E posibil sa vedem in premiera la un meci oficial echipamentul de rezerva, cel verde.
Sper totusi sa il vad pe Tiago Gomes in locul lui Petre.
E posibil sa vedem in premiera la un meci oficial echipamentul de rezerva, cel verde.
Sper totusi sa il vad pe Tiago Gomes in locul lui Petre.
Ady, te pricepi tu la tactica si la sustinut o cauza, dar formatia nu o cunosti. Si nici intuitie nu ai.
Ghionea s-a consacrat ca fundas central stanga, deci in echipa scrisa nu poate fi inaintea lui Goian. Va fi mereu, atata timp cat vor juca impreuna, Goian, Ghionea.
A doua observatie: Radoi va juca fundas central dreapta, iar Goian se va afla la stanga sa. Cam asa: Radoi, Goian.
Lacatus nu va incepe niciodata meciul cu Nesu titular, daca Petre Marin este valid. Deci linia de aparare este aceasta: Golanski, Radoi, Goian, P. Marin.
Inchizator va fi probabil Ovidiu, asa cum ai scris, dar nu va face tandem cu Radoi, ci cu Plesan sau Tiago. Pe benzi vor juca Szekely si probabil Neaga.
Szekely, Ovidiu, Plesan (Tiago), Neaga. Cu conditia ca Plesan sa se fi refacut.
In atac vor juca Dayro, cam ce juca Dica inainte, adica un varf retras, cu aceeasi libertate pe care o avea Dica si cu toate mingile pe el, si Arthuro, care incet-incet incepe sa confirme.
Iata cum va arata formatia pe care simbolul Stelei, Marius Lacatus, o va alinia la Iasi:
Zapata - Golanski, Radoi, Goian, Petre Marin - Szekely, Ovidiu, Plesan (Tiago), Neaga - Dayro, Arthuro
Sau daca vrei:
Zapata - Golanski, Radoi, Goian, Petre Marin - Ovidiu - Szekely, Plesan, Dayro, Neaga - Arthuro
@ c.Ronaldo
Steaua va folosi echipamentul ros-albastru, pentru ca Poli joaca de obicei in alb-albastru.
Echipamentul de rezeva il va folosi numai impotriva echipelor care folosesc nuante apropiate(rosu, visiniu sau echipament complet de culoare inchisa, astfel incat pe televizoarele alb-negru nu se distinge care e Steaua si care cealalta echipa.)
cum ramane cu 4-1-4-1? sper sa nu mai jucam cu 2 inchizatori..
edit: poate il mai vedem prin echipa si pe Bogdan Stancu cu ocazia asta, e de 2xArthuro ca viteza.
Virgil
Am scris din graba.
Stiu foarte bine ca Goian e jucator de picior drept si ca cel mai bun randament il da central dreapta.
La fel de bine stiu ca Ghionea e un jucator de ambele picioare si joaca la fel de bine si in stanga si in dreapta apararii.
La Otelul a jucat sub conducerea lui Cartu chiar si la inchidere.
Daca Ov Petre e rupt, asa cum sustine Gazeta atunci Lovin va fi titular.
Pt ca nu il vad pe Lacatus sa schimbe tactica mai ales dupa ce a castigat.
O sa joace tot 4-2-3-1.
Cu Lovin si Radoi la inchidere.
Pe stanga cu Brasovul titular trebuia sa fie Nesu.Dar s-a accidentat la incalzire.
Si cum Petrica Marin nu a impresionat cu Brasovul, nu ar fi o surpriza titularizarea lui.Mai ales ca iesenii au jucatori rapizi pe benzi:Miclea, Sfarlea.
Dayro cred ca o sa joace tot pe stanga.Repet, Lacatus nu e genul de antrenor care sa schimbe tactica daca i-a mers o data.
O fi superstitios.Nu Stiu.
Sau poate doar limitat.
Asa ca in stanga o sa joace Dayro.Si va face schimb de locuri cu Szekely.
Asta daca va juca Szekely, ca am inteles ca si el are o entorsa la glezna.Si poate nu va risca.Ca sa fie apt cu Galata.
In cazul ala o sa joace sigur Banel.
Sansele ca Ochirosii sa joace pe stanga sunt minime.
Iar in centru, in spatele varfului impins Arthuro, va juca probabil Neaga.
In momentul de fata stiu doar ca Plesan, Emeghara si Petre sunt accidentati iar Szekely incert.
@Virgil

Eu asa vad... De ce zici de patratele ?
Scuze de off-topic...
O sugestie pentru tine _yang. Nu mai tasta sh-ul si tz-ul, ca iti vor iesi mereu patratele. Foloseste cu incredere s-ul si t-ul.
Ce curios,la mine apar literele amintite,nu patratele... ![]()
![]()
![]()
Varza la calculatoare ce sunteti!
Aia e din cauza setarilor de limba folosite de fiecare.
P.S.
De fapt, acest post e doar o scuza de a mea ca sa pot folosi urmatorul smili.
![]()
Foarte curios. Iata cum ii apare semnatura la mine: Bucãți din suflet și minte
Si am sa-ti mai dau si alte exemple daca doresti. Deocamdata nu le am la indemana.
Is Steaua București... Is great that a big footbaqll fan like you doesn't know the name of a nightmare team for all your little football...
@ ADy
Asta sugerasem si eu mai sus. ![]()
Varza la calculatoare ce sunteti!
Aia e din cauza setarilor de limba folosite de fiecare.
Nu le putem stii pe toate!
Noi ne pricepem mai mult la ![]()
On-topic.Intr-adevar Petre nu joaca,a spus-o chiar ciuma ciumelor azi la special.E menajat ca sa poata juca cu turcii.
Probabil ca Laca isi va demonstra din nou calitatile si va trimite in teren un prim 11 capabil sa enerveze pe toata lumea...
Fie si asa,dac-o fi sa jucam bine si sa castigam!...
E obligatoriu sa castigam la Iasi ca sa nu pierdem contactul cu plutonul.
Dupa parerea mea Lacatus ar trebui sa inceapa in urmatoarea formula:
Zapata-Golanski,Radoi,Ghionea,Nesu-Szekeli,Stancu,Plesan,Neaga-Dayro,Arthuro
Doua vesti bune pentru stelisti:Bursaspor-Galatasaray 0-0
Steaua-Arges pe Antena 1
E obligatoriu sa castigam la Iasi ca sa nu pierdem contactul cu plutonul.Dupa parerea mea Lacatus ar trebui sa inceapa in urmatoarea formula:
Zapata-Golanski,Radoi,Ghionea,Nesu-Szekeli,Stancu,Plesan,Neaga-Dayro,Arthuro
Doua vesti bune pentru stelisti:Bursaspor-Galatasaray 0-0
Steaua-Arges pe Antena 1
Echipa propusa de tine nu are mijloc!
sansele de a castiga la Iasi sunt 50-50.
Si prin faptul ca lipseste Ovidiu Petre vor deveni mult mai mici, mai ales ca terenul e foarte greu.
Dayro si Szekely se vor chinui enorm din cauza asta.
1x
teren greu, stilul arhicunoscut al iasului impotriva Stelei, perioada slaba prin care trece echipa...
Totusi... a reusit Vasluiul sa ii zdrobeasca pe astia. Iasiul e o echipa de toata jena, favorita la retrogradare impreuna cu otopeniul si mediasu'. Daca nu si-o baga Banel in proprie poarta (din nou ) ne intoarcem cu 3 puncte.
11-0 cu iasuu si o sa se sperie galata de nu mai poate ![]()
Echipa probabila:Zapata-Nesu,Goian,Ghionea,Golanski-Neaga,Lovin,Radoi,Szekely-Dayro-Arthuro
In primul rand ma bucura netitularizarea lui Banel,de care sper sa scapam cat mai repede.
Apoi cred ca Tiago si Stancu ar fi mult mai indicati.
cum as face eu echipa:
Cernea - golanski, Goian, Ghionea, nesu - Neaga, tiago, Radoi, Ochirosii - Dayro, b Stancu
pe szekely, ov Petre si plesan nu i-as trimite in teren sa nu-i rupa aia de tot. chiar daca ionut popa e stelist, si e unul din antrenorii buni ai ligii I, pe teren joaca multi ciomagari din tabara lui Dinamo, asa ca grija mare la picioare! si pe zapata l-as pune pe banca de rezerve 50% pentru a-l proteja de ieseni si 50% pentru a trece de pasa proasta in care se afla.
insa pana la urma sa joace si Lovin si Banel si surdu (imprumutat inapoi de la Brasov), dar sa batem!
Naspa ca sunt in tara asta de maro. Daca se dorea performanta, am fi avut prima Liga cu maxim 14 echipe, poate chiar 12. Si astfel am fi avut un campionat puternic, blaturile ar fi fost mult mai putine, si echipele ar fi facut fata si in competitiile europene.
Dar nimeni nu-si doreste asta.. doar traim in Romania.. tara tuturor hotiilor.
Bai tie nu-ti este rusine sa vorbesti? Steaua si Dinamo au adus blaturile in Romania.
Nu mi-a fost rusine niciodata, de ce mi-ar fi acum ? S-a schimbat regimul politic ?
E problema ta ce crezi, ce ai fost indoctrinat, ca te simti complexat de Steaua si Dinamo. Nu e deloc corect sa pui aceste doua echipe in acelasi taler. Au avut parcursuri diferite si performante diferite. Steaua, "asa blatista" cum era ea, facea legea in Europa la sfarsitul anilor `80. Si chiar si dupa `89 , Steaua a demonstrat ca joaca pe teren, avand performante notabile si pe plan national dar si in plan international. Dinamo ce-a facut ? Ministerul de interne nu putea sa le cumpere si meciurile de afara, si s-a vazut intoteauna valoarea reala a Stelei si a celorlalte echipe romanesti in meciurile europene. Steaua a facut performanta intotdeauna, restul s-au facut de maro. Exceptie CFR giulesti, care a prins un parcurs norocos, pana a intalnit Steaua.
Te inteleg ca esti frustrat, ca simti mic si-abandonat, te compatimesc, dar nu e problema mea. Condoleante familiei !
Meci la Iasi - oh god. A doua capitala a mitocaniei in fotbal, dupa Vaslui, dar inainte de Mioveni sau Craiova.
Pregatiti-va nervii pentru "recitalul" obisnuit : intrari cu crampoanele pe gleznele jucatorilor nostri (nesanctionate, unde dracu va credeti), aparare ca disperatii, caderi insotite de urlete, spume la gura si tavaleli pe jos precum porcul in cocina la trecerea jucatorilor nostri pe langa ei (cauzate probabil de curentul de aer). Plus mugete din tribune, maimutarelile standard ale clovnului de Popa, samd.
In Sholdova e cam peste tot,la fel...
De fapt cam peste tot e la fel....
Pregatiti-va antinevralgicele !
Lovin si Banel titulari (sport.ro)
Eu unul m'am saturat de astia doi...
@ c.Ronaldo
Steaua va folosi echipamentul ros-albastru, pentru ca Poli joaca de obicei in alb-albastru.
Echipamentul de rezeva il va folosi numai impotriva echipelor care folosesc nuante apropiate(rosu, visiniu sau echipament complet de culoare inchisa, astfel incat pe televizoarele alb-negru nu se distinge care e Steaua si care cealalta echipa.)
Conform Gsp`ului se pare ca vom avea parte de echipementul verde. Orice ar fi, HAI Steaua!
are cineva un stream care merge??
Conform Gsp`ului se pare ca vom avea parte de echipementul verde. Orice ar fi, HAI Steaua!
Au nimerit-o si ei odata...