Ii dau totodata dreptate lui @Marius referitor la nevasta poetului.Nu cred ca exista om pe lume care isi iubeste nevasta sa fi facut altfel decat AP.Din cate imi amintesc,AP a cheltuit la vremea respectiva in jur de 1 miliard de lei vechi ca sa o scape pe nevasta-sa,bani care au intrat in buzunarele familiei decedatilor.Hai sa fim seriosi:cu ce-i mai incalzea pe respectivii indoliati daca doamna Paunescu facea vreo 2 ani de puscarie? Fapta dansei a fost omor din culpa,ceea ce se poate intampla oricui.Neatentie,nepricepere sau ghinion.Nu a calcat pe cineva din cauza ca bause,caz in care merita fara discutie sa mearga la puscarie...Cei ce urla ca din gura de sarpe sa se gandeasca ca in orice clipa ar putea fi in locul ei.Sunt sigur ca atunci ar judeca altfel...Si oricum,cand omori pe cineva,fie si din culpa,constiinta te pedepseste mai tare decat orice alta lege lumeasca.
mda... in primul rand, din cate imi aduc eu aminte, accidentul s-a produs fiindca sotia lui Paunescu a facut o depasire neregulamentara. ea fiind intr-un SUV a scapat nevatamata, in timp ce amaratii aia din Dacia au murit mai toti...
in orice tara in care justitia functioneaza asa cum trebuie, vinovatul ar fi intrat la inchisoare intr0un asemenea caz. in Romania insa, justitia se valabila doar atunci cand e vorba sa fie pedepsiti cei slabi - cei puternici sau cu bani gasesc intotdeauna o cale de a scapa.. altfel cum se poate ca dupa 18 ani plin de scandaluri de coruptie, aproape nici un politician sau om de afaceri important sa nu fi intrat la inchisoare..
dar la ce sa te astepti intr-o tara in care Giovanni Becali declara la TV ca a luat 2 milioane comision la transferul lui Mutu, adica mai mult decat clubul Dinamo, in conditiile in care un agent are voie legal sa ia cel mult 10-12%, iar peste cateva minute declara in aceeasi emisiune ca el va fi cel care va curata fotbalul romanesc.... tara de rahat Romania asta.... parerea mea..