FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - FC Steaua 2 - 2 (1 - 2)

«1293031323347»
danimarcu11.08.2008 22:41
Deci , pana la urma mai sunt 2 zile , si deja simt ca fierb .

Imi pare rau ca nu pot vedea meciul din tribune , ci din fata banalului TV .

In ciuda acestui fapt sunt cu sufletul alaturi de echipa . :steag_cruce_invers:

Ca si noi,cele cateva milioane de stelisti care suntem in aceiasi situatie...

Banal,nebanal,parca e mai bine decat la radio... :thumbsup:

Presimt ca vom face un meci mare!O sa inchidem gura tuturor dusmanilor!

Steaua e singura echipa din Romania care stie sa joace meciuri europene...

Hai Steaua!Faceti-ne inca o data sa fim mandri de voi! :steag_cruce_invers:

DelPiero1011.08.2008 22:46
nu semnase Radoi la inter imprumut pentru un an?

Nu,Radoi o sa ramana la Steaua pe viata!Nu mai are unde sa plece,zic eu...

Pai au fost zvonuri in presa conform carora ar avea o oferta la Fiorentina , dar avand in vedere cat de mult se vuieste in mass-media , ma indoiesc.

Ar vrea Florentina lu' Mu2' sa aiba un jucator ca Radoi...

ultras_florin2011.08.2008 22:49

Oricat de stelisti am fi, trebuie sa fim realisti si sa acceptam ca plecam cu sansa a doua.

Chiar daca Galata nu mai are echipa de acum cativa ani,au in lot jucatori superiori noua(De Sanctis,Kewel,Nonda,Miguel,Linderoth,Arda,Hasan Sas etc).

Cred ca are dreptate Borcea cand spune ca daca Steaua joaca cum a jucat pana acum nu are nici o sansa.

E clar ca pentru a trece de Galata trebuie sa facem 2 meciuri mari.

Un egal la Istanbul cred ca este maximul pe care il putem obtine cu jocul actual al echipei.

Un prim 11 ar putea fi:

Zapata-Golanski,Goian,Ghionea,Nesu-Nicolita,Radoi,Petre,Neaga-Dayro,Arthuro.

Alaturi de Steaua indiferent de rezultat.

bodrumdan_barkahan11.08.2008 22:49

Nu,Radoi o sa ramana la Steaua pe viata!Nu mai are unde sa plece,zic eu...

Pai au fost zvonuri in presa conform carora ar avea o oferta la Fiorentina , dar avand in vedere cat de mult se vuieste in mass-media , ma indoiesc.

spunea la o emisiune de fotbal de aici de la noi ca Radoi e un fotbalist care are nevoie fener dupa plecare lui aurelio.si ca o sa se faca pana in un an 2 unul dintre cei mai buni mijlocas defensiv din europa.

DelPiero1011.08.2008 22:51

Nu cred ca ar vrea sa vina la Fener...

bodrumdan_barkahan11.08.2008 22:52
Nu cred ca ar vrea sa vina la Fener...

nici eu.dar cand te uiti ce jucatori au luat in ultimii ani.dar e cam prost si vrea jucatori cu nume presedintele fenerului.oricum nu o sal vada.si e mai bine pentru noi:)

bodrumdan_barkahan11.08.2008 22:57
Oricat de stelisti am fi, trebuie sa fim realisti si sa acceptam ca plecam cu sansa a doua.

Chiar daca Galata nu mai are echipa de acum cativa ani,au in lot jucatori superiori noua(De Sanctis,Kewel,Nonda,Miguel,Linderoth,Arda,Hasan Sas etc).

Cred ca are dreptate Borcea cand spune ca daca Steaua joaca cum a jucat pana acum nu are nici o sansa.

Un egal la Istanbul cred ca este maximul pe care il putem obtine cu jocul actual al echipei.

Un prim 11 ar putea fi:

la noi uite acum la stirile de noapte am vazut. o sa incepem cu de sanctis in poarta fundasi sabri,servet çetin,meira,hakan balta- mijloc topal(ayhan akman) hasan șaș ,baris özbek,arda in fata lor lincoln.si in atac doar nonda

Stanici11.08.2008 23:00

Pana la urma, le dau ban sau suntem in stare sa discutam in mod corect cu ei? Adica, pana la urma, inainte sa fiu om de treaba si echivoc, sunt stelist... aviz "cocolegilor" mei.

DelPiero1011.08.2008 23:06

Stanici,cred ca se poate discuta cu ei...

danimarcu11.08.2008 23:07

Poate,daca te referi strict la meciul tur...

Nu are ala dreptate.Tot :shit: asta a spus acum doi ani ca nu facem in grupe niciun punct si am facut 5.Si spusese asta chiar inaintea memorabilului meci cu Dinamo Kiev...

Ai dreptate,dar noi la Istanbul nu vom etala jocul actual,ci unul superior,special pregatit :boxing: pt cupele europene... :thumbsup:

stelista no. 111.08.2008 23:08

Un prim 11 ar putea fi:

Poate ca ar fi bine sa gandesc si eu ca tine dar pur si simplu nu pot. Cred ca Steaua e singurul subiect in privinta caruia nu pot sa fiu obiectiva. Nu pot sa concep altceva decat victoria .

Stanici12.08.2008 00:30

WOW!Rau cu ei, mai rau fara ei, ca sa zic asa.. deci raman! (pam-pam! ca sa citez un clasic)

Kellerman12.08.2008 06:12

Nu, nu semnase, acum go cry a river pentru ca o sa va umflre Radoi. Hihihihih.

A-ti fi vrut voi sa scapati de Radoi , aaa? NO WAY !

bogdan12.08.2008 08:20
avem valoare
ne vom califica nu va faceti griji.si vom trece si de grupe.fiti optimisti.Steaua chiar are jucatorii de valoare dar care inca nu sau acomodat;veti vedea cu Steaua va lua campionatul cum la luat Lyon
Kellerman12.08.2008 09:20
avem valoare

ne vom califica nu va faceti griji.si vom trece si de grupe.fiti optimisti.Steaua chiar are jucatorii de valoare dar care inca nu sau acomodat;veti vedea cu Steaua va lua campionatul cum la luat Lyon

Alooo pamantul catre Bogdan ? ne pica un Liverpool, Lyon si Dinamo Kiev/Fiorentina, si adio loc 2, adio si loc 3. Dream on. (si asta in caz ca ne calificam).

Stanici12.08.2008 09:20

Bun. Avand in vedere ca o parte din suporterii Stelei isi doresc un dialog civilizat cu acesti oameni, va rog ca de acum inainte sa nu mai folositi formulari care sa incinga in vreun fel spiritele. Daca e forum, inseamna ca se discuta si avand in vedere ca nu prea au nimic de impartit cu noi ci doar isi dau cu parerea, nu ii mai provocati!

Oricum, le avem mai mari decat ale lor:)))).

korynna12.08.2008 09:23

Mai e putin...pana departe! :yeahh:

Cred ca o sa facem un meci bun.Cu totii stim ca Steaua are alta fata in Champions League.

bodrumdan_barkahan12.08.2008 09:32
Bun. Avand in vedere ca o parte din suporterii Stelei isi doresc un dialog civilizat cu acesti oameni, va rog ca de acum inainte sa nu mai folositi formulari care sa incinga in vreun fel spiritele. Daca e forum, inseamna ca se discuta si avand in vedere ca nu prea au nimic de impartit cu noi ci doar isi dau cu parerea, nu ii mai provocati!

Oricum, le avem mai mari decat ale lor:)))).

uite avem si cu cine sa discutam aici:))).Sİ LA MECİ İN İSTANBUL CATE SUPORTERİ MERG DELA VOİ?

b__305_y__305_kl__305_.jpg

novac12.08.2008 09:43
.Sİ LA MECİ İN İSTANBUL CATE SUPORTERİ MERG DELA VOİ?

\

Exact cate bilete s-au eliberat de catre marele sultanat ... si care culnea, sunt intr-un numar egal cu al biletelor pentru galeria voastra la meciul retur ... pareai baiat destept asa dupa postari, ce este cu tine? sau nu postexi tu si ai vreo "pretena" care-ti scrie ??? :noexpression:

STARforce12.08.2008 09:47

Iti zic eu:Multe suporter merge la meci si o sa va inghetzam hellu sau cum se zice pe la noi...sa va bagam mortu in plasa sau in cort..hehhehe

bodrumdan_barkahan12.08.2008 09:58
.Sİ LA MECİ İN İSTANBUL CATE SUPORTERİ MERG DELA VOİ?

\

Exact cate bilete s-au eliberat de catre marele sultanat ... si care culnea, sunt intr-un numar egal cu al biletelor pentru galeria voastra la meciul retur ... pareai baiat destept asa dupa postari, ce este cu tine? sau nu postexi tu si ai vreo "pretena" care-ti scrie ??? :noexpression:

stai linistit si vez de treaba ta.sunt tot eu.nu te intereseaza pe tine cat de destept sunt sau nu.si nici de prietena.noapte se rezolvase tote problemele sa zis ca o sa vorbim doar de subiectul fotbal .si iese asa unii ca tine care ne provoca si cand dam raspuns pe noi ne faceti de vina.iti zic inca o data tot daca e forumul echipei tale si eu sunt musafir aici nu iti da tie dreptul sa vorbesti de mintea mea sau de prietena.

Iti zic eu:Multe suporter merge la meci si o sa va inghetzam hellu sau cum se zice pe la noi...sa va bagam mortu in plasa sau in cort..hehhehe

vezi sa nu fii tu inghitit pe acolo...scrii doar ca fii scris ceva.eu zic sa te gandesti inainte sa scrii

john_8612.08.2008 10:04
uite avem si cu cine sa discutam aici:))).Sİ LA MECİ İN İSTANBUL CATE SUPORTERİ MERG DELA VOİ?

s-au vandut 750 de bilete pentru suporterii Stelei si tot atati turci vor fi la Bucuresti la meciul retur

bodrumdan_barkahan12.08.2008 10:08

s-au vandut 750 de bilete pentru suporterii Stelei si tot atati turci vor fi la Bucuresti la meciul retur

da normal astea sunt discutii intre cluburi si se inteleg intre ei mi se pare.

novac12.08.2008 10:20
da normal astea sunt discutii intre cluburi si se inteleg intre ei mi se pare.

hihi, colegu face misto de noi ... el nu-i prost - IE doar siret ca sa afle informatii "clasified" :ce_oameni:(siret de bascheti!, normal)

STARforce12.08.2008 10:25

Mister bodrum barking at the moon, a fost o figura de stil.Aici in Romania avem niste zicale asa ca sa intelegi si tu.Chestia cu mortu se foloseste cand cineva da gol so don't take it personal.In rest ramane valabila treaba cu hell freezing over care este o zicala americana.

«1293031323347»