FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray - FC Steaua 2 - 2 (1 - 2)

«1212223242547»
STARforce07.08.2008 10:11

Steaua va merge mai departe.Sper sa le aratam turcilor care este templul fotbalului est-european!

Dj07.08.2008 10:20
sunt curios daca, in caz de scoate Steaua un rezultat bun la istanbul, turcaletii astia or sa mai calce pe aici..

ia zimi mister marele DJ ce ınseamna ''turcaletii''.eu sau vreun turc de aici (ın afara de niște om fara bun simti)nu am zis nımıca de poporul vostru.nu romanii dar tu esti un OMULETZ.eu o sa fiu aici ıntotdeauna ai ceva ınpotriva???

esti turc chiar daca vorbesti romaneste - deci esti turcalete..care`i problema...si eu sunt romanas...

oricum nu ma refeream la tine sau la celalat tip care vorbeste limba noastra, ma refeream in special la cei care intra pe topicul asta...arunca vorba aia deja plictisitoare cu ...hell, baga 10 poze cu galeria de pe nush ce site si pleaca...

uite atitudinea asta de superioritate ma deranejaza

vreau sa vad ca intra si dupa un meci reusit al nostru (si de ce nu dupa calificarea noastra in Liga) si sa zica... "good job romanians...you are a good team..congratz.."

e o chestie de fair play .. intelegi?

Ionutjoss07.08.2008 10:28
sunt curios daca, in caz de scoate Steaua un rezultat bun la istanbul, turcaletii astia or sa mai calce pe aici..

ia zimi mister marele DJ ce ınseamna ''turcaletii''.eu sau vreun turc de aici (ın afara de niște om fara bun simti)nu am zis nımıca de poporul vostru.nu romanii dar tu esti un OMULETZ.eu o sa fiu aici ıntotdeauna ai ceva ınpotriva???

esti turc chiar daca vorbesti romaneste - deci esti turcalete..care`i problema...si eu sunt romanas...

oricum nu ma refeream la tine sau la celalat tip care vorbeste limba noastra, ma refeream in special la cei care intra pe topicul asta...arunca vorba aia deja plictisitoare cu ...hell, baga 10 poze cu galeria de pe nush ce site si pleaca...

vreau sa vad ca intra si dupa un meci reusit al nostru (si de ce nu dupa calificarea noastra in Liga) si sa zica... "good job romanians...you are a good team..congratz.."

amin :))) :thumbup::yes:

bodrumdan_barkahan07.08.2008 13:02
Tu esti turc de origine?Vorbesti mai bine romana decat unii de pe aici...

da sunt turc eorigine.dar am stat 17 ani ın Bucuresti

bodrumdan_barkahan07.08.2008 13:13

da stıu ce este fair play și cum se face stai liniștit.și sunt un TURC.dar vreau sa stıu ce ınseamna ''turcalat''.tu daca ai probleme cu cei care baga poze și spune mereu de hell spunele lor cu o limba frumoasa civilizat asa cum zici tu de fair play nu sa jıgnesti un popor pentru unu sau doi persoane.eu ıti promıt de aici ın fata la toti prietenii de aici ca daca o sa treceti de noı eu o sa intru aici și o sa zic ca ati jucat mai bıne decat noı și va felicit.dar mai ıntai sa se joace meciurile.

lucvald-190207.08.2008 14:28

Tot ciugulesc din ce posteaza urmasii imperiului cel otoman....sa o luam gradat :

1.Aveti un aer superior deranjant si asta se genereaza din cultul exagerat fata de stima de sine !

Baza lipseste cu desavarsire...!

2.Faptul ca in ultimii 10 ani s-a investit enorm in fotbalul turcesc va da dreptul sa sperati ca o sa treceti de noi...dar nu cred ca este posibil !

3.Pe plan ultra' sau hool..cu tot cu "hell"-ul vostru , va garantez ca nu sunteti reprezentativi pe segmentele astea si sincer ca organizare sunteti sub noi ! Si cu siguranta nu ne sunteti idoli !!!

4Sunteti localizati intre Asia Mica si Europa , iar asta spune totul . fenomenul ultra are iz oriental !

5.V-ati format o impresie gresita legata de faptul ca sunteti cea mai importanta echipa din Europa de Est.....reginele sunt Steaua si Steaua Rosie Belgrad......asta daca ne gandim ca sunt singurele care au castigat trofeul CCE / CL ...voi sunteti noi pe piata si o Cupa UEFA , oarecum castigata in era fotbalistica recenta, nu va da statutul de favoriti .

6.va respect loialitatea si patosul cu care va sustineti echipa dar aceste aspecte nu sunt covarsitoare pt echipa Stelei !..iar noi suporterii care vom insoti echipa in deplasare nu vom fim coplesiti de cim-bom-ul si tobele voastre !

7.Sper sa fie un meci frumos si intr-o cromatica de fair-play.....totusi , nu ma abtin(ca sa nu fac prostata) si va urez succes in Cupa UEFA !

Dj07.08.2008 15:35
da stıu ce este fair play și cum se face stai liniștit.și sunt un TURC.dar vreau sa stıu ce ınseamna ''turcalat''.

turcalete nu e o jignire, sa ridice mana cine considera asta jignire si imi retrag cuvintele :):drunk:

ultrAslan_Romania07.08.2008 22:28

Adica daca sa ginste lumea ca suntem romani veniti la meci si ne apucam la ber, nu se ia nimeni de noi?

[/qu

daca nu faceti prostii si daca nu va luati de lume pe strada nu se atinge nimeni de voi dar in caz contrar nu poate garanta nimeni nimic ,eu va sugerez sa fiti cat mai cuminti!

Mai, eu cred ca printre turcii astia or fi ascunsi si niste dinamovisti care scriu in ciuda. Ia verificati IP-urile sa vedeti daca sunt din tara.

cum ai ajuns la concluzia asta?

nu misca arda turan ala al vostru langa golanski - e sef polonezu :D:boxing:

am vazut ce sef a fost polonezul la EURO :)))

daca il pune pe banelinho maratonistul langa el..nu misca...ala se duce dupa el si la buda

asteptam pe banelinho sa marcheze in propria poarta,oricum la el este o obisnuinta:)))

gsbayrakhf7.gif

gsbayrakhf7.gif

gsbayrakhf7.gif

gsbayrakhf7.gif

ultrAslan_Romania07.08.2008 23:17
capacitate stadion ali sami yen - 23 000 locuri :steag_cruce_invers:

Yes only 23.000 but see atmosphere please :)

We wait you bro :)

Sorry but is 22 000 ,yes we will meet in Constantinopol.

ISTANBUL.........SI 23000 DE LOCURI

gsbayrakhf7.gif

ultrAslan_Romania07.08.2008 23:24
Mai, eu cred ca printre turcii astia or fi ascunsi si niste dinamovisti care scriu in ciuda. Ia verificati IP-urile sa vedeti daca sunt din tara.

cine sunt mai aia dinamovisti?noi suntem adevarati fan al echipei GALATASARAY si toti suntem de la ASOCIATIA SUPORTERILOR GALATASARAY (ultrAslan)

gsbayrakhf7.gif

Galatasaray_RO.gif

axl07.08.2008 23:26
noi suntem adevarati fan al echipei GALATASARAY

Si eu care credeam ca sunteti anti-Fener.

UltrAslan_Romania, te rog eu, mai lasa-ne.

ultrAslan_Romania07.08.2008 23:35
noi suntem adevarati fan al echipei GALATASARAY

Si eu care credeam ca sunteti anti-Fener.

UltrAslan_Romania, te rog eu, mai lasa-ne.

cu ce te am deranjat?ca am spus adevarul?

Mugur_Cornateanu08.08.2008 03:11

ce-au invadat turcii ...astia nu au ma website al lor?

ultrAslan_Romania08.08.2008 17:23

romanasule daca Steaua ne scoate pe noi eu am taria sa vin aici si sa va felicit in caz contrar tu ai taria sa faci acelasi lucru aici in siteul vostru?

Galatasaray_RO.gif

mountytoma08.08.2008 20:07
[romanasule daca Steaua ne scoate pe noi eu am taria sa vin aici si sa va felicit in caz contrar tu ai taria sa faci acelasi lucru aici in siteul vostru?

eu prefer sa te felicit dupa ce va eliminam :-)

daca nu va eliminam nu mai am nici o treaba cu voi, nu mai contati

ultrAslan_Romania08.08.2008 20:32
[romanasule daca Steaua ne scoate pe noi eu am taria sa vin aici si sa va felicit in caz contrar tu ai taria sa faci acelasi lucru aici in siteul vostru?

atunci numai vorbiti de fairplay si da tarie

sampiyon_alinteri.jpg

metzzz08.08.2008 20:34

romanasule daca Steaua ne scoate pe noi eu am taria sa vin aici si sa va felicit in caz contrar tu ai taria sa faci acelasi lucru aici in siteul vostru?

UltraSlan , pntru Lacatus m-as bucura sa va eliminam , pe de o parte. Pe cealalta as vrea sa ne eliminati...ca avem un patron vai mama lui de cioban.

bodrumdan_barkahan08.08.2008 22:09

tu nici acuma nu ai nici o valoare pentru m?ne.asa ca nu conti n?m?ca penrtu m?ne.trebu?e sa fii om mai intai casa discuti.dar ce sa astept de la tine cva din fair play.știi ce e aia?cred ca n?c? aia nu știi ce ?nseamna.

DelPiero1008.08.2008 22:17

Vorbeste frumos pe un site al Stelei cu un STELIST...atat iti zic!;)

ultrAslan_19o508.08.2008 22:25

Ümit Karan is injured :sad2:

De Santics

Sabri Meira Servet Hakan Balta

MehmetTopal-Ayhan

ArdaTuran-Lincoln-Harry KeweLL

Shabani Nonda

axl08.08.2008 22:26

Get well,

Get well soon,

We wish you to get well.

(this is not even a song)

meeyoo09.08.2008 01:32

eu cred ca o sa trecem si de meciul asta:X ..... :)) fiti optimisti si sustineti echipa spunand ca o sa castige;;)fular-campionii

tricou_868405420.bmp

ultrAslan_Romania.209.08.2008 07:21
ce-au invadat turcii ...astia nu au ma website al lor?

Hay ca ai fost chiar simpatic.....tu nu stii mhay ca noi suntem peste tot...???

galatasaray4.jpg

Stanici09.08.2008 07:40
:)). Cica au colonie si pe Marte, vand OZN-uri la mana a doua si in curand or sa fie mai multi ca martienii. :)))))
Raduccio09.08.2008 07:42

Umit karan, kewel, lincoln si linderoth lipsesc din ambele manse... nu m-ar mira sa trecem mai departe! Trebuie si putin noroc....

«1212223242547»