FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - FC Steaua 2 - 2 (1 - 2)

«1272829303147»
floppy200111.08.2008 00:39
inloc sa vb ca intre suporteri stelisti despre echipa cu care va juca Lacatus ne certam ca la usa cortului

Zapata - Golanski, Goian, Radoi, Marin - Ovidiu Petre, Lovin - Nicolita, Dayro Moreno, Neaga - Arthuro

Cred ca asta va fi echipa de start, eventual cu Ghionea in aparare si Radoi in locul lui Lovin.

Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, P Marin - Ov Petre, Radoi - Gomes (sau Toja), Dayro, Neaga - B Stancu.

Asa as incepe eu in locul lui Laca. cu siguranta ca varianta lui fedora e mult mai aproape de realitate, dar sincer 99% din suporteri s-au saturat de impreciziile si incapacitatea tehnica a lui Lovin si Nicolita, iar Arthuro e o mare tzeapa ce se plimba pe teren cu arfe de mare jucator! :steag_sah_mic:

Mircea2011.08.2008 07:02

Steaua nu a pierdut niciodata in fata echipelor din Turcia si nu o sa piarda nici acum omogenitatea o sa-si spuna cuvantul avem un nucleu de jucatori mult mai bine sudat decat al turcilor care se tot mandresc , cu achizitiile lor de ''valoare'' un real pericol as vedea in Umit Karan sau Nonda dar nici pe acestia nu ii vad trecand atat de usor de Goian,Ghionea sau Radoi.In deplasare probabil vom face un egal sau ii vom bate iar acasa victoria este mai mult decat sigura.

1989-1989: Steaua - Galatasaray 4-0 si 1-1

2004-2005: Steaua - Besiktas 2-1

1997-1998: Steaua - Fenerbahce 0-0 si 2-1

Haide Steaua!! fular-campionii

Kellerman11.08.2008 07:44

GoGoGo sa le dam la muci ! o da am auzit ca vor fi 500 de suporteri pe Ali Sami Yen si ca vor pregatii o surpriza. Can't wait ! :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

cRiss4Steaua11.08.2008 11:36
Cu toate cã steliștii vor fi în numãr mic la Istanbul, se pare cã la București alãturi de ultrașii din Ghencea vor fi și fanii rivalei Galatei de la Fenerbahce, cunoscutã fiind antipatia dintre cele douã grupãri, ei anunțându-și deja prezența la partida retur.

serios ? :laugh:

bodrumdan_barkahan11.08.2008 12:33

dece se sterge ce scriu eu si jignirile la prieteii vostrii ramane pe forum.?????

bodrumdan_barkahan11.08.2008 12:40
@ultrAslan_Romania

Tu intelegi ce inseamna "a instiga"? Nu intri pe site-ul suporterilor stelisti si le urezi bafta in UEFA apoi te astepti sa te tratam cu respect "ca pe unul de-a nostru".

Daca vrei sa dai previziuni de-astea le poti da in liniste pe site-ul vostru.

nu trebuie sa ma tratati ca pe unul de-al vostru doar sa ne respectam unii pe altii,daca se scrie tot felul de prostii si eu dau replici dar nu vreau sa ma cert cu nimeni vreau doar sa vorbim ca niste OAMENI civilizati....

ultrASLAN asa te vreau pune-l pe ala la punct :)))Bv

fratioare nu sunt eu in masura sa pun pe cineva la punct,eu vreau doar sa vorbim ca nishte oameni civilizati...

@ ultrASLAN

vb civilizat pe forumu vostru :cursing:

eu m-am cam saturat de turci astia. inloc sa vb ca intre suporteri stelisti despre echipa cu care va juca Lacatus ne certam ca la usa cortului

nu mai intri daca teai saturat.

Va rog frumos sa-l banati pe acest turcalete pana nu incep sa-l injur ca la usa cortului...mi se pare sfidatoare atitudinea sa!Bai asta,ai pretentia sa nu ti se zica 'turcalete',insa tu vii cu 'romanas'!Vezi ca esti pe forumul unei echipe din Romania,puta!Mars in Mongolia,corciturilor!Daca nu venea Hagi la Galeata,nu auzea nici pulea de voi!

P.S.Imi cer scuze pt limbaj,insa nu ma pot abtine!

auzi ma delpiero vorbeste frumos.la ce nu te poti abtine.ca a spus prietenul meu adevarurile?tu esti un ofticos si plangi ca un copil mic.mie mila de tine.esti un drogat.ai spus ca daca nu era Hagi la noi nu auzea nu stiu cine de noi.nu o mai lua cu de astea ca pierzi tu.ia zimi daca nu era dupa revolutia din 89 firme turcesti ce era Romania?

Kellerman11.08.2008 12:42

Bai turcalete, du-te la gara cu echipa ta si lasa-ne, ce-ar fi sa ma apuc sa va spammez voua forumu ca noi suntem cei mai buni, sa va pun poze de la atmosfera de pe vremuri cand era mustatza lider de galerie si etc, pentru ca suntem cu mult peste voi la toate capitolele !

DelPiero1011.08.2008 12:44

De unde pana unde ai tupeul sa ma faci tu drogat,turcalete?Ce,va ofticati ca un ROMAN v-a ridicat din MEDIOCRITATEA atat de specifica voua?Si tot noi va vom ajuta sa va intoarceti unde va e locul...

bodrumdan_barkahan11.08.2008 12:46
Bai turcalete, du-te la gara cu echipa ta si lasa-ne, ce-ar fi sa ma apuc sa va spammez voua forumu ca noi suntem cei mai buni, sa va pun poze de la atmosfera de pe vremuri cand era mustatza lider de galerie si etc, pentru ca suntem cu mult peste voi la toate capitolele !

la ce esti ma peste noi ia zimi un capitol?dami un egzemplu.saracu de tine.intra la forumul nostru nu zice nimeni sa nu intri.

De unde pana unde ai tupeul sa ma faci tu drogat,turcalete?Ce,va ofticati ca un ROMAN v-a ridicat din MEDIOCITATEA atat de specifica voua?Si tot noi va vom ajuta sa va intoarceti unde va e locul...

eu nu ma oftic deloc ca despre ce a facut Hagi la noi.am si mare respect la el.vad ca tu te oftici cand scriem noi adevarurile aici.si am tupeu de la nastere sa stii

DelPiero1011.08.2008 12:46

Atunci e nasol,ca si eu am...

bodrumdan_barkahan11.08.2008 12:50
Atunci e nasol,ca si eu am...

ia zii ce facem atunci?

Fane_casieru'11.08.2008 12:52

@All

Incercati sa purtati un dialog cat de cat civilizat pe forum,fara intepaturi si sto-uri indiferent de user sau nationalitate - pentru pareri personale, cereri in casatorie sau divort folositi cu incredere PM-ul.

Toate postarile offtopic vor fi sterse.

bodrumdan_barkahan11.08.2008 12:55
@All

Incercati sa purtati un dialog cat de cat civilizat pe forum,fara intepaturi si sto-uri indiferent de user sau nationalitate - pentru pareri personale, cereri in casatorie sau divort folositi cu incredere PM-ul.

Toate postarile offtopic vor fi sterse.

ok.am luat o decizie sa nu mai raspund la cine nu merita.si la cine nu vreau sa fiu ın masura lor( se stie cine sunt )de acum incolo doar pentru fotbal o sa discut si doar atata.bafta la toti.

Fc Alin11.08.2008 13:48

crek avem sanse egale (50- 50%) dar cred ca na vem sanse pierdem la iei cu 2-1 dupaia castigam cu 1-0 si dam la penalti ne bate cu 3-1 !!! :hmmm: :biggrin: :biggrin:

bodrumdan_barkahan11.08.2008 13:50
crek avem sanse egale (50- 50%) dar cred ca na vem sanse pierdem la iei cu 2-1 dupaia castigam cu 1-0 si dam la penalti ne bate cu 3-1 !!! :hmmm: :biggrin: :biggrin:

daca o sa fie asa nu mai aveti nevoie de penaltii ca treceti direct ca o sa aveti un gol dat la noi pe teren.

Kellerman11.08.2008 14:00

la ce esti ma peste noi ia zimi un capitol?dami un egzemplu.saracu de tine.intra la forumul nostru nu zice nimeni sa nu intri.

De unde pana unde ai tupeul sa ma faci tu drogat,turcalete?Ce,va ofticati ca un ROMAN v-a ridicat din MEDIOCITATEA atat de specifica voua?Si tot noi va vom ajuta sa va intoarceti unde va e locul...

eu nu ma oftic deloc ca despre ce a facut Hagi la noi.am si mare respect la el.vad ca tu te oftici cand scriem noi adevarurile aici.si am tupeu de la nastere sa stii

Bai nenea, nu vreau sa te jignesc, dar am o ultima intrebare pentru tine, ce cauti tu defapt pe forumul echipei Steaua cand tu esti fan GALATASARAY? ai venit sa ne insulti pe noi sa ne spui ca echipa voastra e mai tare ca a nostra? ce crezi ca daca comentezi la toti userii care posteaza ceva in legatura cu Steaua vei fi mai cool ? crezi ca o sa ne fie frica de voi daca ne arati 100 de poze cu atmosfera voastra de pe "magnificul" vostru stadion de 23.000 de locuri ? noi suntem cu toate capitolele peste voi la momentul actual. Avem echipa net superioara, avem stadion net superior, avem multe altele. Pentru ca voi stiti sa aprindeti 1-2 torte pe stadion si sa faceti o atmosfera cat de cat buna nu inseamna ca sunteti cei mai tari. Nu uita ca si noi avem coregrafii/torte/bannere/tobe/stegulete si etc; nu doar voi. Pentru ca vin 2-3 fanatici de-ai lui Galeatasaray la noi pe forum nu inseamna ca trebuie sa ne fie frica de voi, o sa vedeti voi in retur pe Ghencea ca si noi stim face atmosfera frumoasa. Apropo, noi avem multe avantaje fata de voi, cum am spus mai sus, stadion mai bun, echipa mai buna, dupa parerea mea, suporteri mai fanatici, avem istoria de partea noastra, avem experienta necesara sa trecem de voi. Problema noastra e la patron & antrenor si la unii jucatori, dupa cum observi noi jucam mai mereu in 10 sau 9 oameni in orice meci (Banel Nicolita si Lovin nefiind jucatori de fotbal).

lucvald-190211.08.2008 14:09

[

daca sunteti exponenti importanti ai fotbalului de ce nu aveti niciun jucator la vreo echipa mare?...sau daca va credeti asa superiori ca natie de ce Steaua nu a fost niciodata eliminata de o echipa turceasca ?rand pe rand , ca redutele au cazut Besiktas , Glaleata , Fener ? ...si in ultimul amical al nationalelor (unde noi am jucat si cu rezerve) v-am dat clasa.....sau ...de ce niciun jucator turcalete nu a activat absolut niciodata in vreo echipa importanta din Romania....pe cand voi , doar pt ca aveti bani din comertul cu textile , ati luat jucatori si antrenori de la noi ...Hagi , Lucescu , Ad. Ilie .....viceversa de ce nu este valabila ??!...sa-mi spui si mie un jucator care a activat pe la Real Madrid , Barcelona , Milan , Chelsea !

si ca sa va desfiintez definitiv arogantele nejustificate....la europene ati avut o evolutie buna pt ca ati avut o grupa lejera...tare as fi vrut sa vad cu alergati dupa minge in meciuri cu echipe precum Italia , Franta , Olanda....

bodrumdan_barkahan11.08.2008 14:33

[

daca sunteti exponenti importanti ai fotbalului de ce nu aveti niciun jucator la vreo echipa mare?...sau daca va credeti asa superiori ca natie de ce Steaua nu a fost niciodata eliminata de o echipa turceasca ?rand pe rand , ca redutele au cazut Besiktas , Glaleata , Fener ? ...si in ultimul amical al nationalelor (unde noi am jucat si cu rezerve) v-am dat clasa.....sau ...de ce niciun jucator turcalete nu a activat absolut niciodata in vreo echipa importanta din Romania....pe cand voi , doar pt ca aveti bani din comertul cu textile , ati luat jucatori si antrenori de la noi ...Hagi , Lucescu , Ad. Ilie .....viceversa de ce nu este valabila ??!...sa-mi spui si mie un jucator care a activat pe la Real Madrid , Barcelona , Milan , Chelsea !

si ca sa va desfiintez definitiv arogantele nejustificate....la europene ati avut o evolutie buna pt ca ati avut o grupa lejera...tare as fi vrut sa vad cu alergati dupa minge in meciuri cu echipe precum Italia , Franta , Olanda....

auzi ma .am zis ca nu o sa va raspund dar nu ma abtin.am zis ca vreau sa vorbesc frumos.si tu iar ne jıgnesti cu cuvantul ''galeata''.nu conteaza ca a jucat la echipe mari fotbalisti romani.au plecat dar ce au facut.unu sa drogat altu a ramas rezerva si sa dus la lata echipa mai slaba.nu mai imi zii ca dece nu a jucat vreun fotbalist TURC in campionatul romanesc.nu va ajung banii sa ne cumparati jucatorii.dar noi avem bani de va cumparam tot clubul ai inteles mai.si vorbesti despre euro 2008 ca parca din cauza noastra nu ati iesit din grupe.marele vostru vedeta drogat si datafara de la Chelsea si are datorie de 12 mil de euro lui abramovich daca dadea penaltiul ieseati din grupa.tu in loc sa ne aplauzi te oftici.ca eram mult mai bun ca voi.si in ultimii 10-15 ani fotbalul nostru va trecut cu mult inainte.sa-ti zic ceva.am mare respect pentru clubul tau si echipa.dar nu la oameni ca tinee ofticosi

bodrumdan_barkahan11.08.2008 14:38

Bai nenea, nu vreau sa te jignesc, dar am o ultima intrebare pentru tine, ce cauti tu defapt pe forumul echipei Steaua cand tu esti fan GALATASARAY? ai venit sa ne insulti pe noi sa ne spui ca echipa voastra e mai tare ca a nostra? ce crezi ca daca comentezi la toti userii care posteaza ceva in legatura cu Steaua vei fi mai cool ? crezi ca o sa ne fie frica de voi daca ne arati 100 de poze cu atmosfera voastra de pe "magnificul" vostru stadion de 23.000 de locuri ? noi suntem cu toate capitolele peste voi la momentul actual. Avem echipa net superioara, avem stadion net superior, avem multe altele. Pentru ca voi stiti sa aprindeti 1-2 torte pe stadion si sa faceti o atmosfera cat de cat buna nu inseamna ca sunteti cei mai tari. Nu uita ca si noi avem coregrafii/torte/bannere/tobe/stegulete si etc; nu doar voi. Pentru ca vin 2-3 fanatici de-ai lui Galeatasaray la noi pe forum nu inseamna ca trebuie sa ne fie frica de voi, o sa vedeti voi in retur pe Ghencea ca si noi stim face atmosfera frumoasa. Apropo, noi avem multe avantaje fata de voi, cum am spus mai sus, stadion mai bun, echipa mai buna, dupa parerea mea, suporteri mai fanatici, avem istoria de partea noastra, avem experienta necesara sa trecem de voi. Problema noastra e la patron & antrenor si la unii jucatori, dupa cum observi noi jucam mai mereu in 10 sau 9 oameni in orice meci (Banel Nicolita si Lovin nefiind jucatori de fotbal).

neai bagat in pamant frate.nu mai am ce sa-ti raspund.esti mult mai tare ca mine.si aveti o echipa mult mai buna si fotbalisti mult mai valorosi.am respect.bravo tie ca miai dat un raspuns de nu mai am fata sa intru in forumul vostru.te felicit :)))))

DelPiero1011.08.2008 14:41

Tu vorbesti romana ca Taher mah,pe cuvant de nu...si drogatu' ala,asa cum e el,a jucat la Inter,Juve,Chelsea...pe cand marii vostri jucatori evolueaza la echipa second-hand!Pe voi v-am batut si la Nationala,si la cluburi de v-am uscat...si posturile tale nu arata un prea mare respect pentru Steaua sau fanii ei...

Quetzalcoatl11.08.2008 15:00

O sa fie un meci greu dar simt ca vom trece mai departe. Nu sunt de speriat turcii. Sper sa inghetam "hell-ul" mult trambitat de ei. 13, zi cu ghinion pentru voi mah ienicerilor. Sa va luati paltonul la voi, da?!! :)))

STARforce11.08.2008 16:06

Offff de ce atata mascareala?Mai baieti si baietzashi mai in gluma mai in serios hai sa lasam stereotipiile si magareatza asta de 2 lei stiu ca suntem toti conectati la inalta tensiune dar carnatzeala asta nu isi are rostul.E o vorba romaneasca "cainii latra...Steaua merge"heheh

Pe 13, seara, sarbatoare,

Bate Steaua'n deplasare!!!

Eu sincer la altceva nu ma gandesc........decat la victorie

danimarcu11.08.2008 17:46

aici suntem noi cainii care latra?sa nu amesteci cainele cu vulpele
Nu-i banati pe turci! :worthy:

Ca-s pe burta de ras,scot astia cate una... :biggrin:

Pe 13, seara, sarbatoare,

Bate Steaua'n deplasare!!!

Eu sincer la altceva nu ma gandesc........decat la victorie

Asa frate! :steag_cruce_invers:

STARforce11.08.2008 19:24

caini, pisici, vulpi sau lei aceeasi boala am pe ei..hehehe Vorba lu danimarcu nu trebuia sa ii banati ca e caterinca.Laser frate....

bodrumdan_barkahan11.08.2008 19:28
caini, pisici, vulpi sau lei aceeasi boala am pe ei..hehehe Vorba lu danimarcu nu trebuia sa ii banati ca e caterinca.Laser frate....

e mai multa caterinca mie cu voi aici.ma distrez foarte bine cu voi.....

«1272829303147»