FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tragerea la sorti pentru turul III

«1345»
xray_rom01.08.2008 13:06
probabil vom cadea iar cu o echipa slaba, ii batem ( cu emotii ), ne calificam in CL si ... ce urmeaza? Ciobanul isi ia cele 10 milioane ( app din banii de anul trecut cati s-au cheltuit pe transferuri), noi suporterii plangem de nervi cand echipele mari ne transforma jucatorii in jaloane , luam 2-3-4-5 puncte , iar apoi ne laudam ca am fost in al 3lea an consecutiv in UCL. Acelasi scenariu 3 ani la rand . Intrebarea este: MERITAM? Pai cand oficialii Stelei in loc sa faca transferuri de marca pun cruci pe echipament, si se roaga pe muntele Athos sa picam cu d`ale Anorthosis, Tampere, Aalborg etc , sau pierdem cu "urmasii lui Stefan cel mare" din Vaslui in prima etapa cam stii care e raspunsul . Daca meritam sa jucam in grupe, trebuie sa ne batem de la egal la egal cu forte ale Europei precum Atletico, Dynamo Kiev, Galatasaray. Chiar si asa... echipele astea pe care le-am enumerat sunt la ani lumina de nivelul primelor 16 echipe din Champions League.

PS: daca joaca Banel in turu' 3 preliminar eu o sa sting televizorul. :wall:

Poate ai auzit si tu ce echipa slaba este "BATE":))Ti s-a implinit visul si am cazut cu Gal(e)atasaray:)

Dacai ii batem si intram in CL tot te intrebi "ce urmeaza?" Chiar nu avem simtul masurii si vrem peste noapte sa jucam finale de CL?

Este un sport, o competitie in care vor fii si invinsi si invingatori. Plecand de la teoria ta, ar trebui ca doar echipele din urna 1 si 2 sa participe CL, restul sa stea dracu' acasa ca tot nu fac nicio branza!

Dar nu toti sunt limitati in perspectiva si interese. Participarea inseamna bani, publicitate atat pt echipe cat si pt tara, rampa de lansare pt jucatori, antrenori, din campionate mai slab cotate, etc... si nu in ultimul rand mandria unei tari ca Romania ca are si ea o echipa care "se (z)bate" acolo unde nu multe tari se pot lauda ca ajung.

Datorita acestor jucatori pe care ii huliti, suntem printre putinele tari cu 2 in CL si 5 in UEFA!!

Dar aceste lucruri se uita la fel de usor ca si originea, atunci cand imbatati de vise ne inchiouim cai verzi pe pereti cu pretentii de mari campioni sau mari suporteri!Dupa logica ta, exceptand cateva echipe din tara, restul ar trebui sa nu aiba nici un suporter!Suporterii adevarati sunt cei care sustin echipa chiar atunci cand e la retrogradare(vezi U Cluj). Nimeni nu spune sa nu critici atunci cand ceva nu merge bine in raport cu un joc bun anterior, dar nici sa sari calul...

Cand vad persimisti ca tine , care nu vad ca din Romania, doar Steaua a mai mirosit CL in ultimii 12 ani imi vine sa sting ...PC-ul:))Daca in tara ar fi fost alta echipa cu care sa ne comparam si sa ne plangem ca ce sunt ei si ce am ajuns noi, v-as intelege...Exista in viata si un "lung al nasului" si niciodata sa nu uiti unde traiesti, adica in Romania...nu in vest sau in estul bogat!

DannY_101.08.2008 14:43

Ii batem pe turci in ambele manse,dupa declaratiile care le-au dat se cred deja calificati,da' ii invatam noi minte sa nu se mai creada superiori cand vine vorba de Steaua!

1uLy4Nn01.08.2008 15:43

ce ghinion..nu putea sa fie CFR-ul in locul nostru X( cred ca rade acum mURESAN de moare X(

MoWeed01.08.2008 16:55

@1uLy4Nn

Stii cum se zice: cine rade la urma rade mai bine

maye01.08.2008 23:57

anul` asta intra BATE in grupe:))

pirvanus_tony02.08.2008 09:03

eu zic ca galata este cel mai puternic adversar.turcii sunt mai rai ca nemtii, lupta pana in ultimul minut.Daca primim gol eu cred ca numai revenim, asa cum s-a intamplat si la Vaslui si in sezonul trecut la fel. Laca nu-i poate motiva dupa primirea golului.dar cum a spus si Becali,,,d-zeu e cu noi,,,deci e rez treaba.hai Steaua!!!!!

Gabyc02.08.2008 09:42

ma vad ca toti sunteti pesimisti. dar fara sa luam in calcul meciul cu Vaslui unde terenul a fost distruns de asta cred ca Steaua na mai jucat cum a jucat cu roma. totusi vine si toja si poate va juca cu galata si vom vedea sper o echipa a Stelei care joaca. iar noi de turci nu neam incurcat niciodata

dax4702.08.2008 09:57
Ii batem pe turci in ambele manse,dupa declaratiile care le-au dat se cred deja calificati,da' ii invatam noi minte sa nu se mai creada superiori cand vine vorba de Steaua!

Muresan nu s-a zgarcit la tarate. A dat cat a trebuit, cand a trebuit si si-a asigurat invitatia direct in grupe. Nu e prost deloc. Ca presedinte e foarte bun si eficient, nu ca ciobanul de fecali. Si s-ar putea sa face o figura buna chefereul in Liga, ceea ce ar fi trist pentru noi, care nici nu vom mai ajunge acolo.

Lasa, ca mai da Jiji bani la popi, le mai ridica niste vile, si va juca isus la Steaua. Dar , tot degeaba, Allah e mare !

N-avem ma nici o sansa cu turcii. Aia alearga pe teren, si nu ca Balan-el, ci cu folos. Mi-au placut foarte mult cum au jucat la Campionatul European. Sunt peste noi la toate capitolele. Cand ii aud pe astia ca zic ca stelistii sunt mai tehnici ma apuca rasul. Ai nostri sunt praf - abia daca stie unul sa faca un dribling sau sa suteze periculos la poarta. Inteleg ca suntem toti in favoarea Stelei, dar situatia e trista rau. Oricat de optimisti am fi, realitatea e cruda pentru noi Galatasaray e favorita !

Macar sa nu ne facem de cacao. Mai mult nu am pretentii de la echipa asta, antrenorul ei si mai ales de la patron.

satessa02.08.2008 10:01

Nu puteam sa avem noroc mereu...oricum e mai bine ca am picat cu Galata sa vedem ce valoare avem,dar daca pleaca Radoi o sa ne fie de 2 ori mai greu :noexpression:

fedora02.08.2008 10:11

@dax47:

Cum poti sa spui chestiile alea? Tu ai vazut Galatasaray jucand ca sa-ti dai cu parerea? Cel mai curand se face de ras in amicale cum ne-am facut si noi. Iar anul trecut nu s-au descurcat mai bine. Dupa ce au iesit cu greu din grupele UEFA, si-au luat-o cu stil 5-1 de la Leverkusen care stim si noi ca nu sunt zmei. Nu inteleg atata pesimism, atata "matura astia pe jos cu noi", cand turcaletii nu sunt cu nimic mai presus.

REPET, nationala Turciei (pe langa faptul ca a avut culoar ca de obicei) s-a bazat pe Kazim, Nihat si Senturk si nici unul dintre acestia nu apartine Galatei. Adversarii nostri au dat Turciei in principal defensiva, care stim toti ca nu a fost deloc extraordinara.

Evident, ei se bucura, puteau pica cu Barcelona, Liverpool, Juventus, etc, dar nu au nici un argument ca sa fie considerati favoriti. Asa prosti cum suntem noi, cu asa antrenor neexperimentat, tot putem sa-i eliminam lejer doar prin ambitie si prin fotbalul de care SUNTEM capabili. Uitati-va si pe echipa noastra ca nu-i chiar de aruncat la gunoi: Zapata, Goian, Radoi, Szekely sau Dayro Moreno ne-ar face sa ne speriem de ei daca ar juca la un adversar de-al nostru. Avem si noi atuurile noastre si chiar nu vad de ce ar fi turcii favoriti.

il_scorpio02.08.2008 10:26

Ii incingem pe turci! Sa nu mai zica ei altadata ca au intalnit adversar usor cand joaca cu Steaua!

dax4702.08.2008 11:08
@dax47:

Nu inteleg atata pesimism, atata "matura astia pe jos cu noi", cand turcaletii nu sunt cu nimic mai presus.

.......

Avem si noi atuurile noastre si chiar nu vad de ce ar fi turcii favoriti.

Cred ca tu nu ai vazut marele meci de la Vaslui. Daca cu aia ne-am facut de ras, cu unii care alearga pana-n ultima clipa pe teren iti dai seama ca n-avem nici o sansa, oricat de slab ar fi jucat ei in amicale. Daca nu-si revine Zapata, suntem mancati.

Kristiano02.08.2008 11:36

Forza Steaua !!!

BATEM TURCII !!!

EUROPA a fost a NOASTRA

EsTe si o sa FIE

pentru echipa ROSH-ALBASTRA

care joaca CU MINDRIE !!! fular-campioniifularsteaua2:hooray:

Northboy02.08.2008 14:34

sa speram o victorie la ei si un egal la noi :noexpression: . dar deh.. greu

oana todor02.08.2008 14:45

va fi un meci foarte greu..............sincer chiar nu cred ca ii vom bate pe turci daca jucam ca si cu Vasluiul...........sa fim realisti :whistle:

marius0102.08.2008 15:14
eu zic ca galata este cel mai puternic adversar.turcii sunt mai rai ca nemtii, lupta pana in ultimul minut.Daca primim gol eu cred ca numai revenim, asa cum s-a intamplat si la Vaslui si in sezonul trecut la fel. Laca nu-i poate motiva dupa primirea golului.dar cum a spus si Becali,,,d-zeu e cu noi,,,deci e rez treaba.hai Steaua!!!!!

Cam asa este si la romani dar invers Romania daca dau un gol dau dupa 1 minut si echipa aia cu care joaca Romania....... deci sa speram sa fie un meci foarte bun si sa gastiga Steaua. Eu cred ca resultatu osa fie in Turcia 1:1 si resultatu in Romania 1:0 deci Steaua se va duce mai departe in grupele de Championsleague :steag_sah_mic:

adidwu02.08.2008 20:29

Galatasaray era a doua echipa ca valoare dupa Atletico Madrid cu care puteam sa cadem.

Acum desi jocul Stelei nu prea merge nu avem ce face si trebuie sa-i eliminam.

Asa ca Haide Steaua .

ultrAslan_Romania02.08.2008 20:34

Cam asa este si la romani dar invers Romania daca dau un gol dau dupa 1 minut si echipa aia cu care joaca Romania....... deci sa speram sa fie un meci foarte bun si sa gastiga Steaua. Eu cred ca resultatu osa fie in Turcia 1:1 si resultatu in Romania 1:0 deci Steaua se va duce mai departe in grupele de Championsleague :steag_sah_mic:

NU MAI VISATI PT CA NU AVETI NICI O SANSA IN FATA NOASTRA....EU ZIC SA VA PREGATITI PENTRU Cupa UEFA...WE ARE THE BEST GALATASARAY

laur_2303.08.2008 06:54

cred ca te pripesti in legatura cu deznodamantul acestei duble manse...ultraslan!

cat despre infern... nici nu stiti ce va asteapta pe 27 august!!!

nexam05.08.2008 10:49

sal imi poate spune cineva ce post TV va transmite meciurile din aceasta dubla? .....ms. :steag_sah_mic:

cataxxx06.08.2008 18:11

Dati-le borsu' la turci sa iesim o data din pasa proasta....cu Steaua pana la moarte si dincolo de ea!

NU MAI VISATI PT CA NU AVETI NICI O SANSA IN FATA NOASTRA....EU ZIC SA VA PREGATITI PENTRU Cupa UEFA...WE ARE THE BEST GALATASARAY

Suntem pregatiti de orice oricand....intrebarea e daca Galata va face fata uraganului ;)...va dam 5-0 ca si Chelsea. Forza Steaua!

David.Mért07.08.2008 08:09

You Are Nightmare Is A Back Again...

hell4xg9xa3.jpg

bijoux_bz07.08.2008 09:12
You Are Nightmare Is A Back Again...

hell4xg9xa3.jpg

**** off

ultrAslan_Romania09.08.2008 10:57
Dati-le borsu' la turci sa iesim o data din pasa proasta....cu Steaua pana la moarte si dincolo de ea!

Suntem pregatiti de orice oricand....intrebarea e daca Galata va face fata uraganului ;)...va dam 5-0 ca si Chelsea. Forza Steaua!

voi 5-0 ha ha ha .....de abia ati batut cu un autogol pe cei de le Iasi si imi spui tu mie de 5-0 inca o data repet NUMAI VISATI CU OCHII DESCHISI....WE ARE THE BEST GALATASARAY

Galatasaray_RO.gif

«1345»