Am si eu intrb pt cei cu tricouri din Bucuresti a primit cineva pana acum ca eu nu am prmit nici un semn ?
Am si eu intrb pt cei cu tricouri din Bucuresti a primit cineva pana acum ca eu nu am prmit nici un semn ?
De unde atata rabdare pe Nico? ![]()
![]()
Vad ca esti din berceni,ia legatura cu userul Fane care se ocupa cu livrarea pe berceni si vei avea tricoul.Este ok tricoul fara nici un repros.
La mai multe AISS!
![]()
Ms ![]()
NicoSoulSteaua..................mi-am luat azi tricou cu 63 albastru de la fane ramane cel cu AISS sa ma anunti da ?
am dat pm lui nico dar am zis ca hai sa anunt si pe forum...
am achitat suma pt tricou... XXL albastru
Astept zilele astea tricoul. Sper sa vina... ![]()
Cum imi trimiteti tricoul ? Posta/curier ?
cum vrei ,doar ca taxele de transport,fie Posta fie curier sunt suportate de tine
din cate am vazut,ai achitat doar 30 ron
Pai, nu 30 de ron era tricoul?
Eu de unde sa stiu ca trebuiau bani de transport... Daca spuneati de la bun inceput... puneam cati trebuiau. In fine, cand o sa vina, o sa platesc. Sper doar ca saptamana asta sa vina.
momentan ne luptam sa punem la punct niste sisteme de gestiune a stocurilor precum si o platforma de magazin online. facem tot posibilul ca sa punem la vanzare tricourile pentru toata lumea, si sa ajunga cat mai repede la voi.
sapt asta sigur nu-l vei primi,datorita Postei Romane
de trimis,ti-l trimit diseara
Pai, nu 30 de ron era tricoul?Eu de unde sa stiu ca trebuiau bani de transport... Daca spuneati de la bun inceput... puneam cati trebuiau. In fine, cand o sa vina, o sa platesc. Sper doar ca saptamana asta sa vina.
MULTUMESC PENTRU TRICOU !
SE POTRIVESTE PERFECT.
cu placere
ca sa protejati mai mult timp imprimeul de pe tricourile cu 63 aveti grija cum il spalati. din cate am inteles este destul de sensibil, asa ca incercati sa-l spalati preferabil manual sau in programe de spalare mai simple si la temperatura mai scazuta ( maxim 40 grade ).
Nu-l spalati la masina. Spalati-l la mana. E mult mai safe. la masina se cuteaza imprimeul si se face oarecum urat.
Cel mai bine pentru aceste tricouri cu imprimeuri, este sa le spalati la mana, pe dos...
In cel mai rau caz nu le spalam pana la anul,cand vin tricourile cu '64 ![]()
Se mai pot cumpara tricouri cu AISS cu SEMPER SVPERIORES ?
da,daca vrei una din marimile S,L sau M
Pai S este cea mai mica marime banuiesc, nu ?
exact
Pai e vreo posibilitate de a-mi spune si mie dimensiunile la un S, pentru ca ele difera de la tricou la tricou...
Ce se mai aude de tricouri?
la ce te referi ?
ce-ar trebui sa se mai auda in leg cu ele ?
Ce se mai aude de tricouri?