Poate se duce Banel la ei si ne face o bucurie .. si-o baga singur in poarta
)
Poate se duce Banel la ei si ne face o bucurie .. si-o baga singur in poarta
)
am vazut pe eurosport net...CE MECI!!
acestea sunt intalnirile adevarate...de care avem nevoie!!
Forza Steaua! sper sa fiu pe stadion la retur si sa sarbatoresc la fel ca-n '89, nu neaparat acelasi scor(4-0...), insa-calificarea! Acesta e cel mai important aspect !
mdea..yo zic ca atat cat avem sanse sa credem in ele , iar daca Steaua nu pierde in turcia sigur ne vom califica .Trrebuie sa marcam in turcia neaparat. ![]()
Deci e clar - anul asta un singur obiectiv : evitarea retrogradarii !
Singurul lucru de care ma bucur e ca pierde fecaliotul aia 10 mil euro.
Hagi va fi noul antrenor al Stelei ![]()
Credeti ca aia de la Galatarasay se bucura ca au picat cu noi? Nu prea cred. Aici e pe viata si moarte, aici se vede daca Steaua are fata de Champions League si daca nu, ne asteapta UEFA.
normal ca se bucura, doar nu crezi ca preferau pe juve, Liverpool, arsenal sau Barcelona ![]()
Credeti ca aia de la Galatarasay se bucura ca au picat cu noi? Nu prea cred.
Eu cred ca se bucura, au evitat Barca, Liverpool, Juve, etc...
Sanse 51% - 49% pt noi ...De ce? Pentru ca jucam returu la noi, si pe Ghencea se poate
Exact cum a zis Gabi Balint ieri-alaltaieri la sport.ro ca presimte ca o sa picam cu Galatasaray.E bine ca e turu` la ei. Si avem amintiri placute in Ghencea cu turcii astia,mai ales cu Galatasaray. Si parca nici ei nu mai sunt ce erau demult. Nu se compara cu Fener.
FORZA Steaua!
sunt campioni in turcia. au crescut in ultimii ani. nu avem, nicio sansa sa fim seriosi
sau al Galatei
Sper sa jucam ca in meciu cu Roma!!!!!!!Sa le-o dam la turci!!!
Totusi sa fim optimisti!FORTA STEUA ![]()
![]()
Daca ne calificam il mai tolerez pe Banel o etapa!!!
Dayro ai de treaba ![]()
Il trimitem pe Hagi sa faca un Blat
.....Ca la cat il iubesc cred ca ar accepta ![]()
Daca vrem sa jucam in grupele Ligii Campionilor trebuie sa batem o echipa de nivelul lui Galatasaray.
Sa fim seriosi sunt departe de ce au fost pe vremea cand era Hagi jucator la ei.....
E bine ca jucam primul meci la ei
va fi foarte greu,dar ziceam si eu ca nu prea avem sanse,insa nu-l cunosc pe Galata...nu stiu ce fotbal joaca,insa stiu ca au un jucator de mare valoare,Turan!!pustiul e teribil!!foarte bun,insa vedem noi ce va juca pan' atunci Steaua!!HAI CA SE POATE!!FORZZA Steaua!!
Bye bye Sampions Lig. Ne bat turcii de n-o sa stim pe unde sa scoatem camasa. Poate sa promita cretinul de JJ si prime de 1 milion de dolari pentru fiecare jucator, tot degeaba. Ca nu joaca euroii pe teren, pac-pac.
E o tragere cu ghinion,dar stiti cum e,se putea si mai rau. Chiar daca Galata nu e mai e ce a fost,nici noi nu mai jucam fotbal de multa vreme asa ca va fi mai greu pentru noi decat pentru ei.
Adevaratul test pentru jucatorii nostri va fi cand vor juca pe ali sami yen. Daca vor rezista presiunii si vor obtine un rezultat bun cred ca pe Ghencea,cu un public frenetic,ii vom elimina.
Doamne cat mi-a placut fata ciobanului cand a fost scoasa Steaua din urna,zici ca ii daduse cineva o palma,ba chiar isi facuse cruce inainte,de parca Dumnezeu are vreo legatura cu fotbalul sau cu extragerea CL.
Vreau sa-i batem doar ca sa demonstram lumii ca inca putem sa scoatem o echipa cu nume din Europa.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Iar face scandal ciobanu!
Intr-adevar am avut ghinion la tragerea la sorti, dar dupa ce in ultimii 2 ani am avut noroc cu tragerile la sorti pentru turul 3 preliminar, acum avem ocazia sa demonstram ca locul nostru e in Champions League
Chiar în ultimii 3 ani am avut noroc. N-aș spune cã am avut ghinion. Galatasaray e o echipã e care Steaua 2004-2007 ar fi bãtut-o cu ochii închiși. ªase mai mari pentru cã jucãm returul acasã. Dacã terminã Lãcãtuș perioada de pregãtire pânã atunci, ne calificãm. Da' am un sentiment nașpa, pe care l-am avut și înainte de România-Olanda, cum cã n-o sã ne cailificãm. Mai ales dacã pleacã Rãdoi și Goian.
V-am zis , singura noastra sansa : Sa se transfere Banel la ei si sa si-o bage singur in poarta :tongue:
E o tragere cu ghinion,dar stiti cum e,se putea si mai rau. Chiar daca Galata nu e mai e ce a fost,nici noi nu mai jucam fotbal de multa vreme asa ca va fi mai greu pentru noi decat pentru ei.Adevaratul test pentru jucatorii nostri va fi cand vor juca pe ali sami yen. Daca vor rezista presiunii si vor obtine un rezultat bun cred ca pe Ghencea,cu un public frenetic,ii vom elimina.
Doamne cat mi-a placut fata ciobanului cand a fost scoasa Steaua din urna,zici ca ii daduse cineva o palma,ba chiar isi facuse cruce inainte,de parca Dumnezeu are vreo legatura cu fotbalul sau cu extragerea CL.
Vreau sa-i batem doar ca sa demonstram lumii ca inca putem sa scoatem o echipa cu nume din Europa.
de acord cu fiecare cuvant spus, parca mi-ai furat gandurile :-)
daca avem sange in noi, ii radem. daca nu ii scoatem, inseamna ca nu ne e locul acolo si asta e. mai muncim si mai vedem!
Foarte bine.
E o echipa de nivelul Stelei.
Daca nu trecem de astia, nu avem ce cauta in CL.
Avem un avantaj ca jucam meciul decisiv acasa.
stept si eu o expicatie cu privire la nelamurirea expimata mai sus. oricum voiam dor sa evidentiez ca:
Din lotul turcilor fac parte nu mai puțin de opt jucãtori care au ajuns cu Turcia în semifinalele Euro 2008, dar și Fernando Meira (sfertfinalist cu Portulagia) și suedezul Tobias Linderoth, și el prezent la EURO. Steliștii vor trebui sã mai fie ațenți și la Shabani Nonda, Lincoln sau Harry Kewell, recent transferat de la Liverpool.
Imi pare rau ca n-am picat cu Atletico, daca tot am evitat echipele slabe.
Ar fi fost o experienta mai interesanta.
damn...meci de meci..doua echipe foarte echilibrate...Steaua va avea viata grea cu turcii astia...mai ambitiosi si bataiosi ca ei nu prea mai gasesti...intr un fel imi pare bn ca am cazut asa...se va vedea dak meritam sa jukm in CHL sau sa jukm in UEFA si sa nu ne facem de ras in CHL...dak se califica Steaua si de data asta vor disparea toate criticile aduse echipei...macar pt un timp...
Forza Steaua:X:X:X ![]()
anul asta trebuie sa ne axam pe campionat...Galatasaray....nici ca se putea mai rau
![]()
Nu-mi place mentalitatea asta!Galata e o echipa buna,are cativa jucatori cunoscuti in lot,dar putem trece de ei!STOP!Putem trece de ei in conditiile in care vom incepe sa jucam fotbal!Nu o sa mai mearga ca-n sezonul trecut cu alde Bate si Zaglebie...trebuie sa jucam fotbal!Bulanul nostru consta in faptul ca jucam din nou returul decisiv pe Ghencea...