FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Manifest pentru un simbol

«12345»
zloty07.08.2008 15:15
Subscriu manifestului si desfid somanestii tulburati de rezultatele indoielnice...

- pentru ca l-au dat afara oltenii inainte sa-l puna antrenor;

da ma si el s-a dus sa antreneze o echipa ai carei suporteri injura Steaua cu orice ocazie???

Deliric107.08.2008 15:19
Subscriu manifestului si desfid somanestii tulburati de rezultatele indoielnice...

Da, ii suntem datori lui Marius:

- pentru golul de la Sevilla;

- pentru ca ne-a urcat pe garduri de nenumarate ori;

- pentru ca a dominat cainii aproape de unul singur vreme de 10 ani;

- pentru ca a fost lider incontestabil si a devenit legenda;

- pentru ca ii strigam numele si acum cand echipa are nevoie de mobilizare;

- pentru ca s-a identificat cu Armata Ultra;

- pentru ca-i injurat si scuipat in Groapa si Ghiulesti, ca pe vremuri...;

- pentru ca perioada cea mai glorioasa din istoria Stelei este legata de numele sau;

- pentru ca Piti si Paunescu l-au dat afara si noi n-am schitat un gest;

- pentru ca MM si GG l-au urcat pe un piedestal pe care nu si-l dorea, acceptandu-l DOAR pt Steaua;

- pentru ca a sarit calul de multe ori in numele SUPREMATIEI Stelei;

- pentru ca eu nu cunosc un STELIST mai mare decat Lacatus.

subscriu

daca noi o sa incepem sa injuram (uni deja au inceput)pe omu` asta care inseamna atat de mult pentru Steaua... atunci se duce totu` de rapa ...

dee07.08.2008 15:19
Nu mai conteaza simbolurile, nu mai conteaza pe cine trebuie sa calcam in picioare conteaza numai si numai rezultatul....

vrei sa spui ca pentru Steaua nu conteaza performanta?

de ce te mai numesti atunci Steaua ?!

Mo, asa cum am mai spus, spiritul stelist e mereu invingator!

asta e diferenta esentiala intre Steaua si oricare alta echipa.

le: rabdarea , tot o forma mascata de disperare e :)

MoWeed07.08.2008 15:20

@fedora

Tocmai aceste rezultate care ne fac sa ne privim rivalii de sus ar trebui sa ne determine sa avem mai multa rabdare cu Lacatus. In fond si la urma urmei, el a castigat aproape jumate din trofeele din palmares, ca sa nu mai spun ca a contribuit la o performanta care ne plaseaza in topul echipelor din Estul Europei.

@dee

Oare Lacatus nu a contribuit la creearea acelei mentalitati? Nu datorita lui ne putem numi "intotdeauna superiori"? El a muncit in teren pentru aceasta echipa, acum este randul nostru sa avem rabdare cu el.

Si faptul ca a acceptat sa vina la Steaua si mai accepta imixtiunea patronului este si datorita dorintei lui de a antrena Steaua....

zloty07.08.2008 15:28

Mo

da ce zici ca in 10 luni de activitate Steaua a jucat fotbal adevarat doar 60 minute in meciul cu CFR in rest slab slab de tot jocul , cam putin pentru. "intotdeauna superiori " nu??

stelista no. 107.08.2008 15:29

Deja e forum anti-Lacatus ...

E clar ca unii nu stiu cand sa se opreasca .

MoWeed07.08.2008 15:34

Intr-adevar cam putin pentru "intotdeauna superiori" dar totusi rezultatele s-au imbunatatit comparativ cu "era zer0li".

S-a vazut ca se incearca schimbarea jocului; se incearca un joc in viteza doar ca din pacate nu prea avem jucatori capabili pentru asta....

Dar pentru ca suntem "intotdeauna superiori" nu trebuie se ne comportam ca suporterii din tigania sau javrele. Numai acolo suporterii nu au rabdare si uita repede ce au facut multi pentru ei....

zloty07.08.2008 15:41

Mo

Se zice ca publicul din Ghencea e cel mai pretentios din tara cand vine vorba de jocul echipei , acuma ce facem renuntam la pretenti de dragul lui Laca ?? mie asta nu mi se pare normal

MoWeed07.08.2008 15:42

Nu, dar putem sa-i dam un ragaz mai mare decat am da multor alti antrenori....

karas_ultras07.08.2008 15:44

da ma si el s-a dus sa antreneze o echipa ai carei suporteri injura Steaua cu orice ocazie???

pai dupa logica asta ar antrena numai concordia chiajna ca am auzit ca Lita-i pe faras, echipa-i varza, da' el da declaratii anti Steaua!... parca mi-l mai doresc un pic pe MM sa se ia de blatistu' asta!... :ce_oameni

zloty07.08.2008 15:51

Putem dar in 10 luni fara o sclipire(exceptand 60 de minute cu CFR) ? sa se trezeasca intr-o zi mourinho? nu stiu poate o sa se intample asea , dar credd eu ca la un club profesionist antrenorul nu se pune doar pentru a potoli suporterii

AdrianUltras2507.08.2008 15:58
Iti multumesc Ovidiu pt primul articol - dupa mult timp - pe care l-am citit si mi-a dat fiori!

LA-CA-TUS LA-CA-TUS LA-CA-TUS LA-CA-TUS

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!

Lacatus a fost destul de clar:

"cine da in Gigi, da in minte!"

Asa ca nu poti sa zici, "LA-CA-TUS LA-CA-TUS LA-CA-TUS LA-CA-TUS" si apoi

"CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!"

E ca si cum ai zice "becalii, becalii, becalii" sau "Lacatus pleaca din Ghencea!"

Asadar, lamureste-ne te rog ce ai vrut sa zici.

Ce vrei pana la urma?

ullo07.08.2008 16:30

nu pot decat sa spun...bravo.....nu inteleg dc se ia lumea de Lacatus....ati uitat ca va doreati sa vina in Ghencea? oricum tare articolul....

cataxxx07.08.2008 16:36

Lacatus e un mare antrenor...aveti rabdare cu el si o sa ne duca departe. Cand o sa adune si ceva experienta o sa fie capabil sa transmita echipei rautatea lui...concentrati-va pe sustinut echipa, nu pe scos in evidenta a greselilor.

cu Steaua PANA LA MOARTE!

lupi07.08.2008 17:09

cine este Ovidiu?

bodanelu07.08.2008 17:12

@lupi, autorul articolului, SSK

lupi07.08.2008 17:17

cand va aud imi dau palme.io is de o parere cu adriaa..nu degeaba suntem ardeleni...cei care il sustin ca antrenor pe Lacatus din cauza trecutului fotbalist sunt limitati.mai presus de Lacatus e Steaua,iar pentru binele Stelei trebuie sa plece.ce nu vi clar?

@lupi, autorul articolului, SSK

era genu de intrebare ironica care a adresato si trica in leg cu Steaua

bandido07.08.2008 17:19

CUI NU II CONVINE SA STEA ACASA SA NE SCUTEASCA DE DRUMURI INUTILE LA STADION...EU ZIC SA NE SUSTINEM ECHIPA SI SA AVEM RABDARE!DC SUNTETI STELISTI ADEVARATI A-TI INTELEGE...MI SE RUPE INIMA cand VA VAD ca VA CERTATI PE SUBIECTE INUTILE! SA FIM UNITI IN MOMENTE GRELE! SA NE SUSTINEM ECHIPA CUM DOAR NOI STIM! SA CANTAM 90 DE MINUTE IN CONTINU! SA SE AUDA PANA IN GIULESTI,Stefan CEL MARE,Cluj,Timisoara,PANA IN TOATA TARA! SUNTEM O FAMILIE SI TREBUIE SA FIM UNITI,UNITI PRIN ACELASI SIMBOL,ACELEASI CULORI,ACEEASI STEMA,SUNTEM SI VOM FI MEREU SUPERIORI!AVEM Steaua IN SANGE SI NU TREBUIE SA EXISTE POLEMICI INTR-O FAMILIE!MULTUMESC CELOR CE SUNT APROAPE DE ECHIPA!!!!

FortuneTeller07.08.2008 17:23

Probleme false, pasiune multa... Nici daca era Oli antrenor nu as fi fost de accord sa plece dupa 2 etape de campionat!! Nu trebuie sa fii vreun geniu sa-ti dai seama ca tipetele impotriva lui Lacatus antrenorul nu ajuta cu nimic Steaua. Luati-va steagurile, fularele si ce mai aveti pe acasa si hai sa sustinem Steaua indiferent de antrenor. Apoi, la sfarsitul anului vom trage linia si ne vom da cu parerea despre ce a realizat Lacatus antrenorul la Steaua, si poate va deveni un simbol si ca antrenor. E perfect adevarat ca simbolul era jucator, ca antrenorul mai are de lucru, dar si cei care deja arunca prosopul dupa 2 etape mai au multe de inteles in privinta notiunii de "fan" sau "suporter". Ma intreb oare de ce Wenger e inca antrenor, in definitiv a pierdut tot ce se putea pierde...

lupi07.08.2008 17:24
Iti multumesc Ovidiu pt primul articol - dupa mult timp - pe care l-am citit si mi-a dat fiori!

LA-CA-TUS LA-CA-TUS LA-CA-TUS LA-CA-TUS

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!

Lacatus a fost destul de clar:

"cine da in Gigi, da in minte!"

Asa ca nu poti sa zici, "LA-CA-TUS LA-CA-TUS LA-CA-TUS LA-CA-TUS" si apoi

"CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!"

E ca si cum ai zice "becalii, becalii, becalii" sau "Lacatus pleaca din Ghencea!"

Asadar, lamureste-ne te rog ce ai vrut sa zici.

Ce vrei pana la urma?

Adriane esti idolu meu:))jur ca tot ce scrii u as vrea sa scriu si eu da asa nu am chef sa ma cert cu toti...se vede ca esti ardelean...scumpule>:D<...:))

lupi07.08.2008 17:29

acuma un an un an jumate cand il ceream pe Banel afara din echipa ca s-o stins toti ma injurau si imi ziceau ca Banel o dat gol cu Betis cu rapid si nu stiu eu ce povesti...acum toti il cer afara.asa va fi si cu Lacatus.mai jucam de-am pixu 2 ani si apoi o sa il ceara toti afara.

AdrianUltras2507.08.2008 17:32

Astazi am primit totusi o veste buna.

Badea a fost lasat in afara listei predate de Steaua pt dubla cu galata.

Deci nervii nu vor mai fi asa de mari.

MoWeed07.08.2008 17:32

@lupi

Daca tu ai zis ca eu care-l sustin pe Lacatus sunt limitat, atunci si eu zic despre tine ca esti cam analfabet. Mai degraba ai invata sa scrii decat sa stai pe aici sa insulti o mare parte a userilor acestui site.

Asa cum tu intrebai ironic "Cine este Ovidiu?", asa pot sa intreb si eu "Cine este lupi?"

@AdrianUltras25

De fapt sunt doua: a plecat si surdu :yeahh:

AdrianUltras2507.08.2008 17:38

Da mai!

Oh Happy Day!!!

Acum sa mai plece si ciobanu, banelu, Badea,argatseala, sa vina un antrenor capabil si inca vreo cativa jucatori de valoare si pot sa mor fericit!

MoWeed07.08.2008 17:40

Nu le poti avea pe toate odata din pacate:))

«12345»