@Andrei 1996
Exista oameni cu pareri diferite. Eu unul cred ca e mai mult decat un cioban, e un cioban fudul, nefiind cioban destul.
@Andrei 1996
Exista oameni cu pareri diferite. Eu unul cred ca e mai mult decat un cioban, e un cioban fudul, nefiind cioban destul.
@Andrei 1996Exista oameni cu pareri diferite. Eu unul cred ca e mai mult decat un cioban, e un cioban fudul, nefiind cioban destul.
ma ce aveti toti cu omu asta si unii cu Lacatus?
ce v-a facut?
e 5 lei la peluze15 lei la t2 si 20 lei la t1
ba nu mai il face pe becalii ciobal ca nu este
Andrei tu esti unu din suporterii care stau la tribuna 1 ?
) fara suparare
nu ma dar ma enerveaza ca va luati de om
Destul cu astfel de ciobanisme! Despre Becali aici:
exista un topic al lui Becali dar nu stiu unde e
Destul cu astfel de ciobanisme! Despre Becali aici:exista un topic al lui Becali dar nu stiu unde e
unde e ca nustiu
unde e ca nustiu
Aici:
LE:
Uite, l-am gasit pe asta, discuta aici:
deja suntem off topic de mult asa ca eu zic sa ne luam fiecare parerile noastre si sa ne indreptam linistiti catre alte topicuri.
hai Steaua daca nu batem la Brasov nu avem fata de chapions league
tre sa batem..nu avem alternativa..tre sa ne revenim si sa aratam ca stim sa jucam fotbal
hai Steaua batem la Brasov . scor: Brasov-Steaua 0-1
Steaua nu mai e la fel ca pe vremea lui Olaroiu sau Protasov s-a schimbat munt
Lasati-l pe Andreias_1996 ca e si el mic, are 12 ani...
Ar trebui sa se dea bine pe langa Denii, sa-si faca ucenicia cu el. Btw, unde-i Denii?
Si gata cu offtopicul. Ontopic, cred ca ne vom impune la capatul meciului din Ghencea, dar nu stiu cat de multumiti vom fi vis-a-vis de calitatea jocului. Ma astept la un 2-0 cu nu prea multe faze de poarta. Sa nu credem ca Brasovul va veni in Ghencea pentru a juca asa cum au facut-o romanii. Se vor linge pe degete dupa un eventual egal pe "Steaua", asa ca probabil iarasi vom avea un meci in care vom ataca in 6 contra 10.
hai Steaua batem la Brasov . scor: Brasov-Steaua 0-1
Tu de unde ai aterizat vere? ![]()
@Virgil -dupa meciul de la Vaslui probabil ca ti-ai revizuit parerea in legatura cu ploile...
Eu nu prea. ![]()
Steaua-Brasov 4-0!
Hai Steaua!
metroul circula pana la 23.30 dar in unele stati mai apuci si mai tarziu dk ai noroc depinde de la ce statie te urci si unde vrei sa ajungi
Va fii un meci tactic, o sa vedeti (0-0, 1-0,0-1,1-1). DAR SPER SA LE DAM 3 BOABE
![]()
![]()
De-abia astept sa inceapa campionatul si pentru mine.Adica a inceput,dar de-abia astept sa merg pe stadion.Cred ca va fi destul de dificil meciul.Razvan a facut din Brasov o echipa puternica.Brasovenii,probabil,isi doresc sa castige,sa faca impresie buna.Sa arate ca pot face fata si ligii I.Dar sper ca baietii nostri sa se mobilizeze. ![]()
Batem dom'ne si noi pe cineva?Eu vad un meci deschis oricarui rezultat...de vazut tactica aleasa de Jiji la acest meci... ![]()
![]()
Batem dom'ne si noi pe cineva?Eu vad un meci deschis oricarui rezultat...de vazut tactica aleasa de Jiji la acest meci...![]()
batem, cum sa nu batem. ori batem brasovul, ori ne batem singuri. nu asta facem de ceva vreme?
Batem dom'ne si noi pe cineva?Eu vad un meci deschis oricarui rezultat...de vazut tactica aleasa de Jiji la acest meci...![]()
Sunt sigur ca Jiji, in intelepciunea lui suprema va gasi tactica perfecta.
BAtem.... doar nau venit astia din b sa bata Steaua.....ar fiii... prea... sa zica mersi dak scapa cu 2 goluri... ![]()
![]()
![]()
daca nici pe astia nu.i putem arde , sa nu avem ganduri la Galatasaray...ramane de vazut , vorbim dupa meci. ![]()
Aoleu, meci greu. Stie Luce Jr ceva meserie de antrenor. Dar in rest echipa e praf, de Divizia B. Trebuie neaparat sa luam 3 puncte din partida asta, altfel nu mai avem ce vorbi despre Champions League.
echipa nu e asa de praf....este o echipa buna....insa nu de primele locuri din campionat......
la meciul cu vs s-a vazut ca inca ne mai lipseste mult pana vom avea o echipa completa care sa faca fata
Trebuie sa castigam! E singura varianta. Sa fiu sincer mi-e teama de 0 - 0. Sper sa nu fie asa.
Frate,ce-a ajuns Steaua de vorbim in halul asta?Acum ceva timp nici nu se punea problema sa nu batem ... Totusi,e Steaua ... dar vad ca a ramas mai mult numele de ea.Lasa ca poate isi dau si ei drumul dupa primul meci acasa.
Nu pierdem in Ghencea de la Brasov fratilor, hai sa fim seriosi. Cred ca o sa facem un 3-0 frumos care o sa linisteasca suporterii inainte de meciul de la Istambul. Szekely, Dayro si Ochirosii or sa inscrie.