FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - FC Brasov 2 - 1 (1 - 0)

«1345»
JDERUL03.08.2008 19:53

Avem "atacanti" Arthuro cel mai brazilian dintre brazilieni si Badea...

dax4703.08.2008 19:55

Naspa meci. Zapata iar a gresit, arbitrul e praf (sau motivat in acest fel), iar noile achizitii sunt petarde. Iar i-au dat astia teapa oierului..

Suntem jalnici.. nici un meci acasa impotriva unei echipe modeste, de saltimbanci, nu putem sa-l castigam. Si cica avem pretentii de Champions League. Mai mult decat jenant.

In ultima clipa, dam si noi golul victoriei. Sper sa fie victorie.. ca mai sunt cateva minute. Adica cu piciorul nu stie, dar stie cu capul. Macar asa.

SteelBoy03.08.2008 19:58

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Arthuro

fansteaua4603.08.2008 20:00

Dayro Moreno fular-campionii

amarel03.08.2008 20:03

sa inteleg ca e 2-1 ????

stelistul stelist03.08.2008 20:07

final 2-1 dar din pacate nu prea merge nimic , doar Dayro si szekely in rest nimic , si zapata a gafata iar

dax4703.08.2008 20:08

Victorie mare ! I-am batut pe amaratii aia.. dar cel mai important e ca lucisor i-ar si-a luat-o de la Steaua, ca sa ramana complexat in continuare.

Oricum, nu trebuie sa ne bucuram prea mult, ca jocul e varza. Totul e la nimereala si la noroc. Badea e praf. Arthuro asta nu ma convinge deloc. Noroc cu Dayro si cu Stelea, ca altfel nu castigam meciul.

Seara buna !

sonic200503.08.2008 20:09

Jucam in continuare prost, Arthuro ala e varza chiar daca a dat gol si in continuare nu avem un atacant bun sau avem da il tinem pe banca pe B Stancu. Dayro Moreno a fost foarte bun astazi in schimb nu stiu ce se intampla cu Zapata

weeezer03.08.2008 20:10

La 1-1 pe propriul teren cu nou promovata, tu, ca antrenor, introduci in teren fundas si mijlocas la inchidere? Si pe Badea care n-a mai jucat deloc? Si ii tii pe tusa pe Ochirosii si pe Stancu?? WTF??

Ce trebuie sa se mai intample ca sa vedem o demisie? Sa picam in B???

sonic200503.08.2008 20:13

ma acolo a vrut sa il trimita pe Goian in atac si a sacrificat un mijlocas, nu e o greseala asta insa nici eu nu inteleg de ce il joaca pe Badea si nu pe Stancu care pare singurul atacant cat de cat din lot

amnesia03.08.2008 20:27

Toata Stima pentru FOTBALISTUL Marius Lacatus........DAR CA ANTRENOR NU ESTI DE Steaua...AM CREZUT IN TINE Marius Lacatus NE-AM BUCURAT CAND AI VENIT ca AMTRENOR.. DAR Steaua ARE NEVOIE DE UN ANTRENOR MARE PRECUM DL Protasov, DL Ienei,DL M Lucescu.

weeezer03.08.2008 20:29
@sonic2005, man, aveam jucatori de atac "potenti" pe banca de rezerve. Si tu ca antrenor improvizezi cu Goian in atac? Pai ii ai pe Ochirosii si Stancu, pusti tehnici si iuti, la dispozitie, si tu il urci pe Goian in atac pentru mingi bubuite???
Sultan03.08.2008 20:34
sa inteleg ca e 2-1 ????

Pentru cei care nu pot sa vada noul post GSPTV il puteti vedea online AICI. Sper sa nu fie considerata reclama, am vazut ca multi nu stiu unde sa vada meciurile, si cum acesta situatie va mai dura ceva timp .... Eu l-am vazut fara probleme azi :thumbsup:

:steag_cruce_invers:

Wally03.08.2008 20:40

Slab Arthuro...era foarte aproape sa rateze si la faza golului, atat de slab a trimis cu capul...Stelea respingand aproape de bara...

s0r1n11103.08.2008 20:50

Ceea ce m'a bucurat cel mai mult este ca am castigat.Jocul sufera in continuare,de foarte multe ori iar jucam cu mingi lungi,de foarte multe ori ne inchidem singuri practic.Intr'adevar se vad cateva imbunatatiri ale jocului in unele momente fata de anul trecut,dar este insuficient.

In continuare se greseste cu 2 inchizatori.In momentul cand vrei un joc combinativ nu trebuie sa joci cu 2 inchizatori cum sunt Lovinel sau Petre.Eu unul l'as prefera pe Tiago,nu mi se pare un jucator deloc rau.

Ceea ce nu'mi explic eu este neintroducere lui Ochirosii si Stancu.Hai nu'i bagi de la inceputul jocului,dar cand vezi ca jocul sufera ii bagi in joc frate.

Eu cred si sper totusi ca jocul nostru se va imbunatati,pentru ca,mi'e greu s'o spun,dar daca continuam asa nu avem nici'o sansa la titlu.

WhiteSnake03.08.2008 20:53

Am meritat victoria asta, desi am jucat foarte prost. Fara Moreno eram mancati. Chiar nu stiu ce o sa ne facem in duelurile cu granzii.

Apropo, poate sa posteze cineva programul pt turul III preliminar CL undeva ? Multumesc.

Ionutjoss03.08.2008 21:25

Am numarat si sunt 7 greseli de arbitraj in favoarea brasovului. Foarte clare dintre care 2 trebuia sa fie penalty

:ce_oameni:

:cursing:

:chair:

Dj03.08.2008 21:48

hai frate ca n are rost sa comentam arbitrajul....

prima repriza a fost continuarea meciului de la Vaslui - mai putin gafa lu stelica fara frica...nu cred ca marcam altfel

in repriza a doua am mai miscat ceva...

eu unu n am inteles dou "miscari" ale maestrului Lacatus:

-ce cauta Lovin in primul 11

-ce schimbare e asta la 1-1 : scoti mijlocas si bagi fundas

per total - sper sa putem batem la Iasi...

poate Toja sa mai schimbe ceva...

mountytoma03.08.2008 21:50
DAR Steaua ARE NEVOIE DE UN ANTRENOR MARE PRECUM DL Protasov, DL Ienei,DL M Lucescu.

de Mircea Lucescu au nevoie aia la bellu! ii arat eu drumul, si lui Gigi la fel!

astazi iar ne-a trecut glontul pe langa ureche, bine ca am castigat, si ma bucur ca le-am naruit visurile milogilor exilati in ultimul minut. la ce antifotbal au jucat, exact asta meritau.

ai nostri au avut de multe ori ghinion, au si gresit inexplicabil uneori. nu l-am inteles pe Lacatus, dar nici nu as vrea sa fiu in locul lui. sper sa reziste pana la sfarsitul sezonulu, sa nu ne lase cu curul in balta tocmai acum.

pana la urma, am avut multe ocazii, cam cate vedeam in zece meciuri!

si pe arbitrii ne-am razbunat mai frumos decat puteam spera: dupa ce ne-au tocat cum au vrut, la golul lui arthuro nu s-au prins ca a fost ofside, asa ca si-o vor lua la bot urat de la Sandu si lupescu. aia cred ca isi dau deja cu caramida-n coa... de furie! erau asa de aproape sa ne-a faca iar!

mizerabil jocul brasovului, demn de toata mila sau mai degraba sila.

Tse03.08.2008 22:34

am castigat dar din pacate nu jucam deloc bine .... nu inteleg cum intr-un meci cu o noua promovata jucam cu 2 mijlocasi la inchidere ..... jucam cu marele fotbalist Looooovinnnn ... ..ma ia cu dureri de cap..chiar nu se vede ca avem nevoie de mijlocasi de calitate ..putem aduce 7mii de atacanti daca nu primesc mingi utile nu au ce face .. bine macar ca ne tinem de primele locuri dar in ritmul asta o sa terminam pe 3 4 ...

FC_STEAUA_194705.08.2008 02:11

Nu a inregistrat nimeni meciul ca sa putem si noi din strainatate sa downloadam torrent-ul :(?

4ndr3y-fan-steaua-4ever06.08.2008 07:42
:steag_cruce_invers: Foarte frumos meciu i'am batut pe brasoveni cum o faceau ei tot timpu' (La LIMITA!!!)Eh asta e tata ce vrei tre sa mai si pierzi:)) fularultras fularultras :gathering: :gathering:
Mugur_Cornateanu08.08.2008 03:14

meci identic cu 90% din meciurile mini returului trecut

«1345»