FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - FC Steaua 2 - 2 (1 - 2)

«1222324252647»
axl09.08.2008 07:49
vand OZN-uri la mana a doua

For you, my friend, special price. 800 euros.

DelPiero1009.08.2008 07:58
ce-au invadat turcii ...astia nu au ma website al lor?

Hay ca ai fost chiar simpatic.....tu nu stii mhay ca noi suntem peste tot...???

Din pacate...

bodrumdan_barkahan09.08.2008 08:02
Vorbeste frumos pe un site al Stelei cu un STELIST...atat iti zic!;)

tu esti avocatul luı?cand e la noi vorbeste frumos , dar cand e la voi nu ıi trageti atentia lor.ce bıne e...asa vorbesc eu daca ıti comvıne da.daca nu ,nute bagi ın seama cu mıne.

axl09.08.2008 08:08

@bodrumdan

Trebuie sa tineti cont ca, vrem nu vrem, VOI sunteti oaspetii pe acest site pe cand noi suntem la NOI acasa. Si daca un musafir face pe nebunul il dai pe usa afara, pe cand daca gazda nu se ridica la inaltimea asteptarilor atunci musafirul n-are decat sa n-o mai onoreze cu prezenta-i.

Si cum de ceva timp incoace tot ati intrat pe-aici, ati postat poze si indemnuri si alte chestii in turca, limba pe care noi n-o intelegem, e normal sa fim circumspecti si sa nu va primim tocmai cu paine, sare si ciubuc.

ultrAslan_Romania09.08.2008 09:17

Din pacate...

de ce esti asa de deranjat?

Galatasaray_RO.gif

Stanici09.08.2008 09:53

Pentru ca incercam sa fim cat mai romani, sa scapam odata si odata de influenta nefasta balcanica si orientala (pe care o intalnesti la tot pasul, din pacate). Vrem sa ne "vestizam"!

axl09.08.2008 09:56
Vrem sa ne "vestizam"!

Vestizeaza-te linistit. Eu vreau sa ma slavizez.

Stanici09.08.2008 10:15

Pai tu esti pe o optime slav. La ce mai ai nevoie?!

DelPiero1009.08.2008 10:34

Din pacate...

Pentru ca in afara de tine si inca unul,toti turcii ce ne-au 'vizitat' ne-au provocat si au afisat o deranjanta superioritate,superioritate ce voi nu aveti in nici un domeniu in fata noastra,cu atat mai putin la fotbal!Nu m-am luat de tn neaparat,ci de turcii ce au poposit aici,in general...

ultrAslan_Romania09.08.2008 11:07

Din pacate...

Pentru ca in afara de tine si inca unul,toti turcii ce ne-au 'vizitat' ne-au provocat si au afisat o deranjanta superioritate,superioritate ce voi nu aveti in nici un domeniu in fata noastra,cu atat mai putin la fotbal!Nu m-am luat de tn neaparat,ci de turcii ce au poposit aici,in general...

fotbalul se joaca in teren noi suporterii sau sustinatorii suntem doar sarea si piperul asa ca nu trebuie sa ne suparam unii pe altii si sa ne distram pana pe 27 Aug.dupa cea o sa revenim iar la normal,de exemplu eu am ft.multi prieteni stelisti cu care ma tachinez de cand am cazut cu voi dar radem,glumim si atat,trebuie sa intelegem ca fotbalul este un joc si un spectacol la care se invart ft.multi la care noi suporterii nu avem nici un castig ,satisfactia noastra este sa aiba succes echipa pe care tinem si sa ne faca fericit asa ca nu va suparati pe noi si inca o data repet CINE MERITA SA CASTIGE...

Galatasaray_RO.gif

ultrAslan_Romania09.08.2008 11:11
Pentru ca incercam sa fim cat mai romani, sa scapam odata si odata de influenta nefasta balcanica si orientala (pe care o intalnesti la tot pasul, din pacate). Vrem sa ne "vestizam"!

CE INSEAMNA PT TINE SA FI VESTIZAT?

Galatasaray_RO.gif

ultrash09.08.2008 14:22

Acum e sigur ca Iani nu va juca in dubla cu Galatasaray. Oare ce echipa va alinia Lacatus?

Probabil exact modulul de la Iasi cu 2 inchizatori,adica cel de anul trecut,acel 4-2-3-1

Totusi am o nedumerie,cine va juca pe stanga,pt ca e clar ca in dreapta va reveni Banel. Neaga? Ochirosii ? Oare n`ar fi mai bine sa fie titularizat Stancu in locul lui Arthuro(care pare destul de lent) ?

Zapata-Golanski Goian Ghionea P.Marin-Ov Petre Radoi-Banel Dayro Neaga(Ochirosii)-Arthuro(B.Stancu)

Ale ale/Ale ale/Ale ale Steaua ale... :steag_cruce_invers:

acelasi yo09.08.2008 15:06

Cred ca va fi o dubla foarte interesanta. Vom face un 1-1 la ei si ne vom califica in pe Ghencea dupa un 0-0 :D. Oricum o sa ne fie foarte greu mai ales ca inca nu s-au legat relatiile de joc intre nou-veniti si cei vechi.

1on09.08.2008 15:21
Totusi am o nedumerie,cine va juca pe stanga,pt ca e clar ca in dreapta va reveni Banel. Neaga? Ochirosii ? Oare n`ar fi mai bine sa fie titularizat Stancu in locul lui Arthuro(care pare destul de lent) ?

Oare Toja??? Ar fi foarte interesant sã fie bãgat din primul minut. Sper doar sã fie și inspiratã aceastã eventualã mișcare.

AmuntBoy09.08.2008 16:06

cred ca pe toja o sa-l vedem cu Arges sambata

be cool09.08.2008 17:02

hı guys.

How are you (-:

mountytoma09.08.2008 17:36
tu nici acuma nu ai nici o valoare pentru m?ne.asa ca nu conti n?m?ca penrtu m?ne.trebu?e sa fii om mai intai casa discuti.dar ce sa astept de la tine cva din fair play.știi ce e aia?cred ca n?c? aia nu știi ce ?nseamna.

ar fi chiar culmea sa-mi explice un turc ce-i ala fair-play... daca te intereseaza, si daca intelegi ceva din asta, sunt unul care aplauda si adversarii cand apar pe teren, care aplauda si arbitrii cand apar pe teren (desi cei mai multi ne dezavantajeaza pe fata). am puterea sa aplaud un gol frumos primit de Steaua...

din cate stiu eu, la voi in Turcia chestiile astea nu s-au inventat inca. si cum eu sunt doar un om din cele cateva miliarde de pe planeta asta, nu ii pot baga in seama pe toti ceilalti. asa ca pe voi, fanii lui Galatasaray, va voi ignora dupa meciurile astea doua. simplu ca buna ziua!

sa fii sanatos!

Nick009.08.2008 18:22

Frumos,frumos...i-ai dat turcului peste nas ;))...ei bine,sa-l vedem cu ce tupeu mai vb dupa meci...FORZZA Steaua, indiferent de rezultat, FORZZA Steaua, indiferent de joc. Vorba unui stelist adevarat p care l-am cunoscut: "STEUA INAINTE DE TOATE!", mandra ca sunt stelista.

Virgil09.08.2008 18:47

Turcii nu au nicio sansa sa castige pe Ali Sami Yen, pentru ca in pregatiri nu au reusit decat meciuri nule.

Nu dau goluri, nu au cum sa ne invinga.

In schimb de la ai nostri te poti astepta la cel putin un gol.

Se poate spune ca am avut noroc si la aceasta tragere la sorti, pentru ca i-am prins pe oaspeti cu izmenele in vine, cum se spune. Nepregatiti pentru un meci atat de important. Cum sa nu le-o tragem?

Ar fi bun si un meci egal. Sunt sigur ca Steaua nu va dezamagi.

fedora09.08.2008 18:52

Mare pierdere Janos, era perfect pentru contraatac.

Virgil09.08.2008 19:05

Nici Neaga nu ar fi rau. Macar de i-ar veni ideea cea buna lui Lacatus. Dar parca il vad pe Banel in primul 11. Cat noroc poate sa aiba omul asta!

Stanici09.08.2008 19:09

CE INSEAMNA PT TINE SA FI VESTIZAT?

Sa nu fim ca voi!!!

mountytoma09.08.2008 19:12

nu mi-am schimbat parerea despre Banel, sustin in continuare ca ii lipseste abecedarul fotbalului (stopul, preluarea, pasa, demarcarea, centrarea s a m d), dar se pare ca de cand e mai mult pe banca si-a mai revenit!

nu conteaza cine joaca, important este sa joace bine si sa dea gol sau goluri. mai sigur sa dea cel putin doua goluri, sa nu se multumeasca numai cu unul.

putem sa luam bataie rau, putem sa ii si batem rau. ce va fi, vom sti doar la ora meciului. dar tot as vrea sa joace Ochirosii, Neaga si b Stancu! au tupeu si asta ne trebuie acolo!

c.ronaldo1709.08.2008 19:21

Chiar daca nu a jucat nici`un minut, as vrea sincer sa`l vad pe Toja titular in meciul de la Instanbul. Niste flancuri cu Neaga si Toja ar fi mana cereasca, dar Banelul nu va lipsi din primul 11 cu siguranta.

s0r1n11109.08.2008 19:38

Oricine ar fi mai bun (Toja,Neaga,Ochirosii) decat lepra de Banel..Dar cu siguranta va fi din primul minut pe teren la Istanbul..

«1222324252647»