corect:))...si cand i`o tragem sa ii tragem un 4-1, 4-0 ![]()
corect:))...si cand i`o tragem sa ii tragem un 4-1, 4-0 ![]()
puneti si voi meciu cu brasovu pe tracker plsss...daca il aveti...sorry de off
Va fi primul meci dupa 8 ani, in care Mirel Radoi nu va mai face parte din lotul Stelei, fiind transferat la Internazionale Milano.
Nu prea cred ca Mirel va pleca,desi mi-as dori sa-l vad la o echipa mare...
Optimist fiind din fire,mai putin in era "Oli",sper si astept ca baietii sa-si dea drumul la joc.O victorie la limita,dupa un joc ceva mai bun ar fi excelent...
![]()
![]()
Se vede ca Poli nu mai este ce a fost , dar totushi nu trebuie sa ne lasam dushi de val..totushi vine dupa doua infrangeri deci ori da totul ori e slaba si o batem cu 5-0 ![]()
Pronostic: Poli Iasi-FC Steaua Bucuresti 1-3 ![]()
Vin'o ba da vezi vina si tu ca tot omu' nu cu 7 ore inainte cu 45 sau o ora inainte vina... hai salut..
fular-campionii
:steag_cruce_invers:
BA..... STIRE BOMBA!!! VINE MURINHO SA IL VADa pe Mirel cum joaca..Dak nici ashea nu mai mergeti la meci:)) ![]()
![]()
Ultimele stiri din capitala Moldovei:
Astazi, de la ora 9, Politehnica Iasi va pune in vanzare biletele pentru partida de vineri cu Steaua Bucuresti. Biletele pot fi procurate de la casele de bilete ale stadionului Emil Alexandrescu iar un bilet la:
tribuna va costa 30 lei
peluza va costa 15 lei.

Lotul din care Ionut Popa va alcatui primul 18 (11+7)
Stiati ca?
Politehnica Iasi a fost prima echipa a studentilor din Iasi care a luat fiinta la 27 aprilie 1945, sub denumirea de Sportul Studentesc. O luna mai tirziu, la 31 mai, devine A.S.P.I. (Asociatia Sportiva Politehnica Iasi). Participa la prima editie postbelica a Diviziei B, 1946-47, ocupind locul 12, din 14 echipe in seria a II-a. In 1948 Politehnica devine C.S.U. (Clubul Sportiv Universitar). In campionatul diviziei secunde ocupa locurile 4 (1947-1948) si 6 (1948-1949).
Mai mult aici: http://www.politehnicaiasi.ro/?pid=144
Virgil,Radoi va fi prezent la meciul cu Iasi-ul.
O, da! Stiu. Spre bucuria noastra. De evolutia sa in acest meci va depinde decizia lui Mourinho de a-l aduce sau nu la Inter. Ii doresc multa bafta.
PS La ora la care am scris postul, Mirel era dat ca sigur la Inter. Intre timp a mai intervenit cate ceva. ![]()
sper sa invingem in Moldova..trebuie sa invingem..scorul cred ca o sa fie 1-2 ..sa speram intr-un egal la ciori ![]()
@Virgil
Poate ii ia ochii vreun jucator de la Iasi cum a zis Popa:)))
@Virgil
Poate ii ia ochii vreun jucator de la Iasi cum a zis Popa:)))
Sper sa- i ia doar ochii lui Mourinho!
Si nu picioarele ca bietului Bichon,cum a facut Onofras acum ceva timp!
Meci greu, de uzura, cu taranii lu` popa. Mare atentie la intrarile de K1, ca s-ar putea sa ne lase iar cu multi accidentati. Echipe ca iasul ar trebui sa fie prin B sau C, nu in A.
@dax47
Dacã nu mã înșel, Ochiroșii nu are amintiri plãcute de la Iași...Plus Neșu acum 2-3 ani...
Sa vedeti acuma cotonogari. Or sa stea ai nostri saracii numai pe jos. Ar trebui sa jucam mult in pase pe jos, sa protejam mingea si sa ii provocam cat mai mult. la cat de tarani sunt or sa primeasca vreo 5 galbene si 2 rosii pana la pauza. Asa trebuia procedat si cu vasluiul insa noi in loc sa ne punem in valoare tehnica si jocul de pase, am jucat pe sus, cu mingi direct in fata, am sarit peste constructie si s-a ales praful. Le-am facut jocul perfect si ne-au depasit total. Sper ca Lacatus sa fi invatat ceva din tactica gresita din meciul cu Vaslui si vedem acum mai multe pase, sa ii alergam asa cum ne alergau pe noi in CL real, arsenal si Lyon.
@dax47
Dacã nu mã înșel, Ochiroșii nu are amintiri plãcute de la Iași...Plus Neșu acum 2-3 ani...
Ochirosii sigur nu s-a accidentat la Iasi....cred ca era un meci cu Gloria Bistrita parca,dar nu sunt sigur.In schimb sunt 100% sigur ca nu la Iasi s-a accidentat.
Naspa ca sunt in tara asta de maro. Daca se dorea performanta, am fi avut prima Liga cu maxim 14 echipe, poate chiar 12. Si astfel am fi avut un campionat puternic, blaturile ar fi fost mult mai putine, si echipele ar fi facut fata si in competitiile europene.
Dar nimeni nu-si doreste asta.. doar traim in Romania.. tara tuturor hotiilor.
Naspa ca sunt in tara asta de maro. Daca se dorea performanta, am fi avut prima Liga cu maxim 14 echipe, poate chiar 12. Si astfel am fi avut un campionat puternic, blaturile ar fi fost mult mai putine, si echipele ar fi facut fata si in competitiile europene.
Dar nimeni nu-si doreste asta.. doar traim in Romania.. tara tuturor hotiilor.
Bai tie nu-ti este rusine sa vorbesti? Steaua si Dinamo au adus blaturile in Romania.
Bai mirc3scu du-te si culca-te ... cred ca locul tau este pe mirc , ca tot ai nick-ul asta.JET
Toja are voie sa joace ?
Bai tie nu-ti este rusine sa vorbesti? Steaua si Dinamo au adus blaturile in Romania.
Daca aduci si niste probe in sensul acesta, poate te credem.
Blaturile in fotbal le-a adus Mircea Lucescu. Jan Padureanu este initiatorul cooperativei, cea care ani de-a randul a stabilit echipele care retrogradeaza si a contribuit atat cat a putut la stabilirea campioanei.
Cele mai mari blaturi cu arbitrii le-a facut Dinamo. Arbitrii care urmau sa plece in strainatate nu primeau pasaportul daca nu arbitrau cum trebuie pentru Dinamo. Mai pune la socoteala si cate echipe Dinamo erau in tara (Brasov, Pitesti, Bacau, etc), care se indoiau in fata celor din capitala.
Steaua nu a facut blaturi in mod deosebit. Singurul lucru de care a beneficiat, a fost ca a putut sa-i legitimeze pe tinerii fotbalisti talentati care urmau sa faca Armata. Asta pana putin dupa revolutie, cand democratia a impiedicat acest lucru. Nu-i mai putin adevarat ca si Dinamo beneficia de aceasta practica, Ministerul de Interne, cel care tutela clubul Dinamo, facea incorporari pentru Securitate.
@ Kellerman
Toja are drept de a juca impotriva Galateisaray. Problema e daca poate sa faca fata, pentru ca trebuie sa se acomodeze.
@Virgil
Ai uitat de proaspãtul demisionar din PRM, care în anii '70 plimba valizele pe la Vâlcea... Ce ironic... ![]()
@ _yang
Si nu numai pe el. Pe multi altii cu ale caror nume nu am vrut sa maculez albul paginii. ![]()
O sugestie pentru tine _yang. Nu mai tasta sh-ul si tz-ul, ca iti vor iesi mereu patratele. Foloseste cu incredere s-ul si t-ul. ![]()
Daca tot e un topic cu Poli Iasi - Steaua o sa imi dau cu parerea si o sa vorbesc despre echipa pe care cred ca o va alinia Lacatus.
Desi Lovin a fost titular in meciul cu Brasovul nu cred ca acesta va prinde lotul.
Trecerea la vechiul 4-2-3-1 o sa ii multumeasca pe toti, de la becalii la Piturca la Lacatus la jucatori.Sa vedem daca ne va multumi si pe noi.
La mijloc dupa cum am zis, cred ca va zbura Lovin si in locul lui va fi pus Mirel Radoi.
Iar pe linia de fund vor juca Ghionea si Goian.
Daca Szekely nu va fi recuperat probabil ca Banel va fi titular pe dreapta.
In rest, nu cred ca Lacatus va schimba ceva.
Echipa va fi asa:
Zapata - Golanski, Ghionea,Goian, Nesu / Petre Marin(ramane de vazut asta) - Ov Petre, Radoi - Szekely/Banel , Neaga, Dayro Moreno - Arthuro.
O sa fie greu.
O mica corectare.
Se pare ca Ov Petre e rupt, deci Lovin revine titular alaturi de Radoi.