ultrASLAN asa te vreau pune-l pe ala la punct
)Bv
ultrASLAN asa te vreau pune-l pe ala la punct
)Bv
@ultrAslan_Romania
Tu intelegi ce inseamna "a instiga"? Nu intri pe site-ul suporterilor stelisti si le urezi bafta in UEFA apoi te astepti sa te tratam cu respect "ca pe unul de-a nostru".
Daca vrei sa dai previziuni de-astea le poti da in liniste pe site-ul vostru.
nu trebuie sa ma tratati ca pe unul de-al vostru doar sa ne respectam unii pe altii,daca se scrie tot felul de prostii si eu dau replici dar nu vreau sa ma cert cu nimeni vreau doar sa vorbim ca niste OAMENI civilizati....
ultrASLAN asa te vreau pune-l pe ala la punct)Bv
fratioare nu sunt eu in masura sa pun pe cineva la punct,eu vreau doar sa vorbim ca nishte oameni civilizati...
totusi e aproape imposibil sa vorbim aici chiar ca niste oameni civilizati, atata timp cat vorbim in calitate de suporteri rivali despre meciul galatasaray - Steaua. Suntem rivali acum, doar pentru 2 saptamani. intre Steaua si galata nu a fost niciodata rivalitate, ba din contra, voi l-ati avut pe Hagi, care a fost al Stelei. Sincer, din turcia nu pot sa suport pe besiktas, pentru ca acolo a fost il muce si jegul ala de pancu
totusi e inevitabil sa vorbim aici chiar ca niste oameni civilizati, atata timp cat vorbim in calitate de suporteri rivali despre meciul galatasaray - Steaua. Suntem rivali acum, doar pentru 2 saptamani. intre Steaua si galata nu a fost niciodata rivalitate, ba din contra, voi l-ati avut pe Hagi, care a fost al Stelei. Sincer, din turcia nu pot sa suport pe besiktas, pentru ca acolo a fost il muce si jegul ala de pancu
sunt perfect de acord sa vorbim aici in calitate de suporteri rivali dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne jignim unii pe altii...hai sa-ti mai spun ceva apropo de rivalitate intre Galatasaray si Steaua ,cand a jucat Steaua cu fener in 1997 eu am fost la tribuna a 2-a si aveam steagul al lui Galatasaray langa stelisti si m-am bucurat cand a batut Steaua pe fener...
Va rog frumos sa-l banati pe acest turcalete pana nu incep sa-l injur ca la usa cortului...mi se pare sfidatoare atitudinea sa!Bai asta,ai pretentia sa nu ti se zica 'turcalete',insa tu vii cu 'romanas'!Vezi ca esti pe forumul unei echipe din Romania,puta!Mars in Mongolia,corciturilor!Daca nu venea Hagi la Galeata,nu auzea nici pulea de voi!P.S.Imi cer scuze pt limbaj,insa nu ma pot abtine!
sa-ti fie RUSINE ...........eu nu o sa cobor la nivelul tau .....
Toate ca toate da turcii astia incep sa se intinda. Si dupa aia se mai mira ca nu ii respectam....cu ce m-am intins? eu am dat replici la prostiile voastre daca vreti sa-mi dati BAN nu ma intereseaza
Daca nu te cobori la nivelul nostru atunci ce mai cauti pe acest forum?! Cel mai bine pentru toti ar fi sa va luati talpasita si sa discutati pe forumul Galatei.
...
1.Fenerbache este de departe cea mai buna echipa din Turcia, indiferent ca aduceti voi pe Kewall, Voronin sau alte super talente ale fotbalului.
2.PSG se intampla odata la 50 de ani pentru Steaua. Indiferent ca am avut in teren jucatori gen Surdu, Zaharia sau Baciu, Steaua a pus oricand probleme pe Emirates, Bernabeu, Lyon sau Sevilla.
3.Referitor la atitudinea mea fata de voi, pai daca eu sunt mascarici, tu ce draq mai esti?!
PS: Si un mesaj pentru toti fanii turci:
Nu va coborati la nivelul nostru,
ca s`ar putea sa va placa aici jos ![]()
lasati oamenii sa se desfasoare..sigur nu au auzit de proverbul asta ROMANESC : "Cine rade la urma rade mai bine" or sa isi dea seama dupa mansa cu noi de ce vreau sa zic eu aqm
pana acuma nu cred ca a intrecut masura ultrAslan_Romania
@ ultrAslan_Romania
Fi sigur ca toti respecta Galatasaray intr-o anumita masura, dar unii din voi, nu neaparat tu, au mai postat inainte niste conationali de ai tai, se credeau prea superiori.
Tu chiar crezi ca este o asa mare diferenta intre Steaua si Galatasaray? totusi, Galata nu este nici Barca si nici Liverpool.. eu zic ca ar trebui si voi sa respectati Steaua pentru palmares si pentru faptul ca vi la dat pe cle mai bun jucator din istoria voastra, si pentru ca este una din cele mai mari echipe ale Europei de sud-est alaturi de Steaua Rosie Belgrad.
Trebuie sa existe un respect reciproc, si poate chiar voi sa ne respectati mai mult pentru ca avem si palmares mai bun, si jucatori foarte talentati care au trecut la echipe mari. Sanatate "my friends" !
cel putin unul din "suporterii astia turci" e sigur dinamovist/rapidist/ceferist.vorbeste limba romana perfect. cum de stia ultraslan de Golanski ca nu a jucat bine la euro? Ce interes avea el sa l urmareasca pe Golanski, un jucator care nu atrage atentia? Esti penibil. E clar ca esti roman si ca suferi de fenomenul "frustrare".
In ceea ce priveste meciul, eu cred ca ii vom bate fara probleme 2-0, 2-1, cu tot respectul pentru ei.
Oricum le urez bafta si sper sa fie un spectacol frumos, din care sa iesim castigatori.
@CoRsSo: poate e turc, dar traieste in Romania.
Eu cred ca exagerati, va incingeti prea usor din nimic si pentru nimic.
@ultrAslan_Romania: ce i-a infierbantat pe oameni a fost optimismul debordant (si nejustificat) si aerul de superioritate ale unor fani Galata pe aici. Si la drept vorbind, nu sunt motive pentru acest lucru. Galata, ca si Steaua, ar parasi UCL pe usa din dos, fie ca vrei sau nu sa recunosti. In ultimii ani nu ati facut mare lucru, iar echipa solida NU aveti, oricat de subiectiv vrei tu sa fii. Aveti cateva vedete rasuflate si cateva tinere sperante. Nu spun ca noi stam mai bine, dar nici voi nu sunteti departe. Si tine minte: performanta lui Fener de anul trecut o sa ramana istorica pentru Turcia pentru 3-5 ani. O sa ma cauti sa-mi dai dreptate ![]()
@ultrAslan_Romania
Tu intelegi ce inseamna "a instiga"? Nu intri pe site-ul suporterilor stelisti si le urezi bafta in UEFA apoi te astepti sa te tratam cu respect "ca pe unul de-a nostru".
Daca vrei sa dai previziuni de-astea le poti da in liniste pe site-ul vostru.
nu trebuie sa ma tratati ca pe unul de-al vostru doar sa ne respectam unii pe altii,daca se scrie tot felul de prostii si eu dau replici dar nu vreau sa ma cert cu nimeni vreau doar sa vorbim ca niste OAMENI civilizati....
ultrASLAN asa te vreau pune-l pe ala la punct)Bv
fratioare nu sunt eu in masura sa pun pe cineva la punct,eu vreau doar sa vorbim ca nishte oameni civilizati...
@ ultrASLAN
vb civilizat pe forumu vostru ![]()
eu m-am cam saturat de turci astia. inloc sa vb ca intre suporteri stelisti despre echipa cu care va juca Lacatus ne certam ca la usa cortului
inloc sa vb ca intre suporteri stelisti despre echipa cu care va juca Lacatus ne certam ca la usa cortului
Zapata - Golanski, Goian, Radoi, Marin - Ovidiu Petre, Lovin - Nicolita, Dayro Moreno, Neaga - Arthuro
Cred ca asta va fi echipa de start, eventual cu Ghionea in aparare si Radoi in locul lui Lovin.
eu cred ca o sa apara Tiago Gomes....pe unde sta Lovin
@ultrAslan
Fa-mi, te rog, favorul si placerea si nu mai raspunde tuturor comentariilor adresate tie. Fa o selectie si raspunde numai celor pe care-i consideri civilizati.
Multumesc anticipat.
Acest post nu necesita raspuns.
cel putin unul din "suporterii astia turci" e sigur dinamovist/rapidist/ceferist.vorbeste limba romana perfect. cum de stia ultraslan de Golanski ca nu a jucat bine la euro? Ce interes avea el sa l urmareasca pe Golanski, un jucator care nu atrage atentia? Esti penibil. E clar ca esti roman si ca suferi de fenomenul "frustrare".In ceea ce priveste meciul, eu cred ca ii vom bate fara probleme 2-0, 2-1, cu tot respectul pentru ei.
Oricum le urez bafta si sper sa fie un spectacol frumos, din care sa iesim castigatori.
te inseli amarnic, nu sunt nici feroviar nici caine,sunt Turc si de cand ma stiu tin cu Galatasaray,am avut onoarea sa ma cunosc cu toti fotbalistii Romani care au evoluat la noi in echipa plus de asta si in vremea lu ceasca in 05.04.1989 cand am jucat cu voi am fost la meci aici...urmaresc ft multe meciuri din lume asa ca ar fi fost penibil sa nu stiu ce a facut Golanski la Euro 2008...si eu va urez bafta si cine este mai bun sa castige....
@CoRsSo: poate e turc, dar traieste in Romania.Eu cred ca exagerati, va incingeti prea usor din nimic si pentru nimic.
@ultrAslan_Romania: ce i-a infierbantat pe oameni a fost optimismul debordant (si nejustificat) si aerul de superioritate ale unor fani Galata pe aici. Si la drept vorbind, nu sunt motive pentru acest lucru. Galata, ca si Steaua, ar parasi UCL pe usa din dos, fie ca vrei sau nu sa recunosti. In ultimii ani nu ati facut mare lucru, iar echipa solida NU aveti, oricat de subiectiv vrei tu sa fii. Aveti cateva vedete rasuflate si cateva tinere sperante. Nu spun ca noi stam mai bine, dar nici voi nu sunteti departe. Si tine minte: performanta lui Fener de anul trecut o sa ramana istorica pentru Turcia pentru 3-5 ani. O sa ma cauti sa-mi dai dreptate
o sa te caut si daca o sa ai dreptate si daca nu....o seara buna
Bhay fratilor...am lipsit 3 zile de pe forum si vad ca aici lucrurile au evoluat destul de mult si in mod neplacut.Nu inteleg de ce ii deranjeaza pe anumiti suporteri ai Stelei prezenta noastra pe acest forum???Este cat se poate de normal avem meci cu voi.Nu e bine sa va luati de o natie intreraga pt niste oameni rataciti si obraznici e f gresit ca generalizati totul.Am vazut in ultimele 3-4 pagini ca v-ati tachinat intr-un mod f urat cu niste oameni care au stat si au vb f frumos cu toti suporterii Stelei si i-a informat cat se poate de corect si aici ma refer la ultrAslan_Romania si bodrumdan_barkahan.Sper ca lucrurile sa nu mai continue asa.Suporterii care au intrat cel mai des pe acest forum si au aparut aproape la fiecare pagina in parte sunt cei mai in masura sa vb.Va rog sa lasam ironiile si rautatilee de o parte si sa discutam ca niste oameni civilizati exact asa cum suntem.Bafta la toata lumea!!!!
De ce tot atasati imagini cu Galatasaray?
pana acuma nu cred ca a intrecut masura ultrAslan_Romania@ ultrAslan_Romania
Fi sigur ca toti respecta Galatasaray intr-o anumita masura, dar unii din voi, nu neaparat tu, au mai postat inainte niste conationali de ai tai, se credeau prea superiori.
Tu chiar crezi ca este o asa mare diferenta intre Steaua si Galatasaray? totusi, Galata nu este nici Barca si nici Liverpool.. eu zic ca ar trebui si voi sa respectati Steaua pentru palmares si pentru faptul ca vi la dat pe cle mai bun jucator din istoria voastra, si pentru ca este una din cele mai mari echipe ale Europei de sud-est alaturi de Steaua Rosie Belgrad.
Trebuie sa existe un respect reciproc, si poate chiar voi sa ne respectati mai mult pentru ca avem si palmares mai bun, si jucatori foarte talentati care au trecut la echipe mari. Sanatate "my friends" !
cei care au intrecut masura oricum nu mai sunt pe acest forum pt ca au fost banati,eu am intrat pe acest forum sa mai discut cu suporterii echipei adverse si sa mai comunicam dar am vazut ca o parte din voi au fost "jignitori"asa ca am dat si eu replici...eu respect Steaua (sotia mea este stelista)si multumesc pe cei care ma-u respectat....sanatate si toate cele bune
Ptui drace, doi de ultrAslan_Romania!... ![]()
Din care unu obraznic si altul nu...
Apropo,trebuia sa va intitulati amandoi la fel?Era asa greu sa va gasiti doua nume diferite? ![]()
OK,hai sa discutam civilizat.
Nu ati fost tratati rau decat atunci cand ati inceput sa jigniti.
Mai sunt 3 zile,bucurati-va de ele.Baietii nostri vor fi foarte motivati acolo,nu au cum sa piarda.
In plus,nici voi nu sunteti chiar de speriat(ma refer aici la echipa).Ba as zice ca sunteti extrem de accesibili.
Galata-Steaua1-2. steagro
salutare suporternoi a aștepta al tãu al nostru țarã
al tãu al nostru oaspete
How is my romanian.I write to online dictionary
mai bine ai renunta
macar a incercat ![]()
Ptui drace, doi de ultrAslan_Romania!...Din care unu obraznic si altul nu...
Apropo,trebuia sa va intitulati amandoi la fel?Era asa greu sa va gasiti doua nume diferite?
OK,hai sa discutam civilizat.
Nu ati fost tratati rau decat atunci cand ati inceput sa jigniti.
Mai sunt 3 zile,bucurati-va de ele.Baietii nostri vor fi foarte motivati acolo,nu au cum sa piarda.
In plus,nici voi nu sunteti chiar de speriat(ma refer aici la echipa).Ba as zice ca sunteti extrem de accesibili.
Galata-Steaua1-2. steagro
noi suntem frati si ULTRASLAN inseamna Leii ultras(leul find simbolul al echipei noastre)cum aveti voi Armata ultra si noi avem grupul nostru de ultrAslan(care are asociatii in toata lumea)din cauza asta am ales acelasi nick sper ca te-am lamurit....apropo de echipa ,intr-adevar avem ceva probleme cu lotul din cauza accidentarilor si din cauza faptului ca inca nu a inceput campionatul la noi dar asta nu inseamna ca nu o sa ne calificam in CL pentru ca nici voi nu prea jucati bine mai ales si Jiji a zis ca rapidul si clujul este mai bun decat voi si ca daca nu ne bateti sa-r multumi si cu UEFA,vom trai vom vedea...cine merita sa castige...
Jiji zice multe...
@ultrAslan_Romania
Idiotul de Jiji zice multe, asa ca nu-i baga in seama declaratiile facute doar ca sa apara la televizor.