lacatus, este si rabdarea lui Becali, care si-a dat seama ca al demite pe Lacatus, este egal cu sinuciderea. Suporterii nici acum nu au uitat de antipatia fata de aceasta persoana, dar din fericire fiecare suporter a inteles ca mai bine decat sa-l injuri meci de meci pe acest nimeni, este sa-l IGNORI. Acesta se stinge precum tigarea cand nu e in centru atentiei, noroc cu acesti ziaristi pupincuristi care nu au alte stiri si baga doar declaratii, nu stiu cat de idiot trebe s afi s anul te prinzi ca Becali face misto de ei, culmea multi sunt cu facultate, n-am nicio indoiala si totusi ii comanda pe acestia, reuseste sa-i manipuleze, dau doar un exemplu: transferul lui Radoi, deci mai mult ras nu am bagat in viata mea, adica lumea chiar credea ca o sa plece Radoi, era clar ca era o vrajeala ordinara,o chestie ca sa se bage iar in seama acest nimeni numit Becali, el mereu vorbeste de afcerile lui, dar nimeni nu stie din ce face bani, bine o sa ziceti face bani din terenuri, adica ia un pamant si il da triplu sau cvadriplu.
In fine FORZA Steaua!!! HAI BAIETII!!! HAI Lacatus!!!