FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua și oportunistul Pãunescu

«12345»
grizzly29.07.2008 14:43

dee are dreptate. daca pe milogi nu ii doare`n cot de duplicitatea hipopotamului poet, de ce ne-ar durea pe noi? sa fie sanatos si sa scrie pana intepeneste.

AdrianUltras2529.07.2008 14:45
Bai, aici nu e vorba neaparat despre Paunescu, aici este vorba ca individul minte cu nerusinare.

Adica aia vroiau sa-si bata jucatorii si el vorbeste de revolta si oaza de libertate? Adica el face tam tam in Flacara ca "acest club de veche obarsie muncitoreasca, comunista" sta in B si acum o freaca cu revoltele anticomuniste? Taman el? Taman ei?

De asta este vorba, nu o mai aburiti aiurea...

Pai si normal.

Baiatul e un lingau care s-a dat totdeauna cu vremurile.

Inainte era bine sa fii comunist deci crapidul era cea mai mare echipa comunista.

Acum nu mai e bine.Deci crapidul e un club anticomunist!

Si el, ca crapidul.

Poate ca tu-l vezi ca pe o "mizerie", insa e greu de scos din miloane de inimi care au citit "Ruga pentru parinti", "Totusi iubirea" etc.

Asa de mult m-au fermecat super operele astea ca imediat dupa ce le-am terminat, le-am cantat "da' nu pe gura, pe partea opusa" - Citat din Parazitii, Shoot Yourself.

Vezi tu, oamenii ca ei nu puteau sa vorbeasca inainte.Nu puteau sa cante.

Zici ca paunelu nu a facut altceva decat sa urmeze chemarea poeziei?

Ca nu a putut el fara asta, si de aia a pupat fund de comunist...

Dar adeptii rapului de ce nu au iesit in fata sa faca freestyleuri despre dictator?

Pt ca rapul inseamna libertate.Se bazeaza pe libertatea cuvantului.Ori in acele vremuri cuvantul nu era asa de liber.

Deci oamenii astia, decat sa isi incalce principiile, au ales sa nu faca ceea ce vor.

De ce?

Pt ca asa face un om adevarat, un om cu sange in cojones, un om cu onoare!

Un proverb italian zice:

"E mai bine sa traiesti o zi ca un leu decat 1000 de ani ca un miel."

Sunt sigur ca paunelu si-a trait viata avand acest motto.

Allez steliștilor

Driblați fachirilor,

Primii la minge

Steaua învinge !

Allez steliștilor

Zeii tribunelor,

Luciri de astru

Roșu albastru !

Allez steliștilor

Voi, campionilor,

Hai de ne-aratã

Fotbal și artã !

Allez steliștilor

ªi viteziștilor,

Trupã modernã

Steaua eternã !

Allez steliștilor

ªi viteziștilor,

Zeii tribunelor

Voi campionilor !

El a scris asta?

Cand?

In perioada cand Steaua avea Europa la picioare?

Pai versurile astea, daca e asa, nu fac decat sa arate clar caracterul lui infect.

La fel ca si pana acum, paunelu s-a dat si atunci cu vremurile.

daca mama ta ar fi fost in situatia dnei Paunescu ai fi cerut pedeapsa maxima pt ea ( ca deh', urla justitiarul din tine) sau din contra, ai fi incercat sa o ajuti sa scape basma curata sau macar sa i se reduca pedeapsa?

Da' ce?

Tu esti judecator?

Tu faci legile?

Pai daca ai omorat un om, trebuie sa platesti!

Cum sa pui pret pe o viata?!

Cum "daca mama ta ar fi fost in situatia..."?

ALO!!!

Da' in situatia aia cine era victima?

Doamna Paunescu?

Tu gandesti inainte sa vorbesti?

Bai da' la copii lu' Ceausescu s-a gandit cineva cand l-au impuscat?

Dar la familia lui Sadam?

La catelu' lu' Hitler?

L.E. Stiu ca hitler nu a fost omorat dar totusi, daca il prindeau viu, aia il astepta!

dee29.07.2008 15:49
Allez steliștilor

Driblați fachirilor,

Primii la minge

Steaua învinge !

Allez steliștilor

Zeii tribunelor,

Luciri de astru

Roșu albastru !

Allez steliștilor

Voi, campionilor,

Hai de ne-aratã

Fotbal și artã !

Allez steliștilor

ªi viteziștilor,

Trupã modernã

Steaua eternã !

Allez steliștilor

ªi viteziștilor,

Zeii tribunelor

Voi campionilor !

El a scris asta?

Cand?

In perioada cand Steaua avea Europa la picioare?

Pai versurile astea, daca e asa, nu fac decat sa arate clar caracterul lui infect.

La fel ca si pana acum, paunelu s-a dat si atunci cu vremurile.

Ti se pare stilul lui Adrian Paunescu? A fi contemporan cu Paunescu si a nu-i cunoaste opera denota prostie, incultura.

Versurile respective sunt "Imnul stelistilor" scris de Constantin Ardeleanu.

AdrianUltras2529.07.2008 16:02

Nu sunt un mare cunoscator al artei scrisului.Si nici nu pretind a fi.

Si nici nu ma simt mai prost doar pt ca nu "il stiu" pe Paunescu.

Mergand pe ideea ta as putea zice ca si tu esti un monument al prostiei daca nu stii ce e o teropoda sau sarcoidoza sau cum functioneaza un turboventilator, sau mai bine, un motor ionic(ca sa ne dam cu vremurile).

Citesc de placere nu ca sa ma dau mare.

Acum ca ai zis, mi-amintesc ca domnul Ardeleanu a publicat aceste versuri intr-unul din articolele dansului.

Vad totusi ca ai citit ce am scris mai sus si te-ai luat fix de ce era mai putin important.

De ce?

Ti-ai terminat super argumentele?(ca sa citez un alt simplu utilizator al acestui site)

A fi contemporan cu Paunescu si a nu-i cunoaste opera denota prostie, incultura.

Parerea ta.

Eu zic altceva.

A te da stelist si a admira tradatori denota lipsa stelismului din sange.

dee29.07.2008 16:10
Vad totusi ca ai citit ce am scris mai sus si te-ai luat fix de ce era mai putin important.

De ce?

A te da stelist si a admira tradatori denota lipsa stelismului din sange.

Am ales partea relevanta din vorbaria multa si fara substanta pe care ne-o servesti zilnic. ( si cu asta am spus totul).

AdrianUltras2529.07.2008 16:14

Partea relevanta?

ahahahahahhahahahahahah

Era probabil cea mai putin relevanta.

Eu te inteleg.Esti obijnuita sa fii super pupata in fund pe aici.

Si cand asta nu se intampla...

Imi place ca atunci cand ramai fara argumente, schimbi subiectul.

Dorinta asta a ta de a nu parea inferioara e totusi un lucru de admirat.

p.s.

Daca ai putea sa imi raspunzi si la intrebarile din primul post, as ramane recunoscator.

Daca poti doar!

mdionis29.07.2008 16:35
Asta ma intrebam si eu: daca rapidistii nu se simt lezati de versurile respective, ba din contra le accepta ca atare si nu le considera ridicole, de ce s-ar simti lezati stelistii? Daca omul spera in renasterea Rapidului, care-i problema?! lasati-l sa spere, pana la urma speranta e negarea realitatii. S-a legat de Steaua in articolul respectiv? NU!

Daca omul se defineste ca rapidist, de ce tin unii sa demonstreze ca nu e?!

Cred ca intrebarea "de ce" ar trebui adresata cel mai bine d-lui Ardeleanu fiindca domnia sa isi intituleaza articolul "Steaua și oportunistul Pãunescu".

Parerea mea personala este (asa cum am afirmat mai sus) ca lui A.P. i se acorda prea multa atentie. Plecand insa de la datul de fapt al articolului pe care il comentam, exista o legatura indirecta intre versurile criticate si Steaua: intretinerea legendei urbane definitorii pentru foarte multi rapidisti cum ca ar fi fost intotdeauna prigoniti de autoritati si, prin extensie, de cluburile etichetate drept comuniste. Adevarat, nu este mentionat in clar numele Steaua, insa chiar si in trei strofe e loc sa se strecoare o aluzie: "Opus perversiunii militare". In masura in care de legenda respectiva se leaga argumente false pentru o ura lipsita de sens (si) impotriva Stelei, stupizeniile lui A.P. sunt nocive si de criticat.

Totusi articolul d-lui Ardeleanu ramane in primul rand un pamflet.

@provocare pt mdionis

daca tot ati subliniat ridicolul frazelor lui Paunescu, ce parere aveti de versurile de mai jos?

(o analiza pertinenta, asa cum ne-ati obisnuit)

[...]

De regula, nu raspund la provocari.

Aceasta este insa o "provocare". :)

Demersul poetic lui A.P. este ridicol cel putin prin inadecvare (autorul este una din ultimele persoane care ar avea caderea sa se vaite de oprimare pe vremea odss, in contrast ireductibil cu ceea ce declara emfatic in imn) si prin mesajul schilod (asa cum am vazut mai sus). Dincolo de aceste aspecte si centrati pe partea strict literara, i se poate reprosa eventual "pompierismul" versurilor, altminteri tehnica este corecta, cu o urma de putere de mobilizare in jurul unei identitati meschine.

Versurile imnului propus acum un an pe acest site de dl. Ardeleanu (http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/4187) evident se incadreaza la alta categorie. Desi stelist, domnia sa nu se bate cu caramida in piept pentru a isi revendica apartenenta la aceasta categorie (nu ca ar fi ceva de ocara: la Paunescu insa pretinsul rapidism devine un titlu de glorie auto-arogat, autorul isi afirma inca o data egocentrismul sau nemarginit incercand sa se impuna cu forta pe post de prim-exponent al rapidismului ca stare de spirit; megaloman desantat asemeni celui pe care l-a adulat in versuri de trista amintire), versurile sale sunt destinate strict fotbalistilor, suporterilor, stelismului in sine, fara ostentatia afirmarii propriului ego. Mesajul versurilor este unul centrat pe estetica jocului, bucuria de a juca, dorinta de victorie, performante: in principiu este in regula (chiar daca usor naiv pe alocuri -- insa foarte multe imnuri pacatuiesc prin naivitate, e greu sa propui un imn avand de-a face cu gloria care sa ramana perfect sobru).

Din punct de vedere literar se pot aduce cateva critici, intre care utilizarea unui cuvant francez "allez" insuficient de international pentru a fi utilizat in locul unuia autohton chiar banal precum "haide" (sau, mai in ton cu pluralul, "luptati"; italienescul "forza" nu ar fi nici el o alegere prea fericita chiar daca termenul se regaseste si in romana), utilizarea in exces a rimei pe articolul determinativ in genitiv-dativ la plural (nu e un procedeu recomandabil, mai ales daca silabele precedente suna diferit, asa cum se intampla in primele trei strofe), licenta poetica a dezacordului evitabil din strofa a treia, sau forta de sugestie inegala pe ansamblul celor cinci strofe.

O critica suplimentara as aduce alegerii muzicii: "La donna è mobile" este o arie de tenor cu caracter declarat frivol (textul face o enumerare a defectelor femeilor iar Verdi scria muzica in acord cu libretul, nu facea doar o simpla numaratoare de silabe), prea de opera lirica pentru a fi adoptat ca imn serios (culmea e ca actualul imn provizoriu... de vreo 60 de ani al Italiei, desi scris cu intentii serioase de Mameli la mijlocul secolului al 19-lea, are o muzica slabuta si cu un pronuntat caracter de opera lirica, absolut nepotrivita).

Insa in ansamblu, este o propunere perfectibila, demna de a fi luata in consideratie.

Parerea mea.

dee29.07.2008 16:55

@mdionis

intr-adevar o analiza pertinenta.

In versurile incriminate Paunescu se substitue suporterului rapidist, vesnic "oprimat",un fel de Cosbuc in "Noi vrem pamant" :) ( stiu, cam fortata comparatia)

@adrianultras25-

mi-a fost greu sa dibuesc intrebarile, cam multe interogatii...

1. Zici ca paunelu nu a facut altceva decat sa urmeze chemarea poeziei?

da, a fost o perioada cand erai nevoit sa faci anumite concesii comunismului pt a te putea afirma.

2.Dar adeptii rapului de ce nu au iesit in fata sa faca freestyleuri despre dictator?

Rap-ul romanesc a evoluat dupa '90, deci,toata dizertatia ta despre libertate e egala cu 0.

4. El a scris asta? cand?

ti-am spus ca versurile ii apartin dlui Ardeleanu si nu lui Adrian Paunescu.

5.Esti judecator, tu faci legile bla bla?

Adriane, nu te mai precipita, mai citeste si postarile anterioare ca sa faci anumite conexiuni,ok?

6.Tu gandesti inainte sa vorbesti?

si blondele gandesc, nu stiai?

AdrianUltras2529.07.2008 17:03

Iarasi ai scris doar ca sa scrii si ai lasat total in afara chestiile care erau cu adevarat importante.

Si ca sa stii si tu, rapul exista in Romania inainte de 90.Exista, dar nu se putea dezvolta in comunism.

Stii, treaba cu libertatea cuvantului,etc...

Si tot nu mi-ai zis cine e victima in cazul acela cu doamna Paunescu.

Daca ti-e greu sa dibuiesti intrebarile, imi pare rau.

Nu stiu cum te-as putea ajuta in cazul asta.Dar o sa incerc sa gasesc niste metode pe viitor.

Stanici29.07.2008 17:09

Alo! Ce e asa de greu de inteles ca porcul ala (e mai porc decat mine) nu are niciun Dumnezeu. E un fel de manelar; daca se gandea ca la dinamu ar fi avut mai mult succes, le grohaia alora ceva. Oricum, citez dintr-un clasic inca in viata "Caracterul fara inteligenta poate multe, insa INTELIGENTA FARA CARACTER nu valoreaza nimic! ". Faza cu nevast-sa cu dus si intors - oricum daca ne dorim sa facem ceva din tara asta, sa ne fie bine, sa traim intr-o societate normala, nu trebuie mers in niciun caz pe ideea "daca era ruda de-a mea, si eu daca eram in locul lui la fel faceam". Plus ca antipaticu' era si senator- trebuia sa apere interesele societatii, interese care cereau ca doamna sa fie bagata la puscarie din cauza ca nu a respectat o regula de circulatie si astfel au murit oameni.

@Mdionis - tine-o tot asa!; posturile tale si felul in care folosesti logica pentru a le da peste nas astora ma distreaza.

axl29.07.2008 17:10

Va invit la calm.

In cazul in care o persoana draga mie ar fi vinovata de moartea uneia sau mai multor persoane as face orice s-o ajut, si m-ar durea fix in cocosul galic de remuscari, imoralitate sau coduri penale. Asta nu inseamna ca Paunescu nu-i un jeg. Si, la fel, asta nu inseamna ca Paunescu n-are si merite. Unul dintre ele ar fi cel de a fi descoperitor de talente.

SSK29.07.2008 17:14
Pai, avand in vedere ca am stabilit deja ca "darul merge pe la 1 miliard" pentru 3 rude omorate, sunt curios cam cat ai cere tu, dee, pentru 1 bucata ruda ucisa in accident rutier (ceea ce, te asigur, nu-ti doresc catusi de putin!). Asta ca sa-i acordam presupusului ucigas sansa de a scapa liber, cum toti observ ca admit ca "se face".

Asadar, cat? 2 miliarde? 3? 5?

daca mama ta ar fi fost in situatia dnei Paunescu ai fi cerut pedeapsa maxima pt ea ( ca deh', urla justitiarul din tine) sau din contra, ai fi incercat sa o ajuti sa scape basma curata sau macar sa i se reduca pedeapsa? la asta s-a referit danimarcu, daca n-ai inteles pana acuma. Sunt sigura ca ai fi ales varianta a 2-a, ceea ce a facut si Paunescu.

Eu inca astept sa-mi spui cate miliarde ai cere tu daca cea accidentata ar fi mama ta :) Deci nu ce ai face daca ea ar fi agresoarea (respectiv cate miliarde ai da, ca sa scape), ci concret CAT ar valora viata mamei tale omorate de sotia unui senator!

Intrebare ajutatoare: ai tine cont si de averea parlamentarului sau ai avea o suma fixa? Gen, sotiei lui Patriciu i-ai cere 100 de miliarde, iar celei a lui...X (=parlamentar sarac si cinstit) doar 500 de milioane?

Ca sa vad, fiind de acord cu "avantajul calaretului", daca-ti asumi si "ghinionul calului". Hai, Andreea, zi-mi o cifra :)

dee29.07.2008 17:34

@ssk

cel ce judeca valoarea unui om are un sistem de referinta traumatizat de context, deci, suma pe care unii ar cere-o e relativa. N-am sa-i judec eu pentru asta.

Eu n-as cere nimic, as incasa doar polita de asigurare pe viata si as cere justitiei sa-si faca datoria.

SSK29.07.2008 17:36

Cum adica, justitia sa-si faca datoria? Dar ucigasul n-are si el dreptul sa scape? Ca parca despre asta vorbeam...

AdrianUltras2529.07.2008 17:36
Eu n-as cere nimic, as incasa doar polita de asigurare pe viata si as cere justitiei sa-si faca datoria.

Si daca senatorul ar impiedica justitia sa isi faca datoria?

axl29.07.2008 17:40

Mai, mai, da' rai mai sunteti cu fetele. Eu auzisem ca ultrasii sunt renumiti pentru politetea lor.

dee29.07.2008 17:40
Cum adica, justitia sa-si faca datoria? Dar ucigasul n-are si el dreptul sa scape? Ca parca despre asta vorbeam...

Nu vorbeam despre ucigas, vorbeam despre drama pe care o traiesc rudele agresorului, care ar face orice sa-l scape pe cel drag lor de pedeapsa. Chiar vrei sa continuam discutia asta? ti-am spus, gestul lui Paunescu de a-si ajuta sotia mi s-a parut normal, nu moral, insa normal.

@adrianultras25

atunci totul s-ar schimba intr-un razboi al influentelor... apelez si eu la cine trebuie.

@moweed

gestul sau a fost unul normal, a fost gestul unui sot disperat.

@axl

ce vrei sa spui? ca Adrian e ultras? :)

MoWeed29.07.2008 17:42

@dee

Gestul lui numai normal nu a fost. Ca senator trebuia sa dea un exemplu pozitiv....

Numai intr-o tara de spagari ca Romania gestul lui poate fi considerat normal.

danimarcu29.07.2008 17:54

Ca sa incheiem off-topicul despre accident:

Nevasta senatorului PSD Adrian Paunescu nu va face puscarie, desi a omorat trei oameni. Natalia Carmen Paunescu a fost condamnata ieri de Judecatoria Valcea la doi ani de inchisoare cu suspendare. Hotararea instantei poate fi contestata in termen de zece zile. Pe latura civila a dosarului, lucrurile erau deja lamurite in ceea ce priveste obligatiile sotiei senatorului Adrian Paunescu. Silvia Burlan, fetita care si-a pierdut parintii si sora in accidentul rutier provocat de Carmen Paunescu, renuntase la milionul de euro pe care il cerea drept despagubire. Ea se va alege cu un apartament, o masina, 5 milioane de lei vechi lunar si o vacanta pe an. In plus, familia Paunescu s-a angajat sa faca parastas familiei Burlan, pe propria cheltuiala, timp de sapte ani. De asemenea, unchiul care a ingrijit-o pe orfana se va alege cu 3.000 de euro. Ieri, in asteptarea pronuntarii sentintei, supravietuitoarea accidentului era de mana cu cea care provocase moartea parintilor si surorii acesteia. In august 2004, Carmen Paunescu a provocat un accident soldat cu trei morti, membri ai aceleiasi familii. Din cauza vitezei excesive, ea a pierdut controlul jeep-ului pe care il conducea si a patruns pe contrasens, lovind frontal un autoturism Dacia Nova in care se afla familia Burlan. Singura supravietuitoare a accidentului a fost Silvia Burlan, o tanara de numai 16 ani. Tutela micutei a fost indelung disputata de rudele acesteia, motivul principal fiind banii primiti ca despagubire de pe urma tragediei in care si-au pierdut viata sora si parintii fetitei. Din declaratiile orfanei, chiar si avocata ei a ravnit la banii pe care urma sa ii primeasca drept despagubire, si chiar a insistat sa obtina custodia minorei. Gandurile ascunse ale avocatei au determinat-o pe Silvia sa se imprieteneasca oarecum cu sotia senatorului de Hunedoara. "Vorbesc aproape zilnic la telefon cu doamna Paunescu. A fost un nefericit accident si nu pot sa-i port pica", mai declara Silvia despre cea care i-a ucis familia.-sursa Gandul(29.10.2005)

Daca fata care si-a pierdut parintii si sora a reusit sa o ierte pe C.Paunescu,atunci ce drept avem noi s-o judecam ?

mdionis29.07.2008 17:54
In versurile incriminate Paunescu se substitue suporterului rapidist, vesnic "oprimat",un fel de Cosbuc in "Noi vrem pamant" :) ( stiu, cam fortata comparatia)

Mai mult, el pretinde a face parte dintre acestia. Daca citim poezia lui Cosbuc, autorul nu incearca nici o clipa sa sugereze ca el insusi ar fi unul dintre taranii care vor pamant ci doar un fel de purtator de cuvant care simpatizeaza cu cauza lor. In schimb A.P. isi clameaza sus si tare implicarea nemijlocita, incepand de la primele versuri, "Cândva îndrãgostiti de libertate/Ne regaseam, fierbinte si lucid": vorbaraia goala despre libertate ii era proprie lui, nu suporterului rapidist generic care venea pe stadion in primul rand sa isi vada echipa favorita, nu sa protesteze subteran impotriva regimului. Paunescu vrea sa dea rapidismului o dimensiune ditirambica suplimentara insa nu reuseste decat sa se autopropuna ostentativ pe post de lider spiritual al suporterilor acestui club. A.P. foloseste prima persoana a pluralului pentru a se desemna ca element semnificativ in marea de suporteri; bombasticul discursului lamureste ca peste tot este vorba de el (Paunescu) la prima persoana a singularului, nu de un rapidist oarecare mancator de seminte.

In schimb, taranii chiar voiau pamant.

axl29.07.2008 17:58
Daca citim poezia lui Cosbuc

Mai mult, cand eram in Delta i-am cerut doamnei Nina de la pensiune un plumb de undita si ea a inceput sa-mi recite din Bacovia. Am ramas placut impresionat.

Marius29.07.2008 18:01
@dee

Gestul lui numai normal nu a fost. Ca senator trebuia sa dea un exemplu pozitiv....

Numai intr-o tara de spagari ca Romania gestul lui poate fi considerat normal.

Hai ma Mo, chiar vrei sa ma apuc de cautat prin ziarele americane sa vezi ce exemple dau congessmanii si senatorii "celei mai puternice tari din lume"? Chiar suntem atat de ipocriti? Gesturile de genul celui facut de Paunescu sunt intalnite peste tot in lumea asta, puterea inseamna, intr-un fel bolnav, si abuz.

Gestul lui a fost normal in ipostaza de sot, a fost imoral in ipostaza de senator al unei tari si poate putin ilegal, doar ca nu stim exact ce a facut in "privat"...

Cum am spus la inceput, vad ca si axl e de acord, eu as fi facut exact la fel (adica as fi incercat sa-mi scap nevasta de puscarie). Orice om normal ar fi facut la fel. Iar cine sustine ca el e mai presus de treburile "lumesti" si ca principiile morale si legile tarii sunt mai presus de orice probabil e un om cu adevarat superior, de la care as avea multe de invatat, eu ca si muritor de rand...

MoWeed29.07.2008 18:02

@danimarcu

Daca fetita aceea s-a imprietenit cu femeia care i-a omorat toata familia doar pentru ca i-a dat ceva bani inseamna ca are un caracter si mai infect ca al Paunestilor....

Nu conteaza ca a iertat-o, conteaza numai faptele. A omorat 3 oameni si a scapat. Nu conteaza ca fata a renuntat la pretentii, atata vreme cat a omorat 3 oameni instantele trebuiau sa-si faca in continuare datoria

@Marius

Daca gestul lui este ceea ce ar fi facut un sot(aici nu trebuie sa generalizam, unii ar fi facut unii nu este o problema de caracter a fiecaruia) asta nu inseamna ca este moral si legal. Asta ziceam eu, aia cu senatorul este o ironie. Normal ca nu ma asteptam de la un senator roman la asta, dar Paunescu vorbeste de lupta impotriva nedreptatilor si mai este considerat si un intelectual de marca al Romaniei. Macar sa fi avut bunul simt sa dispara din viata publica. Sa ramana senator din partea mea, dar sa nu mai apara la televizor facand pe moralistu.

Sunt de acord cu tine ca oriunde in lumea asta puterea aduce abuzuri, dar la noi s-a ajuns in asemenea situatii incat parlamentarii nu raspund nimanui. Macar in strainatate abuzurile se fac in spatele usilor inchise nu in vazul lumii ca la noi...

AdrianUltras2529.07.2008 18:03

si faci puscarie pt trafic de influenta.

Sunt de acord 100% cu MoWeed

axl29.07.2008 18:06
Iar cine sustine ca el e mai presus de treburile "lumesti" si ca principiile morale si legile tarii sunt mai presus de orice probabil e un om cu adevarat superior.

O probabilitate care scartaie, if you ask me. Nu-i de ajuns sa sustii ceva ca sa fie si adevarat.

Off-topic: Deoarece inca e pauza competitionala si ca sa previn urechelile interne imi asum intreaga vina a off-topicului discutiilor care, dupa parerea mea, 's placute si utile asa ca knock yourselves out, pe banii mei.

«12345»