FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - FC Steaua 2 - 2 (1 - 2)

«1282930313247»
Getodacu11.08.2008 20:35

E un documentar interesant acu pe Discovery despre fotbalul turcesc. Da am ratat o parte asa ca pun o intrebare fanilor turci: care-i treaba cu souness?

1on11.08.2008 20:56

"Is having problems finding his seet." :))

De la ce meci sunt secvențele alea?

bodrumdan_barkahan11.08.2008 21:16
E un documentar interesant acu pe Discovery despre fotbalul turcesc. Da am ratat o parte asa ca pun o intrebare fanilor turci: care-i treaba cu souness?

frate nu am vazut programul la discovery dar sa iti spun cu souness ce e.cand era antrenor la galata era finala cupei turciei mi se pare.si iam batut la ei acasa pe fener.si el a luat un steag foarte mare in mana si la pus la mijlocul terenului fenerbahce.

ulubatli_201.jpg

Getodacu11.08.2008 21:18

ca. ms pt raspuns. eram curios

bodrumdan_barkahan11.08.2008 21:20
ca. ms pt raspuns. eram curios

nu ai pentru ce

brkhn.jpg

OTAKU11.08.2008 21:23

ba sincer de cand dracu sunt turcii prietenii nostri ?

auzi ...discutii civilizate.

NU VREAU

si gluma aia proasta cu scarbele de la fener ?

ce i cu ea

vb in numele meu numa.

da daca prind turc bat

nu ma intereseaza culorile dupa el.

NU VA SUPORT !!!

cat despre fotbal....

poa sa joace la ei Ronaldinho cu Messi si cu zidane.

poa sa fie ei la fel de tari ca brazilia 70

pa Ghencea isi i au omor.

bodrumdan_barkahan11.08.2008 21:28
ba sincer de cand dracu sunt turcii prietenii nostri ?

auzi ...discutii civilizate.

NU VREAU

si gluma aia proasta cu scarbele de la fener ?

ce i cu ea

vb in numele meu numa.

da daca prind turc bat

nu ma intereseaza culorile dupa el.

NU VA SUPORT !!!

cat despre fotbal....

poa sa joace la ei Ronaldinho cu Messi si cu zidane.

poa sa fie ei la fel de tari ca brazilia 70

pa Ghencea isi i au omor.

auzi panker ce esti.daca nu ma suporti nu mai intri pe forum.nici mie numi place de tine.uite ce frumos vorbeam noi si teai bagat tu sai ai facuto in vorba.ia zii cati turci ai batut in viata ta pana acuma?nu trebuia sa ti dau un raspuns ca nu meritai.hai sa te bag inseama si pe tine saracutu de panker ce esti.noua ne ajung fotbalistii nostri.

brkhn.jpg

korynna11.08.2008 21:42

Cred ca mai repede nu ai mai intra tu pe forum decat el,avand in vedere ca este un suporter al Stelei si tu nu.

Nu vad rostul tau aici decat ca sa agiti spiritele,daca vroiai sa discuti normal nu mai iritai atatia oameni.De-a lungul timpului am avut destui adversari pe aici care au purtat discutii in limita bunului simt si nu s-a simtit nimeni ofuscat,dar tu cauti sa faci tiganie exact la limita ban-ului.

Ai vazut ca nu esti penalizat si iti permiti cam multe...

Si astea asa...ca fapt divers...

a.jpg

aa.jpg

aaa.jpg

Steaua_DinamoKiev_21_11_2006_01.jpg

MoWeed11.08.2008 21:42

Ce-i aici mah mirc?

dbd11.08.2008 21:48

Deci, am ajuns și eu pe aici.

Salutare la toatã lumea,dar

*bodrumdan_barkahan, ultrAslan Romania.2, aici nu e chat.

*cât despre meci îmi pare rãu cã nu ajung și eu, dar va fi unul echilibrat.

*aș ruga pe cei care s-au certat cu "amicii" noștrii turci, sã-i lase în pace...nu de alta dar nu se meritã sã-ți bați capul cu asemenea oameni.

Romanya-da kendinize iyi bakin...

Ve forum-da biraz daha olgun davranin. gorusuruz...

MoWeed11.08.2008 21:50

@moderatori....

Asta ce e acum chat?

Dupa ce ce li-se permite turcilor sa instige(chiar daca nu injura tot instigare e), acum trebuie sa vedem si discutii care-si au mai degraba locul pe Yahoo Messanger?

bodrumdan_barkahan11.08.2008 21:55
Cred ca mai repede nu ai mai intra tu pe forum decat el,avand in vedere ca este un suporter al Stelei si tu nu.

Nu vad rostul tau aici decat ca sa agiti spiritele,daca vroiai sa discuti normal nu mai iritai atatia oameni.De-a lungul timpului am avut destui adversari pe aici care au purtat discutii in limita bunului simt si nu s-a simtit nimeni ofuscat,dar tu cauti sa faci tiganie exact la limita ban-ului.

Ai vazut ca nu esti penalizat si iti permiti cam multe...

Si astea asa...ca fapt divers...

tu ai ochelari de cai sa-ti zic.citeste si ce nisa scris noua.dar nu.dece?ca ei sunt prietenii tai.

MoWeed11.08.2008 21:58
tu ai ochelari de cai sa-ti zic.citeste si ce nisa scris noua.dar nu.dece?ca ei sunt prietenii tai.

Nu, pentru ca ei sunt stelisti. Asa ca nu conteaza ca scriu impotriva echipei voastre; e si normal asta inainte de un meci atat de crucial.

Tu ori nu vrei ori nu poti sa intelegi asta.

korynna11.08.2008 22:02

Ochelari nu am,dar tie nu ti-ar strica putin bun simt.

bodrumdan_barkahan11.08.2008 22:05

daca citesti raspunsurile mele de mai inainte o sa vezi ca am.dar dece sa intamplat asta?citeste toate mesajele de cand sunt su in forum.si in primul rand tu miai zis ca fac tiganie si eu m-am aparat .si tu daca erai in locul meu lafel faceai.

brkhn.jpg

stelista no. 111.08.2008 22:07

daca citesti raspunsurile mele de mai inainte o sa vezi ca am.dar dece sa intamplat asta?citeste toate mesajele de cand sunt su in forum.si in primul rand tu miai zis ca fac tiganie si eu m-am aparat .si tu daca erai in locul meu lafel faceai.

de ce nu pleci pur si simlpu ? :)

bodrumdan_barkahan11.08.2008 22:10

de ce nu pleci pur si simlpu ? :)

o sa plec dupa 27 august.te deranjeaza mult ca sunt aici.???

korynna11.08.2008 22:12

Am citit toate posturile,inclusiv pe ale tale.

Uite ca eu nu sunt in locul tau pentru ca iubesc Steaua si restul echipelor nu exista pentru mine,asa ca nu intru pe forumurile respective doar asa sa ma aflu in treaba si sa enervez lumea.

Chiar faci tiganie si cel mai bun lucru in loc sa te "aperi" (nu stiu de ce) ar fi sa incetezi...cam greu acum dupa ce ai atras atatea antipatii.

Marius11.08.2008 22:15

Bai nene, avea dreptate cineva... ce-i aici, MIRC?

Deci, topicul asta este despre meciul Galatasaray - Steaua. Asadar, ori postati ON-TOPIC, ori va abtineti. Socializarea interculturala se fac in alta parte.

Posturile off-topic vor fi sterse si sanctionata ca atare.

O seara buna.

LE: Poate nu m-am exprimat clar: postati on-topic, pareri DESPRE MECI. Pentru intrebari, indemnuri la impacare sau civilizatie exista PM. Asta e un topic cu 700 de raspunsuri, din care doar vreo 30-40 sunt la obiect.

ultrAslan_Romania.211.08.2008 22:32

e in regula hai sa ne intoarcem la subiect....pana la urma cati suporteri ajung pe "Alisamien" la ora actuala???

galatasaray4.jpg

stelista no. 111.08.2008 22:33

Deci , pana la urma mai sunt 2 zile , si deja simt ca fierb .

Imi pare rau ca nu pot vedea meciul din tribune , ci din fata banalului TV .

In ciuda acestui fapt sunt cu sufletul alaturi de echipa . :steag_cruce_invers:

bodrumdan_barkahan11.08.2008 22:36

nu semnase Radoi la inter imprumut pentru un an?

DelPiero1011.08.2008 22:37

Nu,Radoi o sa ramana la Steaua pe viata!Nu mai are unde sa plece,zic eu...

bodrumdan_barkahan11.08.2008 22:38

e bun fotbalist.si dupa parerea mea cel mai bun din campionatul vostru.

stelista no. 111.08.2008 22:41

Pai au fost zvonuri in presa conform carora ar avea o oferta la Fiorentina , dar avand in vedere cat de mult se vuieste in mass-media , ma indoiesc.

«1282930313247»