FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - FC Steaua 2 - 2 (1 - 2)

«1303132333447»
bodrumdan_barkahan12.08.2008 10:30
Mister bodrum barking at the moon, a fost o figura de stil.Aici in Romania avem niste zicale asa ca sa intelegi si tu.Chestia cu mortu se foloseste cand cineva da gol so don't take it personal.In rest ramane valabila treaba cu hell freezing over care este o zicala americana.

nu ma intereseaza nici de zicala amerikana.dar mersi ca mai informat mister starforce

da normal astea sunt discutii intre cluburi si se inteleg intre ei mi se pare.

hihi, colegu face misto de noi ... el nu-i prost - IE doar siret ca sa afle informatii "clasified" :ce_oameni:(siret de bascheti!, normal)

ce tot scrii tu aici.dece sa fac misto de voi.nu o sa-ti mai raspund de acum incolo ca nu meriti.ce o sa fac eu cu informatii ia zii?tu te uiti cam prea mult la filme amerikane cred.

BARKAHAN_.jpg

barahan_203.jpg

novac12.08.2008 10:44

:w00t: VAI-VAI te-ai suparat pe mineeee??? of nuuuu ce pierdere mareeee.

Of-of ce ma faaaac!?! gasisem si eu un prieten pe net si acum vad ca-i suparacios. poate ca nu ai citit bine ce am scris acolo sau nu ai inteles .... reciteste sau mai bine intreaba fata! :offtopic: (este blonda, nu?)

ontopic. batem cu 2-1 ! :D

bodrumdan_barkahan12.08.2008 11:05
:w00t: VAI-VAI te-ai suparat pe mineeee??? of nuuuu ce pierdere mareeee.

Of-of ce ma faaaac!?! gasisem si eu un prieten pe net si acum vad ca-i suparacios. poate ca nu ai citit bine ce am scris acolo sau nu ai inteles .... reciteste sau mai bine intreaba fata! :offtopic: (este blonda, nu?)

ontopic. batem cu 2-1 ! :D

nu am nevoie de prieten ca tine.sa nu iti zic eu acuma la cine o sa intreb...

barahan_203.jpg

Fane_casieru'12.08.2008 11:29

@ALL

Vad ca iar o luati pe aratura...ce ziceti - inchidem topicul ?

bodanelu12.08.2008 11:33

@Fane, ce zici o tai la meci? :punk:

novac12.08.2008 11:40

ps. Vezi ca ai uitat sa pui cratima a treia!

Novace ce-ai mah ai stat prea mult in soare ?

novac12.08.2008 11:57

MAAA, sa nu va aud glasul maine seara ca nu mai suflati ... si din apartamente sa va bucurati moderat, da???

le. aa si cred ca va duce capul sa nu iesiti pe strada maine seara ca nu-i safe ...

bodrumdan_barkahan12.08.2008 12:03
MAAA, sa nu va aud glasul maine seara ca nu mai suflati ... si din apartamente sa va bucurati moderat, da???

le. aa si cred ca va duce capul sa nu iesiti pe strada maine seara ca nu-i safe ...

mai intai sa se joace meciul si vorbeste dupa.nu vorbeste asa de devreme

barahan_203.jpg

novac12.08.2008 12:09

Gata mah Fane ... il las in plata domului (lui) de nefericit si apatrid!

MoWeed12.08.2008 12:51

Dar cum de jucatorii columbieni au fost tinuti mai mult timp pe aerport? E cumva aceeasi tactica jegoasa atat de specifica zonei balcanice?

DIANA COSTACHE12.08.2008 13:10
fularsteaua2 Hai Steaua!!!!! Sper sa castige forzateaua
s0r1n11112.08.2008 13:19

Zapata-Golanski,Ghionea,Goian,Nesu-Nicolita,Radoi,Lovin,Toja-Dayro-Arthuro (sport.ro)

danimarcu12.08.2008 13:29

Multa "presiune" pe forumul asta!... :blink:

c.ronaldo1712.08.2008 13:31

Bai, iar jucam in echipamentul verde in Turcia?

Daca tot sunt atat de multi turci, bagati o poza cu echipamentul vostru din acest sezon.

Kellerman12.08.2008 13:51
Mooved, multi dintre ei 's cam oligofreni ... ca trebuie sa-si cumpere femeia asa ca daca's saraci... baga la greu!

PS. Nu-i jignire - este realitatea de zi cu zi de acolo (este trist dar adevarat).

auzi ma asta ...tu ce spui asta era nu stiu ce vremuri.saracu de tine.ce mult te interesezi cat de bogat sau sarac suntem noi.zii daca nu ai bani iti trimit.si nu mai vorbii de tara mea si poporul meu.tu esti un jegos din ala kurd cred.nici roman nu esti si ai intrat aici ca sa ne provoci.

Dar cum de jucatorii columbieni au fost tinuti mai mult timp pe aerport? E cumva aceeasi tactica jegoasa atat de specifica zonei balcanice?

nu e nici un tactic sa stii.daca au probleme la pasaort cum sa treaca???

dece se permite sa vorbeasca asa?asta nu e provocare?ce drept are asta sa vorbeasca despre tara mea si oamenii mei si sa spuna numai prostii care nu sunt adevarati.cine esti ma tu jegosule.novac

Ca sa te incit asa mai mult, o sa va batem maine cu echipa de rezerve UNDER 14 de la Pinteusi Cowboys. :)

**alex**12.08.2008 14:29
E un documentar interesant acu pe Discovery despre fotbalul turcesc. Da am ratat o parte asa ca pun o intrebare fanilor turci: care-i treaba cu souness?

frate nu am vazut programul la discovery dar sa iti spun cu souness ce e.cand era antrenor la galata era finala cupei turciei mi se pare.si iam batut la ei acasa pe fener.si el a luat un steag foarte mare in mana si la pus la mijlocul terenului fenerbahce.

Si dupa cativa ani, la un meci Galata - Fener a intrat "Rambo" pe teren cu cutitul in mana si a pus un steag de-a lui Fener in mijlocul terenului Galatei. Fanatism dus la maxim.

Cat despre meci, va fi greu si sper sa obtinem un egal.

..si eu zic ca e destul de safe sa iasa turcii pe strada pentru ca au cainii si ciorile de partea lor. Sper insa sa nu fie cazul si sa ramana in casa :)

ultrash12.08.2008 14:33

din ce intuiesc prosportu`si sport.ro`u....primul 11 al Stelei mi se pare cam fortat.

In sensu` ca daca nu`l poti folosi pe ov Petre il bagi pe tiago nu pe Lovin OMG :wall:

Iar titularizarea lui Toja mi se pare cam fortata. Toja n`are nici o saptamana la Steaua,abia daca`si cunoaste colegii,plus ca e total neintegrat in sistemul de joc al echipei,ar fi o imprudenta aruncarea sa in lupta-adica primul meci pt Steaua-chiar intr`o asemenea partida cu o asemenea miza. E solutia ideala dar e solutia ideala atunci cand e pregatit 100% nu acum

Un alt cui mi se pare titularizarea lui Arthuro,zic asta pentru ca e clar ca vom asista la un meci in care Steaua se va concentra mai mult pe faza defensiva si pe contraatac nu pe o posesie prelungita. Asa ca mai degraba l-as vedea pe Motanu` titular la Istanbul. E un jucator rapid,de viteza,tehnic,de contraatac,numai bun pentru un meci cu o asemenea miza,numai bun pentru o deplasare. In timp ce pe Arthuro il vad ca pe un varf lent,poate tehnic,dar lent. Un varf mai potrivit pt meciurile de acasa unde sa pivoteze si sa se bata la cap cu fundasii adversi. Arthuro e un jucator bun pentru echipa atunci cand echipa are posesia si il cauta in permanenta cu centrari....

Prosportu` : Zapata-Golansky Goian Ghionea Nesu-Radoi Lovin-Nicolita Dayro Toja-Arthuro

Ce prefer eu : Zapata-Golansky Goian Ghionea Nesu-Radoi Tiago-Nicolita Dayro Neaga(?)-B.Stancu

Oricum...nu conteaza cine va juca ci cum o va face,asa ca indiferent de cine intra baietii trebuie sa lupte.

:steag_sah_mic:LUPTA Steaua!

Stanici12.08.2008 14:36

Marea , MAREA prostie e ca ziarele din turcia au preluat declaratiile lu' jejey pe teme religioase si au scris ca mergem acolo in cruciada. Cam dubioasa pozitia celor care merg in deplasarea asta...

dee12.08.2008 16:16
mergem acolo in cruciada.

daaa... cruciatii vor lua cu asalt bazarul din Istanbul :)

abia astept!

ultrAslan_Romania.212.08.2008 16:26
mergem acolo in cruciada.

daaa... cruciatii vor lua cu asalt bazarul din Istanbul :)

abia astept!

Traiesc in Romania de foarte multi ani si maine voi fi si eu la istanbul pt meci... O sa te astept la intrarea in bazar...

galatasaray4.jpg

dee12.08.2008 16:31
O sa te astept la intrarea in bazar...

ok ... ( insa dupa ora 16.00) o sa ma recunosti. Probabil sunt singurul om care va purta tricoul lui Banel :))

c.ronaldo1712.08.2008 16:52

1. Vreau si eu un link cu echipamentul celor de la Galatasaray din acest sezon!

2. Ce parere aveti despre Daniel Pancu si Giani Kirita? :P

Ambele sunt adresate fanilor turci!

Kellerman12.08.2008 16:58

Pot eu sa raspund la intrebarea 2 ? te rog te rog te rog, ok mersi =))

Parerea mea ca e parintii alora 2 jucatori (giani kirita si Daniel pancu) sunt frati. :D

ultrAslan_Romania.212.08.2008 17:23

Mai mult decat atat...????

http://www.galatasaray.org/

galatasaray4.jpg

c.ronaldo1712.08.2008 17:27

Aha, multumesc. Probabil ca noi vom juca in echipamentul verde. Nu stiu daca pe nocturna se vor putea distinge bine echipamentele daca vom juca cu cel in dungi.

«1303132333447»