FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bogdan Stancu

«1789»
bogdinho'03.02.2011 20:56

Presa musulmana e mult mai acra decat cea din Romania , il vor demite ei pana la urma...

Adrian03.02.2011 21:26

Mie imi place ca pe aici au aparut peste noapte tot felul de experti in fotbalul turcesc si Turcia in general. S-au uitat la 2 meciuri de-ale Galatei, au citit niste articole si gata, experti, profesori doctori, nu avem ce zice.

De aia-i frumos poporul roman. Suntem toti numai unul si unul.

Bai bogdinho, vorbesti cu atata convingere incat, daca nu te-as cunoaste, mai ca te-as crede. Bine ca eu stiu ca tu esti ala care acum cateva luni il pupai in fund pe Nicolita, ziceai ca Galamaz e cel mai tare, ii injurai pe Martinovic si Geraldo si ziceai de Ilie ca o sa fie super antrenor, doar pentru a-ti schimba parerea la prima ocazie.

Eu zic sa te lasi de fotbal si sa te apuci de politica, ti s-ar potrivi perfect.

p.s. E trist daca-ti traiesti viata pe site.

In alta ordine de idei, Stancu are o oportunitate fantastica de a ajunge mai sus. Tot ce i-ar trebui ar fi o mentalitate asemanatoare celei pe care o are Culio, baiat destept, care s-a prins ca Galata poate sa fie sansa vietii lui.

Stancu a ajuns in mediul perfect pentru el: o echipa buna, are sustinere din partea antrenorului, a publicului si a presei. Daca o da in bara, e doar vina lui.

Dar.....

Dat fiind ceea ce se intampla in Liga 1, cu verii becalii intrand tot mai mult in Steaua, nu m-ar surprinde sa vedem noi cazuri "Tamas", adica plecare, revenire, plecare, revenire, plecare - toate facute pentru a-l imbogati pe giovaniiii.

pytycrys03.02.2011 22:11

Ce gol... Va ajunge mare Stancu!

gio_stgloria04.02.2011 10:43

O sa ajunga in viitor cunoscut sloganul :

"I love you Stancu ! I love you Stancu !"

Dragoshel06.02.2011 17:51

golul de astazi cu Eskisehir

red&blue_boy06.02.2011 17:56

Bine Stancu,sper sa o tina tot asa!

Vad ca si Zapata a jucat titular.

Lari19.03.2011 18:51
"Pot spune că fost si ghinion in ultima vreme. Am facut meciuri bune, dar am pierdut pe final. Fiecare jucator iși dă toată silinta. Nu pot să spun că viitorul meu depinde de Gică Hagi. Antrenorii vin si pleaca Speram să stea cit mai mult pentru că este un antrenor bun"
thor_clone22.03.2011 13:19

Presa din Turcia a anuntat ca turcii planuiesc o revolutie in lot la finalul sezonului, romanul Bogdan Stancu urmand sa fie pus pe lista de transferuri

Il ia inapoi Jiji&bacaliotii, il recicleaza 1 an, il fac iar "valoros" si la export la camilari

bogdinho'22.03.2011 15:47

O sa ii fie foarte greu fara Hagi :)

El l-a adus , daca nu ar fi fost Regele , nu stiu daca Motanul ar mai fi ajuns la Galata !

dejoc23.03.2011 07:15

Daca o sa dea totul, o sa joace.

Daniel-Ionut10.06.2011 11:39

Nedim Turkmen, presedintele clubului Orduspor, nou promovat in prima ligă turca a declarat că a facut o ofertă pentru jucatorul echipei Galatasaray, Bogdan Stancu. În sezonul precedent, Orduspor a terminat pe locul 5 in Liga a doua, dar a promovat in urma playoffului.

"Vrem mai multi jucatori straini de la Besiktaș si Galatasaray. În special il vrem pe Fink de la Besiktas Am facut o ofertă si pentru Stancu, de la Galatasaray", a spus Turkmen, conform Mediafax.

Fostul presedinte al gruparii Galatasaray, Adnan Polat, este insă de parere că Stancu ar trebui să ramană la echipa din Istanbul.

"Jucatorii pe care i-am luat ultima dată nu au avut o valoare financiară mare. De ce să renunte la ei? Stancu are doar 23 de ani. Este nevoie de rabdare", a spus Polat intr-un interviu acordat cotidianului Aksam.

bogdinho'10.06.2011 17:49

S-a stins si Motanul ca Pasarea Pheonix. Sper sa renasca cat mai repede .

Daniel-Ionut29.01.2012 16:44

Orduspor, echipa la care este legitimat Bogdan Stancu, a intalnit in deplasare pe Eskisehirspor. Împrumutat de la Galatasaray, Stancu a marcat iar, aducand victoria pentru echipa antrenată de Hector Cuper.

blank.gif A fost al doilea gol in această saptamană pentru Stancu, care a inscris si in victoria cu 3-2 cu cei de la Kardemir.

Mem030.01.2012 20:09

foarte talentat,nu mai e un pusti,e posibil sa se integreze din vara la ChimBom-Bom;

blindica13.02.2012 14:43

Bogdan Stancu,momentan imprumutat la Orduspor,a marcat cel de-al 9-lea sau gol in actuala stagiune de Superliga Turciei,echipa sa ramanand singura neinvinsa in ultimele 5 meciuri disputate.

gio_stgloria07.05.2012 08:01
edynho29.06.2012 20:20

Am auzit ca e aproape sa se transfere a o echipa din Liga a 2-a din Turcia , ar fi pacat

red&blue_boy29.06.2012 21:24

Sper sa nu.

Parca era vorba ca il vrea Trabzonspor .

blindius22.09.2012 20:16

Bogdan Stancu a inscris sambată unicul gol al echipei Orduspor in meciul din deplasare cu Istanbul Buyuksehir Belediyespor, scor 1-1, din etapa a V-a a campionatului Turciei, romanul aflandu-se la a doua reusită din acest sezon.

Stancu, integralist la formatia din Ordu, a marcat in minutul 62. Pentru Istanbul BBSK a inscris Webo, in minutul 60.

Echipa gazdă a ramas in inferioritate numerică in minutul 21, cand a fost eliminat Erkem Eksioglu.

Stancu a inscris un gol pentru Orduspor si luni, in meciul de pe teren propriu cu Kayserispor, scor 3-2, din etapa a IV-a.

Bogdan-Stancu-Orduspor'a-DoĂŸru.jpg

Lari28.09.2012 19:11

Bogdan Stancu a marcat un gol pentru formatia Orduspor, care a invins vineri seara cu scorul de 2-0 campioana en titre Galatasaray Istanbul, echipă care l-a adus in Turcia, intr-un meci din etapa a 6-a a campionatului de fotbal al acestei țări.

Bogdan Stancu, adus in 2011 de la Steaua de Galatasaray, viitoarea adversară a lui CFR Cluj in Liga Campionilor, a jucat 76 de minute la gazde (inlocuit cu David Barral) si a inchis tabela in min. 67, după ce Hasan Kabze a deschis scorul in min. 9. Stancu are 3 goluri marcate in 6 meciuri in acest sezon din SuperLig.

blindius28.09.2012 20:55
edynho29.09.2012 17:15

3 goluri in ultimele 3 etape. Impresionant , sper sa isi pastreze pofta asta de gol.

Lari25.07.2013 15:55

A plecat de la Ordusport, care a retrogradat, la Genclerbirligi, locul 11 in sezonul trecut in Turcia.

In ultimele 2 campionate, a dat cate 10 goluri pentru aia care au fost antrenati de Hector Raul Cuper.

bogdan_stancu.JPG

«1789»