Si eu am atras inca de aseara atentia asupra lui Curtean.Am vazut tot meciul,tanarul este chiar bun,nu ma refer doar la golurile sale spectaculoase.Sunt sigur ca nu e un foc de paie...
Si eu am atras inca de aseara atentia asupra lui Curtean.Am vazut tot meciul,tanarul este chiar bun,nu ma refer doar la golurile sale spectaculoase.Sunt sigur ca nu e un foc de paie...
E mai bun ca Arthuro? :laugh: E de urmarit,e greu de crezut ca un jucator fara potential ar fi putut marca asemenea goluri!
Bai frate, nu pot sa cred ca tupeu au mascaricii astia de turci sa intre pe aici si sa se dea mari rotunzi.
Ne arata noua "vezi Doamne" ca am intrat in UE si ei sunt cu milioane de ani mai evoluati si au creat acum mecanisme de transferat vedete la Istambul. Pai stati putin ba turcilor, voi sunteti prostii satului in Europa la fotbal. Cum aparea un jucator pe lista de transferuri in Europa, cum ajungea in Turcia. Kewall ala de la Liverpool (cum se scrie, plm) era panarama Angliei, iar in Turcia cand a ajuns ati facut sarbatoare de parca ar fi venit Robinho sau Ronaldo. Pai acolo inafara de Fenerbache, toate echipele sunteti la pamant, nu insemnati nimic pentru prezent. Nonda, Lincoln, Linderoth... sunt jucatori buni, dar astia au toate echipele in lume. Fiecare echipa au cate 1,2 jucatori foarte buni. Acum ca in Turcia vin jucatori de prin Spania, Italia sau Anglia, asta e datorita faptului traiului de viata si ca sunt platiti regeste.
Dar ce draq a facut Galatasaray in sezoanele trecute in Europa inafara de remize acasa cu panaramele Greciei, Ciprului sau Sloveniei? Pai Galatasaray face un rezultat mare odata la 2,3 ani, si asta inseamna vreun 5-0 cu echipe din Andorra. Sa va aduc aminte cum va capaceau anul trecut echipele prin UEFA? Tin minte si acum un 5-0 luat de la Bordeaux sau Leverkusen...
Ma si mira cum au atat tupeu sa zica ceva de Steaua turcaletii, pana una alta, noi participam an de an in Europa, si suntem o echipa respectata.
Deja deveniti obositori fratii nostri turci...acum trebuie sa va suportam superioritatea pe forumul NOSTRU,dar suntem obisnuiti,multi au crezut ca sunt superiori romanilor si au luat-o in bot!Iar voi ati luat-o cel mai des si o s-o mai luati...la fotbal,in istorie,unde vreti voi...
Turcii se cred prea superiori. C.Ronaldo, bine spus..
In Turcia trebuie sa scandam tot timpul, sa facem atmosfera frumoasa si sa le inchidem gura, iar in Ghencea nici nu mai vorbesc ..
Cat despre meci, sper sa facem un rezultat bun la ei, si un 0-0 sau 1-1 ar fi bun, dar poate avem norocul si castigam cu 1-0. In retur trebuie sa ii batem indiferent de scorul din Turcia.
Trebuie respectati si turcii pentru performantele lor de`alungul timpului, mai ales de pe vremea lui Hagi. Daca nu era Hagi la turci, Galata nu mai avea istorie. Si suporterii trebuie respectati, creeaza o atmosfera frumoasa fata de alte echipe.. Dar de aici pana la "noi suntem mult mai buni ca voi, din toate punctele de vedere, fotbalistice si pe plan ultra" este mare diferenta.. La fel cum ii respectam noi, ar trebui sa ne respecte si ei pe noi, poate chiar mai mult, deoarece de la noi au mers mari jucatori la Galata, in frunte cu regele Hagi, care este unul dintre cei mai iubiti jucatori din istoria lor. Steaua este superioara din punct de vedere al palmaresului european, castigat o finala de CCE, castigat supercupa, inca o finala de CCE, semifinala de Cupa UEFA in 2006, am eliminat mari echipe in fazele superioare (Valencia, Betis Sevilia,) am facut scor cu Lens, Dinamo Kiev, ne`am descurcat onorabil pe Santiago Bernabeu, la Lyon.. Si astea fac parte din istoria recenta ... ei in istoria recenta in cupele europene imi amintesc doar ca .. au luat bataie la scor. Deci turcilor, mai bine ar trebui sa va uitati la echipa voastra, sa faceti o comparatie cu echipa noastra si pe urma sa incepeti cu tot felul de afirmatii de superioritate.
Cel mai bun sa se califice, si sper sa fie Steaua.
BAFTA Lacatus!
Galata, sper sa ajugenti in grupele cupei UEFA ![]()
Salut,
vreau sa scriu ce mi-a spus un turc din germania astazi:
"Treceti fara problema de gala, desi au castigat championatul turc nu sunt deloc puternic".
Sigur el e fener fan dar a avut si multa dreptate la meciurile de la Euro.
sper sa abie si acum dreptate!
![]()
Si eu cred ca Steaua se califica in grupe!
ps. scuze pentru greseli gramatice
Bai frate, nu pot sa cred ca tupeu au mascaricii astia de turci sa intre pe aici si sa se dea mari rotunzi.Ne arata noua "vezi Doamne" ca am intrat in UE si ei sunt cu milioane de ani mai evoluati si au creat acum mecanisme de transferat vedete la Istambul. Pai stati putin ba turcilor, voi sunteti prostii satului in Europa la fotbal. Cum aparea un jucator pe lista de transferuri in Europa, cum ajungea in Turcia. Kewall ala de la Liverpool (cum se scrie, plm) era panarama Angliei, iar in Turcia cand a ajuns ati facut sarbatoare de parca ar fi venit Robinho sau Ronaldo. Pai acolo inafara de Fenerbache, toate echipele sunteti la pamant, nu insemnati nimic pentru prezent. Nonda, Lincoln, Linderoth... sunt jucatori buni, dar astia au toate echipele in lume. Fiecare echipa au cate 1,2 jucatori foarte buni. Acum ca in Turcia vin jucatori de prin Spania, Italia sau Anglia, asta e datorita faptului traiului de viata si ca sunt platiti regeste.
Dar ce draq a facut Galatasaray in sezoanele trecute in Europa inafara de remize acasa cu panaramele Greciei, Ciprului sau Sloveniei? Pai Galatasaray face un rezultat mare odata la 2,3 ani, si asta inseamna vreun 5-0 cu echipe din Andorra. Sa va aduc aminte cum va capaceau anul trecut echipele prin UEFA? Tin minte si acum un 5-0 luat de la Bordeaux sau Leverkusen...
Ma si mira cum au atat tupeu sa zica ceva de Steaua turcaletii, pana una alta, noi participam an de an in Europa, si suntem o echipa respectata.
in primul rand tu esti "mascarici" invata sa vb frumos!in al doilea rand nu iti dau voie sa jignesti pe un popor intreg ca este prostii europei ,daca cauti prosti uite te la tine in gradina (ex:Olanda-Romania 2-0)
in Turcia vin jucatori de renume datorita faptului ca ii platim bine voi daca sunteti asa de zmei de ce nu faceti acelasi lucru?pt ca la voi sunt numai vorbe si atat..
apropo de performante Steaua a intrat in Liga de 5 ori si este singura echipa din Romania care a jucat aceasta Liga iar Galatasaray a intrat de 12 ori in Liga Campionilor si a iesit de 3 ori din grupe iar Steaua voastra de abia a facut 1 punct cu cea mai slaba cotata echipa din grupa cu Slavia Praga asa ca cand vorbesti de palmares mai informeza te mai rromanasule....
orice ce echipa poate sa aiba momente ne faste asa este am luat bataie cu 5-1 de la Leverkusen (antrenat de actualul nostru antrenor skibbe)dar ce repede ati uitat ca ati luat bataie de la PSG cu 5-0 sau de la Real pe teren propriu cu 4-1
numai exagera ca participati an de an in Europa pt ca aveti mai putine meciuri jucate ca noi in Cupa Campionilor sau in Champions League...
apropo de Fenerbahce ei sunt pe locul doi dupa noi ca valoare de echipa daca nu ma crezi poti sa te interesezi de pe siteuri europene cu stiri sportive....
sa fii sanatos ...
Salut,vreau sa scriu ce mi-a spus un turc din germania astazi:
"Treceti fara problema de gala, desi au castigat championatul turc nu sunt deloc puternic".
esti cam prost informat si te vei comvinge miercuri..apropo de ala care ti-a zis ca nu suntem puternici intreaba pe el daca nu am fost puternici cum de i-am batut anul trecut si in cupa Turciei si in campionat...
Turcii se cred prea superiori. C.Ronaldo, bine spus..In Turcia trebuie sa scandam tot timpul, sa facem atmosfera frumoasa si sa le inchidem gura, iar in Ghencea nici nu mai vorbesc ..
Cat despre meci, sper sa facem un rezultat bun la ei, si un 0-0 sau 1-1 ar fi bun, dar poate avem norocul si castigam cu 1-0. In retur trebuie sa ii batem indiferent de scorul din Turcia.
Trebuie respectati si turcii pentru performantele lor de`alungul timpului, mai ales de pe vremea lui Hagi. Daca nu era Hagi la turci, Galata nu mai avea istorie. Si suporterii trebuie respectati, creeaza o atmosfera frumoasa fata de alte echipe.. Dar de aici pana la "noi suntem mult mai buni ca voi, din toate punctele de vedere, fotbalistice si pe plan ultra" este mare diferenta.. La fel cum ii respectam noi, ar trebui sa ne respecte si ei pe noi, poate chiar mai mult, deoarece de la noi au mers mari jucatori la Galata, in frunte cu regele Hagi, care este unul dintre cei mai iubiti jucatori din istoria lor. Steaua este superioara din punct de vedere al palmaresului european, castigat o finala de CCE, castigat supercupa, inca o finala de CCE, semifinala de Cupa UEFA in 2006, am eliminat mari echipe in fazele superioare (Valencia, Betis Sevilia,) am facut scor cu Lens, Dinamo Kiev, ne`am descurcat onorabil pe Santiago Bernabeu, la Lyon.. Si astea fac parte din istoria recenta ... ei in istoria recenta in cupele europene imi amintesc doar ca .. au luat bataie la scor. Deci turcilor, mai bine ar trebui sa va uitati la echipa voastra, sa faceti o comparatie cu echipa noastra si pe urma sa incepeti cu tot felul de afirmatii de superioritate.
Cel mai bun sa se califice, si sper sa fie Steaua.
BAFTA Lacatus!
Galata, sper sa ajugenti in grupele cupei UEFA
) esti foarte amuzant ,de abia ati umplut 1 singur autocar de 49 de persoane si spui ca o sa ne inchideti gura la 23000 de persoane....iar la Ghencea mai vorbim noi cine e mai tare
Va rog frumos sa-l banati pe acest turcalete pana nu incep sa-l injur ca la usa cortului...mi se pare sfidatoare atitudinea sa!Bai asta,ai pretentia sa nu ti se zica 'turcalete',insa tu vii cu 'romanas'!Vezi ca esti pe forumul unei echipe din Romania,puta!Mars in Mongolia,corciturilor!Daca nu venea Hagi la Galeata,nu auzea nici pulea de voi!
P.S.Imi cer scuze pt limbaj,insa nu ma pot abtine!
mersi frumos ca miai explicat ce inseamna fair play.daca stii asa de bine ca la noi nu este asa ceva te invit sa ne arati u terog frumos la istanbul pentru toata TURKİYE cum se face treaba asta.aaaaa am vazut ca o sa ne dai afara pe toti de la site ul vostru.oricum dupa meciurile care o sa jucam cu voi nu o sa mai avem nevoie de siteul vostru.pentru ca dupa 27 august o sa intram la siteul cei 3 adversari ai nostri dela grupele Champions League.cred ca si voi intrati la siteul adversarilor vostru de la Cupa UEFA.sa spun de aici.sa nu aveti multe sperante ca o sa va batem rau de tot.nu aveti nici o sanse.
tu lasami nasul meu si ai grija de nasul tau sa nu ramane ıntre usile tramvaiului cand intrii.sunt aici vezi si am un tupeu frumos.aici o sa fiu pana la 27 august stelista....
nu te lua de stelistele noastre ca ramai cu nasul in cana cu ceai!
voi nu puteti sa fiti ca noi si acuma chit ca ati intrat in UE tot sunteti in urma noastra cu multi ani ,daca o sa ajungi la Istanbul ai sa vezi diferenta,Turcia este un mare mozaic intre Orient si vest este singura tara care este situat pe ambele continente....
sigur este ca daca nu erati voi turcii noi romanii am fi fost sigur mai evoluati decat suntem acum.
eu am fost in Turcia si am mai fost in alte 23 de tari din 4 continente. nu ma faceti sa spun cat de evoluati sunteti voi turcii... pe vremea cand nu vazusem decat Romania si eu credeam ca Romania este cea mai tare, cea mai frumoasa, cea mai evoluata :-)
pana una-alta, cert e un singur lucru, pana acum v-am batut de ati facut pe voi. acum vreau doar sa va batem si atat. din partea mea, va doresc sa castigati Cupa UEFA :-)
zau? noi v-am facut comunisti? ce treaba are cu noi ca aveti o tara asa de corupta? unde ai fost tu in Turcia?
si eu as vrea sa castige Steaua UEFA ...bafta in UEFA CUP
Toate ca toate da turcii astia incep sa se intinda. Si dupa aia se mai mira ca nu ii respectam....
Va rog frumos sa-l banati pe acest turcalete pana nu incep sa-l injur ca la usa cortului...mi se pare sfidatoare atitudinea sa!Bai asta,ai pretentia sa nu ti se zica 'turcalete',insa tu vii cu 'romanas'!Vezi ca esti pe forumul unei echipe din Romania,puta!Mars in Mongolia,corciturilor!Daca nu venea Hagi la Galeata,nu auzea nici pulea de voi!P.S.Imi cer scuze pt limbaj,insa nu ma pot abtine!
sa-ti fie RUSINE ...........eu nu o sa cobor la nivelul tau .....
Toate ca toate da turcii astia incep sa se intinda. Si dupa aia se mai mira ca nu ii respectam....
cu ce m-am intins? eu am dat replici la prostiile voastre daca vreti sa-mi dati BAN nu ma intereseaza
turcii nu ar trebui sa fie atat de aroganti pe forumul nostru. oare ai scris cu intentie "rromanas", cu doi de r?
Si cam ce ai vrut sa insinuezi cu asta? Sau poate ai confundat echipa...
Asa te intinzi:
Esti la noi pe forum, asa ca ori ne respecti ori nu mai intri! Astea sunt reguliule; le accepti sau pa
turcii nu ar trebui sa fie atat de aroganti pe forumul nostru. oare ai scris cu intentie "rromanas", cu doi de r?Si cam ce ai vrut sa insinuezi cu asta? Sau poate ai confundat echipa...
eu sunt sincer, am scris intentionat cu rr dar asta a fost doar o ironie la persoana respectiva...
Asa te intinzi:
Esti la noi pe forum, asa ca ori ne respecti ori nu mai intri! Astea sunt reguliule; le accepti sau pa
ce rau e in asta ?el mi-a urat succes si eu lui...
Eu zic sa ne linistim toti, putem foarte bine sa continuam civilizat.Aviz DelPiero10.
FELICITARI.....
@ultrAslan_Romania
Tu intelegi ce inseamna "a instiga"? Nu intri pe site-ul suporterilor stelisti si le urezi bafta in UEFA apoi te astepti sa te tratam cu respect "ca pe unul de-a nostru".
Daca vrei sa dai previziuni de-astea le poti da in liniste pe site-ul vostru.
putem continua civilizat atata timp cat este respect reciproc, fara ironii ieftine bazate pe criterii rasiste. Ex: "rromanas". Altfel, "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte". Sau mai rau, "ochi pentru dinte".
moama ce bataie iti iau turii astia.....dai in P - - - mea de mongolezi ...fara bun simt
Asa te intinzi:
dar ce cauta ma astia aici...nu stiu ca mongolezii nu stiu sa citeasca...app dc mai joaca astia...oricum nu stiu dak o sa dea vreun gol...dai draq de analfabetzi...aq zice ca a scris cu "rr" ca asa a vrut el ....nu ca e analfabet
putem continua civilizat atata timp cat este respect reciproc, fara ironii ieftine bazate pe criterii rasiste. Ex: "rromanas". Altfel, "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte". Sau mai rau, "ochi pentru dinte".
citeste mesajele anterioare si iti dai seama daca v-am respectat sau nu eu din prima zi tot incerc sa fiu calm dar o mare majoritate din voi scriu tot felul de prostii asa ca si eu dau replici....
Bai frate, nu pot sa cred ca tupeu au mascaricii astia de turci sa intre pe aici si sa se dea mari rotunzi.Ne arata noua "vezi Doamne" ca am intrat in UE si ei sunt cu milioane de ani mai evoluati si au creat acum mecanisme de transferat vedete la Istambul. Pai stati putin ba turcilor, voi sunteti prostii satului in Europa la fotbal. Cum aparea un jucator pe lista de transferuri in Europa, cum ajungea in Turcia. Kewall ala de la Liverpool (cum se scrie, plm) era panarama Angliei, iar in Turcia cand a ajuns ati facut sarbatoare de parca ar fi venit Robinho sau Ronaldo. Pai acolo inafara de Fenerbache, toate echipele sunteti la pamant, nu insemnati nimic pentru prezent. Nonda, Lincoln, Linderoth... sunt jucatori buni, dar astia au toate echipele in lume. Fiecare echipa au cate 1,2 jucatori foarte buni. Acum ca in Turcia vin jucatori de prin Spania, Italia sau Anglia, asta e datorita faptului traiului de viata si ca sunt platiti regeste.
in primul rand tu esti "mascarici" invata sa vb frumos!in al doilea rand nu iti dau voie sa jignesti pe un popor intreg ca este prostii europei ,daca cauti prosti uite te la tine in gradina (ex:Olanda-Romania 2-0)
in Turcia vin jucatori de renume datorita faptului ca ii platim bine voi daca sunteti asa de zmei de ce nu faceti acelasi lucru?pt ca la voi sunt numai vorbe si atat..
apropo de performante Steaua a intrat in Liga de 5 ori si este singura echipa din Romania care a jucat aceasta Liga iar Galatasaray a intrat de 12 ori in Liga Campionilor si a iesit de 3 ori din grupe iar Steaua voastra de abia a facut 1 punct cu cea mai slaba cotata echipa din grupa cu Slavia Praga asa ca cand vorbesti de palmares mai informeza te mai rromanasule....
orice ce echipa poate sa aiba momente ne faste asa este am luat bataie cu 5-1 de la Leverkusen (antrenat de actualul nostru antrenor skibbe)dar ce repede ati uitat ca ati luat bataie de la PSG cu 5-0 sau de la Real pe teren propriu cu 4-1
numai exagera ca participati an de an in Europa pt ca aveti mai putine meciuri jucate ca noi in Cupa Campionilor sau in Champions League...
apropo de Fenerbahce ei sunt pe locul doi dupa noi ca valoare de echipa daca nu ma crezi poti sa te interesezi de pe siteuri europene cu stiri sportive....
sa fii sanatos ...
Salut,vreau sa scriu ce mi-a spus un turc din germania astazi:
esti cam prost informat si te vei comvinge miercuri..apropo de ala care ti-a zis ca nu suntem puternici intreaba pe el daca nu am fost puternici cum de i-am batut anul trecut si in cupa Turciei si in campionat...
A spus pentru ca ei au jucat in CL pina in quaters si voi nu!
@dudu12u
imi cer scuze dar nu pot sa ma abtin. Or fi turcii analfabeti sau cum zici tu, dar ei macar au o scuza: nu sunt romani. Si oricat de analfabeti ar fi totusi cred ca au scris mai corect decat tine. In fond, problema nu e cum au scris, ci ce au scris.
moama ce bataie iti iau turii astia.....dai in P - - - mea de mongolezi ...fara bun simt
Asa te intinzi:
dar ce cauta ma astia aici...nu stiu ca mongolezii nu stiu sa citeasca...app dc mai joaca astia...oricum nu stiu dak o sa dea vreun gol...dai draq de analfabetzi...aq zice ca a scris cu "rr" ca asa a vrut el ....nu ca e analfabet
Bravo mhay esti foarte educat!
@dudu12u
imi cer scuze dar nu pot sa ma abtin. Or fi turcii analfabeti sau cum zici tu, dar ei macar au o scuza: nu sunt romani. Si oricat de analfabeti ar fi totusi cred ca au scris mai corect decat tine. In fond, problema nu e cum au scris, ci ce au scris.
Felicitari...te respect ca esti realist si vezi lucrurile cum sunt....
@ultrAslan:Trebuie sa urci pentru a ajunge la nivelul meu...daca tot o dam in 'arogante'!Tie ti s-a parut normal ce-ai spus in ultimele postari?Eu n-am vazut decat instigari...
@ultrAslan:Trebuie sa urci pentru a ajunge la nivelul meu...daca tot o dam in 'arogante'!Tie ti s-a parut normal ce-ai spus in ultimele postari?Eu n-am vazut decat instigari...
un om care vb asa nu poate sa aiba peste nivelul meu...!eu zic sa citesti bine mesajele mele si dupa aia sa tragi o concluzie pt ca eu nu cred ca am fost arogant doar am dat replici la ce ati scris voi...