FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bogdan Stancu

«156789»
Daniel-Ionut31.10.2010 08:50

Mai mare si mai colorat nu scriai? :blink::blink::blink:

:ce_oameni:

suporterbetiv31.10.2010 10:43

Sper sa devina un jucator important,sa ramana la Steaua macar pana in vara (sa nu se duca la Galata),sa trcem de Utrech si Napoli,sa ajungem in primavara europeana,unde sa explodeze si sa dea goluri multe si importante,sa se maturizeze,sa se vada mai mult in meci si sa dea goluri pentru NATIONALA Romaniei!

Bafta BOGDANE

Alex88pl31.10.2010 12:30

sa plece in iarna ca daca mai ramane aici se pierde. e prea slab nivelul pentru el. si zic eu ca el e atacant pentru spania sau italia.

gio_stgloria31.10.2010 12:31

Italia clar.

red&blue_boy31.10.2010 13:48
Italia clar.

Da,dar mi-e ca ajunge prin Turcia sau Rusia...

bogdinho'31.10.2010 17:02

Sper sa nu plece curand :) Ar fi bine sa mai ramana macar pana la 25 de ani in Ghencea , ar fi bine si pentru el si pentru Steaua...

Parerea mea e ca el ar trebui sa fie capitanul Stelei , Dodel nu prea se incadreaza sa fie capitan...

Ste@ua2331.10.2010 17:23

Daca oieru vede 2-3 milioane pt Stancu,il da cat ai bate din palme.Are valoare de un campionat puternic,Italia,Spania,Germania.Da din cate am inteles il vrea Hagi in Turcia,nu stiu cat de adevarat e.

vasilik05.11.2010 09:02

BRAVO,SA O TII TOT ASA.PASCANIUL TE IUBESTE SI ITI MULTUMESTE CA EXISTI PENTRU Steaua SI NOI.TINE-O TOT ASA

mountytoma08.11.2010 15:38
Da,dar mi-e ca ajunge prin Turcia sau Rusia...

de ajuns ajunge la un club care e de acord sa plateasca un milion euro pe transfer si 6-7 milioane comisionul impresarilor...

asta e drama fotbalului romanesc, jecmanit de maimutele din clanul Oierul

ii doresc lui Bogdan Stancu sa reuseasca sa scape de ei la un moment dat

red&blue_boy08.11.2010 18:28
asta e drama fotbalului romanesc, jecmanit de maimutele din clanul Oierul

Plus FRF si LPF...Si mai au si tupeul sa caste gura,toata ziua pe la TV,sa spuna toate tampeniile...

bogdanstancu.ro09.11.2010 14:10

am creat un site www.bogdanstancu.ro sper sa va placa :steag_sah_mic:

Cosmin0509.11.2010 16:25

Mi se pare cel mai experimentat si mai activ in joc , jucator al Stelei la momentul actual , tot asa Bogdane ;) .

Lari19.01.2011 19:26

Stancu, la Galata?

"Încă nu am facut transferul, nu stiu la ora asta nimic. Am vazut si eu la TV cum ii strigau aia numele. Poate peste vreo doua trei ore mă va informa cineva. Fară 6 milioane de euro nu-l dau pe Bogdan Stancu. Eu stiu mai putin decit voi acum, am vazut la TV, l-am sunat pe Victor si i-am zis că i-am vazut pe suporterii Galatei cum ii strigau numele. El mi-a zis că mai discutam. Asa că m-am urcat in avion si am venit să discutam, dar n-am apucat să vorbim inca

Eu nu aș vrea să-l dau pe Bogdan, dar l-aș ajuta pe nasu', pe Hagi. Galatasaray a vrut să-l ia pe Marica, dar au cerut prea mult. Au facut o socoteală si decit să dea 10 milioane, mai bine dau 6, pe un jucator care peste putin timp ar putea fi peste Marica.

Marica voia 3-4 milioane de euro pe an, am vazut declaratia lui Giovani.

Miine vă spun dacă Bogdan Stancu pleacă sau nu. Și dacă miine spun că nu pleaca pină la vară nu mai discut despre asta, nu-l las să plece dacă nu ne intelegem cu Galatasaray. Dacă pleacă Bogdan, vom aduce un alt atacant, e nevoie de altul", a spus Oaia.

AG19.01.2011 19:43

maine zice ca l-a dat pe 4 , ca avea o datorie la Hagi ..

Lari19.01.2011 19:45

Bah, da' Hagi nu a zis ca nu-l mai imbogateste inca o data?

Iar ma simt aiurea: m-as bucura enorm pentru Stancu, dar, cand ma gandesc ca Oaia face iar bani ma apuca pandaliile.

:wall:

red&blue_boy19.01.2011 20:02

Pe langa faptul ca se umple Oierul de bani,barem daca i-ar folosi pentru echipa,ne ia naiba fara Stancu.

Ramanem cu Surdu si Bilasco... :(

mountytoma20.01.2011 07:20

desi Stancu e fotbalist bun, foarte bun chiar, nu cred ca in perioada asta poate plati cineva pe un roman 6 milioane de euro, mai ales unul tanar si care nu a jucat inca in strainatate. oricat ar visa behaila, nu cred ca va putea lua mai mult de 3 milioane pe Stancu. iar daca Galata va plati 3 milioane de euro, probabil ca Steaua va lua 1,6 milioane, (ca parca trebuie sa imparta cu Urziceni ce ia peste 1,5 milioane) iar restul pana la 3 milioane intra in firma de impresariat a fratilor behaila, care ii trec prin cipru si ii intorc in cea mai mare parte in buzunarul privat al maimutei din Ghencea.

asa ca daca Stancu pleaca Steaua nu va putea sa cumpere ceva in schimb, ca nu are cu ce bani. doar daca nu va fi cumva creditata din nou de behaila, ca sa creasca si mai mult datoriile fata de prostul universului.

pentru Stancu ar fi foarte bine sa plece. ar putea urma, pana la un punct numai, sper, traseul lui Adi Ilie. cu conditia sa fie la fel de serios si muncitor ca pana acum, si sa stea departe de curve, cazinouri si behali. bafta multa Motane!

Maye20.01.2011 13:18

Du-te Stancule, du-te!

Evadeaza!

bogdinho'20.01.2011 16:44

RESPECT MOTANE

Pune tunul pe turci , multa bafta...

red&blue_boy20.01.2011 17:38

Multumim , Bogdan ! Bucura-te c-ai scapat de Jiji !De Tanase ! :D

Succes mai departe !

Lari20.01.2011 17:41

Patronul Stelei, Ciobanul, a spus că transferul lui Bogdan Stancu la Galatasaray a fost la un pas să cadă in această seara din cauza faptului că turcii au oferit pe loc două milioane de euro si restul in transe de un milion pină la finalul anului, in timp ce Steaua a cerut 3 milioane pe loc si transe de un milion.

"Cum a fost totul? M-au sunat Giovanni si cu Victor si mi-au zis că trebuie să vorbim, că vine cineva de la Galatasaray să negocieze. Eu am zis că nu il dau pe Stancu, dar dacă imi oferă 6 milioane il las să plece.

Au venit, dar au fost azi niste discutii la transe. Eu voiam 3 milioane si transe de un milion, ei voiau două milioane pe lot si ulterior transe de un milon pină la sfirsitul anului. Deci cazuse transferul. Totul a fost in seara asta.

Dar Bogdan Stancu deja era la Istanbul, ajunsese acolo. Dupa m-a sunat Giovanni si mi-a zis să mă gindesc la baiat. Să stiti că el nu ia 1,3 milioane pe an. Cu prime cu tot, ajunge la două milioane pe an si ii mai dau turcii 500.000 de euro la semnatura

Și atunci am facut ca Giovanni, m-am gindit si la jucator, pentru că el niciodată nu a comentat, a muncit si a dat totul. Eu voiam să le mai pun si niste clauze de intirziere la plata de 3.500 de euro pe zi

Azi insa a mai venit cineva la mine si a vrut sa imi dea aceiasi bani, 6 milioane, dar toti odata. Dar nu mai prindea baiatul echipa nationala, era mai departe. Daca era vorba de echipa lui Oli? Ce conteaza?", a explicat Oierul.

mountytoma21.01.2011 07:07

ma bucur pentru Stancu ca a scapat din stana lui behaila, si ii doresc sa ramana acelasi jucator linistit si muncitor. prin seriozitate si munca va putea sa ajunga si mai sus.

ai grija Bogdane, sa nu faci ca fotbalistul roman care odata ajuns la o echipa din strainatate se culca pe o ureche si ajunge sa frece banca de rezerve pana e trimis inapoi de unde a venit!

bafta multa si multumesc pentru tot ce ai facut pentru Steaua noastra!

JDERUL21.01.2011 07:14

Ca ,,motanul"a plecat pe un contract bun este fara indoiala un lucru extraordinar pentru el.

Dar noi?

Ce ne va aduce jjjjjjjj ? Daca va aduce pe cineva?!

blindica21.01.2011 14:14

Mult succes si multumiri fara limite pentru Bogdan Stancu!

Sper sa se mai intoarca prin Romania abia pe la 34 de ani si sa joace numai la cluburi cunoscute prin calitate in fotbalul european.

Lari21.01.2011 14:30

Bogdan Stancu va primi in acest sezon 500.000 de euro, in 2011-2012 1,1 milioane de euro, in 2012-2013 1,15 milioane de euro, in 2013-2014 1,2 milioane de euro si in 2014-2015 1,25 milioane de euro.

Fotbalistul va mai fi recompensat pentru fiecare meci cu 10.000 de euro.

«156789»