FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - FC Steaua 2 - 2 (1 - 2)

«1232425262747»
MoWeed09.08.2008 20:48
Turcii nu au nicio sansa sa castige pe Ali Sami Yen, pentru ca in pregatiri nu au reusit decat meciuri nule.

Nu dau goluri, nu au cum sa ne invinga.

In schimb de la ai nostri te poti astepta la cel putin un gol.

Se poate spune ca am avut noroc si la aceasta tragere la sorti, pentru ca i-am prins pe oaspeti cu izmenele in vine, cum se spune. Nepregatiti pentru un meci atat de important. Cum sa nu le-o tragem?

Ar fi bun si un meci egal. Sunt sigur ca Steaua nu va dezamagi.

Esti optimist a dracu... sper sa se adevereasca ce zici dar slabe sperante...Nici noi nu parem mai pregatiti pentru un asemenea meci..

1uLy4Nn09.08.2008 21:03

imi este frica de meciul asta...sper doar sa nu o luam rau ca sa putem repara in Ghencea...la ce fotbal a aratat Steaua in meciul de la Iasi tare imi este frica..sper sa ma insel eo si sa ma razbune jucatorii miercuri seara

Raduccio09.08.2008 21:11

De obicei noi facem partide bune cand jucam cu adversari buni, pe un gazon bun. Anul trecut nu mergea jocul nostru cand jucam cu taietorii din Liga 1 dar am jucat destul de bine cu arsenal in ambele manse si cu sevilla in deplasare. Si raman la ideea ca anul' asta suntem mai buni decat anul trecut.

bodrumdan_barkahan09.08.2008 21:27
tu nici acuma nu ai nici o valoare pentru m?ne.asa ca nu conti n?m?ca penrtu m?ne.trebu?e sa fii om mai intai casa discuti.dar ce sa astept de la tine cva din fair play.știi ce e aia?cred ca n?c? aia nu știi ce ?nseamna.

ar fi chiar culmea sa-mi explice un turc ce-i ala fair-play... daca te intereseaza, si daca intelegi ceva din asta, sunt unul care aplauda si adversarii cand apar pe teren, care aplauda si arbitrii cand apar pe teren (desi cei mai multi ne dezavantajeaza pe fata). am puterea sa aplaud un gol frumos primit de Steaua...

din cate stiu eu, la voi in Turcia chestiile astea nu s-au inventat inca. si cum eu sunt doar un om din cele cateva miliarde de pe planeta asta, nu ii pot baga in seama pe toti ceilalti. asa ca pe voi, fanii lui Galatasaray, va voi ignora dupa meciurile astea doua. simplu ca buna ziua!

sa fii sanatos!

mersi frumos ca miai explicat ce inseamna fair play.daca stii asa de bine ca la noi nu este asa ceva te invit sa ne arati u terog frumos la istanbul pentru toata TURKİYE cum se face treaba asta.aaaaa am vazut ca o sa ne dai afara pe toti de la site ul vostru.oricum dupa meciurile care o sa jucam cu voi nu o sa mai avem nevoie de siteul vostru.pentru ca dupa 27 august o sa intram la siteul cei 3 adversari ai nostri dela grupele Champions League.cred ca si voi intrati la siteul adversarilor vostru de la Cupa UEFA.sa spun de aici.sa nu aveti multe sperante ca o sa va batem rau de tot.nu aveti nici o sanse.

Frumos,frumos...i-ai dat turcului peste nas ;))...ei bine,sa-l vedem cu ce tupeu mai vb dupa meci...FORZZA Steaua, indiferent de rezultat, FORZZA Steaua, indiferent de joc. Vorba unui stelist adevarat p care l-am cunoscut: "STEUA INAINTE DE TOATE!", mandra ca sunt stelista.

tu lasami nasul meu si ai grija de nasul tau sa nu ramane ıntre usile tramvaiului cand intrii.sunt aici vezi si am un tupeu frumos.aici o sa fiu pana la 27 august stelista....

MoWeed09.08.2008 21:28

Bai turcule, pana una alta voi ati jucat penibil in amicalele voastre asa ca nu fii asa sigur de victorie. N-ati fi primii care joaca cu noi siguri de victorie si pleaca cu coada intre picioare...

danimarcu09.08.2008 21:29
imi este frica de meciul asta...sper doar sa nu o luam rau ca sa putem repara in Ghencea...la ce fotbal a aratat Steaua in meciul de la Iasi tare imi este frica..

Nu se compara cele doua meciuri.Galatasaray joaca fotbal,nu la sacrificiu ca iesenii...

Steaua joaca fotbal cu echipele bune,sunt sigur ca vom face un meci mare si vom veni de acolo neinvinsi!Este foarte important la meciul asta si vointa jucatorilor,care vor da totul intr-un meci decisiv pt calificarea in LC.

Galatasaray-Steaua 1-2

bodrumdan_barkahan09.08.2008 21:36
@bodrumdan

Trebuie sa tineti cont ca, vrem nu vrem, VOI sunteti oaspetii pe acest site pe cand noi suntem la NOI acasa. Si daca un musafir face pe nebunul il dai pe usa afara, pe cand daca gazda nu se ridica la inaltimea asteptarilor atunci musafirul n-are decat sa n-o mai onoreze cu prezenta-i.

Si cum de ceva timp incoace tot ati intrat pe-aici, ati postat poze si indemnuri si alte chestii in turca, limba pe care noi n-o intelegem, e normal sa fim circumspecti si sa nu va primim tocmai cu paine, sare si ciubuc.

stai sa-ti zic ceva prietene.eu nu am nici o problema cu niciunul de aici.toti romanii sunt fratii,prietenii mei.de exemplu azi am plecat la mare aici la mine si am intalnit o familie din Romania am stat pana seara cu ei si am fost un gazda foarte bun.dar pe mine cand ma deranjeaza o vorba sau un comportament trebuie sa raspund.asa ca pentru cine este gazda bun sunt si eu oaspet si mai bun.dar cine ma deranjeaza o sa deranjez si eu.repet din nou.toti romanii sunt frate si prieteni pentru mine.ca eu am stat multi ani la voi acolo.dar varog nu ma suparati.va iubesc.

Bai turcule, pana una alta voi ati jucat penibil in amicalele voastre asa ca nu fii asa sigur de victorie. N-ati fi primii care joaca cu noi siguri de victorie si pleaca cu coada intre picioare...

bai romanule...nu se compara nici un meci cu alta.alea erau amicale si asta e meci important.noi jucam un fotbal foarte bun dar doar avem probleme la gol.si pana la meciul cu Steaua o sa vina un golgetar mare valoare la noi.asa ca eu sunt sigur de meciuri stai tu linistit si daca ai inima nu te uita la meci.

fedora09.08.2008 21:39

Nu cumva s-a inchis lista UEFA pt preliminarii?

MoWeed09.08.2008 21:39

@bodrumdan_barkahan

Si tu chiar crezi ca daca vine un jucator acum are ce sa faca? S-au trimis deja listele asa ca nu conteaza cine va vine, nu va avea drept de joc cu Steaua

Raduccio09.08.2008 21:43

Daca n-a venit pana acum un goleador de valoare la galata nici n-o sa mai vina pana la meciurile cu Steaua. S-au trimis listele la UEFA si orice transfer o sa faceti nu o sa puteti folosi in turul 3. Cel putin asa stiu eu. Sa nu uitam... lincoln, kewel, karan si linderoth out si jocul vostru scartaie.

danimarcu09.08.2008 21:47
dar varog nu ma suparati...

..."ca fac ce-a facut tata!"

-"Si ce-a facut tac-tu?"

-"Si-a luat jucariile si a plecat!"...

Mai turcule,tu esti simpatic.Auzi la el:"Nu ma suparati.Va iubesc." :ce_oameni:

Eu zic sa mai profiti din plin de zilele astea pana la meci,ca dupa nu o sa-ti mai arda sa intri pe aici!...

ultrAslan_Romania09.08.2008 22:53
Pentru ca incercam sa fim cat mai romani, sa scapam odata si odata de influenta nefasta balcanica si orientala (pe care o intalnesti la tot pasul, din pacate). Vrem sa ne "vestizam"!

CE INSEAMNA PT TINE SA FI VESTIZAT?

Sa nu fim ca voi!!!

voi nu puteti sa fiti ca noi si acuma chit ca ati intrat in UE tot sunteti in urma noastra cu multi ani ,daca o sa ajungi la Istanbul ai sa vezi diferenta,Turcia este un mare mozaic intre Orient si vest este singura tara care este situat pe ambele continente....

Galatasaray_RO.gif

ultrAslan_Romania09.08.2008 23:09
Daca n-a venit pana acum un goleador de valoare la galata nici n-o sa mai vina pana la meciurile cu Steaua. S-au trimis listele la UEFA si orice transfer o sa faceti nu o sa puteti folosi in turul 3. Cel putin asa stiu eu. Sa nu uitam... lincoln, kewel, karan si linderoth out si jocul vostru scartaie.

hai sa luam pe fiecare in parte

CASSIO LINCOLN: nu a fost apt de joc cam patru luni in sezonul trecut

TOBIAS LINDEROTH:sa accidentat in turul campionatului trecut si a fost operat de abia a inceput sa-si revina

HARRY KEWELL: nu are nici o luna de cand e in echipa

dupa cum am incercat sa va explic acesti jucatori nu prea au contribuit la castigarea campionatului asa ca eu nu consider o mare problema faptul ca ei n-or sa joace singura pierdere este UMIT KARAN dar astazi la noi in presa sa anuntat ca 80 % va juca cu Steaua....asa ca sa nu va mai agitati atata si a fiti realisti si de acuma sa incepeti sa va ganditi la adversarul vostru din primul tur al cupei UEFA....

Galatasaray_RO.gif

ultrAslan_Romania09.08.2008 23:27
tu nici acuma nu ai nici o valoare pentru m?ne.asa ca nu conti n?m?ca penrtu m?ne.trebu?e sa fii om mai intai casa discuti.dar ce sa astept de la tine cva din fair play.știi ce e aia?cred ca n?c? aia nu știi ce ?nseamna.

ar fi chiar culmea sa-mi explice un turc ce-i ala fair-play... daca te intereseaza, si daca intelegi ceva din asta, sunt unul care aplauda si adversarii cand apar pe teren, care aplauda si arbitrii cand apar pe teren (desi cei mai multi ne dezavantajeaza pe fata). am puterea sa aplaud un gol frumos primit de Steaua...

din cate stiu eu, la voi in Turcia chestiile astea nu s-au inventat inca. si cum eu sunt doar un om din cele cateva miliarde de pe planeta asta, nu ii pot baga in seama pe toti ceilalti. asa ca pe voi, fanii lui Galatasaray, va voi ignora dupa meciurile astea doua. simplu ca buna ziua!

sa fii sanatos!

Eu o sa-ti spun un singur lucru cand venea PIER LUIGI COLLINA pe ALI SAMI YEN 30000 de oameni scandau numele lui asa ca mai intereseaza te daca este FAIR PLAY in TURCIA,apropo ati luat vreo data un premiu FAIR PLAY uite ca un jucator de la echipa noastra nationala a luat FAIR PLAY in 1996,asa ca numai manca bors!..zici ca apluzi echipa adversa eu nu am vazut nici o data asa ceva chiar in potriva ii injurati in toate felurile si nu numai voi si Dinamovistii si Rapidistii fac acelasi lucru....

Galatasaray_RO.gif

ultrAslan_Romania09.08.2008 23:35
Turcii nu au nicio sansa sa castige pe Ali Sami Yen, pentru ca in pregatiri nu au reusit decat meciuri nule.

Nu dau goluri, nu au cum sa ne invinga.

In schimb de la ai nostri te poti astepta la cel putin un gol.

Se poate spune ca am avut noroc si la aceasta tragere la sorti, pentru ca i-am prins pe oaspeti cu izmenele in vine, cum se spune. Nepregatiti pentru un meci atat de important. Cum sa nu le-o tragem?

Ar fi bun si un meci egal. Sunt sigur ca Steaua nu va dezamagi.

Esti optimist a dracu... sper sa se adevereasca ce zici dar slabe sperante...Nici noi nu parem mai pregatiti pentru un asemenea meci..

Eu cred ca o sa fie meciuri ft tacticizate si cu putine goluri sper sa dam noi golurile acelea putine si sa va trimitem in UEFA :))

Galatasaray_RO.gif

ultrAslan_Romania09.08.2008 23:41

-"Si ce-a facut tac-tu?"

Eu zic sa mai profiti din plin de zilele astea pana la meci,ca dupa nu o sa-ti mai arda sa intri pe aici!...

esti ft amuzant normal ca nu o sa mai intram aici pt ca noi vom fi in Champions League si voi in UEFA asa ca poate o sa va viziteze fanii adversarului vostru din 1 tur al cupei UEFA poate treceti de ei si intrati in grupele in UEFA CUP altfel vai de "Steaua" voastra :))

Galatasaray_RO.gif

bodrumdan_barkahan10.08.2008 07:36
@bodrumdan_barkahan

Si tu chiar crezi ca daca vine un jucator acum are ce sa faca? S-au trimis deja listele asa ca nu conteaza cine va vine, nu va avea drept de joc cu Steaua

nu conteaza.sa nu uiti ca anul trecut am luat campionatul fara jucatori straini adika fara lincoln,linderoth si etc...si fara antrenor.asa ca nu o sa fie o problema mare.

asa sa crezi tu pana la meci.

-"Si ce-a facut tac-tu?"

eu cred ca tu teai jucat prea mult in copilarie la constructii...

metzzz10.08.2008 07:43
voi nu puteti sa fiti ca noi si acuma chit ca ati intrat in UE tot sunteti in urma noastra cu multi ani ,daca o sa ajungi la Istanbul ai sa vezi diferenta,Turcia este un mare mozaic intre Orient si vest este singura tara care este situat pe ambele continente....

E nu zau ?? Ia pune tu mana pe Atlas si vezi ca mai e o tara intinsa pe 2 continente ;) . Voi astia din Turcia nu prea vizitati scoala.

fedora10.08.2008 07:49

TOBIAS LINDEROTH:sa accidentat in turul campionatului trecut si a fost operat de abia a inceput sa-si revina

dupa cum am incercat sa va explic acesti jucatori nu prea au contribuit la castigarea campionatului asa ca eu nu consider o mare problema faptul ca ei n-or sa joace singura pierdere este UMIT KARAN dar astazi la noi in presa sa anuntat ca 80 % va juca cu Steaua....asa ca sa nu va mai agitati atata si a fiti realisti si de acuma sa incepeti sa va ganditi la adversarul vostru din primul tur al cupei UEFA....

Hai sa fim seriosi, sunteti cel putin la fel de penibili ca noi, dar tineti coada sus, ca deh.

In amicale n-ati reusit sa bateti pe nimeni si va dati acum zmei!

Ziceti mersi daca va calificati cu un gol din ofsaid, ca nu va vad bine.

Nu vad de unde debordati de atata optimism, Fener e cu 2 clase peste voi si ma refer la performante in UCL (sferturi), nu la meciurile din saracia aia de campionat al Turciei unde stim cu totii ce metode se folosesc.

Hai sa nu ne mai ascundem dupa deget si dupa jpg-uri cu galeria, fiti bucurosi ca n-ati picat cu Arsenal sau Juventus, dar atat. Ati evitat o mare umilinta, dar asta nu va asigura calificarea. Nu e nici un semn care sa va dea dreptul sa fiti optimisti.

Stanici10.08.2008 08:22

Pentru pretenii nostri din IndiEuropa: Nu va mai dati rotunzi, mah!! Mai sunt 180 de minute de jucat, daca nu dispare subit aerul de superioritate, va fac eu rost de mai mult timp liber.

bodrumdan_barkahan10.08.2008 08:26

Hai sa fim seriosi, sunteti cel putin la fel de penibili ca noi, dar tineti coada sus, ca deh.

In amicale n-ati reusit sa bateti pe nimeni si va dati acum zmei!

Ziceti mersi daca va calificati cu un gol din ofsaid, ca nu va vad bine.

Nu vad de unde debordati de atata optimism, Fener e cu 2 clase peste voi si ma refer la performante in UCL (sferturi), nu la meciurile din saracia aia de campionat al Turciei unde stim cu totii ce metode se folosesc.

Hai sa nu ne mai ascundem dupa deget si dupa jpg-uri cu galeria, fiti bucurosi ca n-ati picat cu Arsenal sau Juventus, dar atat. Ati evitat o mare umilinta, dar asta nu va asigura calificarea. Nu e nici un semn care sa va dea dreptul sa fiti optimisti.

auzi baiatule.si noi stim foarte bine ce a facut patronul vostru ca sa ia campionatul.dar nu ati reusit nici cu spaga sa castigati titlul.si sa stii ceva noi nu suntemi caini sa tinem coada sus.noi avem capul sus intotdeauna.sa nu incurci vulpea si cainele.e cu totul diferit.da ai dreptate ca avem noroc ca nu am picat cu arsenal sau juventus dar am picat cu voi care sunteti mai slabi de noi.tu esti foarte visator cu goluri de ofsaid si cu nu stiu ce.

mountytoma10.08.2008 08:33
mersi frumos ca miai explicat ce inseamna fair play.daca stii asa de bine ca la noi nu este asa ceva te invit sa ne arati u terog frumos la istanbul pentru toata TURKİYE cum se face treaba asta.aaaaa am vazut ca o sa ne dai afara pe toti de la site ul vostru.oricum dupa meciurile care o sa jucam cu voi nu o sa mai avem nevoie de siteul vostru.pentru ca dupa 27 august o sa intram la siteul cei 3 adversari ai nostri dela grupele Champions League.cred ca si voi intrati la siteul adversarilor vostru de la Cupa UEFA.sa spun de aici.sa nu aveti multe sperante ca o sa va batem rau de tot.nu aveti nici o sanse.

tu lasami nasul meu si ai grija de nasul tau sa nu ramane ıntre usile tramvaiului cand intrii.sunt aici vezi si am un tupeu frumos.aici o sa fiu pana la 27 august stelista....

nu te lua de stelistele noastre ca ramai cu nasul in cana cu ceai!

sigur este ca daca nu erati voi turcii noi romanii am fi fost sigur mai evoluati decat suntem acum.

eu am fost in Turcia si am mai fost in alte 23 de tari din 4 continente. nu ma faceti sa spun cat de evoluati sunteti voi turcii... pe vremea cand nu vazusem decat Romania si eu credeam ca Romania este cea mai tare, cea mai frumoasa, cea mai evoluata :-)

pana una-alta, cert e un singur lucru, pana acum v-am batut de ati facut pe voi. acum vreau doar sa va batem si atat. din partea mea, va doresc sa castigati Cupa UEFA :-)

lucvald-190210.08.2008 08:36

turcaletule (un diminutiv cu alint-aroma orientala de oaie)...te rog frumos sa-ti lasi de-o parte atitudinea asta superioara , caci pana una alta voi nici macar nu faceti parte din Europa (geografic vorbind).. ! si termina cu arogante de baiat istetz , pt ca pana una-alta n-am copilarit impreuna !

In afara de Istambul mai aveti ceva ?! Si daca se traieste asa bine in Turcia de ce dracu sunteti zeci de milioane plecati prin toata lumea ?!

si ca sa vorbim on-topic , va garantez ca la fotbal sunteti mult sub noi si aveti un strat mare de frustrare ca anul asta o sa serviti UEFA !

Si eu va iubesc turcii mei dragi.....pe voi si pe chinezi va iubesc cel mai mult .. ;)..aaa..ii uitasem pe negrii :))..ati contribuit enorm la evolutia culturii gobleno-textile ! :))

fedora10.08.2008 08:45
auzi baiatule.si noi stim foarte bine ce a facut patronul vostru ca sa ia campionatul.dar nu ati reusit nici cu spaga sa castigati titlul.si sa stii ceva noi nu suntemi caini sa tinem coada sus.noi avem capul sus intotdeauna.sa nu incurci vulpea si cainele.e cu totul diferit.da ai dreptate ca avem noroc ca nu am picat cu arsenal sau juventus dar am picat cu voi care sunteti mai slabi de noi.tu esti foarte visator cu goluri de ofsaid si cu nu stiu ce.

Dubla asta va decide doar cine dintre Steaua si Galatasaray se va face de ras in Liga.

Nu va faceti sperante, tot ultimul loc o sa-l luati si voi daca mergeti.

O sa mature cu voi echipele care joaca fotbal. Pe cine aveti voi mai sa fiti asa optimisti?

Un antrenor care fiind la Leverkusen si-a luat-o de la un Dinamo jenant?

O mana de pensionari (Sas, Emre) si una de straini "star" refuzati de peste tot?

In afara de Arda ala nu miscati. Si nationala Turciei, slava lui Allah, nu s-a bazat pe voi.

Senturk, Nihat si Kazim au dus in spate nationala, jucatorii Galatei mai rau au incurcat.

In alta ordine de idei, ma bucur ca spaga voastra a fost bine plasata si ati reusit sa luati titlul.

Ma bucur si ca tineti capul sus, dar aveti grija cand scuipati...

Marius10.08.2008 08:47

Prietene turc, iti spun pentru prima si singura data. La primul post in care ne trimiti sa ne uitam la Cupa UEFA, ne faci slabi sau visatori, vei fi banat.

Aici esti pe fcSTEAUA.ro, nu pe site-ul Galatei, Turciei, UNICEF-ului sau mai stiu ce. Daca vrei sa "prinzi" data de 27 august pe forumul acesta, te rog sa postezi on-topic (fara tampeniile legate de superioritatea poporului turc) si, mai ales, respectuos la adresa Stelei si a suporterilor ei, pe al caror site esti invitat si tolerat.

«1232425262747»