hai sa luam pe fiecare in parteCASSIO LINCOLN: nu a fost apt de joc cam patru luni in sezonul trecut
TOBIAS LINDEROTH:sa accidentat in turul campionatului trecut si a fost operat de abia a inceput sa-si revina
HARRY KEWELL: nu are nici o luna de cand e in echipa
dupa cum am incercat sa va explic acesti jucatori nu prea au contribuit la castigarea campionatului asa ca eu nu consider o mare problema faptul ca ei n-or sa joace singura pierdere este UMIT KARAN dar astazi la noi in presa sa anuntat ca 80 % va juca cu Steaua....asa ca sa nu va mai agitati atata si a fiti realisti si de acuma sa incepeti sa va ganditi la adversarul vostru din primul tur al cupei UEFA....
auzi baiatule.si noi stim foarte bine ce a facut patronul vostru ca sa ia campionatul.dar nu ati reusit nici cu spaga sa castigati titlul.si sa stii ceva noi nu suntemi caini sa tinem coada sus.noi avem capul sus intotdeauna.sa nu incurci vulpea si cainele.e cu totul diferit.da ai dreptate ca avem noroc ca nu am picat cu arsenal sau juventus dar am picat cu voi care sunteti mai slabi de noi.tu esti foarte visator cu goluri de ofsaid si cu nu stiu ce.
Prietene turc, iti spun pentru prima si singura data. La primul post in care ne trimiti sa ne uitam la Cupa UEFA, ne faci slabi sau visatori, vei fi banat.
Aici esti pe fcSTEAUA.ro, nu pe site-ul Galatei, Turciei, UNICEF-ului sau mai stiu ce. Daca vrei sa "prinzi" data de 27 august pe forumul acesta, te rog sa postezi on-topic (fara tampeniile legate de superioritatea poporului turc) si, mai ales, respectuos la adresa Stelei si a suporterilor ei, pe al caror site esti invitat si tolerat.
daca eu vad respect va respect si pe voi daca nu vad.vorbesc cum vorbiti si voi.nu este nici o problema sa nu mai fiu la forumul asta.asa ca numi da mie mancare forumul asata si pana acuma nici nu eram aici.si nu conteaza adika nu plang daca nu o sa mai fiu alatur de voi aici in forumul asta ai inteles.