cer amanare in etapa 2 blu3_kill3r vs i0nutz83 daca nu apucam sa jucam
cer amanare in etapa 2 blu3_kill3r vs i0nutz83 daca nu apucam sa jucam
si o parere din partea cuiva care are ceva in cap ?
Etapa 4 :
rusu_andrey2005 v blady_rol = 1-4
cam mare scorul dar victorie meritata zic eu ![]()
et1 s3gyu_adriano_13 v quitarr ... cand ii dau add zice ca "is not a valid Yahoo Messenger ID"
et2 quitarr v meph_frumossu .....1-0
et3 buli2buli v quitarr .........5-4
et4 quitarr v yamasha_tusca .....3-0
et5 i0nutz83 v quitarr ..... a spus ca amana el daca nu apucam sa jucam
vezi ca e s3rgyu_adriano_13 si e plecat oricum.
cer 3-0 cu nanu pt neseriozitate.daca era baiat de treaba amanam in contul meu.se pare ca nu e , deci cer 3-0 .
Aman etapa cu nascut_stelist90. Nu am putut juca cu el,desi am incercat de mai multe ori.Am putut sa ne conectam,dar cand sa intre in meci se deconecta.
Si eu aman cu nascut_stelist90.
Cer 3-0 cu nanu prin simplu motiv de neseriozitate .....nu a avut timp sa dea un buzz...o saptamana ...eu i am lasat msg si nu am primit nici un semn...nu aman va pup
pare rau pt nanu. 3-0 ![]()
Etape amanate:
nanu_a2008 v yo_jeleus *
s3rgyu_adriano_13 v quitarr *
nnmfifa08 v nascut_stelist90 *
blu3_kill3r v i0nutz83 *
yo_jeleus v s3rgyu_adriano_13 *
s3rgyu_adriano_13 v dumy_wazzy *
nascut_stelist90 v blady_rol *
sory_2812 v nascut_stelist90 *
nanu_a2008 v s3rgyu_adriano_13 *
s3rgyu_adriano_13 v rusu_andrey2005 *
i0nutz83 v quitarr *
Etape omologate la masa verde:
dumy_wazzy v nanu_a2008 3-0 MV
anu_a2008 v rusu_andrey2005 0-3 MV
meph_frumossu v nanu_a2008 3-0 MV
Lui nanu ii mai dam termen pana miercuri.In caz ca va avea un meci nejucat sau anulat,se va aplica Articolul 7.c din Regulament.
Etape noi + Clasament actualizat !
vezi ca e s3rgyu_adriano_13 si e plecat oricum.
vezi ca ii lipseste o litera acolo unde este trecut la program .. ca de acolo l-am luat prima oara
am jucat doar 2 etape din primele 5,la restu` am incercat cu baietii s-a conectat ne-am luat echipele dar da lost cand sa intre in meci
in caz ca situatia continua o sa ma retrag,nu are rost sa le dau prgramul peste cap celorlalti
cu scuzele de rigoare
vezi ca ii lipseste o litera acolo unde este trecut la program .. ca de acolo l-am luat prima oara
greseala mea... am de fapt e partial a mea ![]()
Ultras ... ati incercat sa dati ambii host? e posibil sa aveti versiuni diferite de fifa si sa fie de la asta... sau n-am idee... cert e ca mi s-a intamplat si mie odata... dar apoi a mers... sau stati un pic.
@bubutza
faza e ca primele 2 etape si testarea mi`a mers ok,acum incerc cu baietii,dau si eu host,dau si ei,se conecteaza,ne luam echipele si da lost cnd sa intre in meci :firewallu`i dat jos,am dezactivat si antivirusu`,habar n`am ce are,o sa il reinstalez sa vad poate merge
sincer imi pare rau... sper sa rezolvi cat de curand...
cred totusi ca se va rezolva
Nu pot vedea clasamentul,imi spune ca nu's autentificat.Ma ajuta cineva ? ![]()
si eu am aceeasi problema legata de clasament
ciudat... eu il vad ![]()
sa fie numai la userii noi?
oricum vedeti prin setari in panoul de control.
Panoul Meu -> Optiuni -> Setari Forum -> Doriti sa vizualizati imaginile din mesaje, cum ar fi pictogramele sau imaginile incarcate? ... cred ca asta ar fi...
sau daca va cere sa va logati... logati-va din nou... vedeti voi... daca nu ... intrebati un administrator.
Etapa 7
badboy_steaua v yo_jeleus 1-1
Etapa 6
yo_jeleus v i0nutz83 nu am dat de Ion, cred ca amana el
Etapa 7
Bolton(badboy_steaua) v Everton(yo_jeleus) 1-1
Etapa 8
Everton(yo_jeleus) v Espanyol(nnmfifa08) 1-0
Va rog sa imi amanati urmatoarele etape chiar si din cupa ca maine plec o saptamana ms
Incerc sa joc macar etapele azi....
Etapa 6:
rusu_andrey2005 v sory_2812 0-1
Etapa 7
meph_frumossu v rusu_andrey2005 5-3 si o duc din ce in ce mai bine ... oricum a jucat excelent ... chiar daca eu nu am excelat.
Etapa 8
rusu_andrey2005 v blu3_kill3r 3-1
Etapa 6:
rusu_andrey2005 vs. sory_2812 0-1
Gol in min.90.Cred ca un rezultat de egalitate era mai corect.
Etapa 8:
Enquist_ro vs. sory_2812 1-0
Adversar foarte bun.Victorie meritata pentru el.
nascut_stelist90 .... cand am incercat sa jucam nu puteam fiindca la intrarea in joc cadea conexiunea...in speranta ca s-au remediat problemele o sa incerc sa dau iar de el sa ne jucam meciul...dar dak nu s-au remediat cum procedam?
etapa 6
Enquist_ro v nascut_stelist90
etapa 7
blady_rol v Enquist_ro 3-4
etapa 8
Enquist_ro v sory_2812 1-0
Pe nascut_stelist90 l-am tot asteptat ..eu am inceput munca deci azi sunt pana la ora 16 pe net...sper sa nu apara la ora 6 ca vrea sa joace,,,si oricum cu el nu putem juca ...am explicat mai sus de ce