FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bogdan Stancu

«1456789»
Xochi28.06.2010 15:28

La multi ani :D:D:D

bobbyREDblue28.06.2010 17:04

La Multi Ani Bogdane !

:steag_sah_mic:

Lari06.07.2010 08:01

Statistica din gsp pentru sezonul trecut: 35 de meciuri 14 goluri 5 pase de gol.

RobYnho15.08.2010 09:59

Una dintre mutarile pe care Ilie Dumitrescu avea de gind să le facă pentru meciul cu Victoria Branesti il vizează pe Bogdan Stancu.

La antrenamentul de vineri, antrenorul l-a pus pe Tanase să joace in centrul liniei de 3 mijlocasi ofensivi din spatele lui Kapetanos, iar pe Stancu in partea stinga

"Motanul" nu s-a miscat insă bine, iar după ce a revenit in centru a avut multe realizari, astfel că tot Tanase va evolua ca mijlocaș stinga.

gesepe

S.Mariuss16.08.2010 22:30

multumim bogdane pentru victoria de azi

violence17.08.2010 05:15

La mai mare Stancule!Forza Steaua!:steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

red&blue_boy17.08.2010 05:27
multumim bogdane pentru victoria de azi

Da.Si pentru declaratia dupa meci,ca penalty-ul nostru a fost fara dubii... :dry:

S.Mariuss17.08.2010 13:50

Omul si-a facut treaba pe teren.A fost penalty sau nu el a jucat destul de bine dupa parerea mea

Da.Si pentru declaratia dupa meci,ca penalty-ul nostru a fost fara dubii... :dry:
RaMs3s18.08.2010 20:52
Forza Steaua...Forza "Motanel" !!!

Motanu' e si porecla mea :wub:

iNsTiGaToR20.08.2010 13:15

Si mama imi zicea asa cand era mic :)).. hai sa lasam astea :))

A reusit cred ca golul serii in playoff

Cosmin10420.08.2010 13:57

Cu siguranta cel mai bun om al Stelei in inceputul acesta de sezon. merita laudat

red&blue_boy20.08.2010 16:44

Sper sa fie si constant in evolutii...

S.Mariuss20.08.2010 18:17

bv Bogdanele.

TrupSiSuflet-Steaua23.08.2010 12:40

Un gol de toata frumusetea..o bijuterie...bravo bogdane...tanar dar talentat..

Sper ca in vitor la Steaua...sa vina multe tinere talente...

Inca odata bravo Stancu.. :thumbup:

bogdinho_AISS05.09.2010 13:07

Daca in ultimii 2 ani a incercat sa-si gaseasca locul...anul asta chiar a explodat...este un jucator de care nu ai cum sa te lipsesti...eu il vad capitan pe el...este mai sufletist decat Tanase,mai calculat si se vede ca e stelist adevarat...

BRAVO MOTANE... :steag_cruce_invers:

dany1510.09.2010 19:03

Sper ca Bogdan Stancu sa dea gol pe anfield road si sa castige Steaua cu 1-0.

BlaZoNs18.09.2010 17:23

Parerea mea este ca Motanu` e cel mai bun jucator din lotul actual al Stelei.El a si demonstrat asta prin randamentul lui constat si psihicul sau.La mai multe Motane`!

adistnsc29.09.2010 17:52

Motane, mai trage si tu pe spatiul portii, ca ai potential si stofa se jucator mare, iti doresc multa bafta!

A.ALeX13.10.2010 17:50

Bogdan Stancu merita sa se transfereze la cluburi mari ca INTER , BAYERN , ARSENAL ... e un jucator de perspectiva si tanar ... Eu zic ca viitorul ii surade

S.Mariuss14.10.2010 20:31

sper sa iasa golgheter anul asta.dar sincer nu prea as vrea sa plece,sa mai stea inca un sezon si sa joace iar dupa aceea poate sa plece

RobYnho26.10.2010 09:21

Bogdan Stancu a fost omul meciului pentru echipa lui Marius Lacatuș si e sigur că pentru a putea face performanță Steaua are nevoie de multă liniste. Într-un interviu acordat GSP, stelistul in virstă de 23 de ani a marturisit că e decis să ignore criticile venite din partea patronului Ciobanul, dar si laudele presei, pentru a se concentra cit mai bine asupra evolutiilor sale. Vezi aici golurile marcate de Bogdan Stancu

"Nu mai vreau să ascult ce spune Ciobanul, ci vreau să mă concentrez la jocul meu! Nu vreau să mă las influentat de aceste aprecieri. Nu vreau nici să mă laudati că sunt mare. Nu imi mai bagati prostii in cap!", a explicat Stancu.

Ronnie26.10.2010 13:05
"Nu mai vreau să ascult ce spune Ciobanul

Asa a zis el ma? Pupa-l-ar tata :*

RobYnho26.10.2010 23:23

Golgeterul cu copilarie tristă » Un antrenor de juniori l-a salvat din cartierele rau famate ale Pitestiului

Bogdan Stancu e peste Eto'o și Drogba in topul golgeterilor din Europa! Vezi pe ce loc se află stelistul!

Bogdan Stancu, noul golgeter al Ligii 1

Mihaiță Ianovschi: 'Pină in iarna Bogdan Stancu va avea oferte de la marile cluburi ale Europei'

A fost un pusti sarac. A ramas fară tată la 13 ani. A renuntat la fotbal. Un antrenor de juniori l-a salvat din cartierele rau famate ale Pitestiului.

Mihaiță Ianovschi a fost chemat de tatal lui Stancu, care era pe patul spitalului, si i-a ascultat ultima Dorință: "Fă-mi copilul mare fotbalist, să poată salva financiar familia!"

Bogdan Stancu iese de la vestiar zimbind. E seara lui. A marcat două goluri cu Pandurii, a mai salvat-o pe Steaua incă o dată in acest sezon. Zimbeste, dar o face discret. E imbracat in pas cu moda, cu un tricou rosu cu desene animate imprimat pe el. Se opreste la interviuri si, spre deosebire de altii, nu face dezacorduri si chiar spune si lucruri interesante. Pleacă apoi, avind acelasi zimbet de pustan, zimbet care i-a lipsit insă in copilarie.

Descoperit la a doua tentativă

Povestea lui e dura Provine dintr-o familie cu o situatie financiară dezastruoasa Mama lui lucra, la finalul anilor '90, intr-o fabrică ce producea cauciucuri. Muncea in 3 schimburi, in timp ce tatal sau se lupta cu o boală de inimă care l-a doborit la pat si l-a obligat să se interneze.

Primul contact al lui Stancu cu fotbalul a avut loc in 1997. Mihaiță Ianovschi facea selectii la diferite scoli din Pitesti si cind a ajuns la scoala unde era Bogdan, acesta nu venise la cursuri. "Am mai dat o raită după vreo două luni si l-am gasit, l-am vazut si l-am luat la centru", si-a adus aminte Ianovschi junior. Banii au continuat să fie insă o problema Stancu nu avea cu ce să-și cumpere nici echipament, si nici haine pentru scoala

"Vorbele tatalui sau m-au ravășit"

Cea mai grea lovitură a primit-o in urmă cu aproape 10 ani. Tatal sau a decedat. Nu inainte de a-l chema pe antrenorul fiului sau la spitalul unde era internat. "Se stia că va muri pentru că doctorii nu-i mai daduseră nici o sansa M-a luat de mină si mi-a zis: <Mihaiță, te rog ceva. Fă tot ce poti, ai grijă de Bogdan, fă-l fotbalist mare, să cîștige bani buni, că numai asa poate salva familia! E ultima mea Dorință>. Vorbele acestea m-au ravășit pur si simplu. După numai o saptamină am aflat că a murit", a povestit Ianovschi.

Gasit la tenis cu piciorul

A fost momentul in care Bogdan a cedat. A renuntat să se mai ducă la antrenamente. "I-am spus să vină doar cind vrea, m-am gindit că poate va avea o cadere psihica Trecuseră 3 saptamini si nu aparuse la teren", rememorează antrenorul pitestean. Pe Stancu il "inghitise" anturajul baietilor rai din cartierele rau famate din Trivale. "M-am dus să-l caut prin oraș si l-am gasit tot prin intermediul fotbalului. Participa la un concurs de tenis cu piciorul. L-am luat pe sus si l-am dus la teren".

Dezvaluirea socantă

În urmă cu citeva luni, actualul stelist i-a dezvaluit celui care s-a luptat pentru ca "fotbalistul Stancu" să nu moară: "Atunci renuntasem definitiv la fotbal. Dacă nu m-ai fi cautat, nu aș mai fi venit niciodată". Mihaiță Ianovschi avea insă de indeplinit o promisiune.

Chiar dacă jucatorul are doar 23 de ani, deci tot viitorul in față, Ianovschi s-a tinut de promisiune, pentru că Bogdan e golgeterul la zi al Ligii 1, e considerat cel mai bun din Romania si cîștigă suficient pentru ca el si familia să uite de perioada unei copilarii prea triste si mult prea intunecate.

"A fost de la inceput un copil cu care se comunica greu. Era distant, statea in coltul lui, nu vorbea cu nimeni, nu scotea două vorbe"

Mihaiță Ianovschi

"Era atit de interiorizat, incit i-am zis <Motanul>, pentru că nu scotea nici un sunet. Era greu de lucrat cu el. Orice vorbă il putea afecta, pentru că era extrem de sensibil"

Mihaiță Ianovschi

Persoane care i-au influentat cariera

Coman si Neaga

"Îl luam de mină si mă duceam in vestiar. Acolo, Danuț Coman si Rică Neaga, cind il vedeau, imi dadeau imediat bani să-i iau ghete, să-i cumpar echipament. Era complicat pentru ca fiind copil, ii crestea repede piciorul si-i trebuiau mereu incalțări, iar el nu avea bani. Neaga si Coman au fost niste ingeri pentru el", a povestit Mihaiță Ianovschi pentru GSP.

Ronaldo

Stancu a spus-o mereu, raspicat, cine e idolul lui: Ronaldo, fostul atacant de la PSV, Barcelona, Inter, Milan si Real Madrid

Mutu

Fiind comparat tot timpul cu "Briliantul", Stancu a refuzat mereu să fie asemuit cu el. "E la un nivel mult prea mare si nu-și au rostul astfel de comparatii", a tot repetat in ultimii ani Stancu.

Spaletti

Cunoscutul antrenor italian a spus, in vara lui 2008, după amicalul Steaua - Roma 3-1, cind Stancu a debutat in tricoul roș-albastru: "Cine mi-a placut de la Steaua? Numarul 28. E un jucator cu calități extraordinare, l-am vazut si in amicalul Italia - Romania 1-1, cind a si marcat. Cred că are un viitor formidabil".

Giannini

După ce tehnicianul italian a fost numit "principal" la FC Arges Stancu a fost dat afara "N-are fizic si nici valoare să ramină" a fost concluzia lui Giannini.

Gigi Netoiu

A fost omul care l-a luat gratis de la Pitesti, profitind de o eroare incredibilă a oficialilor clubului. FC Argeș nu i-a trecut lui Stancu in cartea de muncă nici macar salariul minim pe economie. Netoiu a aflat, l-a invățat pe Bogdan să depună memoriu si, cîștigind, jucatorul a devenit liber si a fost dus la Urziceni. De la Unirea a fost cumparat de Steaua cu 1,2 milioane de euro!

Îl are pe Iisus pe braț

Imediat după transferul la Steaua, Stancu si-a tatuat pe bratul sting chipul lui Iisus (foto). "Jucatorii, in general, cred că tatuajele le poartă noroc si ii ajută să marcheze, să-i ferească de accidentari, mai ales că la el a fost vorba despre Iisus", a spus cel care i-a imprimat tatuajul.

Ghetele, secretul "dublei" cu Pandurii

În meciul cu Pandurii a avut o prestatie slabă in prima repriză si una senzatională in a doua, cind a marcat de două ori. Secretul? La inceput a jucat cu ghete albastre, care aveau crampoane turnate, dar la pauză a cerut să le schimbe si a luat o pereche portocalie, cu crampoane pe filet. "A simtit imediat că terenul e mai moale si că suturile din prima repriză nu au gasit cadrul portii din cauza ghetelor. Le-a schimbat si si-a reglat tinta", a dezvaluit unul dintre antrenori.

RaMs3s27.10.2010 12:04

Emotionant ? Putin spus...

Stefan Ant31.10.2010 08:36

Bogdan Stancu cel mai bun golgheter din Romania la ora actuala. Parerea mea, este indispensabil pentru Steaua cel putin pana cand va gasi Lacatus, un atacant de valoare .

Forta Steua!!!

«1456789»