@DelPiero10 putem trece de ei cu o singura conditie : Sa jucam fotbal
@DelPiero10 putem trece de ei cu o singura conditie : Sa jucam fotbal
SENZAÞIONAL: Deja suntem calificați în Ligã! Antrenorul Stelei, domnul George Becali, a identificat problema din jocul echipei : "Steaua joacã cu mingi pe sus, ori o echipã de valoare joacã cu mingea pe jos!" De aceea putem aștepta încrezãtori remedierea acestei defecțiuni constatate.
Deasemeni a mai declarat cã primul meci se va disputa în postul de Sfântã Mãrie, iar el e sigur cã Fecioara Maria îl va ajuta sã învingã aceastã echipã musulmanã...
Ce ar mai fi de adãugat?
S-a schimbat placa , anul trecut Sfantul Anton ne aducea 12 puncte in Liga .
hai banele...fa transferul si du`ne in Liga..
stept si eu o expicatie cu privire la nelamurirea expimata mai sus. oricum voiam dor sa evidentiez ca:
Din lotul turcilor fac parte nu mai puțin de opt jucãtori care au ajuns cu Turcia în semifinalele Euro 2008, dar și Fernando Meira (sfertfinalist cu Portulagia) și suedezul Tobias Linderoth, și el prezent la EURO. Steliștii vor trebui sã mai fie ațenți și la Shabani Nonda, Lincoln sau Harry Kewell, recent transferat de la Liverpool.
Din lotul Stelei fac parte 16 jucatori care au contact cu Nationale(Romania, Columbia,Polonia,Nigeria) la nivel de seniori si tineret.
Care e problema?
Daca jucam fotbal ii putem bate!
hai banele...fa transferul si du`ne in Liga..
Hahaha,genial! :biggrin:
SENZAÞIONAL: Deja suntem calificați în Ligã! Antrenorul Stelei, domnul George Becali, a identificat problema din jocul echipei : "Steaua joacã cu mingi pe sus, ori o echipã de valoare joacã cu mingea pe jos!" De aceea putem aștepta încrezãtori remedierea acestei defecțiuni constatate.
Deasemeni a mai declarat cã primul meci se va disputa în postul de Sfântã Mãrie, iar el e sigur cã Fecioara Maria îl va ajuta sã învingã aceastã echipã musulmanã...
Ce ar mai fi de adãugat?
Doamne ocroteste-i pe stelisti. Daca tot sunt la moda rugaciunile, mataniile si pelerinajele.
Credeti ca aia de la Galatarasay se bucura ca au picat cu noi? Nu prea cred.
Ba eu chiar cred. Variantele lor erau Barcelona, Juventus, Liverpool, Arsenal... Sa mai zic sau e suficient?! E, hai, na, si unele mai subtiri... Fiorentina, Schalke 04...
Asa sa ne-ajute Dumnezeu
Amin
![]()
![]()
Cat au contat centrarile in Torje! :wink:
Run Banele...run!!!
@ I.N. Money
anul' ãsta Sfântul Anton e ocupat cu betonu'...
La cum joaca Steaua ,se putea si mai rau! Puteam cadea cu Bate Borisov si era de toata jena sa ne scoata aia.
Ce ar mai fi de adãugat?
Deci strategia noastra e "Dumnezeu cu mila"....
Daca vrem Liga Campionilor, trecem de Galatasaray si basta. N-am picat cu Barcelona.
Nici n-aveam cum!Galata putea pica cu Barca...iti dai seama ce bucurie e la ei acum!Macar sa ne subestimeze....ca valoare,suntem undeva pe aproape...
Ce ar mai fi de adãugat?
Deci strategia noastra e "Dumnezeu cu mila"....
Nu stiu daca e o strategie buna. Vad ca nu-i merge prea bine de cind a pus crucea aia pe tricou.
hopa-hop!n-am mai dat peste niste desculti,din fericire!ia hai sa vedem care ne este valoarea!sincer,ii preferam pe cei de la atletico!da' merg si turcii de le galata!tre' sa invatam ca daca nu scoatem echipe de valoare apropiata nu avem ce cauta in Liga!corect?
deci,SA VINA TURCII!!!prevad doua mecirui frumoase,de foc!
apropos,aia de la borisov s-au pisat pe anderlecht!si glasgow ce a facut?!?s-au cam **** si tururile astea preliminare,noi sa fim buni!
La cum joaca Steaua ,se putea si mai rau! Puteam cadea cu Bate Borisov si era de toata jena sa ne scoata aia.
N-avea cum pica cu BATE. BATE joacã cu Anderlecht, care e cap de serie la turul 3. Dacã BATE îi eliminã (ceea ce e foarte probabil), vor deveni ei capi de serie. Este situația în care ne-ar fi eliminat pe noi Gorica sau Zaglebie. Ar fi jucat în locul nostru, din postura de capi de serie, cu Standard Liege sau BATE Borisov.
Din punctul meu de vedere am cazut cum nu se putea mai bine. Un meci cu o miza importanta impotriva unei echipe puternice, cu suporteri fanatici, deci spectacolul e garantat. Cu siguranta avem mai multe sanse decat cu atletico madrid si trebuie sa dovedim ca meritam sa jucam in LC, si asta nu dupa o dubla glorioasa cu echipe din belarus sau lituania. mie chiar nu-mi pasa de milioanele pe care le ia Becali. pur si simplu vreau sa vad meciuri frumoase, cu fotbal adevarat.
hai banele...fa transferul si du`ne in Liga..Hahaha,genial! :biggrin:
e mai mult decit geniala postarea!asa poate face si Banel un bine Stelei!
da',sincer,m-as mira sa se faca transferul acum!
Becali: "Turcii sunt musulmani, ma va ajuta Dumnezeu."
deci e rezolvata treaba:)))=))
terminati ma ca Dumnezeu este stelist si batem... ![]()
Becali: "Turcii sunt musulmani, ma va ajuta Dumnezeu."
deci e rezolvata treaba:)))=))
Cand ma uitam pe sport.ro eram sigur ca asta o sa zica! :laugh:
Acum daca pleaca si Mirel si Goian, ne-am ars rau de tot cu astia. Sincer ma bucur pentru ei dar imi pare rau pentru Steaua! :sad2:
Asta e, cum spunea cineva mai sus ... Dumnezeu cu mila! :biggrin:
PS: LA MULTI ANI FCSTEAUA.RO !!! ![]()
cred ca s-a spart ulciorul ala ciuruit care ne ducea in Liga cu putina munca......cat saracul d-zeu sa ne mai ajute,ca doar ne-a bagat destul in sac.....si cine zice pe aici ca Steaua are valoare apropiata cu galata,cam se inseala...sa nu uitam cum a jucat turcia la c.e,asa joaca si galata ,moare pe teren....ca sa ii bati trebuie sa fim mai luptatori decat ei....e tare greu....Gigi vinde-l pe Radoi sa iti recuperezi creditarea de la Steaua,si dupa poate dai si clubul....Steaua are 1--20% sanse de calificare...eu sunt stelist cu inima si sper sa ne calificam,cu galata chiar arati daca te califici ca ai valoare,pt ca ne depaseste valoric si material(si de ce sa mint,eu am sperat ca Becali v-a experimenta la Steaua cand a venit modelul galata,m-am inselat pt ca el nu este un om puternic financiar,el e doar samsar)....intotdeauna Steaua.... ![]()
La cum joaca Steaua ,se putea si mai rau! Puteam cadea cu Bate Borisov si era de toata jena sa ne scoata aia.N-avea cum pica cu BATE. BATE joacã cu Anderlecht, care e cap de serie la turul 3. Dacã BATE îi eliminã (ceea ce e foarte probabil), vor deveni ei capi de serie. Este situația în care ne-ar fi eliminat pe noi Gorica sau Zaglebie. Ar fi jucat în locul nostru, din postura de capi de serie, cu Standard Liege sau BATE Borisov.
scuze,
era mai mult o ironie spusa la suparare.
Chiar nu a jucat nimic Steaua cu Vasluiul.