FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - FC Steaua 2 - 2 (1 - 2)

«1242526272847»
bodrumdan_barkahan10.08.2008 08:59
hai sa luam pe fiecare in parte

CASSIO LINCOLN: nu a fost apt de joc cam patru luni in sezonul trecut

TOBIAS LINDEROTH:sa accidentat in turul campionatului trecut si a fost operat de abia a inceput sa-si revina

HARRY KEWELL: nu are nici o luna de cand e in echipa

dupa cum am incercat sa va explic acesti jucatori nu prea au contribuit la castigarea campionatului asa ca eu nu consider o mare problema faptul ca ei n-or sa joace singura pierdere este UMIT KARAN dar astazi la noi in presa sa anuntat ca 80 % va juca cu Steaua....asa ca sa nu va mai agitati atata si a fiti realisti si de acuma sa incepeti sa va ganditi la adversarul vostru din primul tur al cupei UEFA....

auzi baiatule.si noi stim foarte bine ce a facut patronul vostru ca sa ia campionatul.dar nu ati reusit nici cu spaga sa castigati titlul.si sa stii ceva noi nu suntemi caini sa tinem coada sus.noi avem capul sus intotdeauna.sa nu incurci vulpea si cainele.e cu totul diferit.da ai dreptate ca avem noroc ca nu am picat cu arsenal sau juventus dar am picat cu voi care sunteti mai slabi de noi.tu esti foarte visator cu goluri de ofsaid si cu nu stiu ce.

Prietene turc, iti spun pentru prima si singura data. La primul post in care ne trimiti sa ne uitam la Cupa UEFA, ne faci slabi sau visatori, vei fi banat.

Aici esti pe fcSTEAUA.ro, nu pe site-ul Galatei, Turciei, UNICEF-ului sau mai stiu ce. Daca vrei sa "prinzi" data de 27 august pe forumul acesta, te rog sa postezi on-topic (fara tampeniile legate de superioritatea poporului turc) si, mai ales, respectuos la adresa Stelei si a suporterilor ei, pe al caror site esti invitat si tolerat.

daca eu vad respect va respect si pe voi daca nu vad.vorbesc cum vorbiti si voi.nu este nici o problema sa nu mai fiu la forumul asta.asa ca numi da mie mancare forumul asata si pana acuma nici nu eram aici.si nu conteaza adika nu plang daca nu o sa mai fiu alatur de voi aici in forumul asta ai inteles.

MoWeed10.08.2008 09:02
auzi baiatule.si noi stim foarte bine ce a facut patronul vostru ca sa ia campionatul.dar nu ati reusit nici cu spaga sa castigati titlul.si sa stii ceva noi nu suntemi caini sa tinem coada sus.noi avem capul sus intotdeauna.sa nu incurci vulpea si cainele.e cu totul diferit.da ai dreptate ca avem noroc ca nu am picat cu arsenal sau juventus dar am picat cu voi care sunteti mai slabi de noi.tu esti foarte visator cu goluri de ofsaid si cu nu stiu ce.

Deci cativa expirati turci(Hasan Sas), 2-3 jucatori de valoare si jucatori care altundeva in Europa nu si-au mai gasit o echipa care sa le dea contracte la fel de mari(kewell, meira, linderoth) va fac sa credeti ca sunteti mai buni ca noi.

Visati in continuare turcilor, avem un lot cel putin la fel de bun cu al vostru. Si cum in amicale abia ati reusit sa dati cate un gol, ar trebui sa va vedeti de lungul nasului. Fii respectuos ca nu esti la tine acasa....

bodrumdan_barkahan10.08.2008 09:02
mersi frumos ca miai explicat ce inseamna fair play.daca stii asa de bine ca la noi nu este asa ceva te invit sa ne arati u terog frumos la istanbul pentru toata TURKİYE cum se face treaba asta.aaaaa am vazut ca o sa ne dai afara pe toti de la site ul vostru.oricum dupa meciurile care o sa jucam cu voi nu o sa mai avem nevoie de siteul vostru.pentru ca dupa 27 august o sa intram la siteul cei 3 adversari ai nostri dela grupele Champions League.cred ca si voi intrati la siteul adversarilor vostru de la Cupa UEFA.sa spun de aici.sa nu aveti multe sperante ca o sa va batem rau de tot.nu aveti nici o sanse.

tu lasami nasul meu si ai grija de nasul tau sa nu ramane ıntre usile tramvaiului cand intrii.sunt aici vezi si am un tupeu frumos.aici o sa fiu pana la 27 august stelista....

nu te lua de stelistele noastre ca ramai cu nasul in cana cu ceai!

voi nu puteti sa fiti ca noi si acuma chit ca ati intrat in UE tot sunteti in urma noastra cu multi ani ,daca o sa ajungi la Istanbul ai sa vezi diferenta,Turcia este un mare mozaic intre Orient si vest este singura tara care este situat pe ambele continente....

sigur este ca daca nu erati voi turcii noi romanii am fi fost sigur mai evoluati decat suntem acum.

eu am fost in Turcia si am mai fost in alte 23 de tari din 4 continente. nu ma faceti sa spun cat de evoluati sunteti voi turcii... pe vremea cand nu vazusem decat Romania si eu credeam ca Romania este cea mai tare, cea mai frumoasa, cea mai evoluata :-)

pana una-alta, cert e un singur lucru, pana acum v-am batut de ati facut pe voi. acum vreau doar sa va batem si atat. din partea mea, va doresc sa castigati Cupa UEFA :-)

ha ha ha ha...ce gluma ai facut cu nasul meu.am murit de ras.eu te inteleg baiatule.vrei sa te dai la stelista fii linistit ca nu tio fur.si nu ti mai face tu teama cu nasul meu.ai grija de nasul tau.si cu scuipatu sa nu lasi gura deschisa ca nu se stie pe unde bate vantu.

mountytoma10.08.2008 09:03
daca eu vad respect va respect si pe voi daca nu vad.vorbesc cum vorbiti si voi.nu este nici o problema sa nu mai fiu la forumul asta.asa ca numi da mie mancare forumul asata si pana acuma nici nu eram aici.si nu conteaza adika nu plang daca nu o sa mai fiu alatur de voi aici in forumul asta ai inteles.

in sfarsit ceva cu care sunt de acord. vezi ca se poate?

bodrumdan_barkahan10.08.2008 09:05

Deci cativa expirati turci(Hasan Sas), 2-3 jucatori de valoare si jucatori care altundeva in Europa nu si-au mai gasit o echipa care sa le dea contracte la fel de mari(kewell, meira, linderoth) va fac sa credeti ca sunteti mai buni ca noi.

Visati in continuare turcilor, avem un lot cel putin la fel de bun cu al vostru. Si cum in amicale abia ati reusit sa dati cate un gol, ar trebui sa va vedeti de lungul nasului. Fii respectuos ca nu esti la tine acasa....

sunt la tine acasa mai.si ce e cu asta.mai intai respecta tu musafirul si asteapta respectare de la el dupa.om civilizat ce te crezi .noi macar am adus asa jucatoridar voi.doar la TV vedeti asa vedete.nu moare caii ca vrea cainele....

mountytoma10.08.2008 09:06
ha ha ha ha...ce gluma ai facut cu nasul meu.am murit de ras.eu te inteleg baiatule.vrei sa te dai la stelista fii linistit ca nu tio fur.si nu ti mai face tu teama cu nasul meu.ai grija de nasul tau.si cu scuipatu sa nu lasi gura deschisa ca nu se stie pe unde bate vantu.

mirare mare ca ai inteles o gluma. stelista aia poate sa imi fie fiica, deci nu am intentia sa ma dau la ea, dar nici nu suport sa fie tinta badaranilor.

iar cu scuipatul ti-ai gresit destinatarul, tu chestia aia cu gura deschisa ai invatat-o de cand ai facut pipi impotriva vantului sau cand stateai pe spate la plaja?

MoWeed10.08.2008 09:09
sunt la tine acasa mai.si ce e cu asta.mai intai respecta tu musafirul si asteapta respectare de la el dupa.om civilizat ce te crezi .noi macar am adus asa jucatoridar voi.doar la TV vedeti asa vedete.nu moare caii ca vrea cainele....

In afara de Arda Turan, jucatorii vostrii sunt in cel mai bun caz medii. Vedem jucatori mai buni si la Steaua si la alte echipe din campionatul romanesc chiar.

In al doilea rand, cand esti la cineva in casa tu ca musafir il respecti. Atata timp cat te-a primit la el in casa ii respecti regulile. Daca nu-ti convine nu te opreste nimeni pe aici....

bodrumdan_barkahan10.08.2008 09:16

In afara de Arda Turan, jucatorii vostrii sunt in cel mai bun caz medii. Vedem jucatori mai buni si la Steaua si la alte echipe din campionatul romanesc chiar.

In al doilea rand, cand esti la cineva in casa tu ca musafir il respecti. Atata timp cat te-a primit la el in casa ii respecti regulile. Daca nu-ti convine nu te opreste nimeni pe aici....

auzi moweed tu stii doar sa vorbesti de respect dar tu ce faci de respect.eu mereu am fost respectat fata de voi dar dupa ce vad dela voi ca aveti un nas in cer si eu am inceput.nu ma invata cum e un om civilizat.iti garantez ca eu sunt mult mai civilizat decat tine.daca ai nevoie de cursuri de civilizatie iti dau nu e problema

MoWeed10.08.2008 09:20
auzi moweed tu stii doar sa vorbesti de respect dar tu ce faci de respect.eu mereu am fost respectat fata de voi dar dupa ce vad dela voi ca aveti un nas in cer si eu am inceput.nu ma invata cum e un om civilizat.iti garantez ca eu sunt mult mai civilizat decat tine.daca ai nevoie de cursuri de civilizatie iti dau nu e problema

Tare civilizat mai esti tu sa mor eu.

Atunci ar trebui sa intelegi ca este lipsa de respect sa intri pe fcSTEAUA si sa incepi sa faci pe desteptul cu expiratii aia de la voi de la echipa. E lipsa de respect sa zici pe siteul nostru ca:

.asa ca sa nu va mai agitati atata si a fiti realisti si de acuma sa incepeti sa va ganditi la adversarul vostru din primul tur al cupei UEFA....

Asa ca mai bine sa iei tu lectii de civilizatie....

Era normal ca la noi pe site sa fim optimisti, sa credem ca Steaua poate sa va bata. Asa ca atitudinea ta de superioritate nu are nici o scuza, daca vrei sa incepi sa zici ca o sa mergem in Cupa UEFA esti invitatul meu sa posezi pe site-ul vostru.

fedora10.08.2008 09:37

Mai, daca veneau fanii Arsenal sau Sevilla, etc sa ne trimita in UEFA mai intelegeam, e diferenta neta de valoare, dar cand vine vorba de o echipa cel putin la fel de lesinata ca a noastra ar trebui sa va tineti gura. Kewell, Linderoth, Lincoln - astia sunt vedete de mana a 3-a, aduc 0 plus sportiv, au venit doar sa ia banii fraierilor. Aduceti mai bine ne-vedete precum Deivid de la Fener, care joac FOTBAL totusi. Ca despre fotbal vorbim aici.

mountytoma10.08.2008 10:09

prieteni, eu plec din tara cateva zile, aveti grija de turcii astia pana ma intorc :-)

cand ma gandesc ca Hagi si Adi Ilie i-au invatat fotbal si acum se dau mari evoluati...

bodrumdan_barkahan10.08.2008 11:02

mirare mare ca ai inteles o gluma. stelista aia poate sa imi fie fiica, deci nu am intentia sa ma dau la ea, dar nici nu suport sa fie tinta badaranilor.

iar cu scuipatul ti-ai gresit destinatarul, tu chestia aia cu gura deschisa ai invatat-o de cand ai facut pipi impotriva vantului sau cand stateai pe spate la plaja?

tu dece nu pleci la circ ca sa lucrezi acolo? o sa ti sta bine sa stii.esti foarte glumet.vezi si cu pisatu ai grija unde stai tu cu vantul.

prieteni, eu plec din tara cateva zile, aveti grija de turcii astia pana ma intorc :-)

cand ma gandesc ca Hagi si Adi Ilie i-au invatat fotbal si acum se dau mari evoluati...

stai linistit ca avem noi grija de forumul asta.iti doresc drum bun...

Tare civilizat mai esti tu sa mor eu.

Atunci ar trebui sa intelegi ca este lipsa de respect sa intri pe fcSTEAUA si sa incepi sa faci pe desteptul cu expiratii aia de la voi de la echipa. E lipsa de respect sa zici pe siteul nostru ca:

.asa ca sa nu va mai agitati atata si a fiti realisti si de acuma sa incepeti sa va ganditi la adversarul vostru din primul tur al cupei UEFA....

Asa ca mai bine sa iei tu lectii de civilizatie....

Era normal ca la noi pe site sa fim optimisti, sa credem ca Steaua poate sa va bata. Asa ca atitudinea ta de superioritate nu are nici o scuza, daca vrei sa incepi sa zici ca o sa mergem in Cupa UEFA esti invitatul meu sa posezi pe site-ul vostru.

nu cred ca scria la prima paginii sitei ca sa nu vina aici strainii sau adversarii...tu cred ca esti ultimul om care sami zici de civilizatie.

MoWeed10.08.2008 11:28
nu cred ca scria la prima paginii sitei ca sa nu vina aici strainii sau adversarii...tu cred ca esti ultimul om care sami zici de civilizatie.

Nu ai inteles absolut nimic!

Strainii sunt bineveniti atata timp cat trateaza atat Steaua cat si suporterii ei cu respect. Iar tu nu ai facut asta....

S.S.Lazio10.08.2008 11:39

Pfoa..pagini intregi in care turcaletzii ne dau sfaturi de cum sa ne comportam , sa vorbim etc ..dar nicidecum de fotbal ! Hai mai lasati-ne cu postari gen : turcia e peste Romania ..bla bla ..frate,sunteti in aceeasi oala ca si noi ,daca nu mai rau ! On-topic ..nu-mi aduc aminte ca in ultimii 2-3 ani de zile sa fi facut gALATA mari performante europene , bine ,n-aveau loc de Fener care a mers brici . Anyway , ne calificam fara probleme iar turcii or sa se scuipe intre ei ..:)

dr.adrian910.08.2008 11:43

ce stiti despre Alexandru curtean de la gaz metan medias. sa fi fost doar un foc de paie,

de atatea ori intalnit in fotbal, sau un talent pe care ar trebui sa il acostam.

bodrumdan_barkahan10.08.2008 11:55

Nu ai inteles absolut nimic!

Strainii sunt bineveniti atata timp cat trateaza atat Steaua cat si suporterii ei cu respect. Iar tu nu ai facut asta....

si eu astept acelasi respect dela tine.si de la ceilalti.nici tu nu mai inteles pe mine vad ca...dar o sa ne intelegem...

MoWeed10.08.2008 11:58

@bodrumdan_barkahan

Ca sa castigi respectul meu trebuie sa te comporti ca atare, tinand cont ca tu esti noul venit aici. Nu castigi respectul nimanui venind pe site-ul Stelei cu o atitudine de superioritate si ingamfare. Daca o sa vorbesti cu respect la adresa Stelei si a suportrerilor stelisti nu cred ca te va insulta nimeni...

bodrumdan_barkahan10.08.2008 12:01
Pfoa..pagini intregi in care turcaletzii ne dau sfaturi de cum sa ne comportam , sa vorbim etc ..dar nicidecum de fotbal ! Hai mai lasati-ne cu postari gen : turcia e peste Romania ..bla bla ..frate,sunteti in aceeasi oala ca si noi ,daca nu mai rau ! On-topic ..nu-mi aduc aminte ca in ultimii 2-3 ani de zile sa fi facut gALATA mari performante europene , bine ,n-aveau loc de Fener care a mers brici . Anyway , ne calificam fara probleme iar turcii or sa se scuipe intre ei ..:)

vezi sa nu vina scuipatul si la tine.

@bodrumdan_barkahan

Ca sa castigi respectul meu trebuie sa te comporti ca atare, tinand cont ca tu esti noul venit aici. Nu castigi respecul nimanui venind pe site-ul Stelei cu o atitudine de superioritate si ingamfare

tu cred ca nu mai inteles.nu este problema ca suntem la siteul Stelei sau al galatei.suntem toti oameni si trebuie sa ne respectam unu la altu.dar eu zic inca o data.cum se comporta si vorbeste lumea cu mine asa vorbesc si ma comport si eu.dar spun inca o data.nu am nici o problema personal cu nici unul de aici.dar cat de respect vreti voi si eu vreau lafel.dar oricum ne intelegem noi...

DelPiero1010.08.2008 12:01

Hai jet cu atitudinea asta turcaletilor!Jet in Bosfor!Vorbesc de respect si nu stiu decat sa provoace...

MoWeed10.08.2008 12:02
tu cred ca nu mai inteles.nu este problema ca suntem la siteul Stelei sau al galatei.suntem toti oameni si trebuie sa ne respectam unu la altu.dar eu zic inca o data.cum se comporta si vorbeste lumea cu mine asa vorbesc si ma comport si eu.dar spun inca o data.nu am nici o problema personal cu nici unul de aici.dar cat de respect vreti voi si eu vreau lafel.dar oricum ne intelegem noi...

Mai intai arata respect, apoi sa-l pretinzi de la altii....

bodrumdan_barkahan10.08.2008 12:07
Hai jet cu atitudinea asta turcaletilor!Jet in Bosfor!Vorbesc de respect si nu stiu decat sa provoace...

tu provoci acuma oamenii.ce nuti comvine ca suntem aici si discutam cu voi?daca te deranjeaza nu mai citii ce scriu eu si nu mi raspunzi.nu o sa te intreb pe tine unde merg si cum.in bosfor sau in alta parte.tu vezi de treaba ta...

fedora10.08.2008 12:07

Eu zic sa ne linistim toti, putem foarte bine sa continuam civilizat.

Aviz DelPiero10.

bodrumdan_barkahan10.08.2008 12:09
Eu zic sa ne linistim toti, putem foarte bine sa continuam civilizat.

si eu zic lafel

Mai intai arata respect, apoi sa-l pretinzi de la altii....

eu am aratat foarte bine cand am intrat aici.continuam mai pe seara ma duc la plaja baieti.va pup pe toti...

floppy200110.08.2008 12:17
ce stiti despre Alexandru curtean de la gaz metan medias. sa fi fost doar un foc de paie,

de atatea ori intalnit in fotbal, sau un talent pe care ar trebui sa il acostam.

ma jur ca asta ma intrebam si eu dupa ce am vazut golurile aseara! si nu cred ca am fost singurul care se gandea la asta.

frate.. oare cand o sa vedem si la Steaua golurile alea? oare cand o sa avem un jucator care sa traga de la 35 de m din alergare sub bara, sa faca un un-doi si sa finalizeze cu lob sau sa bata o lovitura libera de la 25 de m in vinclu. plus pase de gol. tind sa cred ca niciodata, atata timp cat de ani buni ne-am impotmolit in centrari exasperante si mingi pasate pana in careul de 6 m!

daca jucatorii nu exerseaza acest gen de faze sau nu sunt lasati in timpul meciului sa-si ia sufletul sa traga cate o ghiulea, cu atat mai rau! mai e si aspectul ca la Steaua inca nu exista un jucator sa faca asa ceva..

"Poli ne-a luat de sus. Nu am mai marcat un hattrick de doi ani, dintr-un meci cu Unirea Dej"

Alex Curtean, mijlocaș Gaz Metan

ce jucator de la noi ar putea declara asta dupa meciul cu galata? :steag_sah_mic:

MoWeed10.08.2008 12:20

@floppy2001

Avem un jucator capabil sa faca toate aceste lucruri: Dayro Moreno...

Curtean pare acum o varianta buna pentru Steaua, dar haideti sa asteptam macar pana la finalul turului sa vedem daca nu e un simplu foc de paie.

Oricum este mult peste Vali Badea, dar sunt destui atacanti in Liga 1 peste Badea

«1242526272847»