probabil vom cadea iar cu o echipa slaba, ii batem ( cu emotii ), ne calificam in CL si ... ce urmeaza? Ciobanul isi ia cele 10 milioane ( app din banii de anul trecut cati s-au cheltuit pe transferuri), noi suporterii plangem de nervi cand echipele mari ne transforma jucatorii in jaloane , luam 2-3-4-5 puncte , iar apoi ne laudam ca am fost in al 3lea an consecutiv in UCL. Acelasi scenariu 3 ani la rand . Intrebarea este: MERITAM? Pai cand oficialii Stelei in loc sa faca transferuri de marca pun cruci pe echipament, si se roaga pe muntele Athos sa picam cu d`ale Anorthosis, Tampere, Aalborg etc , sau pierdem cu "urmasii lui Stefan cel mare" din Vaslui in prima etapa cam stii care e raspunsul . Daca meritam sa jucam in grupe, trebuie sa ne batem de la egal la egal cu forte ale Europei precum Atletico, Dynamo Kiev, Galatasaray. Chiar si asa... echipele astea pe care le-am enumerat sunt la ani lumina de nivelul primelor 16 echipe din Champions League.PS: daca joaca Banel in turu' 3 preliminar eu o sa sting televizorul.
Poate ai auzit si tu ce echipa slaba este "BATE"
)Ti s-a implinit visul si am cazut cu Gal(e)atasaray:)
Dacai ii batem si intram in CL tot te intrebi "ce urmeaza?" Chiar nu avem simtul masurii si vrem peste noapte sa jucam finale de CL?
Este un sport, o competitie in care vor fii si invinsi si invingatori. Plecand de la teoria ta, ar trebui ca doar echipele din urna 1 si 2 sa participe CL, restul sa stea dracu' acasa ca tot nu fac nicio branza!
Dar nu toti sunt limitati in perspectiva si interese. Participarea inseamna bani, publicitate atat pt echipe cat si pt tara, rampa de lansare pt jucatori, antrenori, din campionate mai slab cotate, etc... si nu in ultimul rand mandria unei tari ca Romania ca are si ea o echipa care "se (z)bate" acolo unde nu multe tari se pot lauda ca ajung.
Datorita acestor jucatori pe care ii huliti, suntem printre putinele tari cu 2 in CL si 5 in UEFA!!
Dar aceste lucruri se uita la fel de usor ca si originea, atunci cand imbatati de vise ne inchiouim cai verzi pe pereti cu pretentii de mari campioni sau mari suporteri!Dupa logica ta, exceptand cateva echipe din tara, restul ar trebui sa nu aiba nici un suporter!Suporterii adevarati sunt cei care sustin echipa chiar atunci cand e la retrogradare(vezi U Cluj). Nimeni nu spune sa nu critici atunci cand ceva nu merge bine in raport cu un joc bun anterior, dar nici sa sari calul...
Cand vad persimisti ca tine , care nu vad ca din Romania, doar Steaua a mai mirosit CL in ultimii 12 ani imi vine sa sting ...PC-ul:))Daca in tara ar fi fost alta echipa cu care sa ne comparam si sa ne plangem ca ce sunt ei si ce am ajuns noi, v-as intelege...Exista in viata si un "lung al nasului" si niciodata sa nu uiti unde traiesti, adica in Romania...nu in vest sau in estul bogat!