din ce intuiesc prosportu`si sport.ro`u....primul 11 al Stelei mi se pare cam fortat.
In sensu` ca daca nu`l poti folosi pe ov Petre il bagi pe tiago nu pe Lovin OMG 
Iar titularizarea lui Toja mi se pare cam fortata. Toja n`are nici o saptamana la Steaua,abia daca`si cunoaste colegii,plus ca e total neintegrat in sistemul de joc al echipei,ar fi o imprudenta aruncarea sa in lupta-adica primul meci pt Steaua-chiar intr`o asemenea partida cu o asemenea miza. E solutia ideala dar e solutia ideala atunci cand e pregatit 100% nu acum
Un alt cui mi se pare titularizarea lui Arthuro,zic asta pentru ca e clar ca vom asista la un meci in care Steaua se va concentra mai mult pe faza defensiva si pe contraatac nu pe o posesie prelungita. Asa ca mai degraba l-as vedea pe Motanu` titular la Istanbul. E un jucator rapid,de viteza,tehnic,de contraatac,numai bun pentru un meci cu o asemenea miza,numai bun pentru o deplasare. In timp ce pe Arthuro il vad ca pe un varf lent,poate tehnic,dar lent. Un varf mai potrivit pt meciurile de acasa unde sa pivoteze si sa se bata la cap cu fundasii adversi. Arthuro e un jucator bun pentru echipa atunci cand echipa are posesia si il cauta in permanenta cu centrari....
Prosportu` : Zapata-Golansky Goian Ghionea Nesu-Radoi Lovin-Nicolita Dayro Toja-Arthuro
Ce prefer eu : Zapata-Golansky Goian Ghionea Nesu-Radoi Tiago-Nicolita Dayro Neaga(?)-B.Stancu
Oricum...nu conteaza cine va juca ci cum o va face,asa ca indiferent de cine intra baietii trebuie sa lupte.
LUPTA Steaua!