Pacat ca nu o sa vad meciul! Fir-ar cu televiziunea lor cu tot!
Pacat ca nu o sa vad meciul! Fir-ar cu televiziunea lor cu tot!
off pacat ca nu este transmis de antena 1 ..iar nu il vedem ..
:sad2: ![]()
Trebuie sa ne aratam adevarata noastra valoare si sa uitam de meciul cu Vaslui. Maine sper sa facem spectacol in Ghencea ![]()
trebuie sa batem..nu avem de ales...subpodarii au deja 6 puncte si joaca foarte bine
Cu toti la stadion fratilor! ![]()
hai ca unii deja deveniti stresanti ..zice unu : am pierdut 2 galerii - frate esti praf ,nu are rost sa aducem vorba despre evenimente ! On topic..Duminica batem clar,ce atatea "emotii " ? ah,si am uitat..o sa batem si in afara stadionului ![]()
Hai frate cum sa nu vedeti meciul eu ma uit pe gsptv ! nustiu ce are de nu il prine toata lumea
Stie cineva cati suporteri brasoveni vor fi prezenti azstazi la meci?
Hai frate cum sa nu vedeti meciul eu ma uit pe gsptv ! nustiu ce are de nu il prine toata lumea
Tu folosesti probabil Digi sau RCS ca operator de cablu/satelit. Utilizatorii altor servicii nu pot receptiona cele 2 canale ale GSP, intrucat acestea (UPC, Max TV s.a.m.d.) sunt inca in negocieri cu televiziunea. Mai mult, de la unele servicii nu s-a trimis niciun mesaj catre GSP TV.
Problema a mai fost discutata indelung si pe Antena 1.
La ce ti-ar folosi asta ? In medie 200-300, cam ca la fiecare meci. Nu cred ca o sa bata astia drumul degeaba. Vedem cand ajungem pe stadion.
Apropo, cainii nu sunt televizati ?
victorie diseara 2-0
Tu folosesti probabil Digi sau RCS ca operator de cablu/satelit. Utilizatorii altor servicii nu pot receptiona cele 2 canale ale GSP, intrucat acestea (UPC, Max TV s.a.m.d.) sunt inca in negocieri cu televiziunea. Mai mult, de la unele servicii nu s-a trimis niciun mesaj catre GSP TV.
Problema a mai fost discutata indelung si pe Antena 1.
La ce ti-ar folosi asta ? In medie 200-300, cam ca la fiecare meci. Nu cred ca o sa bata astia drumul degeaba. Vedem cand ajungem pe stadion.
Apropo, cainii nu sunt televizati ?
cainii nu ,chiar deloc ..
..(mai bine si asa n ai ce vedea) ![]()
dar metrou merge pana la 12 30.....1 fara ceva....sambata dupa meciul cu roma era 12 40 si eu eram in metrou in drum spre casa .....
De unde pânã unde ai mers? ªtii cumva dacã merge și tramvaiul pânã la ora aia?
ªtie careva vreun site cu posturi TV care dã gsptv și în timpul meciului, în direct? Aș merge bucuros la stadion, dar mi-e cã-s la 186,5 km de el. ![]()
Rog mult de tot, sã stea careva cu tunnerul pregãtit și sã punã meciul pe tracker.
ultimu 41 este la 23.30 conform Ratb ca scrie acolo pe tabel dar yo am apucat si la 23.35 sa plec ,metroul depinde de la ce statie vrei sa il iei si unde ai destinatia ca in general nu prea mai gasesti dupa 23.30 dar dk ai noroc in unele stati
cica vom juca 4-4-2, cu Dayro pe stanga, Tiago si Petre in mijloc, Szekely pe dreapta iar in atac Arthuro si Neaga. ![]()
Cred cã va fi Neaga pe stânga.
DAR OCHIROªII???
Da' de unde știi? Nici gsp nici proprost n-a anunțat nimic pânã acum.
N'ar fi rau cu Neaga pe stanga.Decat Banel mai bine Neaga.Era mai indicat cu Ochi dar e bun si asa..
@1on
www.cool-TV.net vezi ca trebuie sa instalezi windows media player 10 si inca un sopcast pe care il gasesti acolo. trebuie sa folosesti IE...citeste Help-ul de acolo...bft
Dupa meciul de la Vaslui, Becali "daca Lacatus il mai baga o data pe Nicolita titular si joaca prost, atunci o sa ma implic la echipa". Astazi, pe postul de mijlocas stanga e dat ca titular Rica Neaga. Coincidenta oare?
Ma uit acum la gesepeteveu' asta si se vede binisor. Va rog eu, rabdati, ascultati meciul la radio sau ceva de genul asta si lasati-ma sa-l vad linistit. Poate blocati serveru'!
Cel mai idiot arbitru pe care puteam sa il avem.
cat e scorul ?? pe ce radio se transmite?? sa-i ia dracu cu drepturile lor de televizare cu tot
Arbitrul si-a facut datoria. aici live Steaua-Brasov
nu merge./////........poate cineva sa spuna cat dracului e scorul? sau e prea greu ???
iese Lovin intra Rada............o daaa