FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - FC Brasov 2 - 1 (1 - 0)

«1235»
Virgil28.07.2008 18:55

In etapa a doua a campionatului LigaI_FruttiFresh.jpg Steaua va intalni duminica 3 august de la ora 21:00, nou promovata FC Brasov.

Condusa de pe banca de Lucescu jr, Brasovul a facut o figura frumoasa in prima etapa, cand a invins pe teren propriu, cu 1-0, Unirea Urziceni. Golul a fost marcat in prelungiri de Oros, cand echipa lui Dan Petrescu ramasese in 10 oameni din minutul 89, dupa eliminarea pentru doua cartonase galbene, a lui Tibi Balan.

Brasovul a dominat partida si a avut un penalty neacordat de controversatul arbitru Tudor.

Iata formatia intrebuintata de brasoveni:

Stelea - Rui Duarte, Nae Constantin, Cristi Ionescu, Oros - Roman ('75 Senin), Maldarasanu, Ilyes, Catalin Munteanu ('63 Fabinho) - Hadnagy ('54 Sburlea), Zaharia

Oaspetii vor veni cu gandul sa faca un joc bun si sa impiedice Steaua sa incrie mai mult de 3 goluri. :)

Pana la meciul cu Brasovul, Steaua va disputa miercuri partida restanta cu Vaslui. Vor urma recuperarea si pregatirile pentru meciul de duminica.

Steaua se va prezenta in primul sau meci oficial pe teren propriu, cu dorinta de a face spectacol si de a inscrie cat mai multe goluri noii promovate.

Simt ca Steaua va face ca si vinerea trecuta un joc mare si ma bazez pe lotul ei valoros si pe cele doua viteze in plus fata de sezonul trecut.

Steaua isi doreste titlul si stie ca un pas gresit, inseamna o speranta in plus pentru rivale.

Marius Lacatus si-a felicitat elevii dupa victoria din meciul cu AS Roma, dar a tinut sa le atraga atentia ca trebuie sa ramina cu picioarele pe pamânt si sa evolueze la fel de bine si in meciurile de campionat.

Mihai Stoica, fostul manager al Stelei crede ca Steaua va castiga campionatul in aceasta editie. Asa credem si noi, si mai credem ca e foarte motivata dupa seceta la nivel de titlu, care a bantuit prin Ghencea de la titlul cu numarul 23 incoace.

Steaua - Brasov, 1 solist si ploaie de goluri.

Formatia probabila:

Zapata - Golanski (Petre Marin), Radoi, Ghionea, Petre Marin (Nesu) - Szekely, Plesan (Tiago), Ovidiu Petre, Nicolita - Dayro, Arthuro

FORZA Steaua!

Bilete Steaua - FC Brasov

FC Steaua a stabilit preturile biletelor pentru partida cu FC Brasov, care se va disputa pe data de 3 august, incepand cu ora 21:00. Acestea vor fi puse in vanzare incepand cu ziua de vineri, 1 august si vor putea fi achizitionate pana pe data de 3 august, de la casele de bilete ale clubului. De asemenea, tichetele vor putea fi cumparate online inca de marti, 29 iulie, de pe www.bilet.ro si www.bilete.ro.

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

FOTOLII – 50 LEI

TRIBUNA 0 – 30 LEI

TRIBUNA 1 – 20 LEI

TRIBUNA 2 – 15 LEI

PELUZE – 5 LEI

Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" este urmatorul:

Vineri, 1 august - 14:00 - 18:00

Sambata, 2 august - 12:00 - 18:00

Duminica, 3 august - 12:00 - 18:00

FC Steaua Bucuresti le atrage atentia suporterilor care vor sa participe la partida Steaua – FC Brasov sa achizitioneze bilete doar de la casele de bilete ale clubului sau prin intermediul partenerilor online agreati. Conducerea clubului nu poate garanta validarea biletelor achizitionate de la alte surse decat cele mentionate mai sus.

De asemenea, spectatorii sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

1) accesul suporterilor se face doar prin portile indicate pe bilet

2) suporterii sunt obligati sa-si ocupe locul de pe randul si din sectorul indicat pe bilet

3) suporterii sunt rugati sa vina la stadion incepand cu ora deschiderii portilor, pentru evitarea aglomeratiei

4)suporterii sunt rugati sa-si procure biletele incepand cu prima zi in care acestea sunt puse in vanzare. Programul caselor de bilete este afisat permanent pe site-ul oficial si la casele de bilete

5) accesul suporterilor la Peluza II va fi facut numai pe partea tribunei a II-a.

Pe stadionul Steaua, spectatorilor le este INTERZIS sa intre cu urmatoarele obiecte si in urmatoarele situatii:

a) cu materiale pirotehnice de orice natura (artificii, torte, fumigene, etc)

b) cu bauturi alcoolice

c) sub influenta alcoolului

d) cu recipienti cu apa sau bauturi racoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton)

e) cu arme albe (cutite, surubelnite, metale ascutite, lacate, etc)

f) cu monezi, brichete, umbrele, manunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc

g) cu steaguri cu bete din plastic cu diametru mai mare de 16 MM

h) cu materiale de propaganda care incita la: denigrarea tarii, xenofobie, ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica

Daca vor exista spectatori care, din necunoastere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse intr-un spatiu special amenajat si recuperate la sfarsitul partidei, pe baza unor bonuri eliberate de club.

MoWeed28.07.2008 19:08

Virgile cred ca esti cam optimist cu ploaia aia de goluri.

Brasovul are o echipa buna, desi este nou-promovata. Sta foarte bine in teren si varful Hadnagy este un jucator bun, ca de altfel mijlocasul Fabinho si fundasul dreapta Rui Duarte.

Sper sa facem un joc bun, dar Brasovul nu este o echipa de desconsiderat.

Steaua-FC Brasov 2-0

Inca o precizare: meciul cu Roma a fost sambata nu vineri....

Virgil28.07.2008 19:23

OPtimismul ma caracterizeaza cand vine vorba de Steaua, dar si cu alte imprejurari. Eu cred ca sambata in Ghencea va fi ploaie. Daca nu de goluri, asa cum sper, ploaie in adevaratul sens al cuvantului. Asa cum a fost vineri inaintea meciului cu castigatoarea Cupei Italiei.

Stiu ca esti din Brasov si inima ta e impartita. Stiu ca Brasovul are jucatori buni, cu experienta, dar mai stiu ca pentru a se acomoda cu meciurile de Liga I, va mai curge apa multa pe Olt. Daca a invins Urziceniul, in conditiile in care Unirea are 6 sau 7 jucatori care nu pot fi folositi, Steaua va fi o caciula prea mare.

Un 2-0 ar fi convenabil, desi eu cred ca Steaua va inscrie cel putin 3 goluri. E vorba de inspiratia mea.

Si inca un lucru. Daca nu va fi nici ploaie-ploaie, nici ploaie de goluri, iti garantez ca va fi ploaie de suturi. Stelea sa fie foarte bine pregatit.

MoWeed28.07.2008 19:33

Nu pot zice ca sunt subiectiv; simpatizez cu FC Brasov dar tin cu Steaua. La meciurile de pe Tineretului ma mai duc sa vad si eu un meci de fotbal, asa de relaxare...

Chiar cand s-a prezentat echipa toti prietenii mei s-au mirat de ce nu i-am putut aplauda pe Ilyes sau Maldarasanu....

Dar ziceam ca i-am vazut la treaba si iti garantez ca sunt mari sanse ca Brasovul sa termine in prima jumatate a clasamentului Ligii 1 anul acesta: antrenorul, desi este baiatul lui Lucescu, trebuie sa recunosc ca e un antrenor bun; lotul de jucatori este unul destul de bun, sunt destul de multi jucatori experimentati(Stelea, Nae Constantin, Maldarasanu, Zaharia, Baltoi) dar si cateva tinere talente certe(Roman, Sburlea); si conducerea(Vama e uns cu toate alifiile; doar a obtinut licenta pentru un stadion care are o singura intrare lata cat o usa pentru o tribuna de vreo 5000 de locuri).

Normal ca Steaua este o caciula prea mare pentru stegari, dar nu va fi usor... Bine, asta nu inseamna ca nu sper sa ti-se adevereasca previziunile.

Marius28.07.2008 19:59

Banuiesc ca ii batem. Pe langa faptul ca Brasovul e nou promovata, jucatorii ei cu experienta au totusi o varsta... Daca Steaua joaca asa cum trebuie invingem fara prea mari probleme... daca nu...

Virgil28.07.2008 20:00

Asta ar insemna sa intre in primele 9 echipe. Greu, dar nu imposibil. Brasovul are intr-adevar un lot bun. Dar ce e la fel de important e ca si antrenorul, managerul general si patronul sunt competitivi. In editia trecuta locul 9 a fost al Craiovei, celelalte 8 fiind Steaua, CFR, Rapid, Dinamo, Unirea, Timisoara, Vaslui, Otelul.

In locul cui crezi ca se va instala?

punkboy28.07.2008 20:35

cat o sa coste un bilet oare la peluze ???afisati pretul biletelor fratilor ca mai suntem si din provincie PLsss !!!

lbj28.07.2008 20:54
In etapa a doua a campionatului Steaua va intalni sâmbata 3 august de la ora 21:00, nou promovata FC Brasov.

3 august e fix duminica

MoWeed28.07.2008 21:15
Asta ar insemna sa intre in primele 9 echipe. Greu, dar nu imposibil. Brasovul are intr-adevar un lot bun. Dar ce e la fel de important e ca si antrenorul, managerul general si patronul sunt competitivi. In editia trecuta locul 9 a fost al Craiovei, celelalte 8 fiind Steaua, CFR, Rapid, Dinamo, Unirea, Timisoara, Vaslui, Otelul.

In locul cui crezi ca se va instala?

Timisoara nu are un lot impresionant si daca ne mai gandim ca Jabba este intr-un conflict permanent cu cei de la FRF, nu prea ii vad bine anul asta.

Otelul Galati l-a pierdut pe szekely care era cel mai important om din lotul lor. Vor fi o echipa fara probleme cu retrogradarea, dar nu ii vad sa isi poata permite pretentii la prima jumatate a clasamentului.

Nici Vaslui nu e o echipa extraordinara.

Craiova are o echipa foarte tanara, dar daca s-ar accidenta Costea nu ar fi cine stie ce.

Acum ramane de vazut; campionatul e lung si, cum va fi ultimul sezon cu atat de multe echipe in Europa, nu cred ca se va juca in totalitate pe teren....

s0r1n11128.07.2008 21:47

Plecam cu prima sansa,insa sa nu uitam ca Brasovul are o echipa bunicica si un antrenor foarte bun care ne poate pune probleme.Daca vom juca la fel ca si sambata si cred ca o vom face,oaspetii nu vor avea nicio sansa.Sper intr'un rezultat bun !

Si un pronostic : 3-0

Stanici29.07.2008 05:46

Sper sa vad iar mahnire pe chipul puradelului.

OFF: Virgile, te-ai dat pe sucuri de-alea "mai efervescente, mai tinere"?:)).

bijoux_bz29.07.2008 06:29

e 5 lei la peluze

15 lei la t2 si 20 lei la t1

Virgil29.07.2008 06:35
Sper sa vad iar mahnire pe chipul puradelului.

OFF: Virgile, te-ai dat pe sucuri de-alea "mai efervescente, mai tinere"?:)).

Eu nu, Liga da! :))

3 august e fix duminica

M-ai prins! :) Asa e. Am corectat. :)

Rãzvan Lucescu crede cã Steaua poate pãtrunde în Champions League, la cum a jucat în ultima vreme.

"Vom veni în Ghencea etapa urmãtoare și normal cã va fi un meci greu. Pentru noi fiecare partidã care urmeazã e importantã, fie cã jucãm cu Steaua, cu Dinamo sau cu FC Otopeni.

Respect Steaua de acum și cred cã meritã sã intre în Ligã", a declarat Lucescu.

sursa: prosport

ronrichie29.07.2008 13:53

bai oamenilor cum la ora 9

iar ne inghesuim 5000 de oameni in 2 tramvaie ... si asa nu stim sigur daca mai prindem metroul....

macar sa mai puna ratb 3-4 tramvaie

andyro29.07.2008 14:34
cat o sa coste un bilet oare la peluze ???afisati pretul biletelor fratilor ca mai suntem si din provincie PLsss !!!

Pai tu n-ai abonament ? :whistle:

@ronrichie ... la ora 9 se joaca....cam...dintotdeauna ? :confused:

punkboy29.07.2008 16:35

pai la ce adversar avem duminica pretul este coerct oriunde pe stadion

Bodanel29.07.2008 18:09

@ andyro

de obicei se joaca de la 8. 8 juma cel tarziu. eu cred ca o sa ma dau la taxi pentru ca acu stau in dristor.

RaMs3s30.07.2008 13:21

dar metrou merge pana la 12 30.....1 fara ceva....sambata dupa meciul cu roma era 12 40 si eu eram in metrou in drum spre casa .....

Marius30.07.2008 13:55

Pentru cine nu stia, Antena 1, cea care trebuia sa transmita Steaua - FC Brasov, a renuntat la meci in favoarea GSPTV.

bijoux_bz30.07.2008 14:05

traiasca Romania !!!!

ce tara minunata; in fiecare zi imi dau seama ca iubesc tara asta din ce in ce mai mult ...

andrei_199631.07.2008 13:05
e 5 lei la peluze

ba nu mai il face pe becalii ciobal ca nu este

bijoux_bz31.07.2008 13:20
e 5 lei la peluze

dar ce e vreun diplomat? vreun intelectual? e fix un cioban , asa s-a nascut si asa o sa moara.

andrei_199631.07.2008 13:28
e 5 lei la peluze

dar ce e vreun diplomat? vreun intelectual? e fix un cioban , asa s-a nascut si asa o sa moara.

becalii totusi e patronul echipei cu care tii tu ba

Northboy31.07.2008 13:28
e 5 lei la peluze

Andrei tu esti unu din suporterii care stau la tribuna 1 ? ;)) fara suparare :)

andrei_199631.07.2008 13:30
traiasca Romania !!!!

ce tara minunata; in fiecare zi imi dau seama ca iubesc tara asta din ce in ce mai mult ...

becalii nu e cioban

«1235»