FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tragerea la sorti pentru turul III

«1235»
fcsteaua.ro01.08.2008 07:06

Steaua Bucuresti va intalni campioana Turciei, Galatasaray Istanbul, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Primul meci se va disputa in deplasare, pe 12\13 august, urmand ca returul sa se dispute peste doua saptamani.

1) Anortohosis sau Rapid Viena vs. Olympiacos

2) Vitoria Guimaraes vs. Goteborg sau FC Basel

3) Sahtior Donetsk vs. Domzale sau Dinamo Zagreb

4) Schalke 04 vs. Atletico Madrid

5) Aalborg sau Modrica vs. Glasgow Rangers sau Kaunas

6) FC Barcelona vs. Beitar Ierusalim sau Wisla Cracovia

7) Levski Sofia vs. Anderlecht sau BATE Borisov

8) Standard Liege vs. Liverpool

9) Inter Baku sau Partizan Belgrad vs. Fenerbahce sau MTK Budapesta

10) FC Twente vs. Arsenal

11) Spartak Moscova vs. Drogheda sau Dinamo Kiev

12) Juventus Torino vs. Tampere sau Petrzalka Bratislava

13) Brann Bergen sau Ventspils vs. Olympique Marseille

14) Fiorentina vs. Slavia Praga

15) Galatasaray vs. Steaua

16) Sparta Praga sau Serif Tiraspol vs. Panathinakos sau Dinamo Tbilsi

c.ronaldo1701.08.2008 07:12

De cand m-am nascut visez sa jucam cu Tempere United. Dar evident ca nu se va intampla nici acum, asa ca sa vina Dinamo KIEW!

PS: Si ca sa am un week`end excelent, Anothosis Famagusta sunt preferatii mei.

MoWeed01.08.2008 07:17

Anorthosis Famagusta ar fi perfecti...

SuperstaR1801.08.2008 07:45

probabil vom cadea iar cu o echipa slaba, ii batem ( cu emotii ), ne calificam in CL si ... ce urmeaza? Ciobanul isi ia cele 10 milioane ( app din banii de anul trecut cati s-au cheltuit pe transferuri), noi suporterii plangem de nervi cand echipele mari ne transforma jucatorii in jaloane , luam 2-3-4-5 puncte , iar apoi ne laudam ca am fost in al 3lea an consecutiv in UCL. Acelasi scenariu 3 ani la rand . Intrebarea este: MERITAM? Pai cand oficialii Stelei in loc sa faca transferuri de marca pun cruci pe echipament, si se roaga pe muntele Athos sa picam cu d`ale Anorthosis, Tampere, Aalborg etc , sau pierdem cu "urmasii lui Stefan cel mare" din Vaslui in prima etapa cam stii care e raspunsul . Daca meritam sa jucam in grupe, trebuie sa ne batem de la egal la egal cu forte ale Europei precum Atletico, Dynamo Kiev, Galatasaray. Chiar si asa... echipele astea pe care le-am enumerat sunt la ani lumina de nivelul primelor 16 echipe din Champions League.

PS: daca joaca Banel in turu' 3 preliminar eu o sa sting televizorul. :wall:

maye01.08.2008 08:04

toti ne dorim un adversar usor....dar oare meritam?--eu unul vreau twente...dar d c sa intram in Liga si sașsi ia banii ciobanul?si sa facem iar 1 pct...asa mai bine nu intram...o parte din mine striga sa vina athletico madrid si sa ajungem in Cupa UEFA...o semifinala acolo ar insemna de mii d ori mai mult decat o simpla prezenta in grupele ligii...dar cred ca iar visez ca e prea de dimineata....

danimarcu01.08.2008 08:13

Eu prefer o echipa tare.Atletico Madrid,de exemplu...

Daca nu trecem,stim ca nu am meritat sa o facem.Nu-s curios de meciuri hazlii ca anul trecut,cu echipe de doi lei,pe care abia le-am batut.

Iar un meci tare ne poate arata daca avem fata de Europa,i-ar cali mai bine pe ai nostri.

Cu ocazia asta ar invata si ciobanul ca in Europa nu se ajunge usor...

Simionesei01.08.2008 08:16

vreau sa cadem cu Atletico Madrid ca sa vedem adevarata valoare a lotului si sa vedem daca meritam sau nu...daca nu mergem in UEFA unde echipele is mai accesibile ;)

Dodo_hell01.08.2008 08:18

Sunt superter al Stelei de mic :steagcruce: si mereu ma bucuram cand ii vedeam pe cei de la Steaua castigand . Dar acum ... de cand ciobanul se implica la echipa ... Steaua este o stea cazatoare si la cum se zice cand vezi o stea cazatoare puneti o dorinta ... eu miam pus-o ca Jiji sa nu se mai implice in in exhipa .

Cu toti stim ca el vrea bani din Liga dar degeaba ii primeste dak nu investe (cu minte , care la el ii cam lipsa)

DelPiero1001.08.2008 08:31

Sufletul meu de STELIST vrea o echipa accesibila,pentru a ne califica in grupe!Dar ratiunea imi zice ca un nou sezon cu puncte putine in grupe ne-ar subrezi si mai mult imaginea si asa sifonata!Sunt intre ciocan si nicovala..n-as mai vrea sa-l vad pe cioban umplandu-se din nou de bani,si echipa sa faca practic figuratie...

andyro01.08.2008 08:32

In tur :

Sheriff - Sparta 0-1

Drogheda - Dynamo Kyiv 1-2

İnter Bakı - Partizan 1-1

Dom¾ale - Dinamo Zagreb 0-3

Beitar Jerusalem - Wis³a Kraków 2-1

Tampere United - Artmedia 1-3

AaB - Modrièa 5-0

Brann - Ventspils 1-0

Anorthosis - Rapid Wien 3-0

mNiosu01.08.2008 08:32

Stie careva daca se televizeaza undeva tragerea la sorti,va rog ???

FORZA Steaua !! Nu conteaza cu cine picam,conteaza sa ne calificam.Lasa scenariile SuperstaR18 meritam a fim acolo si poate anul asta aratam mai mult !!!

:steagcruce:

AdrianUltras2501.08.2008 08:36

Haieti sa nu fim penibili si sa nu ne dorim adversari slabi!

Daca facem asta nu aratam altceva decat ca si noi suntem slabi.

Mai bine sa intalnim un adversar puternic.Daca il dovedim pe acesta, atunci meritam in CL.

Daca nu, nu!

Trebuie sa respectam competitia.

Nu ne convine faptul ca clujenii au ajuns acolo pe munca noastra dar nici noi nu trebuie sa ne rugam sa intram pe gratis.

Asa ca, sa ne dea Dumnezeu ce adversar crede el ca e mai potrivit pt noi.

Si fie ce o fi.

Noi suntem Steaua.

Noi nu suntem dinam0 sa stam sa ne milogim sa picam cu un adversar cat mai slab.

Noi nu am facut performantele din Europa rugandu-ne sa picam cu adversari slabi.

Am facut performante castigand fiecare meci indiferent de adversar!

Forza Steaua!

Dragoshel01.08.2008 08:36
Stie careva daca se televizeaza undeva tragerea la sorti,va rog ???

mi se pare ca sportro va transmite

DelPiero1001.08.2008 08:43
Haieti sa nu fim penibili si sa nu ne dorim adversari slabi!

Daca facem asta nu aratam altceva decat ca si noi suntem slabi.

Mai bine sa intalnim un adversar puternic.Daca il dovedim pe acesta, atunci meritam in CL.

Daca nu, nu!

Trebuie sa respectam competitia.

Nu ne convine faptul ca clujenii au ajuns acolo pe munca noastra dar nici noi nu trebuie sa ne rugam sa intram pe gratis.

Asa ca, sa ne dea Dumnezeu ce adversar crede el ca e mai potrivit pt noi.

Si fie ce o fi.

Noi suntem Steaua.

Noi nu suntem dinam0 sa stam sa ne milogim sa picam cu un adversar cat mai slab.

Noi nu am facut performantele din Europa rugandu-ne sa picam cu adversari slabi.

Am facut performante castigand fiecare meci indiferent de adversar!

Forza Steaua!

Jiji,aici erai? :naughty: Ce zici,Dumnezeu incalzeste bilele,nu?

zloty01.08.2008 08:51

sa vina atletico

1uLy4Nn01.08.2008 08:52

Mult succes la tragerea la sorti...sper ca avem noroc si de data asta si sa intalnim o echipa mai slaba.. FzS fular-campionii

DelPiero1001.08.2008 08:52
sa vina atletico

Si sa ne scoata,nu?

AdrianUltras2501.08.2008 08:55

Del Piero

Stii ce?

Sa picam cu o echipa despre care sa nu poata zice lumea nimic daca o eliminam.

Atat vreau!

vlad7501.08.2008 09:01

Daca eram Creditor sigur imi doream o echipa foarte slaba.Pentru bani orice! Scopul scuza mijloacele!

Dar ca suporter ce-mi doresc?...o accedere in grupele CL si o prestatie foarte slaba? Sa rada toti jilavistii,agricultorii ssi umflatii de noi?

E greu de spus!

Khalid01.08.2008 09:06

Atata timp cat evitam Galatasaray si Atletico Madrid cred ca ne vom califica. Daca Steaua merita sa joace in CL trebuie sa fie in stare sa bata adversari ca FC Twente, Levski, Guimaraes, Sparta Praga, etc.

crismy01.08.2008 09:09

Mi-as dori Anorthosis Famagusta (Cipru) sa demostram CFR-istilor ca Steaua ESTE Steaua si trebuie respectata!!!

fular-campionii:steag_cruce_invers:

MoWeed01.08.2008 09:09

La ce joc prestam, orice adversar va fi greu....

fedora01.08.2008 09:15

Eu sper sa reitalnim Slavia sa ne luam o binemeritata revansa.

De evitat: Dinamo Kiev, din acelasi motiv :)

Tavone01.08.2008 10:00

Hai sa fim un pic realisti! Bineinteles ca toti ne dorim un adversar greu pe care sa-l eliminam, lucru cu care sa ne mandrim! Dar, avand in vedere jocul slab prestat in ultimul timp plus valoarea in general a fotbalului romanesc, ar fi ideal sa picam cu o echipa accesibila. Iar in grupe normal echipe cat mai usoare sau iesite din forma! Conditia fotbalului romanesc nu ne permite sa ne dorim adversari grei doar ca sa dovedim lumii ca Steaua este Steaua. Lumea ne stie foarte bine (de aceea Vasluiul a jucat la rupere) asa ca nu ne permitem luxul anilor trecuti cand dominam Europa ('86-'90) unde nu ne interesa cu cine picam! Lucrurile s-au schimbat si nici valoarea Stelei nu mai e aceea! Cu un patron debil-mintal nu putem decat sa speram ca spiritul Stelist va supravietui acestui cancer, si ca va avea puterea sa lupte in continuare! Indiferent ce se va intampla la Steaua (transferuri bune pe viitor, antrenor f bun adus, staff tehnic bun, sectie de copii si juniori desavarsita) nu are cum sa dureze. Cancerul e aici si nu va pleca decat mort (si nici atunci nu cred..vb aia...verii, familia). Steaua este acum ca un miss world violata si sechestrata de toti smecherii cu bani care au pus ochii pe ea! Ca sa inchei....astept cheta pentru un "hitman"!!!

target.JPG

Miaus01.08.2008 10:11

1.Brann Bergen (Norvegia) sau FK Ventspils (Letonia) - 1-0 in prima mansa

2.Artmedia Bratislava (Slovacia) sau Tampere United (Finlanda)

Asta ca sa avem si noi sanse reale.

«1235»