FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bogdan Stancu

«1345679»
Daniel-Ionut28.06.2009 12:19

La Multi Ani Bogdane :beer2:

Unul dintre jucatorii mei preferati din lot :)

KERATOCONUS28.06.2009 13:30

Iti urez sa marchezi cat mai multe goluri in portile adversarilor Stelei. Sper ca in sezonul viitor sa ajungi golgheterul Ligii I.

Ronnie28.06.2009 13:31

La multi ani, Inzaghi din Ghencea!

diflorino28.06.2009 20:12

m-a impresionat povestea lui!La multi ani pt cel mai bun jucator al Stelei alaturi de Goian!

red&blue_boy29.06.2009 10:52

La multi ani Bogdan!Cat mai multe goluri!Esti printre putinii jucatori de la Steaua de la care mai astept ceva,cred ca poti mai mult,ai valoare mai mare decat ai aratat pana acum.Bafta!

gby1020.07.2009 15:59

Tot asa stancule tu si cu Surdu...va intelegeti bine

bogdanstancu2831.07.2009 08:32

E cel mai bun atacant care a avut Steaua dupa plecarea lui Dica.E un jucator formidabil care trage tare la Steaua.Va fi golgheter si sezonul acesta.Noroc in continuare Stancu!!! :steag_cruce_invers:

bogdan_stancu_profil.jpg

alexstelistu9707.08.2009 17:58

b.Stancu e cel mai bun atacant din Romania. steagro

D4v1dstelist08.08.2009 07:41
b.Stancu e cel mai bun atacant din Romania.

Nici chiar.

Alexandru H.08.08.2009 08:38

Inca nu a ajuns la nivelul unui Bucur sau Danciulescu.Mai intai sa il vedem cu +15 goluri pe sezon, si apoi mai vorbim.

fredysteaua08.08.2009 10:15

nu stiu daca ma insel dar eu nu l-am vazut pe Danciulescu sa dea un gol asemenea golului 2 din scotia !

Alexandru H.08.08.2009 10:37
nu stiu daca ma insel dar eu nu l-am vazut pe Danciulescu sa dea un gol asemenea golului 2 din scotia !

Cea mai importanta calitate a unui atacant foarte bun e constanta. Si Danciulescu deocamdata e singurul roman din campionatul romanesc care a dovedit ca o are. Nu e usor sa fii in topul golgeterilor timp de 10 ani, sa fii intampinat in halul acela de suporterii dinamovisti si tot sa o dai in ate cand e mai multa nevoie. Ghinionul lui a fost conflictul cu Victor Piturca, din cauza caruia nu a putut deveni titular de drept la nationala (asa cum ar fi meritat).

La constanta, Bucur e al doilea. Sa redevii golgheter al campionatului nu e putin lucru.

Bogdan Stancu mai trebuie sa creasca. Si sa dea goluri. Multe. Sper ca ne va aduce un titlu de golgheter al campionatului: nu am mai avut de mult unul... de la Claudiu Raducan, daca nu ma insel.

crysty1408.08.2009 10:40

In doi ani o sa ajunga mult mai bun decat Danciulescu si Bucur(care nu-mi place deloc, nu stiu ce vedeti la el)!(zici ca am fost Becali :death:

Alexandru H.08.08.2009 10:53
In doi ani o sa ajunga mult mai bun decat Danciulescu si Bucur(care nu-mi place deloc, nu stiu ce vedeti la el)!(zici ca am fost Becali :death:

Are sanse sa ajunga mai bun decat Bucur in 2 ani (care da goluri, de aia imi place de el) dar ma indoiesc ca il va intrece in asa scurt timp pe Danciulescu.

crysty1408.08.2009 10:59

Da, cu Danciulescu e mai greu, parca e pe locu 4 la goluri inscrise in liga1.

mircea_1008.08.2009 11:33

pe cat de slab a jucat in sezonu trecut, pe atat de promitator a inceput sezonul asta!

sa speram ca va continua ca si pana acum...

Ally_stelista10.08.2009 13:51

"imi place la tine tot"...e dragut, frumos, cu stil si in plus joaca si bine...baiatul ideal...

Blackzie10.08.2009 14:26

Sa speram ca o sa o tina tot asa cu jocurile bune pe care le-a facut sau chiar sa le imbunatateasca! e tanar si are tot viitor inainte.

forza Stancu :thumbsup:

Pan3L13.08.2009 17:58

imi place cum joaca Stancu .. e bun baiatu' .. succes in continuare Bogdan! fular-campionii

D4v1dstelist13.08.2009 19:04

Nu e neaparat tanar din punct de vedere al varstei,dar e neslefuit.

red&blue_boy21.08.2009 09:40

Pe langa cele doua goluri date,s-a vazut clar o schimbare in bine in joc dupa intrarea lui Stancu.

Melku23.08.2009 21:18

N-am mai vazut de mult o asemenea forma la un jucator roman din campionatul intern. Daca il va tine tot sezonul, nu cred ca il mai vedem prin curte la anul. Acuma ar fi momentul sa stranga din dinti si sa traga de doua ori mai tare.

Mia-Steaua30.08.2009 08:48

Bogdan Stancu e jucatorul meu preferat de la Steaua!!! Il ador pentru ceea ce face si pentru cum este el... :*:*:*:* Forza Steaua...Forza "Motanel" !!!

P.S. : Te astept cu toata echipa acum in 12 septembrie in Medias la meci. !!!!

Lari16.05.2010 07:15

Numele lui Bogdan Stancu a fost vehiculat intr-un posibil schimb de jucatori Steaua - Dinamo, care-i mai includea pe Tanase, Adrian Cristea si Zicu. Confirmate de impresarul Giovanni Becali, tratativele au intrat in punct mort si din pricina refuzurilor jucatorilor de a trece in curtea "dusmanilor". Bogdan Stancu a fost unul dintre cei mai vehementi.

- Ce faci, Bogdane, pleci sau nu la Dinamo?

- Sub nici o formă! Mă simt foarte bine la Steaua, chiar n-am motive să parasesc Ghencea.

- Dar dacă se vor intelege cluburile, peste capul tau?

- Nu cred că e posibil asa ceva. Nu vrea să fiu «ciine» si cu asta, basta! Vreau doar să le dau gol cind o să-i intilnesc.

- Revenind la sezonul ce stă să se termine, ce s-a intimplat de ati ajuns pe 5?

- Nu stiu, s-au adunat si ghinioane, si atmosferă negativă in jurul nostru... Poate dacă fanii ar fi fost alaturi de noi mereu, alta era si clasarea noastra

- Tu iți reprosezi ceva?

- Aș fi vrut să marchez mai mult, asa mi-aș fi ajutat mai mult echipa. La Vaslui, de exemplu, etapa trecuta am driblat tot si am tras pe lingă poarta Dacă faceam 2-0 pentru noi, nu mai pierdeam niciodata

"La anul luam titlul!"

- Mai au miză aceste ultime meciuri din campionat?

- Normal. Eu sunt motivat să dau goluri, mai putem urca in clasament.

- Craiova poate retrograda, in cazul in care cîștigati duminică seara!

- Și eu ce să fac?! Știinta e o echipă frumoasă si cred că n-o să pice, indiferent cu ce rezultat se termină meciul direct.

- Cum anticipezi sezonul viitor?

- Cu Steaua lider din prima pină in ultima etapă! Glumesc, important e să terminam campionatul pe primul loc. De fapt, la anul chiar trebuie să luam titlul, a trecut destul timp de cind n-am mai fost campioni!

7 goluri a marcat Stancu in cele 23 de partide de Liga I jucate pentru Steaua in acest sezon. El mai are si 3 pase decisive

"Dacă e pe primul loc, probabil că CFR a meritat să ia campionatul, nu?! La anul o să fim noi in locul lor" - Bogdan Stancu, atacant Steaua

"La ce fotbal practică spaniolii, eu ii vad campioni mondiali. Golgeterul Mondialelor o să iasă Cristiano Ronaldo" - Bogdan Stancu, atacant Steaua

gsp

Lari29.05.2010 00:59

Golgeterul Stelei in returul campionatului e dorit de Cosmin Olaroiu la Al Sadd. Becali sustine că "Motanul" nu poate pleca decit pe 5-6 milioane de euro.

Bogdan Stancu nu e ofertat de Inter Milano, asa cum anunta Becali acum un an, dar tot are ocazia să devină cel mai scump fotbalist vindut de Steaua. Atacantul de 23 de ani, cu 6 goluri marcate in a doua jumatate a campionatului incheiat, poate să ajungă in Qatar, dacă Olaroiu va fi dispus să platească atit cit cere Becali pe el: "Oli a venit la mine cu un prieten de-ai lui, un agent arab, si m-au intrebat de un jucator, e vorba despre unul pe care eu il evaluez la 5-6 milioane de euro".

Ar face rost de bani

Profitul e tentant pentru "militari", in conditiile in care Al Sadd, echipa pentru care lucrează acum fostul antrenor al roș-albastrilor, a terminat pe locul al doilea sezonul trecut din Qatar. Stancu ar deveni primul roman din lotul lui Oli, care contine deja cinci straini, si ar rezolva, in acest caz, problema bugetului Stelei pentru stagiunea urmatoare.

Stancu ar da lovitura!

I-ar imbogăți si pe Giovanni, si pe Victor Becali, care detin jumatate din drepturile asupra atacantului, astfel că ar imparti suma de transfer cu clubul. În acelasi timp, virful ar avea ocazia să obtină o crestere salarială substantiala El primeste 150.000 de euro anual la Steaua, un venit mic pe lingă cele oferite la Al Sadd, unde Cosmin Oaroiu cîștigă 2,2 milioane de euro pe an!

"I-am servit pe Oli si pe prietenul lui cu iaurt si cu brinza iar la sfirsit le-am zis că masa costă 100.000 de euro! Pai, arabii ăștia au bani!" - Gigi Becali, patron Steaua

"Bogdan Stancu e cel mai bun din Romania, nu mă gindesc să mă despart de el. De fapt, nu cred că va pleca vreun jucator vara asta!" - Gigi Becali, patron Steaua

14 goluri si 5 pase decisive a reusit Bogdan Stancu sezonul trecut, in toate competitiile. Asta in conditiile in care a pierdut 13 meciuri din cauza accidentarilor si a suspendarilor

5 milioane de euro a incasat Steaua pe Mirel Radoi, vindut in 2009 la Al Hilal, din Arabia Saudită

2,9 milioane de euro a primit Becali pe cei patru jucatori pe care i-a vindut de-a lungul campionatului trecut: Goian, Dayro Moreno, Rada si Ghionea

gsp

«1345679»