Presa musulmana e mult mai acra decat cea din Romania , il vor demite ei pana la urma...
Presa musulmana e mult mai acra decat cea din Romania , il vor demite ei pana la urma...
Mie imi place ca pe aici au aparut peste noapte tot felul de experti in fotbalul turcesc si Turcia in general. S-au uitat la 2 meciuri de-ale Galatei, au citit niste articole si gata, experti, profesori doctori, nu avem ce zice.
De aia-i frumos poporul roman. Suntem toti numai unul si unul.
Bai bogdinho, vorbesti cu atata convingere incat, daca nu te-as cunoaste, mai ca te-as crede. Bine ca eu stiu ca tu esti ala care acum cateva luni il pupai in fund pe Nicolita, ziceai ca Galamaz e cel mai tare, ii injurai pe Martinovic si Geraldo si ziceai de Ilie ca o sa fie super antrenor, doar pentru a-ti schimba parerea la prima ocazie.
Eu zic sa te lasi de fotbal si sa te apuci de politica, ti s-ar potrivi perfect.
p.s. E trist daca-ti traiesti viata pe site.
In alta ordine de idei, Stancu are o oportunitate fantastica de a ajunge mai sus. Tot ce i-ar trebui ar fi o mentalitate asemanatoare celei pe care o are Culio, baiat destept, care s-a prins ca Galata poate sa fie sansa vietii lui.
Stancu a ajuns in mediul perfect pentru el: o echipa buna, are sustinere din partea antrenorului, a publicului si a presei. Daca o da in bara, e doar vina lui.
Dar.....
Dat fiind ceea ce se intampla in Liga 1, cu verii becalii intrand tot mai mult in Steaua, nu m-ar surprinde sa vedem noi cazuri "Tamas", adica plecare, revenire, plecare, revenire, plecare - toate facute pentru a-l imbogati pe giovaniiii.
Ce gol... Va ajunge mare Stancu!
O sa ajunga in viitor cunoscut sloganul :
"I love you Stancu ! I love you Stancu !"
golul de astazi cu Eskisehir
Bine Stancu,sper sa o tina tot asa!
Vad ca si Zapata a jucat titular.
Presa din Turcia a anuntat ca turcii planuiesc o revolutie in lot la finalul sezonului, romanul Bogdan Stancu urmand sa fie pus pe lista de transferuri
Il ia inapoi Jiji&bacaliotii, il recicleaza 1 an, il fac iar "valoros" si la export la camilari
O sa ii fie foarte greu fara Hagi ![]()
El l-a adus , daca nu ar fi fost Regele , nu stiu daca Motanul ar mai fi ajuns la Galata !
Daca o sa dea totul, o sa joace.
Nedim Turkmen, presedintele clubului Orduspor, nou promovat in prima ligă turca a declarat că a facut o ofertă pentru jucatorul echipei Galatasaray, Bogdan Stancu. În sezonul precedent, Orduspor a terminat pe locul 5 in Liga a doua, dar a promovat in urma playoffului.
"Vrem mai multi jucatori straini de la Besiktaș si Galatasaray. În special il vrem pe Fink de la Besiktas Am facut o ofertă si pentru Stancu, de la Galatasaray", a spus Turkmen, conform Mediafax.
Fostul presedinte al gruparii Galatasaray, Adnan Polat, este insă de parere că Stancu ar trebui să ramană la echipa din Istanbul.
"Jucatorii pe care i-am luat ultima dată nu au avut o valoare financiară mare. De ce să renunte la ei? Stancu are doar 23 de ani. Este nevoie de rabdare", a spus Polat intr-un interviu acordat cotidianului Aksam.
S-a stins si Motanul ca Pasarea Pheonix. Sper sa renasca cat mai repede .
Orduspor, echipa la care este legitimat Bogdan Stancu, a intalnit in deplasare pe Eskisehirspor. Împrumutat de la Galatasaray, Stancu a marcat iar, aducand victoria pentru echipa antrenată de Hector Cuper.
A fost al doilea gol in această saptamană pentru Stancu, care a inscris si in victoria cu 3-2 cu cei de la Kardemir.
foarte talentat,nu mai e un pusti,e posibil sa se integreze din vara la ChimBom-Bom;
Bogdan Stancu,momentan imprumutat la Orduspor,a marcat cel de-al 9-lea sau gol in actuala stagiune de Superliga Turciei,echipa sa ramanand singura neinvinsa in ultimele 5 meciuri disputate.
Am auzit ca e aproape sa se transfere a o echipa din Liga a 2-a din Turcia , ar fi pacat
Sper sa nu.
Parca era vorba ca il vrea Trabzonspor .
Bogdan Stancu a inscris sambată unicul gol al echipei Orduspor in meciul din deplasare cu Istanbul Buyuksehir Belediyespor, scor 1-1, din etapa a V-a a campionatului Turciei, romanul aflandu-se la a doua reusită din acest sezon.
Stancu, integralist la formatia din Ordu, a marcat in minutul 62. Pentru Istanbul BBSK a inscris Webo, in minutul 60.
Echipa gazdă a ramas in inferioritate numerică in minutul 21, cand a fost eliminat Erkem Eksioglu.
Stancu a inscris un gol pentru Orduspor si luni, in meciul de pe teren propriu cu Kayserispor, scor 3-2, din etapa a IV-a.

Bogdan Stancu a marcat un gol pentru formatia Orduspor, care a invins vineri seara cu scorul de 2-0 campioana en titre Galatasaray Istanbul, echipă care l-a adus in Turcia, intr-un meci din etapa a 6-a a campionatului de fotbal al acestei țări.
Bogdan Stancu, adus in 2011 de la Steaua de Galatasaray, viitoarea adversară a lui CFR Cluj in Liga Campionilor, a jucat 76 de minute la gazde (inlocuit cu David Barral) si a inchis tabela in min. 67, după ce Hasan Kabze a deschis scorul in min. 9. Stancu are 3 goluri marcate in 6 meciuri in acest sezon din SuperLig.
3 goluri in ultimele 3 etape. Impresionant , sper sa isi pastreze pofta asta de gol.